Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε όλες τις χώρες όσοι έχουν σπίτι δικό τους πληρώνουν κάποιο φόρο κάθε χρόνο όπως και σε εμάς με τον ενφια. Νομίζω στην Ευρώπη μόνο η Μάλτα δεν έχει κάτι αντίστοιχο.Εδώ μόνο το βλέπουμε σαν κάτι εξωφρενικό. 

Επεξ/σία από mannikos
  • Like 1
  • Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, aypnia είπε

Δεν πρέπει να είσαι σε CGNAT, συνήθως ξεκινάνε από 100.

Εγώ έκανα tracert μια τυχαία δνση και μου έβγαλε ως πρώτη δνση μετά τον εσωτερική ip, μια ip της μορφής 100.103.XX.YY, ωστόσο στο what's my ip και στο iknowwhatyoudownload μου βγάζει ως ip, μια ip της μορφής 45.66.ΧΧ.ΥΥ

Στην ip της μορφής 100.103.ΧΧ.ΥΥ το iknowwhatyoudownload μου έβγαλε ότι δεν κατέβασα τίποτα......

Ερωτήσεις

1. Είμαι σε CGNAT ? Πάροχο έχω INALAN.

2.  Ποια η διαφορά ανάμεσα στις 2 ΙP (100.103.XX.YY και 45.66.ΧΧ.ΥΥ ) ?

3. Πως μπορώ να τσεκάρω αν κάποιος έκανε παραβίαση του wi-fi μου και συνδέεται ή και συνδέθηκε στο παρελθόν από το δικό μου ρούτερ ?

Επεξ/σία από yiankap
Δημοσ.
2 ώρες πριν, mannikos είπε

Σε όλες τις χώρες όσοι έχουν σπίτι δικό τους πληρώνουν κάποιο φόρο κάθε χρόνο όπως και σε εμάς με τον ενφια. Νομίζω στην Ευρώπη μόνο η Μάλτα δεν έχει κάτι αντίστοιχο.Εδώ μόνο το βλέπουμε σαν κάτι εξωφρενικό. 

Ειναι εξωφρενικο μην προσπαθεις να δικαιολογησεις καταστασεις

• Like 2
Δημοσ.

Ερωτηση για g2a.com και vpn: Ισχύουν οι 30 μέρες επιστροφής χρηματων αν δεν σου αρέσει το λογισμικό?

Δημοσ.

Παιδες εκτος απο τα vpn τις IPs τουw dns τα tracert
Εχει γινει τιποτα με το νομο. Ειδε κανεις κανενα προστιμο?

Δημοσ.

Στην παραγραφο 2Β δεν ειναι μεσα και ολα τα βιντεο στο youtube απο σειρες και ταινιες που ειναι υπο την προστασια πνευματικων δικαιωματων?

Δηλαδη οταν καποιος βλεπει movie clips δεν εμπιπτει στην παραγραφο 2Β για να φας το προστιμο 750 ευρω?

Για να ξερουμε τι βλεπουμε και στο youtube, να προσεχουμε.

Δημοσ.
11 minutes ago, FarCry said:

Στην παραγραφο 2Β δεν ειναι μεσα και ολα τα βιντεο στο youtube απο σειρες και ταινιες που ειναι υπο την προστασια πνευματικων δικαιωματων?

Δηλαδη οταν καποιος βλεπει movie clips δεν εμπιπτει στην παραγραφο 2Β για να φας το προστιμο 750 ευρω?

Για να ξερουμε τι βλεπουμε και στο youtube, να προσεχουμε.

Δες υπάρχει περίπτωση να γίνει τίποτα με το YouTube, μην τρελαθούμε κιόλας.

Το αν κατεβάσεις βίντεο από το YouTube είναι άλλο θέμα, αν και δεν νομίζω και πάλι να γίνει κάτι. Πρεπει να κάνουνε ντου στους servers του site που χρησιμοποίησες για να κατεβάσεις το βίντεο το οποίο το κόβω χλωμό.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, bep1995 είπε

Δες υπάρχει περίπτωση να γίνει τίποτα με το YouTube, μην τρελαθούμε κιόλας.

Το αν κατεβάσεις βίντεο από το YouTube είναι άλλο θέμα, αν και δεν νομίζω και πάλι να γίνει κάτι. Πρεπει να κάνουνε ντου στους servers του site που χρησιμοποίησες για να κατεβάσεις το βίντεο το οποίο το κόβω χλωμό.

ειναι μεσα και η αναπαραγωγη. θεωρητικα παντως πιανει ακομα και το youtube και τις αντιστοιχες πλατφορμες.

Για να σε κυνηγήσουνε και να δοθούν τα στοιχεια σου θα πρεπει βεβαια να υπαρξει διωξη για φοροδιαφυγη το αρθρο 66 που αναφερει και να ειναι το ονομα σου στη δικογραφια.

Μου φαινεται και εμενα περιεργο να γινει κατι τετοιο για το youtube.

Επισης για την πρωτη παραγραφο που λεει για την αναπαραγωγη/ παρουσιαση παρανομου προγραμματος λογισμικου , εκει δεν γραφει κατι για να παρουν τα στοιχεια σου απο καπου αλλου. δηλαδη για να σε πιασουν πχ θα πρεπει να κανουν ντου στο σπιτι σου για να βρουν τα σπασμενα windows ή αλλο λογισμικο που κανεις παρανομη χρηση.

Μου φαινεται περιεργο για το πως θα το εφαρμοσουν.

Δημοσ.

Κατεβασα χθες 2 ταινιουλες με τορρεντ απο αυτες τις καινουργιες το ενα ητανε το Mickey 17.

Περιμενω να δω ποτε θα φαμε προστιμο :P

• Thanks 1
  • Haha 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για εμας που δεν εχουμε vpn 

Aν στο yoytube μας εχει στα προτεινομενα καποιο trailer ταινιας η καποιο αποσπασμα ταινιας κλπ πως θα ειμαστε σιγουροι πως δεν θα πεσει προστιμο αν τo δουμε? για να μην φαμε το προστιμο?

Για τα παιχνιδια μιας και πολλα ειναι δωρεαν αν παει να κατεβασει καποιος ενα παιχνιδι που ειναι δωρεαν νομιμα και το κατεβασει καταλαθος απο καποια σελιδα που δεν επιτρεπεται να το εχει  ας ειναι νομιμα δωρεαν το παιχνιδι θα φαει προστιμο επειδη δεν το κατεβασε απο την σωστη σελιδα? 

Το ιδιο και για καποιον δωρεαν παλιο driver amd/nvidia αν κατεβασει καποιος καταλαθος εναν πιο παλιο driver απο καποια αλλη σελιδα και οχι απο την επισημη για την καρτα γραφικων του που λογικα θα θεωρειται σαν πειρατικο ας ειναι δωρεαν θα τρωει προστιμο και για τα δωρεαν παιχνιδια - προγραμματα?

Το καλυτερο παντως θα ειναι να μπλοκαρουν την προσβαση σε οποια sites βλεπουν οτι υπαρχει το προβλημα αντι για αυτο το πραγμα με τα προστιμα.

Επεξ/σία από mils
Δημοσ.

Εγω παντως ρε μαγκες 2 μερες προσπαθω να στρωσω το qbitorrent με το nordvpn σε 500αρα ταχυτητα και με το ζορι παει στα 20mgbs και αυτα ανεβοκατεβαινουν, δεν ξερω τι ρυθμισεις θελει, 

Δημοσ.

Ερωτημα , αμα κατεβαζεις μια ταινια απο Site τυπου rapidgator.net μεσω real-Debrid υπαρχει περιπτωση να σε δουνε , το λεω επειδη παρεμβαλεται το debrid και σου δινει δικο του λινκ ???

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, icenex είπε

Κατεβασα χθες 2 ταινιουλες με τορρεντ απο αυτες τις καινουργιες το ενα ητανε το Mickey 17.

Περιμενω να δω ποτε θα φαμε προστιμο :P

Εσύ τουλάχιστον το κατέβασες....Εμένα μου δείχνει ότι το κατέβασα χωρίς να το έχω κατεβάσει.....

• Haha 3
Δημοσ.

Με Opera vpn private window και direct κατέβασμα από σελίδες https κατεβάσματος ταινιων-σειρων δεν νομίζω να μπορούν να μας εντοπίσουν. Δεν ξέρω αν βοηθάει στο ίδιο θέμα και ο Tor browser. Τι λέτε;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...