vaggos_24 Δημοσ. Τρίτη στις 08:29 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 08:29 μμ νομιζω πως τελικα δεν υπαρχει καθολου παιδεια στο τι ειναι παρανομο και τι οχι. στο youtube σαν free user δε μπορεις να κατεβασεις. σαν premium ομως μπορεις ΝΟΜΙΜΑ γιατι ειναι κατι το οποιο προσφερει το youtube στους premium. οποτε αν κατεβαζεις απο εκει οχι ο παροχος δε ξερει αν εχεις συνδρομη η οχι οποτε κατεωαζεις με 3rd party αφοβα. στο spotify ισχυει το ιδιο οποτε οχι δε μπορει να το ξερει ουτε αυτο ο παροχος.
Moderators Kercyn Δημοσ. Τρίτη στις 09:17 μμ Moderators Δημοσ. Τρίτη στις 09:17 μμ 1 ώρα πριν, manolis940 είπε Άλλο το δεν μπορείς νόμιμα και άλλο το αν θα σε καταλάβει. Βέβαια ο ερωτηθέν απ' ότι φαντάζομαι και εγώ ρωτούσε πρακτικά το 2ο. Μα αν έχω YouTube Premium μπορώ να κατεβάζω βίντεο μέσα από το site. Βέβαια τα βίντεο αποθηκεύονται με "περίεργο" τρόπο και δε μπορείς να τα αναπαράγεις μόνος σου (δηλαδή εκτός του site/εφαρμογής) χωρίς λίγη δουλειά, αλλά και πάλι κατεβαίνουν. Θα κάθεται να διασταυρώνει ο ISP για κάθε πράγμα που κατεβαίνει αν ο χρήστης έχει ενεργή συνδρομή σε κάθε δυνατή υπηρεσία;
allifora Δημοσ. Τρίτη στις 09:41 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:41 μμ sto yt premium μπορείς να κάνεις λήψη για να δεις το βίντεο εκτός σύνδεσης μέσα στη πλατφόρμα. Όχι να κατεβάσεις το βίντεο ή τραγούδι στη συσκευή σου.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. Τρίτη στις 10:02 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:02 μμ 4 ώρες πριν, Kercyn είπε Γιατί όχι; Γιατι δεν το επιτρεπουν οι εφαρμογες. Δεν εχει επιλογη αποθηκευσης και περασμα σε USB ας πουμε. Μονο αν εχεις πληρωσει μπορεις να τα κατεβασεις για να τα ακουσεις offline. Ουτε τα μεταφερεις ουτε τιποτα, οποτε οποιοδηποτε κατεβασμα και μεταφορα ειναι παρανομο. 4 ώρες πριν, Kercyn είπε βλέπει το βίντεο στο YouTube ή το κατεβάζει; Δεν το γνωριζω αλλα υποθετω οτι καπως φαινεται.
jerry banana Δημοσ. Τρίτη στις 10:08 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:08 μμ 49 λεπτά πριν, Kercyn είπε Μα αν έχω YouTube Premium μπορώ να κατεβάζω βίντεο μέσα από το site. Βέβαια τα βίντεο αποθηκεύονται με "περίεργο" τρόπο και δε μπορείς να τα αναπαράγεις μόνος σου (δηλαδή εκτός του site/εφαρμογής) χωρίς λίγη δουλειά, αλλά και πάλι κατεβαίνουν. Θα κάθεται να διασταυρώνει ο ISP για κάθε πράγμα που κατεβαίνει αν ο χρήστης έχει ενεργή συνδρομή σε κάθε δυνατή υπηρεσία; Κάτσε ξεκινάμε για τα βασικά το Spotify Premium να το καταλάβω γιατί μπορείς να κατεβάσεις offline και σου λύνει τα χέρια. Το YouTube premium γιατί ? Εκτός εάν αξίζει και έχω χάσει επεισόδια. Πάντα νόμιζα ότι το μόνο θετικό είναι η απουσία διαφημίσεων του.
vaggos_24 Δημοσ. Τρίτη στις 10:22 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:22 μμ ο μοναδικος τροπος να καταλαβουν κατι και το ξαναλεω ως εκει μπορει να φτασουν ειναι ο εξης. οταν βλεπεις βιντεο το κανει buffer φορτωνει σιγα σιγα. οταν το κατεβαζεις το φορτωνει μια κι εξω. αυτο λοιπον ασχετα με το αν αποθηκευετε στην συσκευη η κινητο γινετε ειτε με το premium ειτε με 3rd party εφαρμογη. αυτο βλεπει ι παροχος και τπτ αλλο. ουτε μορφες ουτε τπτ. ειτε μια σταθερη data stream ειτε μια κι εξω. οποτε οχι δε μπορει να κρινει ο παροχος αν κατεβαζεις youtube παρανομα. και το ιδιο και με το spotify. απο την στιγμη που τα κατεβαζεις με premium ο παροχος δε μπορει να δει αν ειναι πειρατικο η νομιμο
Moderators Kercyn Δημοσ. Τρίτη στις 10:57 μμ Moderators Δημοσ. Τρίτη στις 10:57 μμ 47 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Γιατι δεν το επιτρεπουν οι εφαρμογες. Δεν εχει επιλογη αποθηκευσης και περασμα σε USB ας πουμε. Μονο αν εχεις πληρωσει μπορεις να τα κατεβασεις για να τα ακουσεις offline. Ουτε τα μεταφερεις ουτε τιποτα, οποτε οποιοδηποτε κατεβασμα και μεταφορα ειναι παρανομο. Τα ToS μιας εφαρμογής ή υπηρεσίας δεν είναι νόμος. Κάθε φορά που βλέπεις βίντεο στο YouTube το κατεβάζεις στο pc σου ή στο κινητό σου, αλλιώς δε θα μπορούσες να το δεις. 47 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Δεν το γνωριζω αλλα υποθετω οτι καπως φαινεται. Μου ακούγεται από δύσκολο έως αδύνατο να μπορεί να γίνει διαχωρισμός, μιας και πρακτικά είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα. 46 λεπτά πριν, jerry banana είπε Κάτσε ξεκινάμε για τα βασικά το Spotify Premium να το καταλάβω γιατί μπορείς να κατεβάσεις offline και σου λύνει τα χέρια. Το YouTube premium γιατί ? Εκτός εάν αξίζει και έχω χάσει επεισόδια. Πάντα νόμιζα ότι το μόνο θετικό είναι η απουσία διαφημίσεων του. Δεν έχω YouTube Premium, αλλά όπως βλέπω έχει παρόμοια λειτουργία για offline παίξιμο βίντεο όπως αυτή του Spotify που αναφέρεις.
manolis940 Δημοσ. Τρίτη στις 11:50 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:50 μμ 2 ώρες πριν, Kercyn είπε Μα αν έχω YouTube Premium μπορώ να κατεβάζω βίντεο μέσα από το site. Βέβαια τα βίντεο αποθηκεύονται με "περίεργο" τρόπο και δε μπορείς να τα αναπαράγεις μόνος σου (δηλαδή εκτός του site/εφαρμογής) χωρίς λίγη δουλειά, αλλά και πάλι κατεβαίνουν. Θα κάθεται να διασταυρώνει ο ISP για κάθε πράγμα που κατεβαίνει αν ο χρήστης έχει ενεργή συνδρομή σε κάθε δυνατή υπηρεσία; Και το streaming πρακτικά των video μία μορφή download είναι. Με τους downloaders αντί να μπει σε κάποιο temp file και να χαθεί ο downloader στο βάζει μέσα σε ένα κανονικό αρχείο και το αποθηκεύει στον υπολογιστή σου. Δεν νομίζω ότι υπάρχει τρόπος ο ISP να δει ότι κατέβασες κάτι απ' το youtube ή απλώς το αναπαρήγαγες. Ακόμη και τα πακέτα δεδομένων να μην είναι τα ίδια λόγο HTTPS δεν θα μπορεί να το δει. Αυτό όμως θέλω να πω. Άλλο το αν είναι κάτι παράνομο και άλλο το αν μπορεί να βρεθεί. 2 ώρες πριν, allifora είπε sto yt premium μπορείς να κάνεις λήψη για να δεις το βίντεο εκτός σύνδεσης μέσα στη πλατφόρμα. Όχι να κατεβάσεις το βίντεο ή τραγούδι στη συσκευή σου. Πως ακριβώς το βλέπεις offiline αν δεν έχει γίνει λήψη. Άλλο το ότι δεν έχεις πρόσβαση στα αρχεία απ' το κινητό σου. Αν κάνεις root θα έχεις.
Moderators Kercyn Δημοσ. Τετάρτη στις 12:14 πμ Moderators Δημοσ. Τετάρτη στις 12:14 πμ 20 λεπτά πριν, manolis940 είπε Και το streaming πρακτικά των video μία μορφή download είναι. Με τους downloaders αντί να μπει σε κάποιο temp file και να χαθεί ο downloader στο βάζει μέσα σε ένα κανονικό αρχείο και το αποθηκεύει στον υπολογιστή σου. Δεν νομίζω ότι υπάρχει τρόπος ο ISP να δει ότι κατέβασες κάτι απ' το youtube ή απλώς το αναπαρήγαγες. Ακόμη και τα πακέτα δεδομένων να μην είναι τα ίδια λόγο HTTPS δεν θα μπορεί να το δει. Αυτό όμως θέλω να πω. Άλλο το αν είναι κάτι παράνομο και άλλο το αν μπορεί να βρεθεί. Το αν είναι παράνομο ή όχι θα το κρίνουν τα αρμόδια δικαστήρια. Επειδή δεν είμαι νομικός (όπως και οι περισσότεροι εδώ μέσα), τότε ό,τι και να πω δεν έχει σημασία. Ένας άνθρωπος ρώτησε αν είναι παράνομο να κατεβάσεις ένα βίντεο απ' το YouTube, κάποιος άλλος απάντησε ότι είναι. Εγώ το μόνο που έκανα είναι να ζητήσω μια αιτιολόγηση για το ότι είναι. Το να κατεβάσεις ένα βίντεο με downloader είναι ενάντια στα ToS. Κανείς μας όμως δε μπορεί να πει με σιγουριά αν είναι παράνομο. Και ξαναλέω, και παράνομο να είναι, πώς ακριβώς μπορεί να αποδειχτεί; Ούτε γι' αυτό έχω πάρει απάντηση.
manolis940 Δημοσ. Τετάρτη στις 07:56 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:56 πμ 7 ώρες πριν, Kercyn είπε Το αν είναι παράνομο ή όχι θα το κρίνουν τα αρμόδια δικαστήρια. Επειδή δεν είμαι νομικός (όπως και οι περισσότεροι εδώ μέσα), τότε ό,τι και να πω δεν έχει σημασία. Ένας άνθρωπος ρώτησε αν είναι παράνομο να κατεβάσεις ένα βίντεο απ' το YouTube, κάποιος άλλος απάντησε ότι είναι. Εγώ το μόνο που έκανα είναι να ζητήσω μια αιτιολόγηση για το ότι είναι. Το να κατεβάσεις ένα βίντεο με downloader είναι ενάντια στα ToS. Κανείς μας όμως δε μπορεί να πει με σιγουριά αν είναι παράνομο. Και ξαναλέω, και παράνομο να είναι, πώς ακριβώς μπορεί να αποδειχτεί; Ούτε γι' αυτό έχω πάρει απάντηση. Αυτή είναι απάντηση κυβερνητικού εκπροσώπου Ούτε και εγώ είμαι δικηγόρος και δεν θυμάμαι την νομοθεσία απ' έξω αλλά χρειάζεται κάποιος να σου πει ότι κατέχεις παράνομα ένα πνευματικό έργο που τόσο ο δημιουργός του όσο και η πλατφόρμα στα διέθεσαν μόνο για να τα δεις εκεί; Πχ το παρακάτω video αποτελεί ένα cover του τραγουδιού in my place. Spoiler Θα έβαζα το WAP αλλά μπορεί να έχουμε και μικρά παιδιά εδώ Μπορείς να το αποκτήσεις νόμιμα μέσα απ' το spotify, apple και κάποιες άλλες πλατφόρμες τις αναφέρει στο τέλος ο καλλιτέχνης. Όμως το να το κατεβάσεις ουσιαστικά απ' το youtube ( όχι μέσω του app άλλα τρίτης εφαρμογής) δεν σου δόθηκε πουθενά.
paramedic Δημοσ. Τετάρτη στις 10:58 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:58 πμ Και εκεί που έδω μέσα έχουμε κάνει κάπου 100.000 σενάρια για το πώς θα λειτουργεί ο νόμος, πως θα βάλουν τα πρόστιμα, πως θα δούμε καμμία ταινία με προστασία 4ου και 5ου βαθμού και εχουμε επιστρατεύσει VPN, real dedrid, τον Σατανά με όλα τα δαιμόνια του υπογράφοντας συμβόλαια με αίμα και σπέρμα έρχονται σήμερα κάποιες λεπτομέρειες που λένε ότι θα βλέπουν την IP μας για να πιάσουν ουσιαστικά όσους έχουν τα μηχανάκια που βλέπουν παράνομα τους αγώνες. Μααααααλιστα. Να δείτε που ούτε καν συνδρομή στο VPN δεν θα χρειαστεί να έχουμε αλλά έναν tor browser της κακιάς ώρας και θα είμαστε mia chara... 1 1
Mbfg Δημοσ. Τετάρτη στις 11:04 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:04 πμ (επεξεργασμένο) Σύμφωνα ακριβώς με τον νόμο στον οποίο αναφέρεται το topic οποιαδήποτε παράνομη αναπαραγωγή, εγγραφή , προβολή κλπ από ιδιώτες χρήστες τιμωρείται με πρόστιμο. Ακόμα και η εγγραφή τραγουδιών σε κασετοφωνάκι (για εμάς τους γέρους), οι λειτουργίες vcr στα media players ή το κατέβασμα ενός τραγουδιού youtube από εξωτερικές εφαρμογές . Κάθε πράξη χωριστά κανονικά τιμωρείται με πρόστιμο. Ο νόμος θα ήταν τελείως παράλογος αν μπορούσε να εφαρμοστεί πλήρως και να τιμωρήσει όλα αυτά . Αυτό που σώζει την κατάσταση και την κοινή λογική είναι ότι τα πρόστιμα καταλογίζονται μόνο μέσα στα πλαίσια διερεύνησης ποινικών δικογραφιών και ότι η προστασία του απορρήτου των επικοινωνιών εμποδίζει τους παρόχους (νομικά όχι τεχνικά) να παρακολουθούν ό,τι κάνουμε... Επεξ/σία Τετάρτη στις 11:07 πμ από Mbfg
Noteven Δημοσ. Τετάρτη στις 03:02 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 03:02 μμ Καλησπέρα παιδιά. Θέλω να βάλω VPN για να βλέπω stremio και δεν έχω ιδέα. Ποιο να επιλέξω για να έχω καλύτερη κάλυψη; Επίσης υπάρχουν επιλογές που δεν επηρεάζουν την ταχύτητα του ίντερνετ και θεωρούνται καλύτερες αν θες να κατεβάσεις; Ευχαριστώ!
Kostasspil Δημοσ. Τετάρτη στις 05:36 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 05:36 μμ 2 hours ago, Noteven said: Καλησπέρα παιδιά. Θέλω να βάλω VPN για να βλέπω stremio και δεν έχω ιδέα. Ποιο να επιλέξω για να έχω καλύτερη κάλυψη; Επίσης υπάρχουν επιλογές που δεν επηρεάζουν την ταχύτητα του ίντερνετ και θεωρούνται καλύτερες αν θες να κατεβάσεις; Ευχαριστώ!
ovidius80 Δημοσ. Πέμπτη στις 07:21 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 07:21 πμ Στις 4/5/2025 στις 6:59 ΜΜ, elnec είπε Γιατί δεν αγοράζω πράγματα με κάρτα μέσω ιντερνετ και γιατί ούτως ή άλλως εδώ που μένω πληρώνω στη nova απλή συνδρομή για 24άρα και πιάνω μέχρι 5 το πολύ, άντε 5,8 στο τσακίρ κέφι. Οι σελίδες οι απλές δεν φορτώνουν!!! Και με ανάγκασαν να πληρώσω και περισσότερα χρήματα. Θέλουν να κάνω και συνδρομητική; Τέλος πάντων, αυτό είναι άλλο θέμα. βάλε mullvad. Είναι αξιόπιστο και μπορείς να το πληρώσεις με φακελάκι. Βάζεις μέσα στον φάκελο τα λεφτά (60 ευρώ για ένα έτος) και στειλτα. δεν χρειάζεται να γραψεις ούτε όνομα ούτε τίποτα. Μόνο το token που σου στέλνουν όταν κάνεις τον λογαριασμό σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα