ChristosG82 Δημοσ. 8 Ιουνίου Δημοσ. 8 Ιουνίου 51 λεπτά πριν, Thresh είπε Δημοσίευση νόμου στο ΦΕΚ: Ένας νόμος αποκτά ισχύ με τη δημοσίευσή του στο Φύλλο Εφημερίδας της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ), εκτός αν ορίζει διαφορετική ημερομηνία έναρξης ισχύος. Κανονιστικές πράξεις (ΚΥΑ, ΠΔ, ΥΑ): Πολλές φορές, ένας νόμος ορίζει ότι η εφαρμογή του (ή η επιβολή ποινών) προϋποθέτει την έκδοση Κοινής Υπουργικής Απόφασης (ΚΥΑ) ή άλλης κανονιστικής πράξης. Χωρίς αυτήν την κανονιστική πράξη, ο νόμος δεν μπορεί να εφαρμοστεί στην πράξη, γιατί λείπει το αναγκαίο εκτελεστικό πλαίσιο. Κατά τα άλλα, το θέμα είναι τι κάνεις για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Είτε έχεις δίκιο είτε άδικο, προσωπικά δεν μου δημιουργήσει κανένα πρόβλημα γιατί "προσέχω", εσύ θα έχεις θέμα στην 2η περίπτωση. Αυτήν την στιγμή όλα είναι θεωρία, στην πράξη θα φανεί το πράγμα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιουνίου Super Moderators Δημοσ. 8 Ιουνίου 1 minute ago, ChristosG82 said: Αυτήν την στιγμή όλα είναι θεωρία, στην πράξη θα φανεί το πράγμα. Στην πράξη μπορεί να είναι αργά. Τέσπα δεν έχει νόημα να επιμένω, ο καθένας ας κάνει ό,τι θέλει. 1
ankar500 Δημοσ. 9 Ιουνίου Δημοσ. 9 Ιουνίου 7 ώρες πριν, ChristosG82 είπε Εγώ βλέπω ακόμα ταινίες από torrent, χωρίς VPN. Άκουσε κάποια αν βγήκε η ΚΥΑ / Κοινή Υπουργική Απόφαση; ουτε πρόκειται ποτέ 1
czarjuly Δημοσ. 9 Ιουνίου Δημοσ. 9 Ιουνίου Σημερα ακουσα περιπτωση απο δικαστηριο που εγινε πριν λιγες μερες για παρανομο uploading στο pirate bay,ο εισαγγελεας ρωταγε αν υπηρξε οικονομικο οφελος απο την πραξη αυτη και τελικα ο κατηγορουμενος αθωωθηκε.....αν και δεν γλυτωσε την ταλαιπωρια του δικαστηριου!
adi32 Δημοσ. 9 Ιουνίου Δημοσ. 9 Ιουνίου Μην θεωρειτε οτι το chatgtp λεει παντα σωστα πραγματα Απλο search στο google κανει και πολλες φορες λεει παραλογα και ανοησιες 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιουνίου Super Moderators Δημοσ. 9 Ιουνίου 8 hours ago, czarjuly said: αν και δεν γλυτωσε την ταλαιπωρια του δικαστηριου! Ούτε την αμοιβή του δικηγόρου.
ChristosG82 Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου 16 ώρες πριν, adi32 είπε Μην θεωρειτε οτι το chatgtp λεει παντα σωστα πραγματα Απλο search στο google κανει και πολλες φορες λεει παραλογα και ανοησιες Το γνωρίζω αυτό, ωστόσο υπάρχουν περιπτώσεις που δίνει link από αξιόπιστες πηγές, πχ σε ερώτηση για το ελληνικό χρέος, η πηγές ήταν από την βουλή, βέβαια υπάρχουν περιπτώσεις που σε κάποιες περιπτώσεις παίρνει πηγές από Wikipedia, όμως μπορείς να βάλεις να κάνει νέα αναζήτηση, και κρίνεις ανάλογα.
czarjuly Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου 14 ώρες πριν, Thresh είπε Ούτε την αμοιβή του δικηγόρου. Εξυπακουεται συμπεριλαμβανεται και αυτη μεσα στην ταλαιπωρια....
panatha1369 Δημοσ. Πέμπτη στις 10:52 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:52 πμ (επεξεργασμένο) Σε private tracker που πληρωνω ενα 20αρικο το χρονο θα εχω προβλημα αν πληρωσω με iris?Η με paypal?Σε περιπτωση ελενχου.. Επεξ/σία Πέμπτη στις 12:52 μμ από panatha1369
jerry banana Δημοσ. Παρασκευή στις 10:47 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:47 πμ (επεξεργασμένο) είναι εξαιρετικά επικίνδυνο να βασίζεται κάποιος στο chat gpt. Κατανοώ ότι ουσιαστικά για πολλούς/ές αποτελεί μονόδρομο για να γλυτώσουν χρόνο αλλά το παραδοσιακό χειροκίνητο ψάξιμο και τη κοινή ανθρώπινη λογική όσον αναφορά τι κατεβάζουμε και απο που κανείς δεν μπορεί να μας τη δώσει πέρα απο τον ίδιο μας τον ευατό. Μην βασίζεστε στη τεχνητή νοημοσύνη ολοκληρωτικά είτε σε δουλειές είτε στη ζωή σας. Γιατί δεν αντικαθιστά ανθρώπους ή τη λογική. Αξιοποιήστε την σαν βοήθημα. Το λέω αυτό γιατί οι νέες γενιές το έχουν σαν Θεό "αφού το είπε το chat gpt" και δεν χρησιμοποιούν τον εγκέφαλο τους.Με αρνητικά αποτελέσματα μακροπρόθεσμα αλλα θετικά βραχυπρόθεσμα. Έγραψα το σχόλιο γιατί είδα σε προηγούμενες σελίδες το chat gpt να αναφέρεται. Επεξ/σία Παρασκευή στις 10:48 πμ από jerry banana
Geralt_Haute_Bellegarde Δημοσ. Παρασκευή στις 10:49 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:49 πμ Αυτή είναι ιδιαίτερη περίπτωση γιατί δε μιλάμε για free tracker που απλά έτυχε να μπείς να κατεβάσεις αλλά είσαι συνδρομητής Στη περίπτωση που πιάσουν το συνδρομητή (ποιος ξέρει ίσως κάποια στιγμή να τον πιάσουν) και ελέγξουν τον τραπεζικό του λογαριασμό (που θα το κάνουν) τότε εννοείτε οτι είσαι εκτεθειμένος και θα σε βρούν με αποδείξεις οτι είσαι συνδρομητής σε παράνομο tracker. Οι μόνες επιλογές πληρωμής για private trackers πλέον είναι crypto ή paysafe card που απλά παίρνεις μία απο το περίπτερο χωρίς στοιχεία. Οτιδήποτε με τράπεζα απλά σταμάτα το. Άποψη μου βέβαια
Ukforthemoment Δημοσ. Παρασκευή στις 11:02 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:02 πμ Στις 12/6/2025 στις 8:52 ΠΜ, panatha1369 είπε Σε private tracker που πληρωνω ενα 20αρικο το χρονο θα εχω προβλημα αν πληρωσω με iris?Η με paypal?Σε περιπτωση ελενχου.. Και με τα δύο δίνεις στοιχεία σου .
panatha1369 Δημοσ. Παρασκευή στις 11:28 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:28 πμ 38 λεπτά πριν, Geralt_Haute_Bellegarde είπε Αυτή είναι ιδιαίτερη περίπτωση γιατί δε μιλάμε για free tracker που απλά έτυχε να μπείς να κατεβάσεις αλλά είσαι συνδρομητής Στη περίπτωση που πιάσουν το συνδρομητή (ποιος ξέρει ίσως κάποια στιγμή να τον πιάσουν) και ελέγξουν τον τραπεζικό του λογαριασμό (που θα το κάνουν) τότε εννοείτε οτι είσαι εκτεθειμένος και θα σε βρούν με αποδείξεις οτι είσαι συνδρομητής σε παράνομο tracker. Οι μόνες επιλογές πληρωμής για private trackers πλέον είναι crypto ή paysafe card που απλά παίρνεις μία απο το περίπτερο χωρίς στοιχεία. Οτιδήποτε με τράπεζα απλά σταμάτα το. Άποψη μου βέβαια αυτο με τη paysafe το ρωτησα και μου ειπαν δεν παιζει..Μετα μονο με bitcoin που δεχονται.αλλα πρεπει να βρω απο που θα πρω 20 ευρω σε bitcoin
Moderators Kercyn Δημοσ. Παρασκευή στις 01:44 μμ Moderators Δημοσ. Παρασκευή στις 01:44 μμ 2 ώρες πριν, panatha1369 είπε αυτο με τη paysafe το ρωτησα και μου ειπαν δεν παιζει..Μετα μονο με bitcoin που δεχονται.αλλα πρεπει να βρω απο που θα πρω 20 ευρω σε bitcoin Από εκεί που θα βρεις, θα δώσεις τα στοιχεία σου για να το αγοράσεις.
manolis940 Δημοσ. Παρασκευή στις 01:51 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 01:51 μμ (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, panatha1369 είπε αυτο με τη paysafe το ρωτησα και μου ειπαν δεν παιζει..Μετα μονο με bitcoin που δεχονται.αλλα πρεπει να βρω απο που θα πρω 20 ευρω σε bitcoin Θεωρώ ότι ο φόβος σου είναι μη πραγματικός. Αυτή την στιγμή σχεδόν είμαστε στο επίπεδο όπου οι πάροχοι θα δίνουν τις σελίδες που επισκέφτηκες. Μέχρι να φτάσουμε στο επίπεδο όπου οι Ελληνικές αρχές να ζητάνε στοιχεία από τα VPN's και εκείνοι να πρέπει να τα δώσουν, έχουμε ακόμη καιρό. Η Windscribe για παράδειγμα αν θυμάμαι καλά το κέρδισε το δικαστήριο έναντι της Ελληνικής δικαιοσύνης. Το να πληρώσεις ένα VPN από μόνο του δεν αποτελεί αδίκημα. Αν κάνουν έλεγχο δεν θα δουν τις πληρωμές αλλά τις σελίδες που επισκέφθηκε η IP σου μέσω του VPN όπου εκεί θα βεβαιώσουν την οποιαδήποτε παρανομία και αφού θα έχουν την IP σου το αν το πλήρωσες ή όχι θα τους είναι άχρηστη πληροφορία. Επεξ/σία Παρασκευή στις 01:53 μμ από manolis940 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα