Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Kostasspil είπε

Ποια δίνει σε απεριόριστες συσκευές;

Το Surfshark μου έρχεται πρόχειρα στο μυαλό.

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 minutes ago, gregpec2 said:

Το Surfshark μου έρχεται πρόχειρα στο μυαλό.

Έχουν αυτό σαν disclaimer, οπότε ίσως αν εντοπίσουν κάτι, να μπαναρουν το account. Σωστό το ερώτημα, πως θα σε εντόπισαν.

logs κρατάνε;

Screenshot_2025-04-07-21-51-55-292_org.mozilla.firefox.jpg.c4c60b0984dc29690a5e8bcd03fac028.jpg

Επεξ/σία από Kostasspil
Δημοσ.
Στις 6/4/2025 στις 10:48 ΠΜ, bblaw20 είπε

Η τρομολαγνεια επιασε τοπο (παλι). Εδω δεν εχει βγει ΚΥΑ ακομα και πανε και αγοραζουν 10 χρονια VPN που μπορει στο τελος και να μην χρειαστει για οτιδηποτε εκτος απο μποξακια. Παιδια ειναι το Ελληνικο Δημοσιο νομιζεται θα κατσουν να ξεσκαρτιζουν το τραφικ απο δεκαδες χιλιαδες συνδεσεις για να δουνε αν κατεβασες μια-δυο ταινιες η καμια σειρα? Ξερεται τι εχει να γινει ετσι και αρχισουν να το κανουν αυτο? Με ανοιχτα wifi σε μαγαζια, με σπασμενα wpa2 κτλπ? Ουτε στη Γερμανια που εχει το πιο σκληρο συστημα πανω στην πειρατεια δεν το εφαρμοζουν ετσι, η ψωροκωσταινα θα κανει την αρχη? Λιγο ψυχραιμια μεχρι να βγει η ΚΥΑ.

Όχι το δημόσιο αλλά οι δικηγορικές εταιρείες των θιγόμενων. Ο νόμος αναφέρεται σε κάθε είδους οπτικοακουστικά έργα που περιλαμβάνουν και τα παιχνίδια.

Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών: Τα videogames προστατεύονται ως σύνθετα οπτικοακουστικά έργα

Για την καλύτερη δυνατή ασφάλεια -> VPN

Για κάτι πιο entry level/πειραματικό με καλή προστασία ιδίως στο κατέβασμα και αξιοπρεπείς ταχύτητες -> Tribler με 3 hops και encrypted seeding με proxies.

Το Tribler απέκτησε κακή φήμη στο ξεκίνημα λόγω σοβαρότατων κενών ασφάλειας/ανωνυμίας(π.χ. πιθανότητα να λειτουργείς ως exit node και να μαζεύεις όλες τις μηνύσεις ακόμα και για παράνομο υλικό που δεν κατέβασες ποτέ). Τα τελευταία χρόνια θεωρείται καλό για lawyer-based attacks.

https://www.ctrl.blog/entry/tribler-onion-routed-bittorrent.html

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, Kostasspil είπε

Έχουν αυτό σαν disclaimer, οπότε ίσως αν εντοπίσουν κάτι, να μπαναρουν το account. Σωστό το ερώτημα, πως θα σε εντόπισαν.

logs κρατάνε;

Screenshot_2025-04-07-21-51-55-292_org.mozilla.firefox.jpg.c4c60b0984dc29690a5e8bcd03fac028.jpg

Προσωπική άποψη για το surfshark δεν έχω. Απ' οτι διαβάζω: δεν κρατάει logs και έχει 2 πολύ θετικά (Απεριόριστες συσκευές, kill switch σε android tv) και 1 αρνητικό (εδρεύει στην Ολλανδία).

Δημοσ.

Για εσάς που ρωτάτε για απεριόριστες συσκευές,πως θα σε εντοπίσουν ,μήπως ισχύει,ότι πρέπει να είναι στην ίδια ip που έχεις; Αλλά και πάλι δεν στέκει αυτό που γράφω σόρρυ ,αφού βάζοντας vpn αλλάζει η ip.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Kostasspil είπε

logs κρατάνε;

Εκεί ήθελα να καταλήξω πως θα σε εντοπίσουν. Αν είχες στατική διεύθυνση λογικό αλλά οι περισσότεροι δεν έχουμε. Άρα;;;

Δημοσ.
Στις 6/4/2025 στις 12:30 ΠΜ, rigadin είπε

Στις 6/4/2025 στις 2:13 ΠΜ, jkr21 είπε

Άψογος! Το πήρα τελείως προληπτικά και είναι άψογο! 17 ευρώ τελική τιμή!
Δοκίμασα direct link που μαξάρει την γραμμή μου και σε σχέση με χθες που δεν το είχα δεν παρατήρησα απώλεια(ίσως το πολύ 5% και αν σε 100ρα γραμμή)
Σεταρα και το qbit για όταν το χρειαστώ (με αυτόνομο kill switch στον torrent client)

Αχρείαστο να είναι... για τα επόμενα 2 χρόνια είμαι οκ! Πολλά ευχαριστώ!

Υγ. Και για όποιον αμφιβάλει image.png.fe37b04616d13c75781075e0993d3b0d.pngimage.png.d2f8a43c1b0a0c39ed13cb4b876e97c2.png

Στις 6/4/2025 στις 9:44 ΠΜ, baggelis7 είπε

Ωραίος το πήρα μόλις και όλα κομπλε! Να ρωτήσω η χρήση που κάνω είναι torrent από trellas σε android κινητό (δεν έχω PC) και μtorrent για κατέβασμα. Με ενεργό το nord και kill switch είμαι κομπλέ έτσι; Να χρησιμοποιήσω κάποιο άλλο πρόγραμμα αντί μtorrent;

Στις 6/4/2025 στις 3:38 ΜΜ, johnnyman είπε

17.97 βγαίνει. Αυτή είναι η τιμή? 

Port forwarding για torrent εχει?

Καλημέρα σας!Θα ήθελα να ρωτήσω 1ον, γιατί είναι τόσο φθηνό απο αυτό το σάιτ το nordvpn,

και 2ον γιατί ενω λέει οτι δέχεται πληρωμή και με paypal,οταν παω ταμείο μου βγάζει μόνο google pay,bitcoin,zen?

Χωρίς να εχω λογαριασμό στο σάιτ το κάνω. Επίσης, είναι αξιόπιστο το σάιτ αυτό; (g2a)

Ευχαριστώ

Δημοσ.
57 minutes ago, sstav said:

καλημέρα...κάποιες διευκρινίσεις (για πολλούς γνωστές και χιλιοειπωμένες ισως...)

nordvpn vs proton vpn (εκτός τιμής όπου η προσφορά του nord τον καθιστά 1η επιλογή για ολους) γιατί να μην επιλέξω το proton?

και τα δύο υποστηρίζουν kill switch, σωστά;

το nord vpn δεν παίζει split tunneling?

το nordvpn σεταρεται στο qbtorrent ενώ το proton oxi?

Μπαινεις βλέπειις ιστοσελίδα με torrents...κατεβάζεις magnet link...χωρίς vpn δεν εχεις θέμα...σωστά; 

ανοίγεις bittorent client με vpn...με Split tunneling η εφαρμογή κατεβάζει μέσω του vpn που έχεις σετάρει ενώ σερφάρεις κανονικά ;

Εγώ όταν έψαχνα ποιό από τα 2 να αγοράσω, είδα πως όταν πας να κάνεις check out στο Nord σου πρόσθετε στην αρχική τιμή που βλέπεις + 24% ΦΠΑ οπότε η τελική τιμή έβγαινε ακριβότερη από το Proton. Σε όλα τα συγκριτικά που είδα, Proton και Nord ηταν στην κορυφή οπότε δεν νομίζω να έχει διαφορά. Με Proton τουλάχιστον δεν βλέπω καμία ουσιαστική πτώση στην ταχύτητα όταν κατεβάζω torrent. Έκανα και αυτό το binding που είπαν κάποια παιδιά μέσα από τον torrent client και ελπίζουμε να είμαστε οκ.

Δημοσ.

Περι nordvpn κ συσκευες που ρωτατε εγω θα συμπερανω το εξης με το φτωχο μου μυαλο.Αφου λεει 10 συσκευες και αφου ρε παιδες βγαινει τοσα φθηνα απο g2a δεν ειναι αναγκη να την μοιραστεις με 100 φιλους, καντο με 2-3 και δεν θα εχεις κανενα προβλημα.

Δεν νομιζω να εχεις προβλημα ειδικα αν την μοιραζεσαι με καποιον απο την ιδια χωρα.Τωρα αν βλεπουν 20 συσκευες η μια αμερικη η αλλη κινα η αλλη ισπανια κ παει λεγοντας εε τοτε αν φας μπαν μην σου κανει εντυπωση.Το λεω σε περιπτωση που καποιος θελει να την μοιραστει-πουλησει στο ιντερνετ.

Δημοσ.

Καλημέρα σας, αγόρασα και εγώ το Nordvpn μετά την τρομολαγνεία πιο πολύ για κάνα torrent που κατεβάζω. Το θέμα είναι ότι σέρνεται , πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση; έχω ελβετία σαν χώρα

Δημοσ.
19 minutes ago, WolverineGR said:

Καλημέρα σας, αγόρασα και εγώ το Nordvpn μετά την τρομολαγνεία πιο πολύ για κάνα torrent που κατεβάζω. Το θέμα είναι ότι σέρνεται , πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση; έχω ελβετία σαν χώρα

ΕΧΟΥΝ ΥΠΩΘΕΙ ολα πιο πανω - qbittorent και ολα ειναι οπως πριν

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τριβουν τα χερακια τους τα VPN, αυξηση λογαριασμων απο Ελλαδα 100%.

Μια φορα για την παρτη μου συνεχιζω torrenting, slsk, stremio οπως πριν σαν να μην συμβαινει τπτ.

Ο καθενας οτι καταλαβαινει, θα ενημερωσω οταν μου ερθει το προστιμο....

Επεξ/σία από Ristar
  • Like 2
  • Thanks 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...