Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, jkr21 είπε

Καρτέλα Connection > Proxy Server: Socks 5 και βάζεις τα στοιχεία που σου δίνει το nord (έχουν tutorial πως να τα βρεις) 

Καρτέλα Advanced > Network interface > NordLynx

Τέλος όταν είναι να κατεβάσεις να επιλέγεις p2p server από την εφαρμογή της Nord

Έτσι το έχω σετάρει εγώ σε 100αρα γραμμή και δεν φαίνεται να έχω σημαντική απώλεια ταχύτητας. Σίγουρα όχι τόσο τραγικά,

όσο εσύ, τουλάχιστον. Βέβαια δεν έχω κάνει εκτεταμένα test.

Ευχαριστω που απαντησες, αλλα αυτα τα εχω κανει που λες, τωρα βρηκα 2 ωραια guide του 25' απο cyberinsider θα τα δοκιμασω και αυτα  

• Like 1
  • Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 hour ago, jkr21 said:

Τσεκαρε για κανένα update το qbit και μετά κλείστο τελείως.

Έπειτα συνδέσου στο vpn (οπουδήποτε για πρώτη φορά) και άνοιξε το qbit και δες αν υπάρχει το NordLynx.

Τα υπόλοιπα όπως τα γράφω αποπάνω.

Έκανα και update και άλλαξα και χώρα και τίποτα. Νο Nordlynx. Αλλά το βλέπω και σε σχόλια σε youtube σε άλλους. Μήπως απλά τα αφαίρεσαν όλα αυτά. Να πως μου φαίνεται:

Screenshot 2025-04-09 at 8.35.27 PM.jpg

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, nkarafo είπε

Έκανα και update και άλλαξα και χώρα και τίποτα. Νο Nordlynx. Αλλά το βλέπω και σε σχόλια σε youtube σε άλλους. Μήπως απλά τα αφαίρεσαν όλα αυτά. Να πως μου φαίνεται:

Screenshot 2025-04-09 at 8.35.27 PM.jpg

Απ ότι καταλαβαίνω από το screenshot είσαι σε apple σύστημα; Αν ναι δεν μπορώ να ξέρω τί φταίει...
Την διαδικασία που σου έγραψα την έκανα σε Windows 11. Δεν ξέρω αν φταίει αυτό.

59 λεπτά πριν, Manolo Sismanidis είπε

Ευχαριστω που απαντησες, αλλα αυτα τα εχω κανει που λες, τωρα βρηκα 2 ωραια guide του 25' απο cyberinsider θα τα δοκιμασω και αυτα  

Νασαι καλά. Δεν ξέρω παίζουν πολλά πράγματα ρόλο στα torrent. Πχ. Το Load στον server όταν κατεβάζεις, μεταξύ άλλων.

Για χρήση αραιά και που... αυτό το config μου είναι μια χαρά, προσωπικά. 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, mils είπε

Για εμας που δεν εχουμε vpn 

Aν στο yoytube μας εχει στα προτεινομενα καποιο trailer ταινιας η καποιο αποσπασμα ταινιας κλπ πως θα ειμαστε σιγουροι πως δεν θα πεσει προστιμο αν τo δουμε? για να μην φαμε το προστιμο?

Για τα παιχνιδια μιας και πολλα ειναι δωρεαν αν παει να κατεβασει καποιος ενα παιχνιδι που ειναι δωρεαν νομιμα και το κατεβασει καταλαθος απο καποια σελιδα που δεν επιτρεπεται να το εχει  ας ειναι νομιμα δωρεαν το παιχνιδι θα φαει προστιμο επειδη δεν το κατεβασε απο την σωστη σελιδα? 

Το ιδιο και για καποιον δωρεαν παλιο driver amd/nvidia αν κατεβασει καποιος καταλαθος εναν πιο παλιο driver απο καποια αλλη σελιδα και οχι απο την επισημη για την καρτα γραφικων του που λογικα θα θεωρειται σαν πειρατικο ας ειναι δωρεαν θα τρωει προστιμο και για τα δωρεαν παιχνιδια - προγραμματα?

Το καλυτερο παντως θα ειναι να μπλοκαρουν την προσβαση σε οποια sites βλεπουν οτι υπαρχει το προβλημα αντι για αυτο το πραγμα με τα προστιμα.

8 ώρες πριν, FarCry είπε

Στην παραγραφο 2Β δεν ειναι μεσα και ολα τα βιντεο στο youtube απο σειρες και ταινιες που ειναι υπο την προστασια πνευματικων δικαιωματων?

Δηλαδη οταν καποιος βλεπει movie clips δεν εμπιπτει στην παραγραφο 2Β για να φας το προστιμο 750 ευρω?

Για να ξερουμε τι βλεπουμε και στο youtube, να προσεχουμε.

ελπιζω πραγματικα, να ειναι τρολ αυτα που διαβαζω.

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Balantakos είπε

Δυστυχως οχι, προσπαθω εδω και μερες να πεισω φιλο μου οτι δεν θα φαει προστιμο επειδη χρησιμοποιει το youtube vanced.. υπαρχουν ατομα που φοβουνται υπερβολικα.. :(

Δημοσ.

Μια συμβουλή γιατί έχω διαβάσει τρελά πράγματα σε τόσες σελίδες.. Ανεξαρτήτως τι άλλες ρυθμίσεις έχετε κάνει, βάλτε το VPN σας να ανοίγει ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ που ανοίγετε τον υπολογιστή σας αυτόματα και μη βάλετε ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ τον Bittorrent client σας να κάνει το ίδιο! B)

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, Balantakos είπε

29 λεπτά πριν, emperor4her είπε

Δυστυχως οχι, προσπαθω εδω και μερες να πεισω φιλο μου οτι δεν θα φαει προστιμο επειδη χρησιμοποιει το youtube vanced.. υπαρχουν ατομα που φοβουνται υπερβολικα.. :(

Ε ναι..

Είπαμε αλλά οχι κι ετσι! 

Αν είναι κόψτε το ολοι το ιντερνετ και βουρ για κυνηγητό κρυφτό αμπάριζα και μακρυά γαιδούρα!🤣

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, yiankap είπε

Ευχαριστώ, εγώ μόλις το είδα από το κινητό που δεν κατεβάζω τίποτα από εκεί, και μου έβγαλε ότι κατέβασα ταινίες/σειρές/παιχνίδια, που τίποτα από αυτά δεν κατέβασα.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, ChristosG82 είπε

Ευχαριστώ, εγώ μόλις το είδα από το κινητό που δεν κατεβάζω τίποτα από εκεί, και μου έβγαλε ότι κατέβασα ταινίες/σειρές/παιχνίδια, που τίποτα από αυτά δεν κατέβασα.

Μια από τα ίδια και σε κινητό και σε σταθερό...Σήμερα στο κινητό προστέθηκε ότι κατέβηκαν και ΧΧΧ ταινίες...Άντε να με πιστέψει μετά η γυναίκα.....

• Thanks 1
  • Haha 6
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Geralt_Haute_Bellegarde είπε

Μια συμβουλή γιατί έχω διαβάσει τρελά πράγματα σε τόσες σελίδες.. Ανεξαρτήτως τι άλλες ρυθμίσεις έχετε κάνει, βάλτε το VPN σας να ανοίγει ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ που ανοίγετε τον υπολογιστή σας αυτόματα και μη βάλετε ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ τον Bittorrent client σας να κάνει το ίδιο! B)

Από τις χειρότερες συμβουλές δε χρειάζεται να είναι συνέχεια ανοιχτό το VPN εκτός και αν τον υπολογιστή τον έχεις  μόνο για torrent,

• Like 1
Δημοσ.

Η θέαση FTA καναλιών με μια εφαρμογή που την έχει κανονικά το Play store και λέγεται Greece TV & Radio, άραγε να θεωρείται πειρατεία ;

Γιατί την χρησιμοποιώ στις κρεβατοκάμαρες επειδή δεν πιάνει καθόλου η κεραία της πολυκατοικίας.

• Moderators
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, yiankap είπε

Η θέαση FTA καναλιών με μια εφαρμογή που την έχει κανονικά το Play store και λέγεται Greece TV & Radio, άραγε να θεωρείται πειρατεία ;

Γιατί την χρησιμοποιώ στις κρεβατοκάμαρες επειδή δεν πιάνει καθόλου η κεραία της πολυκατοικίας.

Mα FTA κυριολεκτικά σημαινει Free To Air. Πως μπορεί να θεωρηθεί πειρατεία η παρακολούθηση καναλιών δωρεάν προβολής? :)

Δημοσ.

Ο πολυς κοσμος ειναι ανιδεος 

Σε λιγο θα φοβουνται να ανοιξουν και το google

Αν θελει το κρατος να κανει κατι τετοιο 

1) να κλεισει τις παρανομες σελιδες 

2) να ενημερωσει τον κοσμο τι ακριβως απαγορευεται και τι οχι 

• Like 8

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...