kokotas kokos Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου 1 ώρα πριν, doomnx είπε Ο τύπος μια ζωή τρομοκρατεί τον κόσμο και πετάει τη μια κοτσάνα μετά την άλλη. Προσωπικά συνεχίζω χωρίς VPN, αν και το Real-Debrid με έχει βολέψει αφάνταστα. Copy/paste το magnet link και 9 στις 10 φορές είναι ήδη cached. Κατέβασμα στα 2.5 Gbps. Δεν τρομοκρατεί δεν πετάει κοτσανες είναι σοβαρός και ακέραιος. Μη γράφουμε ο,τι νομίζουμε... 2
lx911 Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου 38 λεπτά πριν, kokotas kokos είπε Δεν τρομοκρατεί δεν πετάει κοτσανες είναι σοβαρός και ακέραιος. Μη γράφουμε ο,τι νομίζουμε... Πληρωνεται και λεει αυτα που του εχουν πει να λεει. Ειναι ανθρωπος του συστηματος. Εγω προσωπικα αυτους που βγαινουν στη τηλεοραση και ειναι του συστηματος ουτε να τους φτησω. Αυτοι θελουν να περασουν οτι οποιος κατευαζει κατι θα σου ερχεται 750 στην εφορια. Εδω η Ελλαδιτσα δεν εχει συστημα ασφαλειας για τα τρενα απο παντα και θα εχει συστημα για την πειρατεια. 5 2
kokotas kokos Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου (επεξεργασμένο) Έχει σώσει κόσμο και κοσμάκη. Δεν θα επεκταθω. Αυτά Επεξ/σία 11 Απριλίου από kokotas kokos 1
Trigger Happy Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου έσκασε μύτη σήμερα από το yt προτεινόμενο κιόλας. χωρίς καν να έχω ψάξει το όρο vpn. κάποιοι μοιράζονται τα cookies και advertising IDs.. 1
iliata2410 Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου Για τον χρήστη που ανέβασε τον νόμο 5179 ρωτάω το εξής: Που κολλάει αυτό με τον νόμο του 1993; Ίσα ίσα αυτό που λέει για τους τελικούς χρήστες ήταν το 93 με αποτέλεσμα να αλλάξει το 2025
jerry banana Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Trigger Happy είπε έσκασε μύτη σήμερα από το yt προτεινόμενο κιόλας. χωρίς καν να έχω ψάξει το όρο vpn. κάποιοι μοιράζονται τα cookies και advertising IDs.. Ο συγκεκριμένος θυμάμαι παλιά τίγκα στα κουπόνια απο Κίνα. Επεξ/σία 11 Απριλίου από jerry banana
vadada Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, jerry banana είπε Ο συγκεκριμένος θυμάμαι παλιά τίγκα στα κουπόνια απο Κίνα. Ναι αλλα αν δεις το βιντεο δεν εχει affiliate link σε ολα τα vpn(link απο g2a)δινει ουτε για το ρουτερ που δειχνει.Οσο για τα κουπονια καπως πρεπει να βγαλει και αυτος κερδος.Για την ψυχη της μανα του δεν το κανει κανενας. Επεξ/σία 11 Απριλίου από vadada 5
Dimos13 Δημοσ. 12 Απριλίου Δημοσ. 12 Απριλίου https://vm.tiktok.com/ZNdNW8nfD/ Αυτός είναι ο σοβαρός που αναφέρθηκε πιο πριν; Τι είναι αυτό το κενό που γνωρίζουν λίγοι σχετικά με την VPN? 😄 3
Moderators Kercyn Δημοσ. 12 Απριλίου Moderators Δημοσ. 12 Απριλίου 2 ώρες πριν, Dimos13 είπε https://vm.tiktok.com/ZNdNW8nfD/ Αυτός είναι ο σοβαρός που αναφέρθηκε πιο πριν; Τι είναι αυτό το κενό που γνωρίζουν λίγοι σχετικά με την VPN? 😄 Άλλο πράγμα είναι κενό... 1
ThanosR92 Δημοσ. 12 Απριλίου Δημοσ. 12 Απριλίου Διαβάζοντας όλες τις σελίδες εδώ και καιρό, εγώ έχω να πω πως αυτό που ήθελαν να καταφέρουν το κατάφεραν. Τελικά το μεγαλύτερο ποσοστό δεν έχει καμία ιδέα / γνώση επί του θέματος και τα σχόλια προκαλούν προβληματισμό. Μερικοί κάνετε λες και δεν ξέρω και εγώ πως...χαλαρώστε!!! Απο την άλλη ξαφνικά μερικοί έμαθαν τι είναι το VPN εν έτη 2025...Ήμαρτον. Και εσείς που όντως ξέρετε μερικά πράματα κρατήστε τα για εσάς. Αυτοί που δεν έχουν ιδέα για χρόνια δεν είναι καιρός να μάθουν. 4 2
vadada Δημοσ. 12 Απριλίου Δημοσ. 12 Απριλίου 11 λεπτά πριν, ThanosR92 είπε Διαβάζοντας όλες τις σελίδες εδώ και καιρό, εγώ έχω να πω πως αυτό που ήθελαν να καταφέρουν το κατάφεραν. Τελικά το μεγαλύτερο ποσοστό δεν έχει καμία ιδέα / γνώση επί του θέματος και τα σχόλια προκαλούν προβληματισμό. Μερικοί κάνετε λες και δεν ξέρω και εγώ πως...χαλαρώστε!!! Απο την άλλη ξαφνικά μερικοί έμαθαν τι είναι το VPN εν έτη 2025...Ήμαρτον. Και εσείς που όντως ξέρετε μερικά πράματα κρατήστε τα για εσάς. Αυτοί που δεν έχουν ιδέα για χρόνια δεν είναι καιρός να μάθουν. Σε τεχνολογικο φορουμ ειμαστε..Αν τα κραταμε για τον εαυτο μας δεν εχει καποιο σκοπο να υπαρχει 10
lx911 Δημοσ. 12 Απριλίου Δημοσ. 12 Απριλίου 8 ώρες πριν, ThanosR92 είπε Διαβάζοντας όλες τις σελίδες εδώ και καιρό, εγώ έχω να πω πως.... Δεν διαβαζες κανενα βιβλιο καλυτερα. 6
kokotas kokos Δημοσ. 12 Απριλίου Δημοσ. 12 Απριλίου 11 ώρες πριν, Dimos13 είπε https://vm.tiktok.com/ZNdNW8nfD/ Αυτός είναι ο σοβαρός που αναφέρθηκε πιο πριν; Τι είναι αυτό το κενό που γνωρίζουν λίγοι σχετικά με την VPN? 😄 Ούτε στο μικρό του δαχτυλάκι να ξες
Evil13 Δημοσ. 12 Απριλίου Δημοσ. 12 Απριλίου 11 ώρες πριν, Dimos13 είπε https://vm.tiktok.com/ZNdNW8nfD/ Αυτός είναι ο σοβαρός που αναφέρθηκε πιο πριν; Τι είναι αυτό το κενό που γνωρίζουν λίγοι σχετικά με την VPN? 😄 Μιλαμε για τον εντελως ανιδεο τυπο που τον ειχαν φυτεψει στην ΚΥΠ(αν θυμαμαι καλα) και σε συνεντευξη του ειχε σε κοινη θεα το password απο το pc του...😂 1
doomnx Δημοσ. 12 Απριλίου Δημοσ. 12 Απριλίου (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, iliata2410 είπε Για τον χρήστη που ανέβασε τον νόμο 5179 ρωτάω το εξής: Που κολλάει αυτό με τον νόμο του 1993; Ίσα ίσα αυτό που λέει για τους τελικούς χρήστες ήταν το 93 με αποτέλεσμα να αλλάξει το 2025 Εγώ είμαι ο χρήστης που έβαλα το αναθεωρημένο νόμο και δεν με βλέπεις πρώτη φορά. Αν διαβάσεις τον νέο νόμο στο ΦΕΚ (σελ. 32, άρθρο 81) θα δεις την αναθεωρημένη πρώτη παράγραφο, όπως είναι η τελική της μορφή μετά τις αλλαγές, που είναι πανομοιότυπη με το κείμενο που ανάρτησα. Η προηγούμενη μορφή ήταν ακόμα πιο αναλυτική. «1. Αν προσβάλλεται στο διαδίκτυο δικαίωμα πνευματικής ιδιοκτησίας ή συγγενικό δικαίωμα, ο δικαιούχος μπορεί να ακολουθήσει την περιγραφόμενη στις επόμενες παραγράφους διαδικασία. Ως δικαιούχος για τις ανάγκες του παρόντος άρθρου νοείται ο δικαιούχος του οποίου το δικαίωμα προσβάλλεται στο διαδίκτυο, καθώς και οποιοσδήποτε οργανισμός συλλογικής διαχείρισης ή προστασίας, στον οποίο έχει ανατεθεί η διαχείριση ή η προστασία δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας ή συγγενικών δικαιωμάτων. Η παρούσα διαδικασία δεν εφαρμόζεται στις περιπτώσεις προσβολών που τελούνται από τελικούς χρήστες με την τηλεφόρτωση έργων (downloading) ή με τη ρευμάτωση δεδομένων συνεχούς ροής (streaming) ή σε περιπτώσεις ανταλλαγής αρχείων μέσω ομότιμων δικτύων (peer to peer), οι οποίες επιτρέπουν την απευθείας ανταλλαγή μεταξύ τελικών χρηστών έργων σε ψηφιακή μορφή ή σε περιπτώσεις παροχής υπηρεσιών αποθήκευσης δεδομένων με την τεχνική υπολογιστικού νέφους (cloud computing). Η παρούσα διαδικασία δεν θίγει τη διαδικασία που προβλέπεται από τον Κανονισμό Διαχείρισης και Εκχώρησης Ονομάτων Χώρου (domain names) με κατάληξη. gr της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ), ο οποίος καταρτίζεται με απόφαση της ΕΕΤΤ.» ΥΓ: το 66Ε προστέθηκε για πρώτη φορά το 2017. Το κομμάτι στα bold πήρε τη μορφή που έχει τώρα το 2020. Επεξ/σία 12 Απριλίου από doomnx 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα