Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, aypnia είπε

Να πληρώσεις για debrid ή για vpn.

Εδω υπάρχει το εξής ζήτημα: Με debrid υπηρεσίες δεν μπορείς να δεις σελίδες με online streaming,παρά μόνο για stremio kodi είναι αυτό.Κατα δεύτερον πληρώνω πχ συνδρομή στο all debrid μέσω ηλεκτρονικής συναλλαγής δεν μπορούν να με βρουν;

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 ώρες πριν, aypnia είπε

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γίνεται πολύ νταραβέρι αν δεν το γνωρίζεις και ειδικά για πειρατικές υπηρεσίες επί πληρωμή, iptv, plex servers κλπ.

Και δεν λέει μόνο για μέσα κοινωνικής δικτύωσης, λέει για μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πλατφόρμες περιεχομένου. Και τα 2.

Πάντως αν ισχύει αυτό που γράφουν, και μιλάμε για ιδιαίτερα συστημικό site, ότι η ΙΔΙΑ η εφορία έχει αρχίσει να συστήνει δικές της ομάδες για τη δουλίτσα, το θέμα ξεφεύγει.

Με το stremio κατεβάζεις torrents.

Δεν υπάρχει κάτι δωρεάν για αυτό που θες.

Οι επιλογές σου είναι οι εξής:

1. Να εξακολουθήσεις ότι κάνεις και τώρα. Μπορεί να μη κυνηγήσουν καν τα p2p και να μείνουν μόνο στην iptv.

2. Να κόψεις το stremio και να πας σε streaming sites, κοίτα όμως να έχουν https streams.

3. Να πληρώσεις για debrid ή για vpn.

debrid τι είναι? Τι κόστος έχει το vpn?

Δημοσ.
Στις 16/4/2025 στις 8:23 ΜΜ, Coscas είπε

Εγώ πάντως απορώ, τι θα κάνει ο πελάτης του παρόχου ( εμείς δλδ) άμα ξέρει ότι τον έχει δώσει στεγνά (γιά torrents και streaming)

Μας παρακαλάνε να μείνουμε οι πάροχοι. Αντέχουν να χάσουν πελάτες; Δεν το νομίζω

Αν μας στεγνώσουν πάμε άμεσα στο διπλανό μαγαζί...

• Confused 1
Δημοσ.

Καλημέρα! Το real debrid είναι καλή λύση για stremio? Θα μπορώ να το εγκαταστήσω σε Chromecast? Επίσης Ελληνικούς υπότιτλους θα παίζει? Και τι κόστος το μήνα θα έχει το ελάχιστο? Ευχαριστώ!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, tzitzikas2 είπε

Αν μας στεγνώσουν πάμε άμεσα στο διπλανό μαγαζί...

Υπογράφεις συμβόλαια 2 ετών. Δεν μπορείς απλά να πας στο άλλο μαγαζί.

Αν το κάνεις υπάρχει ρήτρα αποχώρησης, οπότε θα πληρώσεις κι άλλα.

Και δεν μπορείς να πας ξανά στο μαγαζί αυτό αν δεν απόπληρωσεις τη προηγούμενη ρήτρα. Έχει πόρτα..

Και το άλλο μαγαζί όταν σε δώσει, γιατί κι αυτό θα σε δώσει, τι θα κάνεις μετά;

Ξανά σπάσιμο συμβολαίου και ρήτρα; Κι αν τα γυρίσεις όλα τα μαγαζιά και έχεις ρήτρες σε όλα, μετά;

Τα έχουν προβλέψει όλα.

2 ώρες πριν, tzitzikas2 είπε

Καλημέρα! Το real debrid είναι καλή λύση για stremio? Θα μπορώ να το εγκαταστήσω σε Chromecast? Επίσης Ελληνικούς υπότιτλους θα παίζει? Και τι κόστος το μήνα θα έχει το ελάχιστο? Ευχαριστώ!!

Δεν έχει διαφορά από το να παίζεις torrent. Απλοικά κατεβάζουν το torrent αυτοί και σου στέλνουν https link στη θέση του. Είναι ευκολότερο στο στήσιμο του σε σύγκριση με ένα vpn. Δεν υπάρχει καμία διαφορά στους υπότιτλους. Αυτό βγαίνει 32 ευρώ το χρόνο, αν βάζεις κάθε 6μηνο.

14 ώρες πριν, iliata2410 είπε

Εδω υπάρχει το εξής ζήτημα: Με debrid υπηρεσίες δεν μπορείς να δεις σελίδες με online streaming,παρά μόνο για stremio kodi είναι αυτό.Κατα δεύτερον πληρώνω πχ συνδρομή στο all debrid μέσω ηλεκτρονικής συναλλαγής δεν μπορούν να με βρουν;

Ναι και για αυτό έχει 30 ευρώ το χρόνο. Αν θες κάτι ολοκληρωμένο μπορείς να πας στο Premiumize που έχει διπλάσια τιμή αλλά σου δίνει και VPN. Αν και για τα streaming sites αρκεί και το δωρεάν πλάνο πχ του Proton, είναι αρκετό για να προφυλαχτείς σε αυτά.

Η ηλεκτρονική συναλλαγή πχ με το all debrid δεν μπορεί να δείξει κάτι γιατί η υπηρεσία μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για άλλες χρήσεις που δεν έχουν να κάνουν με τη πειρατεία. Δεν είναι το ίδιο με μια οικονομική συναλλαγή με ένα iptv server που η μόνη χρήση του server είναι για πειρατικούς σκοπούς.

Επεξ/σία από aypnia
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, aypnia είπε

Δεν έχει διαφορά από το να παίζεις torrent. Απλοικά κατεβάζουν το torrent αυτοί και σου στέλνουν https link στη θέση του. Είναι ευκολότερο στο στήσιμο του σε σύγκριση με ένα vpn. Δεν υπάρχει καμία διαφορά στους υπότιτλους. Αυτό βγαίνει 32 ευρώ το χρόνο, αν βάζεις κάθε 6μηνο.

Σε ευχαριστώ! Σε Chromecast όμως πως το εγκαθιστω? Καθώς είδα ότι δεν υπάρχει εφαρμογή Android real debrid. Και πώς μου στέλνουν λινκ, μέσω email? Και το https link από που το παίζω?  Πολλοί υπότιτλοι σε stremio δεν ταιριάζουν και ευκολα δοκιμάζω όλους τους διαθέσιμους να δω ποιος ταιριάζει. Εδώ θα γίνεται εύκολα αυτό? Έχει κάπου κάνα οδηγό π Χ σε video για να δω πως λειτουργει? Ευχαριστώ!!!

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, tzitzikas2 είπε

Σε ευχαριστώ! Σε Chromecast όμως πως το εγκαθιστω? Καθώς είδα ότι δεν υπάρχει εφαρμογή Android real debrid. Και πώς μου στέλνουν λινκ, μέσω email? Και το https link από που το παίζω?  Πολλοί υπότιτλοι σε stremio δεν ταιριάζουν και ευκολα δοκιμάζω όλους τους διαθέσιμους να δω ποιος ταιριάζει. Εδώ θα γίνεται εύκολα αυτό? Έχει κάπου κάνα οδηγό π Χ σε video για να δω πως λειτουργει? Ευχαριστώ!!!

Ρίξε μια ματιά εδώ .

Δημοσ.
5 hours ago, aypnia said:

Υπογράφεις συμβόλαια 2 ετών. Δεν μπορείς απλά να πας στο άλλο μαγαζί.

Αν το κάνεις υπάρχει ρήτρα αποχώρησης, οπότε θα πληρώσεις κι άλλα.

Και δεν μπορείς να πας ξανά στο μαγαζί αυτό αν δεν απόπληρωσεις τη προηγούμενη ρήτρα. Έχει πόρτα..

Και το άλλο μαγαζί όταν σε δώσει, γιατί κι αυτό θα σε δώσει, τι θα κάνεις μετά;

Ξανά σπάσιμο συμβολαίου και ρήτρα; Κι αν τα γυρίσεις όλα τα μαγαζιά και έχεις ρήτρες σε όλα, μετά;

Τα έχουν προβλέψει όλα.

Δεν λήγουν όλων τα συμβόλαια σε 2 χρόνια. Σε μερικούς μπορεί να λήγουν σε μερικούς μηνες. Σε άλλους σε μέρες. Η εκδίκηση θα είναι όπως έγραψα, να πας σε τρίτους εκτός καρτέλ (γιατί η φασαρία γίνεται για το καρτέλ των τριών)

Starlink καλύτερα, που έχει ρίξει πολύ τις τιμές (κάτι θα ξέρει)

Θα εισαι νομοταγής και δεν θα παρανομεις, αλλά πόσο θα αντέξουν; Παρακαλετοί θα τα γυρισουν εκεί που ήταν τα πράγματα

Αυτή είναι και η δύναμη του καταναλωτή. Διαφορετικά, θα πηγαίνεις απο κρυφτούλι σε κρυφτούλι σαν εγκληματίας, αυτοί θα σε βρίσκουν, κοκ. Αυτά είναι σημάδια του μελλοντικού ελέγχου που θέλουν

Γιά να μείνουν με 0 πελάτες... και μετά βλέπουμε άν κάνουν τα καρφιά 

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
53 minutes ago, Coscas said:

[…] Η εκδίκηση θα είναι όπως έγραψα, να πας σε τρίτους εκτός καρτέλ (γιατί η φασαρία γίνεται για το καρτέλ των τριών)

Starlink καλύτερα, που έχει ρίξει πολύ τις τιμές (κάτι θα ξέρει)

[…]

Το Starlink, προς ενημέρωση σου, εάν γίνει αντιληπτό ότι κατέβαζες περιεχόμενο που προστατεύεται από πνευματική ιδιοκτησία, σε προειδοποιεί μια, δύο, την τρίτη σου κόβει τη σύνδεση. Και μένεις με εξοπλισμό 250-350 ευρώ στο χέρι…

Δημοσ.

Μετακόμισα τον Αύγουστο και με ανάγκασαν να κάνω καινούριο συμβόλαιο πιο ακριβό για 24άρα απλή. Στο προηγούμενο σπίτι έπιανα μέχρι 18 ή 19. Σε αυτό, ενώ πληρώνω και παραπάνω, πιάνω 5,8 το πολύ!! Και κόβεται και συνέχεια. Άχρηστη μου είναι η Nova. Κι ενώ έχω συμβόλαιο καινούριο και πιο ακριβό, μου στέλνουν ειδοποίηση πως λόγω πληθωρισμού, υπάρχει αύξηση στον λογαριασμό. Δηλαδή, αυτοί δεν υποχρεούνται να σέβονται το συμβόλαιο και τις προϋποθέσεις του; Μόνο οι πελάτες δεν μπορούν, για παράδειγμα, να αποχωρήσουν; Μόνο ο πελάτης δεσμεύεται;  Πόσος "νόμιμος" παραλογισμός πια; Προσωπικά μου είναι άχρηστο πλέον το ίντερνετ και θα σκεφτώ πολύ σοβαρά να επικαλεστώ παραβίαση όρων από πλευράς τους για να αποχωρήσω.

• Like 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, elnec είπε

Μετακόμισα τον Αύγουστο και με ανάγκασαν να κάνω καινούριο συμβόλαιο πιο ακριβό για 24άρα απλή. Στο προηγούμενο σπίτι έπιανα μέχρι 18 ή 19. Σε αυτό, ενώ πληρώνω και παραπάνω, πιάνω 5,8 το πολύ!! Και κόβεται και συνέχεια. Άχρηστη μου είναι η Nova. Κι ενώ έχω συμβόλαιο καινούριο και πιο ακριβό, μου στέλνουν ειδοποίηση πως λόγω πληθωρισμού, υπάρχει αύξηση στον λογαριασμό. Δηλαδή, αυτοί δεν υποχρεούνται να σέβονται το συμβόλαιο και τις προϋποθέσεις του; Μόνο οι πελάτες δεν μπορούν, για παράδειγμα, να αποχωρήσουν; Μόνο ο πελάτης δεσμεύεται;  Πόσος "νόμιμος" παραλογισμός πια; Προσωπικά μου είναι άχρηστο πλέον το ίντερνετ και θα σκεφτώ πολύ σοβαρά να επικαλεστώ παραβίαση όρων από πλευράς τους για να αποχωρήσω.

Μαζί σου για το θέμα με τις αναπροσαρμογές.
Με τις ευλογίες των αρμοδίων,
και οι 3 πάροχοι έσπευσαν να αποκτήσουν μονομερές δικαίωμα να αυξάνουν την τιμή για το 2ο χρόνο του συμβολαίου.

Αλλά θαυμάζω τη σιγουριά σου ότι αυτοί παραβιάζουν τους όρους του συμβολαίου
και δεν είσαι εσύ που δεν ξέρεις τί συμβόλαια υπογράφεις.
Διότι για το καινούριο συμβόλαιο που υπέγραψες,
όφειλες να είχες αναζητήσει και μάθει τους όρους,
και το ακόμα χειρότερο είναι που και αυτή τη στιγμή με όσα λες, ακόμα δεν το έχεις κάνει :

https://nova.gr/download/terms/oroi-symbolaiwn-gia-symbolaia-pou-exoun-synafthei-apo-03-01-2023/775?_gl=1*1la1e3t*_up*MQ..*_ga*MTg3ODQ5MjAxOC4xNzQ1MjQ4MDQ4*_ga_JR64DNBKSH*MTc0NTI0ODA0Ni4xLjEuMTc0NTI0ODA1My4wLjAuMTI3MTIyMzMwMA..*_ga_8DWT7Q4PZS*MTc0NTI0ODA0Ni4xLjEuMTc0NTI0ODA1NC4wLjAuMTkzNjI4NTEx

Αναφορά σε κείμενο

6.14 Τον Φεβρουάριο κάθε έτους, η χρέωση του μηνιαίου παγίου κάθε σύνδεσής σας, όπως αυτό έχει διαμορφωθεί σύμφωνα με τον παρόντα όρο, θα αναπροσαρμόζεται σύμφωνα με τη μεταβολή του μέσου ετήσιου Δείκτη Τιμών Καταναλωτή, εφόσον αυτός αυξάνεται, όπως δημοσιεύεται από την Ελληνική Στατιστική Αρχή κάθε Ιανουάριο (“ΔΤΚ”). Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον ΔΤΚ, επισκεφθείτε την παρακάτω ιστοσελίδα της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής: https://www.statistics.gr/. Το μηνιαίο πάγιο κάθε σύνδεσής σας θα αυξάνεται ισόποσα με την ως άνω μεταβολή και δε θα αυξηθεί άνω των 3 ευρώ (συμπεριλαμβανομένων των φόρων), συγκριτικά με το τρέχον πάγιό σας κατά τη στιγμή της
αναπροσαρμογής. Η αναπροσαρμογή στο μηνιαίο σας πάγιο θα εφαρμόζεται στον λογαριασμό που θα εκδίδεται τον Φεβρουάριο κάθε έτους.

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, corridor265 είπε

Μαζί σου για το θέμα με τις αναπροσαρμογές.
Με τις ευλογίες των αρμοδίων,
και οι 3 πάροχοι έσπευσαν να αποκτήσουν μονομερές δικαίωμα να αυξάνουν την τιμή για το 2ο χρόνο του συμβολαίου.

Καρτέλ είναι ότι θέλουν κάνουν

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, paredwse said:

Το Starlink, προς ενημέρωση σου, εάν γίνει αντιληπτό ότι κατέβαζες περιεχόμενο που προστατεύεται από πνευματική ιδιοκτησία, σε προειδοποιεί μια, δύο, την τρίτη σου κόβει τη σύνδεση. Και μένεις με εξοπλισμό 250-350 ευρώ στο χέρι…

Πόσες φορές ρε παιδιά θα το γράψω; Πας starlink μόνο γιά "σπάσιμο". Γιά να μην στηρίζεις τα καρτέλ. Εννοοείται ότι δεν θα κανεις τπτ "παράνομο". Δεν θα μπορείς κιόλας. Ομως τα "αγαπημένα" μας καρτέλ , θα ταρακουνηθουν λίγο

47 minutes ago, elnec said:

Χα χα! Προβλέπουν και τον  πληθωρισμό ε; Μα το πρωθυπουργό, δεν μας είπε ότι δεν έχουμε πληθωρισμό; Και αν πέσει ο πληθωρισμός, θα μας κανει πιστωτικά;

Ράβουν και ξηλώνουν τα καρτέλ, με τις ευλογίες των κυβερνήσεων. Γι' αυτό θέλουν και ένα γερό μάθημα

Εμένα με είχαν 1+ μήνα αναμονή η vodafone γιά να μου ανεβάσουν ταχύτητα που αυτοί μου το πρότειναν. Και έλεγαν 2-3 μέρες. Επικαλέστηκαν τον ΟΤΕ οτι καθυστερεί. Οποτε τους συμφέρει είναι καρτέλ και όπου δεν τους συμφέρει είναι κράτος (ΟΤΕ) 

Παντως αυτό με τις αυξήσεις του μέλλοντος, "έγραψε"

Εχουν κόψει με το έτσι θέλω εκπτώσεις που δικαιούμασταν (μη αποστολή λογ/σμού ταχυδρομικα), έχουν βάλει κάτι φόρους κλπ

Με αποτέλεσμα, το ακριβοτερο και χειρότερο Ιντερνετ στην Ευρώπη 

Αλλά δεν φτάινε αυτοί. Βρίσκουν και τα κάνουν σε ένα λαό αποχαυνωμένο

Πάρ' τε τώρα και 1 καρφωματάκι γιά ένα τραγουδάκι η μιά ταινιούλα

Να τους χαιρόμαστε!

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
25 minutes ago, Coscas said:

Πόσες φορές ρε παιδιά θα το γράψω; Πας starlink μόνο γιά "σπάσιμο". Γιά να μην στηρίζεις τα καρτέλ. Εννοοείται ότι δεν θα κανεις τπτ "παράνομο". Δεν θα μπορείς κιόλας. Ομως τα "αγαπημένα" μας καρτέλ , θα ταρακουνηθουν λίγο

Ναι και θα πληρώνω μεγαλύτερο πάγιο κι εφάπαξ 250-350 για εξοπλισμό, ενώ έχω υπερδιπλάσιο download και και 10+πλασιο upload με FTTH ΚΑΙ φτηνότερα, μόνο και μόνο για το σπάσιμο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...