Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με 5G συνδεση της Nova τι γίνεται? Απο το  https://iknowwhatyoudownload.com δείχνει οτι έχω κατεβασει πολλές ταινίες /games /και προγραμματα ενώ δεν εχω κατεβάσει τίποτα. Φταίει οτι το 5G δίνει την ίδια ip και σε άλλους ταυτόχρονα? Είμαι safe αφου δεν υπαρχει λογική σε αυτό?

Επεξ/σία από MrGalaxy
  • Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, MrGalaxy είπε

Με 5G συνδεση της Nova τι γίνεται? Απο το  https://iknowwhatyoudownload.com δείχνει οτι έχω κατεβασει πολλές ταινίες /games /και προγραμματα ενώ δεν εχω κατεβάσει τίποτα. Φταίει οτι το 5G δίνει την ίδια ip και σε άλλους ταυτόχρονα? Είμαι safe αφου δεν υπαρχει λογική σε αυτό?

Λογικό να σου δείχνει κάτι τέτοιο είσαι σίγουρα πίσω από CGNAT όπως είμαι και εγώ και πολλοί άλλοι.

Το CGNAT ίσως δυσκολεύει την διαδικασία για τον εξωτερικό παρατηρητή αλλά σίγουρα με κάποιο τρόπο ο πάροχος εν τέλει θα βρει την άκρη για το ποιος έκανε την παράνομη δραστηριότητα. Εξαρτάται λοιπόν το πως θα γίνει η διαδικασία. Θα έχουν πρόσφατη οι επιβάλοντες των προσθίμων στο traffic πίσω απ' το NAT του παρόχου; Αν όχι δεν μπορεί να σε "αγγίξει" κάποιος. Αν όμως έχουν τότε θα γνωρίζουν επακριβώς που πήγαιναν τα παράνομα πακέτα που εμφανίστηκαν την public ip του GCNAT.

• Thanks 1
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, psof είπε

Παιδιά τελείωσε το παραμύθι...

New-Bitmap-Images.png

Περισσότερες πληροφορίες παρακάτω..

Απόκρυψη περιεχομένων

New-Bitmap-Image.png

Εγώ εάν δεν το ακούσω από τον Σφακιανάκη στην Ζήνα δεν έχει .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

5 λεπτά πριν, jerry banana είπε

Εγώ εάν δεν το ακούσω από τον Σφακιανάκη στην Ζήνα δεν έχει .

Ποιό πιθανό είναι να το ακούσεις απο τον Νότη στην Πέγκυ Ζήνα.

Επεξ/σία από vasilis_ts
  • Haha 4
Δημοσ.
1 ώρα πριν, psof είπε

Παιδιά τελείωσε το παραμύθι...

New-Bitmap-Images.png

Περισσότερες πληροφορίες παρακάτω..

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

New-Bitmap-Image.png

Σατανα!!!! 🤣

• Haha 4
Δημοσ.
1 ώρα πριν, vasilis_ts είπε

Ποιό πιθανό είναι να το ακούσεις απο τον Νότη στην Πέγκυ Ζήνα.

Αυτοί που ξεπουλάνε 

κάθε μέρα την πατρίδα 

μου ρίξανε ένα πρόστιμο 

για μια ταινία που είδα.

Πρόστιμα δίχως πρόσχημα 

όλα θα μου τα φάτε 

τώρα ταινίες για να δω 

vpn θα μου πουλάτε.

(Μια και το έφερε η κουβέντα ποιο vpn να βάλω ; )

• Like 1
  • Haha 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, Mbfg είπε

Ας ελπίσουμε ότι δεν θα χρεώσουν πρόστιμο για κάθε παιχνίδι mame ξεχωριστά...

Καλα αν χρεωνεται το καθε παιχνιδι ξεχωριστα για το mame σε περιπτωση που ανακοινωθει καποια τροποποιηση του νομου ωστε να δουν και τις παραβασεις που εγιναν πριν τις 20 φεβρουαριου θα πρεπει να βαλουν σχεδον την μιση Ελλαδα στις φυλακες λογο χρεων οσους δηλαδη εχουν παιξει αυτα τα παλια παιχνιδια οπως το tetris το super mario και το pac man στον υπολογιστη τους.

Γιατι οσοι εχουν παιξει το pac man το tetris το super mario κλπ συνηθως με τον γνωστο mame emulator οι περισσοτεροι κατεβαζαν συνηθως την ετοιμη συλλογη με το mame που ειχε ετοιμα και αρκετα ακομη παλια παιχνιδια απο την εποχη του pac man καπου στα 5.000 η και πιο πολλα παιχνιδια απο τις δεκαετιες του 1980 - 1990 οποτε το προστιμο θα ξεκινουσε για το καθε Ελληνικο νοικοκυριο που εχει παιξει το super mario και το tetris απο τα 3.750.000 € χαχαχαχα

Τεσπα παντως μονο και μονο το pac man του 1980 η το παλιο κλασσικο tetris να κατεβασει καποιος στον υπολογιστη του για το mame ειναι αρκετο για να φαει το προστιμο των 750€ με τον νεο Ελληνικο νομο.

Επεξ/σία από mils
Δημοσ.
6 hours ago, MrGalaxy said:

safe δεν είσαι άμα κατεβάζεις. ο πάροχος ξέρει.

• Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Νομιμα δεν μπορεις. 

Γιατί όχι;

Επίσης, αν πούμε ότι έχεις δίκιο και δεν είναι νόμιμο, πώς ακριβώς μπορείς να καταλάβεις αν ο άλλος βλέπει το βίντεο στο YouTube ή το κατεβάζει;

• Like 2
Δημοσ.
Στις 5/5/2025 στις 10:56 ΠΜ, lx911 είπε

εισαι εκτος θεματος φιλε μου :D

Σωστά γιατί 2 μήνες και 150 σελίδες φόρουμ μετά υπάρχει ακόμα θεμα και βγήκα εγώ εκτός θέματος. 

• Like 2
  • Haha 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Kercyn είπε

Γιατί όχι;

Επίσης, αν πούμε ότι έχεις δίκιο και δεν είναι νόμιμο, πώς ακριβώς μπορείς να καταλάβεις αν ο άλλος βλέπει το βίντεο στο YouTube ή το κατεβάζει;

Άλλο το δεν μπορείς νόμιμα και άλλο το αν θα σε καταλάβει. Βέβαια ο ερωτηθέν απ' ότι φαντάζομαι και εγώ ρωτούσε πρακτικά το 2ο.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Σκαρπέλης είπε

Σωστά γιατί 2 μήνες και 150 σελίδες φόρουμ μετά υπάρχει ακόμα θεμα και βγήκα εγώ εκτός θέματος. 

Είναι σαν τον έλεγχο της τροχαίας θα περνάνε 100 παράνομοι ένας κακομοίρης μεροκαματιάρης θα την φάει . 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...