Agent Of Chaos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 22 ώρες πριν, aypnia είπε Το υπεύθυνο είναι να προτείνεις σε αυτούς που θέλουν να εξακολουθήσουν να το κάνουν είτε να προμηθευτούν VPN είτε να στραφούν σε άλλες λύσεις, πχ direct downloading από file hosters. γιατί, το direct downloading δεν μπορούν να το κυνηγήσουν? δεν φαίνεται τι κατεβάζεις?
Feo Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Φόβος-Τρόμος-Απελπισία-Πανικός.Στο ίδιο έργο θεατές Η ίδια συνταγή που εφαρμόστηκε για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των 60+ και στο τέλος όσοι φάγανε τα προστίματα και δεν τα πλήρωσαν με απόφαση της κυβέρνησης σβήστηκαν.Αυτοί που τους τα επέβαλαν,αυτοί τα έσβησαν.Ποιος θα πάει να ρίξει χιλιαρούμπες σε 1 εκατομμύριο κοσμάκη για να κόψει την παράνομη τηλεθέαση των συνδρομητικών υπηρεσιών και την επόμενη στιγμή ή στις επόμενες εκλογές θα είναι πρωθυπουργός; Ακόμη και οι κλασικές χούντες γνωρίζουν πως η συνταγή να κρατάς την μάζα σε κατάσταση ελέγχου είναι να της δίνεις δωρεάν πρόσβαση σε άρτους και θεάματα και εσύ έρχεσαι και λες θα αρχίσω να μοιράζω χιλιαρούμπες για όποιον βλέπει τζαμπέ ή με λιγοτερο κόστος;Τρελός είσαι;Θα σκάσει το κοινωνικό καζάνι.Θες να γίνεις Μαρία Αντουανέτα; Κατεβάστε άφοβα!!! Σε μια νύχτα ο νόμος θα πεταχτεί στα σκουπίδια.Εξάλλου,ο "τυφώνας" απο την άλλη πλευρά του Ατλαντικού θα ανακατέψει τόσο πολύ την τράπουλα που η ενασχόληση με κάτι τέτοιους νόμους στο προσεχές μέλλον θα ανήκει στα άνευ ουσίας και σημασίας ζητήματα για τους πολίτες και τους πολιτικούς αυτού του τόπου Κίνδυνος για Cosmote TV και Nova, αδιαφορία από την κυβέρνηση Συγκεκριμένα, ενώ οι διατάξεις για την αυτόματη παύση της παράνομης διακίνησης του περιεχομένου από τις ιστοσελίδες και την ταυτόχρονη επιβολή σοβαρών διοικητικών κυρώσεων στους χρήστες έχουν συζητηθεί από το 2023, έως σήμερα, στα τέλη του α’ εξαμήνου του 2024, η κυβέρνηση δεν έχει προχωρήσει στην κατάθεσή τους στη Βουλή. Αυτό συμβαίνει διότι, παρά τις απώλειες που έχουν τα συνδρομητικά δίκτυα και το Ελληνικό Δημόσιο, η κυβέρνηση φοβάται ότι, αν συγκρουστεί με τους χρήστες- κατόχους του πειρατικού περιεχομένου, θα υποστεί εκλογικές απώλειες. Το υπουργείο Πολιτισμού μεταθέτει διαρκώς, σε συνεργασία με το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, την κατάθεση των διατάξεων, παρά το γεγονός ότι η ΕΛΑΣ έχει κάνει σημαντικές επιτυχίες, με τη σύλληψη συμμοριών και την απόκτηση καταλόγων με τους χρήστες των παράνομων τηλεοπτικών υπηρεσιών. Όμως, όπως έχουν διαμηνύσει οι τηλεοπτικές εταιρείες, τα κεφάλαια που έχουν επενδύσει για την απόκτηση των δικαιωμάτων σημαντικών διοργανώσεων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό είναι υψηλά. Εάν δεν αντιμετωπιστεί η πειρατεία με οργανωμένο και θεσμικό τρόπο, θα υπάρξουν, δυστυχώς, συνέπειες για όλο τον κλάδο της αθλητικής βιομηχανίας. https://typologies.gr/synagermos-gia-tin-peirateia/ 4
adi32 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 6 ώρες πριν, ant_ είπε H Πρωθυπουργαρα αναφερθηκε στο θεμα στο "Κυριακατικο μυνημα του στο Facebook" "Μιλώντας για τον χώρο της τέχνης, με νομοσχέδιο του Υπουργείου Πολιτισμού ενισχύουμε το θεσμικό πλαίσιο για την καταπολέμηση της διαδικτυακής πειρατείας, ένα φαινόμενο που έχει γιγαντωθεί και στερεί εισοδήματα από τους καλλιτεχνικούς δημιουργικούς και τη δημιουργική βιομηχανία της οπτικοακουστικής παραγωγής. Έτσι λοιπόν, επικαιροποιείται και ενδυναμώνεται το σύστημα του dynamic live blocking ως προς το εύρος και τη διαδικασία εφαρμογής του, ώστε να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες μορφές πειρατείας, που προσβάλλουν ιδίως οπτικοακουστικά έργα, ενώ αυστηροποιείται και το πλαίσιο αντίδρασης των αρμοδίων φορέων όπως η ΕΕΤΤ και οι ενδιάμεσοι πάροχοι που θα ελέγχονται σε πιο στενά χρονικά περιθώρια από τα σημερινά. Το κόστος της μη συμμόρφωσης θα είναι πλέον δυσανάλογο σε σχέση με τα πολύ ανταγωνιστικά πακέτα προσφορών που υπάρχουν στην αγορά για τη νόμιμη χρήση τέτοιου περιεχομένου και πιστεύω πως και σε αυτόν τον τομέα θα κάνουμε ένα σημαντικό βήμα για την τήρηση της νομιμότητας που θα βοηθήσει σημαντικά την εγχώρια δημιουργική και οπτικοακουστική βιομηχανία. Τα διοικητικά πρόστιμα -ανάλογα την περίπτωση- θα είναι από 750 ευρώ έως 5.000 ευρώ, ενώ αν υπάρξει υποτροπή, τα ποσά θα διπλασιάζονται. Επιπλέον θα γίνεται διακοπή της πρόσβασης σε προστατευόμενο περιεχόμενο μέσα σε 30 λεπτά" Ένα μεγάλο μπράβο που επιτέλους θα ανταμοιβεται όπως πρέπει όποιος εργάζεται για κάτι. Ας είναι και πάμπλουτος όπως η Microsoft η Paramount η Ρεαλ η Μαντόνα κλπ πρέπει να διασφάλιζεται το εισόδημα του και να μας ενδιαφέρει. Πρέπει όλοι να πληρώνουν ακόμα και αυτοί που ορίζουμε να παίρνουν 710€ ώστε να μπορούν να ζήσουν με 500€ ενοίκιο και να μένουν και 210 ολόκληρα € για να ζήσουν ένα μήνα. Γι αυτούς φυσικά δεν μας ενδιαφέρει πως θα ζήσουν ούτε να τους διασφαλισουμε ανθρώπινη αμοιβή, να μην τους κλέβει το κράτος, οι εργοδότες, οι μίζες, η ακρίβεια κλπ κλπ Αν πάνε να ακούσουν ένα τραγούδι ή να δουν μια ταινία γιατί δεν έχουν τη δυνατότητα να πάνε ούτε μια βόλτα, θα πηγαίνουν φυλακή. Ισχύει το ο κλεψας του κλεψαντος 8
kostis_74 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, Apaleytos80 είπε Απο ότι βλέπω μέχρι 8 συσκευές με τον ίδιο λογαριασμό. Που ξέρουν αυτοι αν έχω ενα πισι στο σπιτι να τρέχει και ειμαι με το λάπτοπ σε άλλη πόλη. Ακόμα και εναντιόν του TOS να ειναι δεν μπορούν να το εφαρμόσουν. Κοίταγα και για μενα κανα VPN, μέχρι τωρα ειχα το proton free, ισα ισα για παράκαμψη. Με κουπόνι και 2 χρόνια παιζει κοντα στο 50-60άρι, για τα πρωτοκλασάτα vpn. Nordvpn κτλ. Για αρχη θα βάλω το Mullvad το οποιο εχει σταθερά 5 ευρω το μηνα, θα το κάνω και bind στο qbittorent, να έχω το κεφάλι μου "ήσυχο". Επειδή είμαι λίγο άσχετος τι σημαίνει θα κάνεις το vpn "bind" στο qbittorrent; Δεν με προστατεύει το kill switch που έχει για προστασία το vpn ώστε να αποκρύπτεται η ip μου;
giorgos4ever Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 43 λεπτά πριν, kostis_74 είπε Επειδή είμαι λίγο άσχετος τι σημαίνει θα κάνεις το vpn "bind" στο qbittorrent; Δεν με προστατεύει το kill switch που έχει για προστασία το vpn ώστε να αποκρύπτεται η ip μου; settings -> advanced -> network interface. Ήθελε να βάλει ένας θείος linux και τα κοιτούσε παρόλο που του έλεγα ότι είναι νόμιμο. Επίσης μου είπε ότι χρειάζεται p2p server. Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου από giorgos4ever
michael92 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 32 λεπτά πριν, kostis_74 είπε Επειδή είμαι λίγο άσχετος τι σημαίνει θα κάνεις το vpn "bind" στο qbittorrent; Δεν με προστατεύει το kill switch που έχει για προστασία το vpn ώστε να αποκρύπτεται η ip μου; Split tunneling. Μπορείς να διαλέξεις ποιες εφαρμογές θα περνούν μέσα από το VPN και ποιες όχι. Για παράδειγμα, αν μπαίνεις στο ebanking σου μέσα από VPN μπορεί να νομίζει η τράπεζα ότι σου έχουν κλέψει τους κωδικούς. Αντί να απενεργοποιήσεις τελείως το VPN, κάνεις unbind τον browser. 2
Apaleytos80 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 34 λεπτά πριν, kostis_74 είπε Επειδή είμαι λίγο άσχετος τι σημαίνει θα κάνεις το vpn "bind" στο qbittorrent; Δεν με προστατεύει το kill switch που έχει για προστασία το vpn ώστε να αποκρύπτεται η ip μου; Με "bind" μπορεις να κάνεις download/upload μόνο οταν το VPN ειναι ενεργό, κατι σαν εχτρα kill switch. Spoiler 2
jimsomebody Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου το real debrid ειναι ασφαλές? ακόμη και αν βάλω το mail Μου και πληρώσω με τα στοιχεια της κάρτας μου δεν μπορουν μετά να με ταυτοποιήσουν αφου η εταιρία θα τα εχει αυτά τα στοιχεια? ελεγα να το δοκιμάσω.... (εντάξει κατανοώ οτι πιθανότατα τουλάχιστον στην αρχή το ολο ζητημα θα αφορά συγκεκριμένες υπηρεσίες και οχι τα παντα ολα)
kritikos28 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, Agent Of Chaos said: γιατί, το direct downloading δεν μπορούν να το κυνηγήσουν? δεν φαίνεται τι κατεβάζεις? Στο direct downloading ο isp βλέπει ότι καταβάζεις αλλά δεν ξέρει τι ειναι αυτό που κατεβαζεις.Μπορεί να είναι το οτιδήποτε. Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου από kritikos28
PCharon Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Ψηφισθείσας της νομοθεσίας, προκειμένου να καταστεί εφικτή η ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ μιας παράβασης σε επίπεδο χρήστη θα απαιτηθεί μια ανάλογη τεχνική υποδομή. Δεν είναι κάτι που θα γίνει από τη μία στιγμή στην άλλη. Δεν γνωρίζω τις λεπτομέρειες, πάντως εάν όλη ή μέρος της υποδομής γίνει από δημόσιο/ανεξάρτητο φορέα, θα απαιτηθεί η προκύρηξη διαγωνισμού για την υλοποίηση του σχετικού έργου, αυτό από μόνο του απαιτεί χρόνο. Ύστερα θα ακολουθήσει ο χρόνος υλοποίησης. Άνευ των παραπάνω μιλάμε μόνο για διαπιστώσεις παραβάσεων κατόπιν καταγγελιών ή ελέγχων σε επιχειρήσεις ενδιαφέροντος από αρμόδιες υπηρεσίες. Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου από PCharon 1
SR-71 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Τουλάχιστον από το Youtube μπορούμε να κατεβάζουμε βίντεο άφοβα; 😄 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Super Moderators Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 1 hour ago, PCharon said: θα απαιτηθεί μια ανάλογη τεχνική υποδομή. Εξοπλισμό για DPI σε πόσα Tbps κίνησης ενός παρόχου πάντως δεν νομίζω ότι διαθέτει ούτε καν η Cosmote. Πιθανότατα εταιρείες που έχουν copyrights ταινιών/σειρών/κτλπ να "seedάρουν" πχ torrents, να βλέπουν ελληνικές IP, να δίνουν την IP στον αντίστοιχο ελληνικό πάροχο, να διασταυρώνει τον κάτοχο και να προχωράει το κράτος σε πρόστιμο, "entrapment style". Κι αυτό ΑΝ σκοπεύουν να τον εφαρμόσουν σε αυτά κι όχι μόνο σε πειρατικά συνδρομητικά κανάλια... 1
adi32 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 6 λεπτά πριν, SR-71 είπε Τουλάχιστον από το Youtube μπορούμε να κατεβάζουμε βίντεο άφοβα; 😄 Αν έχεις Premium αγορασμένη κανονικά μόνο από Ελλάδα και να προσέχεις μη το δει κάνας φίλος που δεν έχει συνδρομή
Mando Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου βαλτε vpn. προτιμάτε torrent και οχι streaming . Αρχικα θα κινηθούν εναντιον των πειρατικων συνδρομων για live tv, αθλητικα κτλπ ...εκει ειναι το χρημα και ο πονος των παροχων , και τα προστιμα εκει μπαινουν απο οτι φαινεται (αρχικα παντα). Δεν παιζει να βαλουν προστιμα σε 1εκατομυριο χρηστες , ειναι θεμα πολιτικου κοστους . Αλλα πρεπει να προσεχουμε περισοτερο (vpn πλεον σε ολα ). 3
kostis_74 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Θ α ήθελα να ρωτήσω σκέφτομαι να προβώ στην αγορά για το Norvpn ή το Protonvpn. Από ότι είδα σε σχόλια και κριτικές είναι πολύ καλά και τα 2, και τα θέλω για torrent. Είναι αρκετά πιο ακριβό το Nordvpn σε σχέση με το Protonvpn (γι' αυτό και σκέφτομαι πιο πολύ το Protonvpn) αλλά λένε ότι αξίζουν και τα 2 και έχουν και kill switch και τα 2. Αν έχει κάποιος να προτείνει κάποιο άλλο που ασχολείται με torrent ας μου πει την γνώμη του. Είναι ασφαλές να χρησιμοποιήσω την χρεωστική μου κάρτα για την αγορά; Επίσης μπορώ να το μοιράζομαι με τον φίλο μου σε άλλο σπίτι σωστά ώστε να μοιραζόμαστε το κόστος; Τέλος τους dns που τους έχω αλλάξει στης google πρέπει να τους επαναφέρω στου παρόχου; Ευχαριστώ! Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου από kostis_74
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα