Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, drew13 είπε

proton vpn για κατεβασμα τορεντ εχω δοκιμασει διαφορους σερβερς με port forwarding και παει στην καλυτερη μεχρι 300 kib/s εχω δοκιμασει και το p2p profile παιζει κανα αλλο τρικ?

Έχεις αντιγράψει το port που σου δείχνει το VPN;

Έχεις ξετσεκάρει το "Use UpNP / NAT-PMP port forwarding from my router";

Μήπως έχεις 2 torrent clients; Αν ναι, την έκανα και εγώ αυτή τη noobiá. Κάνε uninstall τον έναν από τους δύο. :P 

• Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, drew13 είπε

ναι ολα κανονικα δεν εχω δευτερο torrent client

Μήπως έχεις ενεργοποιήσει το secure core στην εφαρμογή του ProtonVPN;

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, michael92 είπε

Μήπως έχεις ενεργοποιήσει το secure core στην εφαρμογή του ProtonVPN;

οχι και το firewall δοκιμασα να απενεργοποιησω αλλα μια απο τα ιδια

Δημοσ.

Να ρωτήσω,έχω το proton vpn ,την δωρεάν έκδοση.Τι διαφορά υπάρχει με τις εκδόσεις επί πληρωμή .Οσον αφορά στην ανωνυμοποίηση κυρίως.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, perelevas είπε

Να ρωτήσω,έχω το proton vpn ,την δωρεάν έκδοση.Τι διαφορά υπάρχει με τις εκδόσεις επί πληρωμή .Οσον αφορά στην ανωνυμοποίηση κυρίως.

Η ανωνυμοποίηση είναι ίδια αλλά οι ταχύτητες έχουν πολύ μεγάλη διαφορά συν ότι σου προσφέρει πολλούς σέρβερ και αλλά εργαλεία για να είσαι απόλυτα ασφαλής σε όλα. Εγώ έκανα συνδρομή από gospliit με 1.76€ τον μήνα να το δοκιμάσω κιόλας και να μην πληρώνω ολόκληρη συνδρομή έτους και έτσι την κόβω όποτε θέλω χωρίς να χάσω όλο το ποσό. Το έτος θα μου βγαίνει 21€.

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, paramedic είπε

Εγώ έκανα συνδρομή από gospliit με 1.76

Αυτό πως γίνεται ποτέ δεν το κατάλαβα με την συνδρομή διαμοιρασμός γίνετε;

Δημοσ.
7 ώρες πριν, lampretto είπε

το protnvpn στην free έκδοση δεν μας καλύπτει; για κατέβασμα (έστω και αργό) σε mini pc

το Proton Free  δεν κάνει για torrents εχει μπλοκαρισμένο το P2P. 

Αν δεν θέλετε να αγοράσετε 1-2 χρόνια VPN για καλύτερη τιμη, βάλτε Mullvad 5 ευρά το μήνα-μήνα.

Σε 24άρα κατέβαζω με 1.7mb/s συνδεδεμένος στο Σουηδικό σερβερ(δεν εχει port forwarding).

Δημοσ.
2 ώρες πριν, iliata2410 είπε

Αυτό πως γίνεται ποτέ δεν το κατάλαβα με την συνδρομή διαμοιρασμός γίνετε;

Ναι γιατί ο στην plus έκδοση ο χρήστης μπορεί να βάλει μέχρι 10 άτομα οπότε έχει δυνατότητα να δώσει τα στοιχεία της συνδρομής του και σε άλλους. Σου δίνουν τα στοιχεία του και μπαίνεις με αυτά. Εμένα πχ είναι ένας Ισπανός. Απλά εννοείται δεν θα του πειράξω τίποτα στον λογαριασμό του. Το ίδιο έχω κάνει και με YouTube και δίνω 3.65€(ανέβηκε από 2.75€ που ήταν πριν δύο μήνες) όταν μας έκλεισαν την δυνατότητα να έχουμε λογαριασμό Τουρκίας κάπου τον Δεκέμβριο.

Δημοσ.

καλυτερα να συνεχιστει σε αλλο θεμα γιατι εχει μετατραπει  στο " Mε ποιο VPN θα τη γλιτωσουμε απο το νεο νομο " 

πχ εδω 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, paramedic είπε

Ναι γιατί ο στην plus έκδοση ο χρήστης μπορεί να βάλει μέχρι 10 άτομα

Δηλαδή γίνεται το εξής: Αγοράζω εγώ πχ ένα vpn και κάνω αίτηση στην πλατφόρμα αυτή να βρεθούν χρήστες να το διαμοιραστουμε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...