Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 ώρες πριν, spirosR7 είπε

Ε εικασίες είναι απλά μου κακό φαίνεται ότι έχει μπει η ειδοποίηση  του ΕΔΠΠΙ

Αυτη η ενημερωση υπαρχει εδω και χρονια...

• Like 1
  • Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Coscas είπε

Απλά δεν εφαρμοζόταν στον απλό ιδιώτη αλλά μόνο στον πειρατή δισκά που έγραφε. Και αυτό πολύ σπάνια.

Άρα πρακτικά ήταν σαν να μην υπάρχει. 

22 λεπτά πριν, Coscas είπε

Πολυκατοικίες έκαναν οι "δισκοπώλες" πειρατές τότε. Εγω, δεν έχω πολυκατοικία δικιά μου... Αρα καταλαβαίνεις ότι δεν έγραφα πειρατικές επειδή σεβόμουν την Μουσική. Μέχρι πάνω στις δικές μου κασσέττες (οχι εταιρείας) μέσα στο μαγαζί, έγραφα "δείγμα. Οχι προς πώληση" αφού οι δισκογραφικές με έλεγχαν 

Καταλαβαίνω ότι έχεις τα δικά σου grievances βλέποντας άλλους να πλουτίζουν ενώ εσύ επέλεξες να είσαι 100% νόμιμος, όμως η συζήτηση αφορά τους απλούς χρήστες. Δεν νομίζω να υπάρχει κανείς που να ήταν υπέρ όσων έβγαζαν παράνομα κέρδος είτε στις πιο retro εποχές είτε από το 1999 και μετά που άνθισε η πειρατεία στο internet.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 minutes ago, michael92 said:

Άρα πρακτικά ήταν σαν να μην υπάρχει. 

Αλλο το πρακτικά και άλλο ο νόμος. Τώρα τους έπιασε ο πόνος γιά τον νόμο. Και την εφαρμογή του στον απλό χρήστη. Κάτι βρωμάει

10 minutes ago, michael92 said:

Καταλαβαίνω ότι έχεις τα δικά σου grievances βλέποντας άλλους να πλουτίζουν ενώ εσύ επέλεξες να είσαι 100% νόμιμος, όμως η συζήτηση αφορά τους απλούς χρήστες. Δεν νομίζω να υπάρχει κανείς που να ήταν υπέρ όσων έβγαζαν παράνομα κέρδος είτε στις πιο retro εποχές είτε από το 1999 και μετά που άνθισε η πειρατεία στο internet.

Δεν το μετανοιώνω φίλε μου. Δεν είναι ο πλουτισμός το παν. Απλά , δεν ήθελα να κρύβομαι σαν ανθρωπάκι

Η συζήτηση αφορά και τους πειρατές που δίνουν το παράνομο υλικό. Χωρίς αυτούς , δεν θα υπήρχαν απλοί χρήστες αυτού του υλικού. Μην ξεχνας και το p2p

Αν είσαι κατα του νομοσχεδίου, δεν νομίζω να σε νοιάζει άν βγάζουν οι πειρατές κέρδος. Αντίθετα. Ολοι νομίζουν ότι θα βγάλει κάτι λίγα αυτός και κάτι θα κερδίσεις κι' εσύ. Ετσι πάει το πράμα. Ειδικα αυτούς τους δύσκολους καιρούς γιά τον κοσμο και την αλλαγή της διασκέδασης/πληροφορησης,  μέσω ιντερνετ

Επεξ/σία από Coscas
Δημοσ.

Τα site που τρώνε block ανανεώνονται εδώ και χρόνια, απλά με ελληνικά αργούς ρυθμούς. Κάθε τόσο μπαίνουν, κάνουν μια μαζευτική τι mirror υπάρχει για τα site που ξέρουν και πατάνε ένα block με την αποτελεσματικότητα που φαντάζεσαι.

Δημοσ.

Εγω παντως εχω μια απορια σχετικα με την υπηρεσια real debrid , υποτίθεται ότι ό,τι παίρνεις από εκεί είναι encrypded  και secure άραγε πως ο ISP θα δει τi κατεβάζεις.......

Δημοσ.

Κατι ειπα πιο πισω. Οbfuscated servers και δεν εχετε να φοβηθειτε τιποτα. Μαζι με NO LOG VPN τα οποια διαγραφουν καθε IP log στο τελος της μερας και δεν εχετε να φοβαστε απολυτως τιποτα στο τελος της ημερας. Και δεν χρειαζεται καθολικο VPN στο router. Γιατι μετα υπαρχουν αλλα θεματα με σελιδες που δεν ανοιγουν με vpn πχ cosmote tv δεν παιζει δεν εχω δοκιμασει Ελλαδα+obfuscated εκει ισως παιζει αλλα εχει και αλλες που θελουν την real ip οχι παρανομες προφανως. 

Οι obfuscated servers αλλαζουν τα traffic packages που στελνονται στο isp ωστε να μην ξερει καν οτι εχετε ανοιχτο VPN. Απλα βλεπει ενα traffic χωρις να ξερει απο που ειναι. Και στο κατεβασμα η στο streaming φαινεται προφανως η IP του obfuscated server. 

Τελος επειδη βλεπω λετε για τιμες vpn κτλ. Καθε τοσο δινουν 100% cashback σε βγαινει δηλαδη τελειως δωρεαν η συνδρομη για 2 χρονια και περσι ειδαμε μεχρι 140% cashback οσοι πηραμε εδωσαν +40% πανω απο τα λεφτα που πληρωσαμε στο cashback. Μην κοιτατε τα πολυ φθηνα vpns πηγαινετε στα πρωτα 5. Και δειτε μεσω quidco shoop topcashback τι cashback δινουν στο καθενα οταν θελετε να αγορασετε. 

Πολυ τρομολαγνια επεσε σε μια χωρα που δεν παει τιποτα καλα που δολοφονοι ειναι εξω περναει ο κλεφτης μας κλεβει και δεν γινεται τιποτα οι φυλακες ειναι γεματες με ισοβιτες η διαφθορα η πραγματικη ειναι στο ζενιθ με ναρκωτικα μαφιες εμποριο λευκης σαρκως οργανων οπλων οτι σκατα θελετε και ασχολουμαστε για το αν θα μπει προστιμο επειδη κατεβασε ο αλλος μια ταινια για να δει να χαλαρωσει και να ξεχαστει απο το βουρκο που ζει. 

Παμε παρακατω. 

• Like 15
  • Thanks 2
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Arkin είπε

οι φυλακες ειναι γεματες με ισοβιτες

το μόνο που δε συμβαίνει

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καποιος να του πει οτι και αυτοί είναι όξω με τους νέους νομούς τοίχο - τοίχο πήγαινε . υπάρχουν σκληρότεροι εγκληματίες απο τους  χρήστες πειρατές σε αυτο συμφωνουμε  :P

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Επισκέπτης
Δημοσ.
3 ώρες πριν, vasilis panagiwtidis είπε

Προς το παρών μπορούμε να βλέπουμε ακόμα; η θα μας έρθει έτσι στα ξαφνικά;; 

Σίγουρα όχι μποξακια. Ελεύθερο streaming (πχ ταινιομανια ) και real debrid άφοβα. Iptv στο kodi και torrents ελάχιστο ως μικρό ρίσκο.

Εγώ torrent δεν κατεβάζω πλην linux (αλήθεια λέω). Για iptv στο kodi έχω το free proton vpn στην tv ( έτσι κι αλλιώς η σύνδεσή μου είναι απελπιστικά αργή).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν πας και κατεβάσεις πειρατικό περιεχόμενο από μια καφετέρια ας πούμε.
Μπλέκει ο καταστηματάρχης ;
Αν έχεις πάρει Wifi του γείτονα ; Μπλέκει ο γείτονας;
Γενικά, κάπου μπάζει αυτό το νομικό πλαίσιο...
Απλά ψάχνουν κάποιον να φταίει και να βάλουν χρήματα στην τσέπη (Κάπου διάβασα πριν πως τα έσοδα από τα πρόστιμα δεν καταλήγουν στους κατόχους των πνευματικών δικαιωμάτων).

Επεξ/σία από Apollon98
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, pomfolynx είπε

Σίγουρα όχι μποξακια. Ελεύθερο streaming (πχ ταινιομανια ) και real debrid άφοβα. Iptv στο kodi και torrents ελάχιστο ως μικρό ρίσκο.

Εγώ torrent δεν κατεβάζω πλην linux (αλήθεια λέω). Για iptv στο kodi έχω το free proton vpn στην tv ( έτσι κι αλλιώς η σύνδεσή μου είναι απελπιστικά αργή).

Για κάναν αγώνα ποδοσφαίρου; 

• Super Moderators
Δημοσ.
Δημοσ.

Θα κάνω εντελώς χαζή ερώτηση όντας εντελώς noobas. Έβαλα Proton VPN. Συνδέομαι στο ιντερνετ από το PC μέσω wifi στο router του σπιτιού μου. Απλά ανοίγώ την εφαρμογή του Proton, επιλέγω τον server μιας τυχαίας χώρας, συνδέομαι και πλέον σε ότι κάνω από τον συγκεκριμένο και μόνο υπολογιστή είναι "ασφαλές"; Μόνο περιστασιακα torrent κατεβάζω και παρατήρησα ότι η ταχύτητα με το vpn ανοιχτό δεν επηρεάστηκα καθόλου. 

• Like 1
Δημοσ.

Κάτω η πειρατεία! 

Ζητώ τα υπερκέρδη τα 3,4 μεγάλο εταιριών στρημινκ! 

Εμπρός για πρόστιμα στους παντες! 

Αααα και μην ξεχάσω τα σημαντικά 

Υπάρχει κάνα αλάνι να μου πει σαιτ για να βλέπω την euroleague τσάμπα? 

• Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...