teodgeor Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Να ρωτησω εχω στο laptop vpn και ανοιγω το hotspot sto laptop για να συνδεθουν οι συσκευες που εχω στο vpn του laptop. Αυτο δεν μπορει να γίνει; Γιατι ενω συνδεονται οι συσκευες στο λαπτοπ το κινητο π.χ δεν εχουν ιντερνετ. Υπαρχει καποια λυση; Επεξ/σία 31 Μαρτίου από teodgeor
kax54638 Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου 13 hours ago, alxnt said: Εκτός από το bind που σου είπαν παραπάνω και πρέπει να κάνεις οπωσδήποτε, αν είσαι σε πριβε τρακερς, θα πρέπει να επιλεγείς σερβερς που υποστηρίζουν port forward για να μπορείς να κάνεις seed. Ερώτηση: Το proton έχει τούρκικους σερβερς; Ευχαριστώ παιδιά θα το κοιτάξω αυτό το binding. Ναι έχει και server Τουρκίας το Proton. 13 hours ago, bep1995 said: Η δωρεάν έκδοση του proton δεν υποστηρίζει torrenting, μόνο η επί πληρωμή. Το μόνο δωρεάν VPN που υποστηρίζει tortenting είναι το windscribe αλλά με όριο 10gb. To αγόρασα για ένα έτος και βλέπουμε.
teodgeor Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου 25 λεπτά πριν, teodgeor είπε Να ρωτησω εχω στο laptop vpn και ανοιγω το hotspot sto laptop για να συνδεθουν οι συσκευες που εχω στο vpn του laptop. Αυτο δεν μπορει να γίνει; Γιατι ενω συνδεονται οι συσκευες στο λαπτοπ το κινητο π.χ δεν εχουν ιντερνετ. Υπαρχει καποια λυση; ενταξει παιδια τα καταφερα πολυ καλη λυση συνδεθηκαν ολες οι συσκευες στο vpn (windscribe) προς το παρων του λαπτοπ. Μεχρι και το disney στην tv που ειναι Γαλλικο μου εμφανισε και το μενου star . Ενταξει δεν ειναι αυτη η λυση και για τα boxakia;
pasxaliskar Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου Στις 29/3/2025 στις 11:50 ΠΜ, jimakos00 είπε χαχα ναι, πόσο δίκαιο έχεις !!! Να βγαίνει κάποιος δημόσια, να λέει ότι "έκλεψε", αλλά να λέει επίσης ότι είχε φορέσει κουκούλα και περούκα και δεν μπορεί να τον ταυτοποιήσει κανείς... εκλεψε? ε νταξι η κλοπη δν ειναι το ιδιο με την πειρατεια και την αντιγραφη... οπως είχε πει και ο mikeus στο βιντεο για την πειρατεία , εαν δω γιαγούλα στο δρόμο και τις κλεψω την τσαντα και μετα απο 5 λεπτα εχουμε και οι 2 την ιδια τσαντα τοτε μια χαρα...
June Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου 44 λεπτά πριν, mannikos είπε Ελπίζω να μην λειτουργεί σωστά γιατί μπαίνοντας μου δείχνει ότι έχω κατεβάσει αρχεία πχ μέσα στο Μάρτιο αλλά δεν έχω κατεβάσει απολύτως τίποτα μέσα στη χρονιά ούτε έχω μπει σε σελίδες streaming. Υπάρχει τρόπος να τσεκάρουμε αν συνδέονται άλλοι στο δίκτυο μας; έχω WiFi ιδιωτικό αλλά με τον κωδικό που είχε από την αρχή. Μήπως έχεις dynamic ip και τις ημέρες που βγάζει, την είχε άλλος τη συγκεκριμένη ip που έχεις τώρα;
jimakos00 Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου 9 ώρες πριν, PLHROPPP είπε Φαντάσου να παρακολουθούνται και οι συζητήσεις και να αρχίσουν να ζητάνε οι αρχες απο πχ εδω απο το site τις ip όσων ζηταν συμβουλές για το πως θα συνεχίσουν να κrybontai ώστε να παρακολουθούν και να κατεβάζουν περιεχομενο απο το ιντερνετ τι πανηγυρι θα ειχε να γινει.... Φυσικά και παρακολουθούνται οι συζητήσεις. Εκτός από αυτούς που νομίζουν ότι είναι έξυπνοι και έχουν κάνει δεύτερα account εδώ μέσα κάτω από κάποιο vpn για να γράψουν ότι γράφουν και νομίζοντας ότι κρύβονται υπάρχουν και άλλοι έξυπνοι από έξω που μπορούν να τους ξεσκεπάσουν. 1
PLHROPPP Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου 3 λεπτά πριν, June είπε Μήπως έχεις dynamic ip και τις ημέρες που βγάζει, την είχε άλλος τη συγκεκριμένη ip που έχεις τώρα; Η dynamic ip δεν είναι «μόνιμα» στο ρουτερ όσο δεν έχεις κάνει επανεκκίνηση; 2
jimakos00 Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου 8 ώρες πριν, BritGreek είπε Εσύ αυτό κατάλαβες απ' όλη τη συζήτηση; Ότι ψάχνουμε πώς θα παρανομήσουμε; Ναι αυτό. Πως θα συνεχίσεις να παρανομείς. 1 1 1 1
mannikos Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου 34 λεπτά πριν, PLHROPPP είπε Η dynamic ip δεν είναι «μόνιμα» στο ρουτερ όσο δεν έχεις κάνει επανεκκίνηση; δεν ξέρω καν τι είναι αυτό που με ρωτάς. Και αυτό είναι το μεγάλο κενό του νόμου... Αντε εγώ θα ρωτήσω θα μάθω θα προστατευθω, οι μεγάλοι σε ηλικία άνθρωποι ή οι τελείως άσχετοι με την τεχνολογία τι θα κάνουν; Να βρεθούν χρεωμενοι από το πουθενά. Ελπίζω να λυθούν αυτά τα θέματα γιατί τα ελληνικά δικαστήρια δεν μπορούν να σηκωσουν εκατοντάδες καταγγελίες για προστιματα που έχουν δεχθεί αναιτια. Προτείνετε την αλλαγή του κωδικού του WiFi; ή μόνο αυτό δεν θα βοηθήσει περίπτωση κλοπής;
KaragouniS13 Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου 1 ώρα πριν, mannikos είπε Ελπίζω να μην λειτουργεί σωστά γιατί μπαίνοντας μου δείχνει ότι έχω κατεβάσει αρχεία πχ μέσα στο Μάρτιο αλλά δεν έχω κατεβάσει απολύτως τίποτα μέσα στη χρονιά ούτε έχω μπει σε σελίδες streaming. Υπάρχει τρόπος να τσεκάρουμε αν συνδέονται άλλοι στο δίκτυο μας; έχω WiFi ιδιωτικό αλλά με τον κωδικό που είχε από την αρχή. Σωστά στο δείχνει Ο πάροχός σου (όπως και ο δικός μου) μας έχουν πίσω από CGNAT (carrier grade NAT) δηλαδή πολλοί υπολογιστές μοιράζονται την ίδια εξωτερική διεύθυνση ΙΡv4 Υπόψη, ο πάροχός ξέρει τι κατεβάσε κανείς και πότε, το συγκεκριμένο site απλά βλέπει μια εξωτερική ΙΡ και τι έχει κατεβάσει χωρίς γνώση του πόσο υπολογιστές είναι συνδεδεμένοι εκεί Πχ να τα δικά μου αποτελέσματα και από αυτά δεν έχω κατεβάσει τίποτα (και επίσης θα έπρεπε να ήταν αυτεπάγγελτο έγκλημα να κατεβάζει κάνεις το Full Metal Jacket σε μη ultra HD έκδοση 😂)
V.I.Smirnov Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου Απ όσο ξέρω (χωρίς να είμαι βέβαιος όμως) ο πάροχος ξέρει ποιά ip δίνει σε ποιόν. Επομένως, η ip είτε είναι δυναμική είτε όχι, δεν επηρεάζει την ταυτοποίηση. -
PLHROPPP Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου Πάντως σε 3 επανεκκινήσεις του ρουτερ μου έδειξε με τρεις διαφορετικές IPs ότι γίνεται του …νιου το πανηγύρι με downloads ιδίως ταινιών με «πολεμικές» τέχνες για……..μερακλήδες 5
icenex Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου Εγω παλι ειμαι τοσο σκληρος μαδαφακας που ουτε vpn εχω ουτε τιποτα..Λογικα θα ειμαι απο τους πρωτους(θα ριξω συρμα) που θα φανε προστιμο μαζι με τον γειτονα μου γιατι μπαινει το λαπτοπ αυτοματα σε αυτον οταν χανετε το σημα απο την δικια μου γραμμη Βεβαια δεν εχω μποξακια κτλ αλλα που κ που βλεπω την Παναθα στην Ευρωλιγκα απο livestreaming sites ή κατεβαζω καμια ταινια που θελω να δω αλλα δεν την εχει το netflix/disney. Προσφατα παλι επαιξε προσφορα απο disney για νεους συνδρομητες η παλιους που εχουν ακυρωσει συνδρομη να βαλουν για 4 μηνες με 2 ευρω το μηνα.Εν τω μεταξυ τι φαση ρε μαγκες εν ετη 2025 πηγαιντε δωστε 5-10ευρω για ενα παιχνιδι, καποια κανουν 1-2€ ελεος δηλαδη σιγα τα λεφτα .Δηλαδη προτιμαει ο αλλος να παει να κατεβασει πειρατικη εκδοση που μπορει να ειναι τιγκα σε trojan horses ή δεν ξερω και εγω τι αλλους ιους κυκλοφορουν απο το να δωσει λιγα χρηματα και να εχει ησυχο το κεφαλι του.Χωρια ποσα παιχνιδια τσαμπε δινει η επικ. Δυστυχως ολα δειχνουν οτι σιγα σιγα θα χρειαστουμε ολοι λιγο πολυ ενα vpn.Βεβαια αν με ρωτατε η αποψη μου ειναι οτι ειμαστε τοσο μπαχαλο σαν χωρα που δεν νομιζω να γινει κατι, αντε να κυνηγησουν τα μποξακια να πεσουν μερικα προστιμα να ανεβουν οι συνδρομες στα νομιμα αθλητικα καναλια κ ολα καλα.Βεβαια απο την αλλη σκεφτομαι οτι αυτη η χωρα οταν ειναι να στα παρει ξαφνικα αποκταει αντανακλαστικα γατας.Τι θα συμβει εν τελει θα φανει στο μελλον. Παντως ο αντρας μιας ξαδερφης μου που ειχε ενα τετοιο μποξακι που δεν μενουμε στην ιδια πολη του εστειλα ενα μηνυμα στο viber να τον ρωτησω αν ακομη το εχει και να τον προειδοποιησω για τους κινδυνους προστιμου.Η απαντηση του ητανε οτι το εχει κοψει εδω και κανα 2μηνο και εχει βαλει cosmote tv.Τον ρωτησα αν το εκοψε επειδη ακουσε αυτο για τα προστιμα κ η απαντηση του ητανε οτι ναι το ακουσα αλλα ειχα σκοπο να το κοψω το μποξακι γιατι δεν ημουν ευχαριστημενος οτι και αν σημαινει αυτο γιατι δεν τον ρωτησα περαιτερω.Οποτε λιγο πολυ αν δουνε οι συνδρομητικες αυξησεις στους νεους συνδρομητες παει να πει πετυχαν τον σκοπο τους. 2
panatha1369 Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου 10 ώρες πριν, June είπε Σχετικά με torrents, σε αυτό το σάιτ δείχνει τι έχει καταγραφεί τις τελευταίες ημέρες σε trackers σχετικό με την ip σας. Φαντάζομαι κυρίως σε public trackers. https://iknowwhatyoudownload.com/en/peer/ Αν ισχύουν τα αποτελέσματα δε το γνωρίζω. Με στατική ip ίσως δίνει πιο αξιόπιστα αποτελέσματα. σε εμενα που εχω public ip και εχω κατεβασει πανω απο 100 γιγα δεν εμαφανιζει τιποτα... 1
lx911 Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Εγω ειμαι σιγουρος οτι αυτους που θα γραψουνε και ειναι κατοχοι τον συγκεκριμενων κουτιων, δεν θα εχουν ιδεα ουτε καν μπαινουν εδω. Οποτε δεν θα μαθουμε ποτε τι εγινε. (Εκτος απο μερικους που ειναι εδω που τρολαρουνε και λενε τους ηρθε το προστιμο 700 ευρω και το σωστο προστιμο ειναι 750.) Επεξ/σία 31 Μαρτίου από lx911 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα