Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 minutes ago, jkr21 said:

Κανένα παιχνίδι πλέον σε full price... γιατί πλέον τουλάχιστον μέχρι να βγουν τα πρώτα patch fix (για κανένα μήνα δηλαδή) κάνουμε beta testing.
Όταν είναι να αγοραστεί γιατί δεν υπάρχει άλλη επιλογή, πάντα από κλειδάδικο που τα βρίσκεις τουλάχιστον 15-20 ευρώ κάτω από day one.

Και εννοείται αν ξέρεις από που να κατεβάσεις δεν κολλάς ιους 😉

αν και συμφονω 2 πραγματακια

υπαρχουν παιχνιδια που δεν σπανε η αν σπασουν αγοραζεις το crack και παιρνει απο μηνες μεχρι χρονο 

για τα bugs θες 3-6 μηνες βλεπε stalker 2 και πανω απο 1 χρονο βλεπε cyberpunk 

για εμενα πρεπει να εχεις υπομονη πραγμα σπανιο πλεον

• Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Με τόσο backlog και τόσο λίγο χρόνο πλέον, ζήτημα αν καταφέρω να παίξω τα φετινά παιχνίδια σε 3-4 χρόνια:cry:

Στο θέμα πρέπει να αλλάξει ο τίτλος, δεν είναι 5000 για τελικό χρήστη

• Like 2
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Aris_ είπε

αν και συμφονω 2 πραγματακια

υπαρχουν παιχνιδια που δεν σπανε η αν σπασουν αγοραζεις το crack και παιρνει απο μηνες μεχρι χρονο 

για τα bugs θες 3-6 μηνες βλεπε stalker 2 και πανω απο 1 χρονο βλεπε cyberpunk 

για εμενα πρεπει να εχεις υπομονη πραγμα σπανιο πλεον

Συμφωνώ μέχρι κεραίας! Για αυτό λέω όταν δεν υπάρχει άλλη επιλογή αγοράζονται (βλέπε denuvo) αλλά σε  έκπτωση.
Εντάξει στα περισσότερα μέσα σε 15 μέρες βγάζουν ένα μεγάλο fix update (για αυτό αναφέρω beta testing) και τα συμμαζεύουν αρκετά.
To  cyberpunk ήταν μοναδική περίπτωση. Και ας μην τα θέλουμε όλα δικά μας, όσοι κατεβάζουμε. Γλιτώνουμε 60αρια και 70αρια, ας ανεχτούμε σε ένα playthrough 50-60 ωρών, που λέει ο λόγος, 10 crashes.

Αλλά ας μη κάνουμε εδώ αυτή τη συζήτηση. Καλή συνέχεια.

3 ώρες πριν, Kostasnits είπε

tromero pexnidi 

Σε εμπιστεύομαι. Απέφυγα ΟΛΑ τα spoiler όλα αυτά τα χρόνια και ανυπομονώ.
Κατέβηκε ήδη (95Gb σε 2,5 ώρες γονάτισα την 100αρα σύνδεση) και θα το αρχίσω το ΣΚ! Νασαι καλά.

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, jkr21 είπε

Κανένα παιχνίδι πλέον σε full price... γιατί πλέον τουλάχιστον μέχρι να βγουν τα πρώτα patch fix (για κανένα μήνα δηλαδή) κάνουμε beta testing.
Όταν είναι να αγοραστεί γιατί δεν υπάρχει άλλη επιλογή, πάντα από κλειδάδικο που τα βρίσκεις τουλάχιστον 15-20 ευρώ κάτω από day one.

Και εννοείται αν ξέρεις από που να κατεβάσεις δεν κολλάς ιους 😉

Spoiler

Σχετικο ειναι το full price γιατι το συγκεκριμενο βγηκε 49.99€ στο steam που συνηθως τα περισσοτερα βγαινουν 59.99€.Θεωρω ο καθενας μας εχει 2-3 αγαπημενους τιτλους που δεν θα κατσει να τους περιμενει για να τους παρει στο 20αρικο.Με αποτελεσμα να τους παιξει 1-2 χρονια μετα οποτε για μενα χαλαλι τα 36€  που εδωσα απο τα γνωστα/αγνωστα κλειδαδικα.Μα δεν ειπε κανεις να πας να το παρεις κατευθειαν απο το steam.

Αν εσυ εμπιστευεσαι ακομη τις πειρατικες εκδοσεις με γεια σου με χαρα σου, εγω επειδη πλεον ειμαι της αποψης φυλαγε τα ρουχα σου προτιμω να μην το ρισκαρω πλεον.Ασε που εχουν καταντησει τα crack ολοκληρη επιστημη που λεει ο λογος κ μεχρι να καταφερεις να παιξει το παιχνιδι σου εχει βγει το λαδι.Περα απο αυτο προσωπικα ειμαι 40 και εχω 1-2 ωρες gaming στην καλυτερη ημερησιως και το τελευταιο πραγμα που θελω ειναι να φαω την ωρα μου μεχρι να καταφερω κατι να δουλεψει ή να προσπαθω να φτιαξω την κρακαρισμενη εκδοση επειδη απο ενα σημειο κ μετα κρασαρει κ πρεπει να κατεβασω την πατσαρισμενη εκδοση κ φτου απ την αρχη.

Τελος αναφορικα με το last of us 2, απο το λιγο που εβαλα χθες γιατι οπως ειπα λιγοστος χρονος το παιχνιδι παιζει πολυ καλυτερα απο το πρωτο δεν εχει καμια σχεση με εκεινο το launch.

Σε 1440p ολα τερμα δεξια (native οχι dlss) παιζει βουτυρο θα ελεγα, το μονο που παρατηρησα ειναι λιγο ghosting οσον αφορα bugs αν και απο οτι εχω καταλαβει αυτο οφειλεται στην τεχνικη AA επειδη ειχα dlaa ανοιχτο και οχι smaa ή taa.Κρασαρισματα κτλ δεν ειχα αλλα δεν προλαβα και πολυ να παιξω.

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, icenex είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Σχετικο ειναι το full price γιατι το συγκεκριμενο βγηκε 49.99€ στο steam που συνηθως τα περισσοτερα βγαινουν 59.99€.Θεωρω ο καθενας μας εχει 2-3 αγαπημενους τιτλους που δεν θα κατσει να τους περιμενει για να τους παρει στο 20αρικο.Με αποτελεσμα να τους παιξει 1-2 χρονια μετα οποτε για μενα χαλαλι τα 36€  που εδωσα απο τα γνωστα/αγνωστα κλειδαδικα.Μα δεν ειπε κανεις να πας να το παρεις κατευθειαν απο το steam.

Αν εσυ εμπιστευεσαι ακομη τις πειρατικες εκδοσεις με γεια σου με χαρα σου, εγω επειδη πλεον ειμαι της αποψης φυλαγε τα ρουχα σου προτιμω να μην το ρισκαρω πλεον.Ασε που εχουν καταντησει τα crack ολοκληρη επιστημη που λεει ο λογος κ μεχρι να καταφερεις να παιξει το παιχνιδι σου εχει βγει το λαδι.Περα απο αυτο προσωπικα ειμαι 40 και εχω 1-2 ωρες gaming στην καλυτερη ημερησιως και το τελευταιο πραγμα που θελω ειναι να φαω την ωρα μου μεχρι να καταφερω κατι να δουλεψει ή να προσπαθω να φτιαξω την κρακαρισμενη εκδοση επειδη απο ενα σημειο κ μετα κρασαρει κ πρεπει να κατεβασω την πατσαρισμενη εκδοση κ φτου απ την αρχη.

Τελος αναφορικα με το last of us 2, απο το λιγο που εβαλα χθες γιατι οπως ειπα λιγοστος χρονος το παιχνιδι παιζει πολυ καλυτερα απο το πρωτο δεν εχει καμια σχεση με εκεινο το launch.

Σε 1440p ολα τερμα δεξια (native οχι dlss) παιζει βουτυρο θα ελεγα, το μονο που παρατηρησα ειναι λιγο ghosting οσον αφορα bugs αν και απο οτι εχω καταλαβει αυτο οφειλεται στην τεχνικη AA επειδη ειχα dlaa ανοιχτο και οχι smaa ή taa.Κρασαρισματα κτλ δεν ειχα αλλα δεν προλαβα και πολυ να παιξω.

100% μαζί σου. Έτσι και αλλιώς τόσο τεράστια που είναι πλέον τα games μιλάμε για 2 3 επιλεκτικά το χρόνο. 

Ναι διάβασα ότι πρέπει να είναι καλά optimazed γιατί φάγανε κράξιμο στο πρόσφατο port του Spiderman 2 (είναι η ίδια εταιρεία που τα κάνει port)

Βέβαια έχω amd gpu αλλά μάλλον θα είμαι οκ για 1080p που θέλω. Καλή συνέχεια.

Δημοσ.
40 minutes ago, icenex said:
  Hide contents

Αν εσυ εμπιστευεσαι ακομη τις πειρατικες εκδοσεις με γεια σου με χαρα σου, εγω επειδη πλεον ειμαι της αποψης φυλαγε τα ρουχα σου προτιμω να μην το ρισκαρω πλεον.... κατεβασω την πατσαρισμενη εκδοση κ φτου απ την αρχη.

υπαρχουν τροποι δεν θα το αναφερω εδω να δοκιμαζεις τα παιχνιδια πριν τα κανεις εγκατασταση αρα παει το θεμα του ιου 

τα πατσαρισματα βγαινουν σχεδον αμεσος αν ξερεις τα σωστα forum και μετα τα τεσταρεις και τα κανεις εγκατασταση

στο παρελθον που αξιζαν τα παιχνιδια ημουν ο μοναδικος που μαζεβα κουτια και εχω πολλα που αξιζουν καλα λεφτα συλεκτικα τωρα πλεον οχι πριν το δοκιμασω

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, V.I.Smirnov είπε

Για πραγματική ιδιωτικότητα, Mullvad ή ProtonVPN.
Για ταχύτητα + streaming, πάτε με NordVPN ή ExpressVPN.

Πάντως με proton τερματίζω άνετα την 200αρα μου. 

4 ώρες πριν, johnnyman είπε

Καλημερα παιδια!!

Απο private trackers torrents(iptorrents) χωρις vpn ημαστε καλυμμένοι η οχι?

Είναι πολύ πιο δύσκολο να σε πιάσουν, αλλά όχι δεν είσαι 100% καλυμμένος.

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, Aris_ είπε

υπαρχουν τροποι δεν θα το αναφερω εδω να δοκιμαζεις τα παιχνιδια πριν τα κανεις εγκατασταση αρα παει το θεμα του ιου 

τα πατσαρισματα βγαινουν σχεδον αμεσος αν ξερεις τα σωστα forum και μετα τα τεσταρεις και τα κανεις εγκατασταση

στο παρελθον που αξιζαν τα παιχνιδια ημουν ο μοναδικος που μαζεβα κουτια και εχω πολλα που αξιζουν καλα λεφτα συλεκτικα τωρα πλεον οχι πριν το δοκιμασω

Έτσι ακριβώς. Το τσάμπα θέλει και λίγο ψάξιμο, αλλιώς δεν λέει. Αν και αν λέμε για το ίδιο forum εκεί τα βρίσκεις νικοκιρεμενα και τεσταρισμενα πριν κατεβάσεις. Πλέον τα περισσότερα δεν με κρατάνε (λόγο ηλικίας ίσως). Οπότε δοκιμή ή κάνα review από νορμάλ άτομα του χώρου και μετά αγορά.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Mythodeas είπε

Για steam κλειδια απο Eneba εχει κανεις γνωμη?

Αν εννοείς κλειδιά για παιχνίδια για το steam, προχώρα άφοβα. Το eneba είναι αξιόπιστο γενικώς.

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Mythodeas είπε

Για steam κλειδια απο Eneba εχει κανεις γνωμη?

Από τα πιο γνωστά τα τελευταία χρόνια.
Σε όλα αυτά τα site ο γενικός κανόνας είναι paypal ή έστω μια ψηφιακή φορτωμένη κάρτα με το αντίτιμο που θα δώσεις, έτσι ώστε να περιορίσεις το όποιο ρίσκο υποκλοπής.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 1/4/2025 στις 11:37 ΜΜ, Mr_Robot_dev είπε

Εν προκειμένω μόνο το παρδαλό κατσίκι γελάει με ότι κατάλαβες.

Άκου να στο κάνω λιανά.

Το γεγονός ότι θεωρείς ελευθερία το δικαίωμά σου να βλέπεις ότι σκουπίδι παράγεται από την βιομηχανία του θεάματος για να σου κάνει το μυαλό σούπα, είναι η καλύτερη συνταγή να συνεχίσεις να το κάνεις αιώνια και να μην ξεφύγεις ποτέ από αυτό.

Αυτή την στιγμή μια ολόκληρη κοινωνία ανησυχεί πως θα κατεβάζει παράνομα ταινίες και παιχνίδια και πως θα βλέπει μπαλίτσα. Γι αυτό γίνεται όλο το ζήτημα. Αν εσύ θεωρείς υγιή αυτή την κοινωνία, τότε οκ, γελάει το παρδαλό κατσίκι.

Η ίδια κοινωνία που ζητάει περισσότερες ευκαιρίες στην διαφθορά όπως είχε πει και ο Τζήμερος, όταν θα πάει στο νοσοκομείο θα θέλει ο γιατρός να είναι σουπερ επιστήμονας και να μην έχει κατεβάσει σικέ πτυχίο από την Ρουμανία, όταν θα χτίσει σπίτι θα θέλει ο μηχανικός να μην έχει κατεβάσει σπασμένο πρόγραμμα autocad κοκ...

Μια χώρα που έχει πάρει διαζύγιο από την λογική, τους θεσμούς και την νομιμότητα, που αγωνιά πως θα συνεχίζει να παίζει ηλεκτρονικά παιχνίδια και να βλέπει σκουπιδοπαραγωγές.

ΥΓ. Δεν κατεβάζω τίποτα γιατί απλά είναι όλα σκουπίδια.

Rest my case.

Άλλη δουλειά δεν έχεις να κάνεις από να γράφεις τέτοια έπη ομηρικά;

• Like 2
Δημοσ.
9 ώρες πριν, angmar είπε

4η φορά

Άσχετο, αλλά κάτι έπρεπε να πεις για να "δικαιολογήσεις" τις παπάτζες σου. Δεν υπάρχει, γι αυτό γνωρίζουμε ακριβώς ποιος έχει τον κάθε offshore λογαριασμό και πόσα έχει μέσα.

Άρα δεν έχεις ιδέα αν το κάνουν, έτσι νομίζεις γιατί αυτό βγάζει νόημα στο κεφάλι σου.

Το ότι δεν κρατάνε logs σχετικά με τη δραστηριότητα ενός χρήστη πως ακριβώς συνεπάγεται ότι κρατάνε μηδενικά logs; Έχεις τη δυνατότητα να κατανοήσεις αυτά που διαβάζεις, ή πρέπει να πιάσεις κάποιο quota και γράφεις για να γράφεις;

Αυτό λεω κι εγώ.

Αρα συμφωνεις οτι δεν υπαρχει τραπεζικο απορρητο αλλα επιμενεις για vpn providers που ως συγχρονοι zoro αντιστεκονται. Και το βασιζεις σε μερικα αρθρα καποιων που και καλα εκαναν ανεξαρτητα audits.

Επισης συμφωνεις οτι κρατανε καποια logs αλλα οχι των πελατων τους. Απο που το ξερεις επισης αυτον τον διαχωρισμο;

Α απο πουθενα, ή μαλλον απο τους ιδιους ανεξαρτητους auditors…

Δλδ υπαρχουν ανεξαρτητες εταιριες που ελεγχουν τους vpn providers θεωρεις; και γιατι το κανουν αυτο; ποιο ειναι το business model τους; πως ζουν αυτες οι εταιρειες;

Ειλικρινα κατσε να σκεφτεις οσα υποστηριζεις και αν για σενα βγαζουν νοημα οκ πασο παρε vpn

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κανείς δε περίμενε σοβαρή απάντηση, αλλά ρε bro το πέθανες, δεν έχεις την παραμικρή ιδέα για τι πράγμα μιλάς, αλλά δε μπορείς να μη την πεις. 

Επεξ/σία από angmar
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Mr_Robot_dev είπε

Δλδ υπαρχουν ανεξαρτητες εταιριες που ελεγχουν τους vpn providers θεωρεις; και γιατι το κανουν αυτο; ποιο ειναι το business model τους; πως ζουν αυτες οι εταιρειες;

αλήθεια το ρωτάς αυτό;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...