Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. πριν από 13 ώρες Moderators Δημοσ. πριν από 13 ώρες 1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε Ένα πράγμα που θα ήθελα να δω σε αυτά τα παιχνίδια είναι gore. Να φεύγουν χέρια, πόδια, κεφάλια κλπ. Ο κύριος @{TDi}Dj2k..infc να προσέλθει στην γραμματεία. 1
cyberguy Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες (επεξεργασμένο) 39 minutes ago, Tzimaras said: σαν το παλιό καλό soldier of fortune! τι ειπες τωρα, παιζαμε lan και παντα οταν ψοφουσα σπαμμαρα το κουμπι για το c4 σε αυτον που με καθαριζε. μετα εβλεπα τα κρεατα να γεμιζουν την οθονη. τι εποχες... Επεξ/σία πριν από 13 ώρες από cyberguy 1
7nisiotis Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες How to see ping in game? settings, system, under network toggle scoreboard ping
RPDrummer Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες Από βίντεο που βλέπω δε μου βγάζει αίσθηση bf3, cinematic warfare οπως ειπώθηκε σε προηγούμενες απαντήσεις. Περισσότερο arcade απ' ότι θα ήθελα. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. πριν από 10 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 10 ώρες Έλα μην είστε περίεργοι, μια χαρά μπορούμε να πούμε ''WE ARE BACK''. 2
whiteman7 Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες Από το Battlefield 4 έχω να απολαύσω έτσι το HARDCORE MODE
Psycho_Warhead Δημοσ. πριν από 10 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 10 ώρες Whiteman ποιος είσαι στο EA App ? Με κάνατε add 3-4 αλλά δεν είπατε ποιοι είστε.
Manoleros95 Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες Eδώ και ένα δίωρο παίζω με 4k overkill, dlss q + x2 framegen και μάξαρα το monitor στα 240hz. Eίναι απίστευτα smooth σε βαθμό που δεν μπορώ να καταλάβω αν έχω παραπάνω input lag ή όχι και το κακό είναι ότι δεν δουλέυει το nvidia overlay ( ίσως δεν είναι το game supported ακόμα ) για να κάνω μετρήσεις με και χωρίς fg.
whiteman7 Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες 9 λεπτά πριν, Manoleros95 είπε Eδώ και ένα δίωρο παίζω με 4k overkill, dlss q + x2 framegen και μάξαρα το monitor στα 240hz. Eίναι απίστευτα smooth σε βαθμό που δεν μπορώ να καταλάβω αν έχω παραπάνω input lag ή όχι και το κακό είναι ότι δεν δουλέυει το nvidia overlay ( ίσως δεν είναι το game supported ακόμα ) για να κάνω μετρήσεις με και χωρίς fg. options - graphics - advanced - performance overlay 1
Manoleros95 Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες 10 λεπτά πριν, whiteman7 είπε options - graphics - advanced - performance overlay Για να είμαι ειλικρινής ούτε που το είχα προσέξει αυτό. Anyway βρήκα λύση για το nvidia overlay, λειτουργεί κανονικά και τα αποτελέσματα είναι ότι με x2 frame gen το latency ανέβηκε από 25ms avg στα 30. Απειροελάχιστη διαφορά την οποία κανείς δεν πρόκειται να καταλάβει. Φυσικά τα native frames είναι ήδη υψηλά στην δική μου περίπτωση, το steam overlay δείχνει ότι τα native frames με x2 fg ανοιχτό πέφτουν από 150 avg σε 115-120. Anyway μην ζαλίσω άλλο απλά ήθελα να το μοιραστώ για όσους έχουν αρκετά καλό performance και σκέφτονται να ανοίξουν frame gen για να maxaρουν το μονιτορ τους.
7nisiotis Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες (επεξεργασμένο) Στείλτε αν έχετε βρει κανένα tutorial για το HUD — γίνεται να τα κάνω όλα μέγεθος μυρμηγκιού και να αφήσω μόνο τον χάρτη; 😄 Να φύγει τελείως και το πάνω με τις σημαίες. Να μην πολυφαίνεται No HUD παίζω αναγκαστικά - αλλά δυστυχώς που και που τρώει καμιά σφαίρα κανας δικός μου αν πεταχτεί από γωνίες. Ευτυχώς δεν είχε friendly fire. Γι αυτό. Επεξ/σία πριν από 9 ώρες από 7nisiotis
xtrmsnpr Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, whiteman7 είπε ΕA play Pro 12 μήνες : 1180 λίρες Αιγυπτου - 38 ευρώ VPN μετα τις 5 θα είμαι μέσα σε εχω list Μα πως δε το σκέφτηκα, ευχαριστώ. Μιλάω για την βασική EA και την trial, αλλά δε βαριέσαι. Στικ του δε πόιντ και μη λέτε για να πείτε. Ναι δε θέλω, πληρώνω ήδη την βασική έκδοση του ΕΑ μέσω του gp που θα έπρεπε να το έχει, αλλά ξέρει η ΕΑ τί κάνει. Εξού και το άρθρο. 38€ κάνει το bf6 στην Ινδία από steam έτσι κ αλλιώς, σιγά μη δώσω σε μια ότι να ναι συνδρομή χρήματα 😝. Εύκολα τα πετάτε. Btw αγαπώ το σκυλάκι σου, ήθελα καιρό να στο πω! 15 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Στείλτε αν έχετε βρει κανένα tutorial για το HUD — γίνεται να τα κάνω όλα μέγεθος μυρμηγκιού και να αφήσω μόνο τον χάρτη; 😄 Να φύγει τελείως και το πάνω με τις σημαίες. Να μην πολυφαίνεται No HUD παίζω αναγκαστικά - αλλά δυστυχώς που και που τρώει καμιά σφαίρα κανας δικός μου αν πεταχτεί από γωνίες. Ευτυχώς δεν είχε friendly fire. Γι αυτό. Θες να σου στείλω φωτο το τσιζ κέικ που έφτιαξα? Επεξ/σία πριν από 9 ώρες από xtrmsnpr 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα