Προς το περιεχόμενο

Battlefield 6 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 11/10/2025 στις 1:56 ΜΜ, gbak είπε

που το βρηκες το TDM ? 

multiplayer / custom search / επιλεγεις μονο το team death match .

Kαι είναι και πολύ ωραίο 8 vs 8.

Εμένα προσωπικά που ήμουν fun cod με καλυψε απολυτα το bf6 .

Δεν μετανιώνω cent από την αγορά του..

Στην αρχή μου φάνηκε κάπως δύσκολο ερχόμενος από cod prestige 10,  705 level. εμπαινα γιούργια και οποιον βρω μπροστα μου αλλα δεν...

Τελικα μπήκα στον ρυθμό του tactical shooter και πλεον το call δεν με αγγιζει καθολου ...

Αν συγκρινω τα 2 παιχνιδια αυτο ειναι πολυ πιο σοβαρο game από το ερχόμενο cod bo7 που μονο οι super heroes λείπουν dc και marvel. οποιος ασχολήθηκε με την beta καταλαβαίνει τι θελω να πω.

Επεξ/σία από Sakm
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, Sakm said:

multiplayer / custom search / επιλεγεις μονο το team death match .

Kαι είναι και πολύ ωραίο 8 vs 8.

Εμένα προσωπικά που ήμουν fun cod με καλυψε απολυτα το bf6 .

Δεν μετανιώνω cent από την αγορά του..

Στην αρχή μου φάνηκε κάπως δύσκολο ερχόμενος από cod prestige 10,  705 level. εμπαινα γιούργια και οποιον βρω μπροστα μου αλλα δεν...

Τελικα μπήκα στον ρυθμό του tactical shooter και πλεον το call δεν με αγγιζει καθολου ...

Αν συγκρινω τα 2 παιχνιδια αυτο ειναι πολυ πιο σοβαρο game από το ερχόμενο cod bo7 που μονο οι super heroes λείπουν dc και marvel. οποιος ασχολήθηκε με την beta καταλαβαίνει τι θελω να πω.

Καλα ναι δεν το συζηταμε ανεκαθεν το BF ηταν ανωτερο fps σε σχεση με τα COD , αλλα αυτοι που ειναι κολλημενοι με το cod θα συνεχισουνε να παιζουνε cod ,πιστευω ειναι αλλο στυλ gaming το οποιο και εμενα με κολλαει ασχημα , αν εξαιρεσω το αθλιο Βops7 , και το μετριο bops6 , συνεχιζω και παιζω φυσικα το MW3 .

Tωρα στο BF6 , εχω θεμα και με το hit reg , πιστευω οτι πεθαινεις υπερβολικα γρηγορα ακομα και να καλυπτεσαι σωστα , δεν υπαρχει χρονος αντιδρασης ωστε να σωθεις και να χρησιμοποιησεις και μεντ κιτ οπως στα αλλα BF , θα υπαρξει καποιο φιξ για αυτο

Επεξ/σία από gbak
Δημοσ.

Το Black Ops 7 είναι σκουπίδι απ' τα λίγα. Γενικά το CoD είναι αστεία κατάσταση εδώ και χρόνια, τίγκα στα sweaty kids/controller kids και στα cheat-ερια. 

Όσον αφορά τους cheaters βέβαια να δούμε και το BF6 πως θα τα πάει γιατί το έχουν αγοράσει πολλοί το παιχνίδι και σίγουρα θα έχουμε αρκετές περιπτώσεις.

Πάντως για όποιον αναρωτιέται, με το Starlink παίζεις πάρα πολύ καλά, πολύ δυνατή εναλλακτική μέχρι να σκάψουν επιτέλους για οπτική ίνα.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Το Black Ops 7 είναι σκουπίδι απ' τα λίγα. Γενικά το CoD είναι αστεία κατάσταση εδώ και χρόνια, τίγκα στα sweaty kids/controller kids και στα cheat-ερια. 

Όσον αφορά τους cheaters βέβαια να δούμε και το BF6 πως θα τα πάει γιατί το έχουν αγοράσει πολλοί το παιχνίδι και σίγουρα θα έχουμε αρκετές περιπτώσεις.

Πάντως για όποιον αναρωτιέται, με το Starlink παίζεις πάρα πολύ καλά, πολύ δυνατή εναλλακτική μέχρι να σκάψουν επιτέλους για οπτική ίνα.

Γενικώς εδώ και πολλά χρόνια τα COD είναι σκουπίδια και έχουν κάνει κακό στην βιομηχανία του gaming. Η πλάκα είναι ότι πολλά online fps προσπαθούν να τα μιμηθούν κιόλας. 

Καλά, στην Λαμία ακόμα να σας βάλουν οπτική ίνα;  Da fuq, μεγάλη πόλη είναι...

Τελικά το τσίμπησα το παιχνίδι για Steam φυσικά. Θα γράψω εντυπώσεις αργότερα.

Δημοσ.

Παρακολουθώ καιρό το συγκεκριμένο νήμα και δεν έχω καταλάβει αν αξίζει να ασχοληθεί κάποιος ή όχι. Είμαι βέβαια κονσολάκιας οπότε ο τεχνικός τομέας "δεν με ενδιαφέρει" αλλά με νοιάζει το gameplay. Δεν έχω πρόβλημα με τις "ταχύτητες" των COD. Είμαι ένα άτομο που έχει γράψει 1500 ώρες στο Destiny 2 οπότε δεν θα μπω σε σύγκριση COD/BF ποτέ. 😄

Υπάρχει level based matchmaking ή μπαίνουν νουμπάδες σε χάρτες με veterans;

Σγουετάδες και τσίτερς παίζουν παντού. Το θέμα είναι τι κάνει κάθε εταιρεία για να το αντιμετωπίσει αυτό.

Απλά αναρωτιέμαι αν είναι fan-to-play ή θα πρέπει να κάνω μεταπτυχιακό στο Harvard University για να μπορώ να διασκεδάσω λίγο παίζοντας. 

Πάντως για να κάνω και λίγο το συνήγορο του διαβόλου, ο λόγος που το COD έχει διαχρονικά τόσο κόσμο στο pvp είναι επειδή είναι όντως διασκεδαστικό και λιγότερο tactical. Είναι λίγο γιούργια ρε παιδί μου και κάποιος που έχει λίγο χρόνο να διαθέσει σε τέτοια παιχνίδια, θα πάει σε κάτι που δεν θα χρειάζεται να σκεφτεί ή να καταστρώσει σχέδια.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, _Theo_ είπε

Γενικώς εδώ και πολλά χρόνια τα COD είναι σκουπίδια και έχουν κάνει κακό στην βιομηχανία του gaming. Η πλάκα είναι ότι πολλά online fps προσπαθούν να τα μιμηθούν κιόλας. 

Καλά, στην Λαμία ακόμα να σας βάλουν οπτική ίνα;  Da fuq, μεγάλη πόλη είναι...

Πάνε να το μιμηθούν γιατί όλες οι εταιρείες ονειρεύονται τα ''μεγαλεία των εσόδων'' που φέρνει στην Activision.

Όταν έχεις δημάρχους να τρέχουν τον ΟΤΕ κλπ στα δικαστήρια αυτά συμβαίνουν..Τώρα έχουν αρχίσει πάλι το σκάψιμο, να δω πότε θα φτάσουν σε μένα(που είμαι και κέντρο).

Μόλις τώρα, -WISE- είπε

Πάντως για να κάνω και λίγο το συνήγορο του διαβόλου, ο λόγος που το COD έχει διαχρονικά τόσο κόσμο στο pvp είναι επειδή είναι όντως διασκεδαστικό και λιγότερο tactical. Είναι λίγο γιούργια ρε παιδί μου και κάποιος που έχει λίγο χρόνο να διαθέσει σε τέτοια παιχνίδια, θα πάει σε κάτι που δεν θα χρειάζεται να σκεφτεί ή να καταστρώσει σχέδια.

Βασικά με το SBMM είναι τέρμα εκνευριστικό για τους casuals. Στο Warzone π.χ αν κερδίσεις ένα ματς μετά σε βάζει με 5 φορές καλύτερους από σένα και δεν ξαναβλέπεις νίκη την ίδια μέρα.

Τώρα που είδαν ανταγωνισμό από το BF6 σκοπεύουν να δώσουν mode που δεν έχει SBMM..Μέχρι τώρα δεν άκουγαν τίποτα..

1 λεπτό πριν, -WISE- είπε

Υπάρχει level based matchmaking ή μπαίνουν νουμπάδες σε χάρτες με veterans;

Σγουετάδες και τσίτερς παίζουν παντού. Το θέμα είναι τι κάνει κάθε εταιρεία για να το αντιμετωπίσει αυτό.

Απλά αναρωτιέμαι αν είναι fan-to-play ή θα πρέπει να κάνω μεταπτυχιακό στο Harvard University για να μπορώ να διασκεδάσω λίγο παίζοντας. 

Random τελείως είναι το τι παίχτες θα σου κάτσουν, αλλά μιλάμε για 32vs32, οπότε μέσα σε αυτούς θα έχει και καλούς και κακούς παίχτες όπως είναι αναμενόμενο.

Γενικά θα χρειαστείς squad για να γίνεται δουλειά και να ευχαριστιέσαι το παιχνίδι στο 100% αλλά και με randoms μια χαρά παίζεται.

560773244_848354664186716_95280953241689

• Like 2
  • Haha 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε

Γενικά θα χρειαστείς squad για να γίνεται δουλειά και να ευχαριστιέσαι το παιχνίδι στο 100% αλλά και με randoms μια χαρά παίζεται.

Ωχ, οπότε μάλλον θα φάει skip. Πάνε οι εποχές που μαζευόμασταν clans με 6-8 άτομα και και παίζαμε pvp.

Εκτός και αν φτιάξουμε καμία εδώ μέσα. 😛 

Δημοσ.

Δύο παιχνίδια έπαιξα, δεν χρειάστηκε παραπάνω. "We are soooo back!!!" B)

Κάτι που μου έκανε εντύπωση: Σε σχέση με παλαιότερα BF τους "ξαπλώνεις" πολύ πιο εύκολα. Π.χ. στο BF 4 θυμάμαι ότι τους άδειαζα κάποιες φορές το μισό γεμιστήρα και δεν "έπεφταν". Τώρα με 6-10 σφαίρες άντε γεια. Φυσικά έπαιξα επίσημο server και όχι custom.  

Αυτά είναι...:D

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, _Theo_ είπε

Τώρα με 6-10 σφαίρες άντε γεια. Φυσικά έπαιξα επίσημο server και όχι custom.  

6-10 ? εγω παντα χρειαζομαι 4 hit για να πεθανω. Το ΤΤΚ ειναι υπερβολικα χαμηλο για bf.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, panoc είπε

6-10 ? εγω παντα χρειαζομαι 4 hit για να πεθανω. Το ΤΤΚ ειναι υπερβολικα χαμηλο για bf.

Συμφωνώ. Τα παλιά BF δεν ήταν έτσι. Αλλά ακόμα και αν παραμείνει αυτό εμένα προσωπικά με βολεύει.

Δημοσ.

Αν το ματς ειναι balanced το game ειναι καταπληκτικό. Διαφορετικά σου κάνουν το λόκο ταληρο.  Νιώθεις εισβολή εξωγήινων απο πανω κατω δεξια αριστερά πισω. 

Ευτυχώς δεν συμβαίνει πολλές φορές 

• Haha 3
Δημοσ.

Αυτό γινόταν πάντα στο Battlefield όπως και στα περισσότερα shooters.

Ειδικά αν οι αντίπαλοι είχαν ικανούς σε οχήματα πήγαινε η φάπα σύννεφο.

Δημοσ.

παιδια με 9950x3d χρειαζεται να κανεις τπτ γιατι το core park δεν δουλευει στο παιχνιδι αυτο... εχει καποιος προσεξει κατι ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...