Προς το περιεχόμενο

Battlefield 6 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

με αυτο παιζω εγω το user.cfg

hread.ProcessorCount 8                            

Thread.MaxProcessorCount 8

Thread.MinFreeProcessorCount 0

Thread.JobThreadPriority 0

GstRender.Thread.MaxProcessorCount 16

---------------------------------------------------------                    

WorldRender.MotionBlurEnable 0

WorldRender.MotionBlurQuality 0

WorldRender.MotionBlurMaxSampleCount 0

WorldRender.MotionBlurRadialBlurMax 0

WorldRender.TransparencyShadowmapsEnable 0

WorldRender.SpotLightShadowmapEnable 0

PostProcess.DynamicAOEnable 0

PostProcess.DynamicAOMethod 0

PostProcess.DofMethod 0

PostProcess.BlurMethod 0

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Raylan είπε

Πήγα πέταξα 80€ για να πάρω αυτό το πράγμα στο PlayStation 5..

Αν είναι σε retail, με ένα 50αρικο μπορώ να σε ξελαφρώσω!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχουν αρχίσει και ξεκουβαλανε οι CoDαδες και η κατάσταση γίνεται όλο και καλυτερη

Σε Conquest και Breakthrough πλέον έχουμε αρχίσει και νιώθουμε BF , επιτέλους τα revive πέφτουν "σύννεφο"

Μπορεί όντως το παιχνίδι να έχει και πιο arcade στοιχεία αλλά είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ (ειδικά σε Hardcore Mode)

Το θέλω και λίγο πιο αργό, δε κάνουν 100αρι οι infantry ...

Θα ήθελα να μαζέψουν λίγο το farming Xp με τα bots. Δεν είναι αγώνα δρόμου το lvling

Και στο finale ας ιδρώσεις να κάνεις unlock το PSR ας πούμε...

Η Dice ακούει το community και οι βελτιώσεις είναι δεδομένο ότι θα γινουν

Μας έχετε ζαλίσει με την αρνητιλα ορισμένοι , χωρίς διάθεση για hate

Εγώ επιμένω ότι θέλω και την επιλογή για Ray Tracing 

Αισίως φτάσαμε Lvl 51 και 65 ώρες gaming 😁

Καλημέρες σε όλους !!!

Επεξ/σία από whiteman7
  • Like 1
Δημοσ.
10 hours ago, Raylan said:

Πήγα πέταξα 80€ για να πάρω αυτό το πράγμα στο PlayStation 5..

μήπως ήρθες από COD και δεν είναι τόσο σπασμένο το aim assist? :) 

• Thanks 2
Δημοσ.

Το να έχουν οι BF-αδες μια αρρωστημένη νοοτροπία του πως παίζετε το BF είναι κάτι που με ξεπερνά πραγματικά όλα αυτά τα χρόνια. Έχετε τρεις χειρότερο aim , έχετε υπεροψία και έχετε και τουπέ. Πετάτε εκεί σα καραμέλες τα ammo pack / medic και θεωρείτε φυσιολογικότητα το να μεταφέρετε ένα squad σα τοματοπελτές λίγα μέτρα κάθε φορά με έναν medic να κοπανά συνεχόμενα revives κ βροχή nades κ μετά μιλάτε για "μμμ μωρέ προς το arcade πφφφ οι cod-άδες φταίνε" , που πιο arcade από το BF παιθαίνεις. Αν θέλετε ρεαλισμό παίχτε Hell let lose. Ρεαλισμός και BF απλά lol (το ίδιο και με τα οχήματα-αεροσκάφη κτλ.)  στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος. 

Εμπρός ανοίξτε petition να μαζέψετε υπογραφές να φτιάξουν ένα σύστημα με XP stats από τα προηγούμενα BF's μέσω login email/stats retrieval - overall και να έχουν ένα premium server pool που να το πουλάνε σας Addon service για τους sweat gym boyz να φλεξάρουν τις ώρες πτήσεις κτλ.

Εννοείτε ότι θα πούμε για τα αρνητικά καθώς έχουμε 2025 και δεν συγχωρούνται τα λάθη να επαναλαμβάνονται. Αλλιώς ας έμεναν σε BETA , αλλά όχι , ήρθε το BF για να γίνει ο βασιλιάς των FPS... μη κέσω. ΕΙΔΙΚΑ για την τιμή που προσφέρουν το παιχνίδι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ να είναι τέτοια  ΠΑ-ΤΑ-ΤΑ και δε το συγκρίνω με άλλα παιχνίδια αλλά με τους προκατόχους τους.  Οι μόνοι που βλέπουν θετικά είναι τα fanboys από Nostalgia effect επειδή τους έχει λείψει, σας πετάξαν εκεί ένα κόκαλλο και σλουρπ σλουρπ μιαμ μιαμι, ενώ και οι ίδιοι ξέρετε πολύ καλά ότι they simply failed to deliver, period.

Ότι έχει γραφτεί είναι αντικειμενικά - τεχνικά ορθό. Ναι μετά από 10 patches κ κανά χρόνο θα είναι σε καλύτερη μορφή, μη χάνετε ελπίδα, αλλά τη πρώτη εντύπωση που ναι και η σημαντικότερη την έχασε, πρακτικά έθαψε τον εαυτό του κ έχασε το τρένο του με το σημαντικότερο κομμάτι για μένα, τα MAPS εκεί και αν τα καναν μαντάρα, που όλοι ξέρετε πολύ καλά τι σημαίνει αυτό = NO HOPE δυστυχώς.

• Like 1
  • Confused 1
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδιά να εξηγήσει καποιος πως υπολογίζεις τα hit,γιατί κάτι μου διαφεύγει. 

Πως πέφτεις με 74dmg? Συχνά δειχνει 80 90 dmg σύνολο και πεφτεις

20251018_200242.jpg

Επεξ/σία από chrisgewrgi
Δημοσ.

Εχω παθει εδω και 2 μερες το σπαστικο bug,που σου αλαζει το auto fire στα ξαφνικα.

Οποτε περπατας βλεπεις κατω δεξια οτι εισαι auto fire και ξαφνικα εισαι σε single fire,ερχεται ο αντιπλαος πατας το  ποντικι και εχεις ριξει μια σφαιρα μονο...Η απο το αγχος μου να δω κατω δεξια αν ειναι single η auto με εχει φαει ο αλλος ηδη γιατι δεν κοιταγα μπροστα μου...

Θα δοκιμαδω reset key settings βλεπω οτι το εχουν και αλλοι το προβλημα.Η αλλη λυση που προτεινει η ΕΑ 

Try to make a backup and reset your settings file to see if that helps. You can find it and delete it from this location C:\Users\%USERPROFILE%\Documents\Battlefield 6\settings\

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει κάποιος θέμα με packet loss ή μόνο εγώ; Από σήμερα το πρωί ξεκίνησε. Cosmote 5g χρησιμοποιώ btw.

Επεξ/σία από Manoleros95
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Manoleros95 είπε

Έχει κάποιος θέμα με packet loss ή μόνο εγώ; Από σήμερα το πρωί ξεκίνησε. Cosmote 5g χρησιμοποιώ btw.

Εδώ έχουμε με σταθερές γραμμές (cote vdsl 200) πρόβλημα, με 5g σου κάνει εντύπωση?

Θα τους βράχηκαν τα "καλώδια", πάλι. 

Δημοσ.

Η ανυπαρξία dynamic weather / daytime πάντως είναι κάπως αρνητικό για παιχνίδι του σήμερα.

Από την στιγμή που έχεις τέτοια τεχνολογία και μπορείς εύκολα να το φέρεις.

Δημοσ.

Παίζω Battlefield από εποχές BF 3. Δεν καταλαβαίνω το hate από μερικούς. Μου φαίνεται ψάχνετε να βρείτε αρνητικά στοιχεία.

Το παιχνίδι αντικειμενικά είναι καλό και αξίζει. Πέρα από τα όποια bugs που υπάρχουν και τα οποία θα διορθωθούν, το μοναδικό αρνητικό του είναι οι οι μικροί χάρτες, που και πάλι δεν είναι όλοι έτσι (π.χ. Mirak Valley). Αν προστεθούν μεγαλύτεροι χάρτες στυλ Caspian Border θα μιλάμε για ένα από τα καλύτερα BF παιχνίδια.

Χθες τελείωσα την Campaign στο ανώτατο επίπεδο δυσκολίας. Αρκετά καλή αν και μικρή κάπως, είναι κλασσική BF Campaign. Αυτό που μου άρεσε είναι ότι το σενάριο είναι αρκετά ρεαλιστικό, όσον αφορά το ρόλο της CIA, δεν λέω περισσότερα.

• Like 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

Εδώ έχουμε με σταθερές γραμμές (cote vdsl 200) πρόβλημα, με 5g σου κάνει εντύπωση?

Θα τους βράχηκαν τα "καλώδια", πάλι. 

Είμαι στα 500 μέτρα από κεραία κινητής και με το 5g ρουτερ έχω βρεί την υγειά μου. Γενικά διαβάζω ότι έχει θέματα η κοσμοτε οπότε λογικά δεν είναι δικό μου το θέμα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...