Xristaras12 Δημοσ. Κυριακή στις 06:02 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 06:02 μμ ερωτηση επειδή εχω μείνει αρκετά πίσω. Το τελευταίο που ειχα παίξει ηταν το BF4 και μάλιστα premium με αρκετές εως και χιλιάδες ώρες στο ιστορικό. Στην beta μ άρεσε αρκετά το παιχνίδι σε σημείο να λεω μπαίνω για κανενα γυρο να περάσει η ώρα. dlc maps με εξτρα κόστος έχουν ανακοινωθεί η τελείωσε αυτό το άρμεγμα; αν είναι να πάρω την απλή έκδοση να τελειώνει.
Raylan Δημοσ. Κυριακή στις 06:23 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 06:23 μμ 6 ώρες πριν, Alejandro είπε Αν είναι σε retail, με ένα 50αρικο μπορώ να σε ξελαφρώσω! Δύστυχος είναι σε digital
7nisiotis Δημοσ. Κυριακή στις 06:23 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 06:23 μμ 25 minutes ago, _Theo_ said: Παίζω Battlefield από εποχές BF 3. Δεν καταλαβαίνω το hate από μερικούς. Μου φαίνεται ψάχνετε να βρείτε αρνητικά στοιχεία. Το παιχνίδι αντικειμενικά είναι καλό και αξίζει. Πέρα από τα όποια bugs που υπάρχουν και τα οποία θα διορθωθούν, το μοναδικό αρνητικό του είναι οι οι μικροί χάρτες, που και πάλι δεν είναι όλοι έτσι (π.χ. Mirak Valley). Αν προστεθούν μεγαλύτεροι χάρτες στυλ Caspian Border θα μιλάμε για ένα από τα καλύτερα BF παιχνίδια. Χθες τελείωσα την Campaign στο ανώτατο επίπεδο δυσκολίας. Αρκετά καλή αν και μικρή κάπως, είναι κλασσική BF Campaign. Αυτό που μου άρεσε είναι ότι το σενάριο είναι αρκετά ρεαλιστικό, όσον αφορά το ρόλο της CIA, δεν λέω περισσότερα. Και να έμπαινε η Caspian θα την πετσοκόψουν με τη γνωστή μανία τους με τα όρια γύρω γύρω (βλέπε Firestorm) 1
_Theo_ Δημοσ. Κυριακή στις 06:29 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 06:29 μμ 25 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε ερωτηση επειδή εχω μείνει αρκετά πίσω. Το τελευταίο που ειχα παίξει ηταν το BF4 και μάλιστα premium με αρκετές εως και χιλιάδες ώρες στο ιστορικό. Στην beta μ άρεσε αρκετά το παιχνίδι σε σημείο να λεω μπαίνω για κανενα γυρο να περάσει η ώρα. dlc maps με εξτρα κόστος έχουν ανακοινωθεί η τελείωσε αυτό το άρμεγμα; αν είναι να πάρω την απλή έκδοση να τελειώνει. Την απλή πάρε. Αυτό που είναι γνωστό είναι ότι θα έρθει update στις 28 Οκτωβρίου νομίζω με νέους χάρτες. Όσον αφορά τα DLC επί πληρωμή κανείς δεν ξέρει πως θα τους τη βιδώσει, μπορεί να υπάρξουν, μπορεί και όχι. 6 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Και να έμπαινε η Caspian θα την πετσοκόψουν με τη γνωστή μανία τους με τα όρια γύρω γύρω (βλέπε Firestorm) Πιστεύω θα μπει. Ελπίζω να μη την πετσοκόψουν. Κάτι μου λέει ότι θα βάλουν και κάτι σαν "Operation Metro" γιατί μια πίστα στην Campaign διαδραματίζεται σε metro συν του ότι την θέλουν πολλοί παίκτες. 1
whiteman7 Δημοσ. Κυριακή στις 06:39 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 06:39 μμ 4 ώρες πριν, Vasilius είπε Το να έχουν οι BF-αδες μια αρρωστημένη νοοτροπία του πως παίζετε το BF είναι κάτι που με ξεπερνά πραγματικά όλα αυτά τα χρόνια. Έχετε τρεις χειρότερο aim , έχετε υπεροψία και έχετε και τουπέ. Πετάτε εκεί σα καραμέλες τα ammo pack / medic και θεωρείτε φυσιολογικότητα το να μεταφέρετε ένα squad σα τοματοπελτές λίγα μέτρα κάθε φορά με έναν medic να κοπανά συνεχόμενα revives κ βροχή nades κ μετά μιλάτε για "μμμ μωρέ προς το arcade πφφφ οι cod-άδες φταίνε" , που πιο arcade από το BF παιθαίνεις. Αν θέλετε ρεαλισμό παίχτε Hell let lose. Ρεαλισμός και BF απλά lol (το ίδιο και με τα οχήματα-αεροσκάφη κτλ.) στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος. Εμπρός ανοίξτε petition να μαζέψετε υπογραφές να φτιάξουν ένα σύστημα με XP stats από τα προηγούμενα BF's μέσω login email/stats retrieval - overall και να έχουν ένα premium server pool που να το πουλάνε σας Addon service για τους sweat gym boyz να φλεξάρουν τις ώρες πτήσεις κτλ. Εννοείτε ότι θα πούμε για τα αρνητικά καθώς έχουμε 2025 και δεν συγχωρούνται τα λάθη να επαναλαμβάνονται. Αλλιώς ας έμεναν σε BETA , αλλά όχι , ήρθε το BF για να γίνει ο βασιλιάς των FPS... μη κέσω. ΕΙΔΙΚΑ για την τιμή που προσφέρουν το παιχνίδι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ να είναι τέτοια ΠΑ-ΤΑ-ΤΑ και δε το συγκρίνω με άλλα παιχνίδια αλλά με τους προκατόχους τους. Οι μόνοι που βλέπουν θετικά είναι τα fanboys από Nostalgia effect επειδή τους έχει λείψει, σας πετάξαν εκεί ένα κόκαλλο και σλουρπ σλουρπ μιαμ μιαμι, ενώ και οι ίδιοι ξέρετε πολύ καλά ότι they simply failed to deliver, period. Ότι έχει γραφτεί είναι αντικειμενικά - τεχνικά ορθό. Ναι μετά από 10 patches κ κανά χρόνο θα είναι σε καλύτερη μορφή, μη χάνετε ελπίδα, αλλά τη πρώτη εντύπωση που ναι και η σημαντικότερη την έχασε, πρακτικά έθαψε τον εαυτό του κ έχασε το τρένο του με το σημαντικότερο κομμάτι για μένα, τα MAPS εκεί και αν τα καναν μαντάρα, που όλοι ξέρετε πολύ καλά τι σημαίνει αυτό = NO HOPE δυστυχώς. Ελα χαλάρωσε που έχουμε τουπε και υπεροψία ... Εχουμε γραψει χιλιόμετρα στο ARMA 3 και ηρθες να μας κάνεις σεμιναρια ... Αν θελαμε Ρεαλισμό και campaign να κραταει 2,5 ώρες ξέρουμε που να πάμε Συγκρίνεις μήλα με αρακα ... Αιντε 1
7nisiotis Δημοσ. Κυριακή στις 06:39 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 06:39 μμ (επεξεργασμένο) 16 minutes ago, _Theo_ said: Την απλή πάρε. Αυτό που είναι γνωστό είναι ότι θα έρθει update στις 28 Οκτωβρίου νομίζω με νέους χάρτες. Όσον αφορά τα DLC επί πληρωμή κανείς δεν ξέρει πως θα τους τη βιδώσει, μπορεί να υπάρξουν, μπορεί και όχι. Πιστεύω θα μπει. Ελπίζω να μη την πετσοκόψουν. Κάτι μου λέει ότι θα βάλουν και κάτι σαν "Operation Metro" γιατί μια πίστα στην Campaign διαδραματίζεται σε metro συν του ότι την θέλουν πολλοί παίκτες. Δεν συμφέρει το premium map pack content πια. Έχουν βρει άλλους τρόπους να βγάζει λεφτά το παιχνίδι (skins, charms και μαλακίες). Τουλάχιστον τότε, όταν πλήρωνες για νέο περιεχόμενο, ένιωθες ότι έπαιρνες κάτι που θεωρούταν πιο προσεγμένο. Έπρεπε να πουλήσει και να αναζωογονήσει το παιχνίδι. Οι DLC χάρτες στα Battlefield 3, 4 και 1 — ανεξάρτητα από τη γνώμη του καθενός — ήταν καλοδουλεμένοι στην πλειοψηφία τους και θεματικά άψογα δοσμένοι, με ταυτότητα και έφερναν πραγματική αξία στο παιχνίδι. Είχες μια αγωνία για το περιεχόμενο που θα μπει και ζηλευες να βλέπεις τους άλλους να το απολαμβάνουν και ήθελες να παίξεις και εσύ. Δεν θυμάμαι πολλά άθλια ή αδιάφορα maps στα επί πληρωμή season του BF3-BF4-BF1 ας πούμε. Δηλαδή, υπήρχε κανα παράπονο για κάποιο gameplay σχεδιασμό πχ λέγανε πολλοί για τους χαρτες του closed quarters πακέτου τότε πώς ήταν spamfest και τέτοια αλλά ήταν ΤΟΤΕ μια ενδιαφέρουσα τροπή στην δοσμένη -και πιο ανοιχτή - σχεδιαστική ουσία των χαρτων και συνέβαλε στο να δοκιμάσεις ως παίκτης και αυτή την ένταση της μάχης. Τώρα θυμάται κανείς κάποιο χαρακτηριστικό μαπ από τα BFV και 2042 ; Αμφιβάλλω. Επεξ/σία Κυριακή στις 06:48 μμ από 7nisiotis 1
Psycho_Warhead Δημοσ. Κυριακή στις 06:41 μμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 06:41 μμ Μπορούσε να έχει dynamic weather και gore, εκεί θα ήταν έτη φωτός μπροστά από το CoD στα πάντα. 1 1
_Theo_ Δημοσ. Κυριακή στις 06:43 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 06:43 μμ 1 λεπτό πριν, 7nisiotis είπε Δεν συμφέρει το premium map pack content πια. Έχουν βρει άλλους τρόπους να βγάζει λεφτά το παιχνίδι πια. Αν και τότε - συνήθως - η πληρωμή για νέους χάρτες και περιεχόμενο ήταν και λίγο πιο προσεγμένη. Δεν θυμάμαι πολλά άθλια ή αδιάφορα maps στα επί πληρωμή season του BF3-BF4-BF1 ας πούμε. Συμφωνώ. Ένα πράγμα που με εκνευρίζει πάντως είναι ότι δείχνουν να έχουν μια εμμονή με τις μάχες σε αστικό περιβάλλον. Οι περισσότεροι χάρτες είναι τέτοιου στυλ και δεν καταλαβαίνω το λόγο. Βάλτε μια ανοιχτή πίστα να γουστάρουμε! 2 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Μπορούσε να έχει dynamic weather και gore, εκεί θα ήταν έτη φωτός μπροστά από το CoD στα πάντα. Όντως το πρώτο θα ήταν καλό, σαν το BF 4 στην πίστα με τη θάλασσα. Το δεύτερο αποκλείεται γιατί και καλά το παίζουν μικρά παιδιά (15+ ξέρω γώ...) συν του ότι σπάνια να βρεις MP shooter να είναι έτσι.
Raylan Δημοσ. Κυριακή στις 06:47 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 06:47 μμ (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, vassilis018 είπε μήπως ήρθες από COD και δεν είναι τόσο σπασμένο το aim assist? Και ναι και όχι, γενικά είχα πολλά χρόνια να παίξω τέτοιο παιχνίδι Επηρεάστηκα από το fomo και πήγα και το πήρα στα τυφλά χωρίς να ξέρω τι θα δω απλά ήθελα να παίξω ένα shooting παιχνίδι που είχα να παίξω πάρα πολύ καιρό, με κούρασε αυτό το attack Defense στις βάσεις, άσε που δεν μπορούσα να βγάλω kill με τίποτα, μου έβγαζε παίχτες και από pc και αυτό δυσκόλευε κάπως τα πράγματα, τώρα βρήκα την ρύθμιση και βγάζει μόνο με PlayStation και κάπως καλύτερα. Επεξ/σία Κυριακή στις 06:49 μμ από Raylan
Xristaras12 Δημοσ. Κυριακή στις 06:54 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 06:54 μμ (επεξεργασμένο) ψωνισα... k_katakouzinos όποιος θέλει περνάει (ea app) 56€ απο κλειδαδικο. Επεξ/σία Κυριακή στις 06:54 μμ από Xristaras12 2
7nisiotis Δημοσ. Κυριακή στις 06:58 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 06:58 μμ (επεξεργασμένο) 30 minutes ago, _Theo_ said: δεν καταλαβαίνω το λόγο CoD-influenced devs. Και δεν είναι κακό αυτό — φτάνει να ξέρεις τι να “δανειστείς” και πώς να το εντάξεις/προσαρμόσεις στη δική σου φόρμουλα. Το Battlefield 6 αυτή τη στιγμή χρειάζεται τρία βασικά πράγματα: 1️⃣ Να παραμείνει κατά 70-80% Battlefield στην εξωτερική του εμφάνιση. Το υπόλοιπο 20% ας το “δανειστεί” από το CoD — με μέτρο όμως. Υπάρχουν κάποια καλά στοιχεία εκεί, εφόσον θες και να τραβήξεις κόσμο από εκεί, αρκεί να μη μπλέξουν τίποτα περίεργα και εκτός θέματος UAV, killstreaks και λοιπές ανοησίες. Άμα θες κάτι τέτοιο φέρε πίσω τον Commander. 2️⃣ Να φέρουν πίσω iconic χάρτες. Και να δώσουν ποικιλομορφία. Χρειάζεται να χτιστεί legacy στάτους και όχι να θεωρηθεί " ένα ακόμα random fps bf game" . Όπως το Gulf of Oman ή γενικότερα ό,τι είδαμε στο BF3. Εκείνοι οι χάρτες είχαν χαρακτήρα, ταυτότητα, verticality. Μια ιδέα; ένας community διαγωνισμός για να ψηφίσουμε τους 10 αγαπημένους χάρτες από BF3/BF4, και γιατί όχι, ένας διαγωνισμός concept art — “σχεδιάστε έναν νέο χάρτη, ο καλύτερος μπαίνει στο game ως επετειακό content”. ΑΥΤΟ θα ήταν κίνηση που θα ανάψει μια δημιουργική μανία στην κοινότητα και θα δείξεις πώς είσαι πραγματικά κοντά σ αυτήν ως εταιρεία. 3️⃣ Να στρωθεί το μαμημενο HUD. Τώρα είναι αρκετά bloated και με πολλά "pop up" εφέ. Θέλει scaling οπωσδήποτε και πλήρη custom τροποποίηση: να μπορείς να αλλάξεις μέγεθος, θέση, να μεταφέρεις το map πάνω δεξιά ή αριστερά ας πούμε και τα flag tickets, να μικρύνουν οι σημαίες πάνω στο minimap όπως στα BF3/BF4. Και, παρακαλώ, να μην πειράξουν τα tickets για να συμπυκνώσουν τα matches ποτέ ξανά τέτοιοι άθλιοι πειραματισμοί Δεν ήταν ποτέ τόσο μεγάλα ώστε να κουράζουν. Κανείς δεν το ζήτησε. Ακούνε τουλάχιστον. Το movement είναι ΟΚ — και ευτυχώς δεν το πειράζουν. Smooth, γρήγορο, θυμίζει MW19, και γι’ αυτό κάποιοι codkiddos έχουν πάθει κρίση ταυτότητας. 🤣 Εντωμεταξύ, βλέπεις άλλους να κράζουν το MW19 ενώ ήταν η τελευταία φορά που η Infinity Ward έφερε πραγματικά κάτι νέο σε ένα franchise που έχει καταντήσει γέρικο ψοψιμι άλογο. Και το MWII εδώ που τα λέμε πήγε να πειραματιστεί με πιο αργό και μεθοδικό gameplay (+gunsmith mechanics με το tuning) τέμπο αλλά ήταν πολύ απότομη η μετάβαση και "τρόμαξε" τους sweaty kiddos. Επεξ/σία Κυριακή στις 07:14 μμ από 7nisiotis 1
fabiawrc Δημοσ. Κυριακή στις 07:09 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 07:09 μμ Θελω σαν τρελος να ξαναδω στο BF6 τα εξης φαντατικα maps που περασα υπεροχες στιγμες απο τα παρακατω DLC. 1:EPICENTER 2:GULIN PEAKS 3:PEARL MARKET 4:LUMPINI GARDEN
Xristaras12 Δημοσ. Κυριακή στις 07:16 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 07:16 μμ Επειδή με τρώει το χεράκι μου λίγο, και με τη ρημαδα την 100αρα θα νυχτώσουμε, το single player μπορώ να ΜΗΝ το κατεβάσω; θα μου δώσει επιλογή μετά;
vassilis018 Δημοσ. Κυριακή στις 07:33 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 07:33 μμ 16 minutes ago, Xristaras12 said: Επειδή με τρώει το χεράκι μου λίγο, και με τη ρημαδα την 100αρα θα νυχτώσουμε, το single player μπορώ να ΜΗΝ το κατεβάσω; θα μου δώσει επιλογή μετά; μπορείς και πριν και μετά να το κατεβάσεις/ξηλώσεις 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα