Προς το περιεχόμενο

Battlefield 6 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, 7nisiotis είπε

Η ανυπαρξία dynamic weather / daytime πάντως είναι κάπως αρνητικό για παιχνίδι του σήμερα.

Από την στιγμή που έχεις τέτοια τεχνολογία και μπορείς εύκολα να το φέρεις.

1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε

Μπορούσε να έχει dynamic weather και gore, εκεί θα ήταν έτη φωτός μπροστά από το CoD στα πάντα.

Θα μπορουσε ναι, ΑΛΛΑ:
Εαν μπει dynamic weather/lighting and/or RT τοτε δε θα υπαρχει brebaked lighting και αρα θα προστεθει ενα διολου μικρος φορτος στη καρτα γραφικων. Για ενα κοσμο (χαρτη) με τοσα στοιχεια, dynamic lighting απο οπλα εκρηξεις κλπ μιλαμε για ανετα ενα 50+% εξτρα φορτου με καλο καιρο και ακομα χειροτερα με βροχες κλπ. Οι devs εχουν κανει εξαιρετικη δουλεια ωστε να τρεχει το παιχνιδι και σε πατατες με το σημαντικοτερο που χρειαζεται ενα τετοιου ειδους παιχνιδι : καλα εως αριστα fps.
Θα μπορουσαν βεβαια να κανουν prebaked τις πιστες για να εχει variation, πχ ενα prebaked με βροχη, ενα με λιακαδα και ενα αερα? κατι τετοιο. ΑΛΛΑ, το prebaked δεν ειναι απλα πεταω τη παραμετρο στην engine και τη κανει render, θελει βδομαδες testing και fine tuning.

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχει κάτι τραγικά bugs που μπορεί να σε κάνει revive και να αλλάξει class(αν είσαι engineer να γίνεις recon κλπ) ή στο respawn να σου έχει επιλέξει άλλο class χωρίς να το έχεις αλλάξει εσύ..

Δημοσ.

Ένα άλλο που έχω δει εγώ είναι ότι κάποιες φόρες δεν σου μετράει τα deaths. Σε μια φάση με είχαν φάει 3 φορές (!) και στο scoreboard δεν το μέτρησε!

• Moderators
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, _Theo_ είπε

Ένα άλλο που έχω δει εγώ είναι ότι κάποιες φόρες δεν σου μετράει τα deaths. Σε μια φάση με είχαν φάει 3 φορές (!) και στο scoreboard δεν το μέτρησε!

Μήπως σε έκαναν revive 3 φορές;

Δημοσ.

Ρε παιδιά ,έχει κάποια ρύθμιση που αν είσαι μέσα σε κτήριο στην μεση του δωματίου πχ. Έξω απο τα παράθυρα η τις πόρτες βλεπεις μια ασπριλα,μόλις περάσεις την πορτα δειχνει καθαρά. 

Πρέπει να φτιάξουν και το cover οπως δηποτε. Τα μισά death τα τρώω την ωρα που μπαινω σε cover και μου φενεται αστείο.

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, _Theo_ είπε

Δεν μετράει τα deaths και στα μετράει σαν assists !

Επίσης τα ''assist as kill'' δεν τα μετράει σχεδόν ποτέ ως kills.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε

και ping 200+ τι φάση;

να φταίει που είναι τερματισμένο το σύστημα; με τις ίδιες ρυθμίσεις έπαιζα και στη beta και δεν ειχε θεμα!

και εγω εχω ανεβασμενα ping σημερα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε

και ping 200+ τι φάση;

να φταίει που είναι τερματισμένο το σύστημα; με τις ίδιες ρυθμίσεις έπαιζα και στη beta και δεν ειχε θεμα!

Αν έχεις 200+ms, έχει μπουκωσει η γραμμή, βλέπουν μπάλα όλοι.

Είτε μπες σε κανένα 2ωρο είτε από αύριο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

Αν έχεις 200+ms, έχει μπουκωσει η γραμμή, βλέπουν μπάλα όλοι.

Είτε μπες σε κανένα 2ωρο είτε από αύριο. 

κάτω απο 190 δεν πεφτει με τίποτα, μα μου έκανε εντύπωση με τρώνε ενω εχω φύγει κλπ και λεω τι διάολο.

Πάντως σε κατέβασμα τερματίζει η γραμμή!

Να παίζει ρόλο το 100%cpu συνέχεια; τα fps είναι σίγουρα πάνω απο 70-80 πάντως χωρις κολλήματα και μπρος πισω!

Αλλά τις ίδιες ρυθμίσεις ειχα και στη beta και δεν ειχε τέτοιο θέμα.

θα το δω και αύριο, εχει f1 σε λίγο οπότε θα έβγαινα όπως και να έχει.

Επεξ/σία από Xristaras12
Δημοσ.
Μόλις τώρα, whiteman7 είπε

100% cpu ... τσεκαρε πάστα επειγοντως

δεν εχω πρόβλημα θερμοκρασιών αν αυτό είναι που σε απασχολεί δεν εχει ουτε 6 μήνες η deepcool πάνω.

Πάνω απο 70 δεν παει δοκιμασμένο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...