Πέτρος Δημοσ. Δευτέρα στις 03:20 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 03:20 μμ 21 λεπτά πριν, sistah είπε Δεν μπορεις να spotαρεις οταν εισαι downed. Λειτουργούσε κανονικά και στη beta και στη labs έκδοση. Λειτουργεί κι εδώ, αλλά με θέματα.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. Δευτέρα στις 04:08 μμ Moderators Δημοσ. Δευτέρα στις 04:08 μμ 5 ώρες πριν, Silverage είπε Προσπαθώ να κάνω το challenge με τα DMR headshots για να ξεκλειδώσω το sniper. Είδες το 2ο κομμάτι του challenge, ε; 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. Δευτέρα στις 04:32 μμ Moderators Δημοσ. Δευτέρα στις 04:32 μμ 16 λεπτά πριν, Grisos είπε Αυτά βγήκαν για πλάκα. Όχι σε ένα game, αλλά spots και τέτοια, μια χαρά. Και πολύς κόσμος τρώει τις claymores.
Grisos Δημοσ. Δευτέρα στις 04:45 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 04:45 μμ 8 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε Αυτά βγήκαν για πλάκα. Όχι σε ένα game, αλλά spots και τέτοια, μια χαρά. Και πολύς κόσμος τρώει τις claymores. Εγώ πάντως τα spot τα έκανα με τα tags καθώς, ως arrow player, το drone πάει σαν μεθυσμένο. Αν δεν βάλουν ξέχωρα key bindings θα μείνει να σκουριάσει. 1
sistah Δημοσ. Δευτέρα στις 04:59 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 04:59 μμ (επεξεργασμένο) 1 hour ago, Πέτρος said: Λειτουργούσε κανονικά και στη beta και στη labs έκδοση. Λειτουργεί κι εδώ, αλλά με θέματα. Απο την δικη μου εμπειρια, ο μονος που κανει spotting οταν ειναι downed ειναι ο recon (auto 3D) και μονο οταν έχει το sniper path. Και πολυ ειναι. Ελπιζω να ειναι intended η αλλαγη απο την beta. Επεξ/σία Δευτέρα στις 05:00 μμ από sistah
geoluc Δημοσ. Δευτέρα στις 05:03 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 05:03 μμ ασχετη σχετικη ερωτηση, παιζετε μόνοι ή έχει κανα τρόπο που κανετε ομαδες πχ discord channel και παιζετε παρέα? Γιατί πρόσφατα ξαναεπιασα το gaming και δε ξερω τα νεα πράγματα? (επαιξα cod και ψηνομαι να παρω battlefield, μιας και ημουν fan of fps like unreal )
ilos Δημοσ. Δευτέρα στις 05:10 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 05:10 μμ 16 ώρες πριν, FORIS78 είπε Δεν πάνε καλα οι τύποι. μου έριξαν 7 ήμερες ban επειδή έγραψα στο ingame chat την λέξη G4Y (Good for you) προσέχετε τι γράφετε μάγκες γιατί δεν αστειεύονται. good 4 you = G4U better luck (spelling) next time 🤣
FORIS78 Δημοσ. Δευτέρα στις 07:44 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 07:44 μμ 2 ώρες πριν, ilos είπε good 4 you = G4U better luck (spelling) next time 🤣 'Ελα μωρέ λεπτομέρειες...😂 1
Xristaras12 Δημοσ. Δευτέρα στις 08:33 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:33 μμ Έχει άλλος θέμα με το ea app να μην του εμφανίζει τη λίστα φίλων; Και δε με αφήνει να παίξω κιόλας σα να ειμαι offline. 6 με 8 μια χαρά έπαιζα 1
Grisos Δημοσ. Δευτέρα στις 08:35 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:35 μμ Μόλις τώρα, Xristaras12 είπε Έχει άλλος θέμα με το ea app να μην του εμφανίζει τη λίστα φίλων; Και δε με αφήνει να παίξω κιόλας σα να ειμαι offline. 6 με 8 μια χαρά έπαιζα Ναι δεν μπορεί να συνδεθεί. 1
Tecton Δημοσ. Δευτέρα στις 08:47 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:47 μμ Υπάρχει καμιά λύση για το flashlight που είναι από default on, δεν βρίσκω κάτι στις ρυθμίσεις.
gildo Δημοσ. Δευτέρα στις 09:10 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:10 μμ (επεξεργασμένο) Εδω και 3 ωρες.Δοκιμασα cache,restart τιποτα. Επεξ/σία Δευτέρα στις 09:10 μμ από gildo
minim3 Δημοσ. Δευτέρα στις 09:20 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:20 μμ 9 λεπτά πριν, gildo είπε Εδω και 3 ωρες.Δοκιμασα cache,restart τιποτα. εγω μεσω EA app παιζω κανονικα αυτη τι στιγμη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα