Psycho_Warhead Δημοσ. πριν από 15 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 15 ώρες Patch λογικά 28/10 με την Season 1.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. πριν από 15 ώρες Moderators Δημοσ. πριν από 15 ώρες 58 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Όποιος μπορεί, μου εξηγεί τί βλέπω. Τώρα είμαι κάπου στο 295, νομίζω. Έπρεπε να γράφει "kills". 1
Alex21121988 Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες Kάποια challenges, από το να βγάζετε καλοκαιρινό ζώδιο, πηγαίνετε σε custom server με bots να τελειώνετε. Είναι brain dead grind, αλλά είναι ο μόνος γρήγορος τρόπος anw.
Psycho_Warhead Δημοσ. πριν από 14 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 14 ώρες Προσωπικά δεν ασχολούμαι καν με τα challenges, τα θεωρώ ''tryhard gimmicks''. 1
Alex21121988 Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες 25 minutes ago, Psycho_Warhead said: Προσωπικά δεν ασχολούμαι καν με τα challenges, τα θεωρώ ''tryhard gimmicks''. Δεν μπορείς να ξεκλειδώσεις όμως stuff ρε συ αλλιώς. Τα assignments τα κάνεις για να πάρεις (πέρα από τα weapons) κάποια gadgets που είναι φουλ χρήσιμα. 2
Πέτρος Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 13 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε Αυτό να έλεγες μόνο, το κάλυψες. Γενικά σε αρκετά παιχνίδια το Wi-Fi έχει θεματάκια. Είμαι με WiFi only την τελευταία 3ετία (ίσως και παραπάνω), ελάχιστες φορές θα δω το οτιδήποτε. Εδώ γίνεται της κακομοίρας σε κάθε δεύτερο παιγνίδι από packet loss, spikes, rubber-banding χωρίς ανεβασμένο ping και διάφορα. Ειδικά σε ώρες αγώνων, καταρρέει το σύμπαν. Οι καλές υποδομές μας. 8 ώρες πριν, Alex21121988 είπε Kάποια challenges, από το να βγάζετε καλοκαιρινό ζώδιο, πηγαίνετε σε custom server με bots να τελειώνετε. Είναι brain dead grind, αλλά είναι ο μόνος γρήγορος τρόπος anw. Δεν έχω παίξει ποτέ στη ζωή μου έτσι (μόνο μια φορά στο 2, που ήθελα πολύ κάτι που ξεκλείδωνε με defib kills), κι ούτε πρόκειται. Εννοείται καταλαβαίνω πώς το λες. 7 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Προσωπικά δεν ασχολούμαι καν με τα challenges, τα θεωρώ ''tryhard gimmicks''. Θα παίξω 60% medic, 35% assault, 4.9% engineer και ότι περισσέψει recon (κατά λάθος, κι αυτό). Αντίστοιχα, 80% cq και κάτι ψιλά σε ΒΤ/Rush/οτιδήποτε, ίσα για να δω τί γίνεται. Δεν με ενδιαφέρουν ούτε τα skins, ούτε τα patchάκια και τα κομπολόγια, αλλά 2-3 βασικά πράγματα που σου δίνει (πχ το medic pouch) τα θέλω. 8 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε Έπρεπε να γράφει "kills". Ναι, ξεκόλλησε το κεφάλι μου λίγο πιο μετά, όταν βγήκα από το rage mode. Α, για κάποιον λόγο που μόνο αυτοί ξέρουν, χτες ενεργοποιήθηκε vignette, chro/ab κλπ, ενώ τα έχω κλειστά day-0. Επίσης, αποφάσισε να μη λειτουργεί το auto-reload, αλλά ακόμα και το reload όταν το πατούσα κάποιες φορές, από τη στιγμή που άλλαξα όπλο. Ξέρω, αναρωτιέστε τί γράφω ώρες-ώρες. Κι εγώ αναρωτιέμαι τί βλέπω.
Psycho_Warhead Δημοσ. πριν από 6 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 6 ώρες Μόλις τώρα, Πέτρος είπε Είμαι με WiFi only την τελευταία 3ετία (ίσως και παραπάνω), ελάχιστες φορές θα δω το οτιδήποτε. Εδώ γίνεται της κακομοίρας σε κάθε δεύτερο παιγνίδι από packet loss, spikes, rubber-banding χωρίς ανεβασμένο ping και διάφορα. Αυτά δεν τα έχω δει καθόλου με Starlink, είναι σίγουρα λόγω WiFi. Μόλις τώρα, Πέτρος είπε Δεν με ενδιαφέρουν ούτε τα skins, ούτε τα patchάκια και τα κομπολόγια, αλλά 2-3 βασικά πράγματα που σου δίνει (πχ το medic pouch) τα θέλω. Ε οκ, για κάποια ίσως ναι, αλλά οι περισσότεροι try-hardάρουν για skins κλπ.
Πέτρος Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 9 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Αυτά δεν τα έχω δει καθόλου με Starlink, είναι σίγουρα λόγω WiFi. Αν αποφάσισε ξαφνικά, τί να σου πω. Τόσο καιρό σε άλλα online, ειδικά σε BF κιόλας, σπάνια μόνο. Στο 2042, τον τελευταίο καιρό που αυξήθηκαν, στο ingame chat πάντα τα έβλεπαν κι άλλοι. Να το ξανακαρφώσω το καλώδιο, εκεί το έχω, αλλά δεν νομίζω πώς αυτό θα φταίει. Πάντως, ειδικά όταν έχει ντέρμπι/μεγάλους αγώνες, είναι για γέλια η κατάσταση.
Charismo Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες Θα δούμε δηλαδή σύντομα και Cristiano Ronaldo, Naruto κτλ; 😛 4
Psycho_Warhead Δημοσ. πριν από 6 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 6 ώρες 22 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Αν αποφάσισε ξαφνικά, τί να σου πω. Τόσο καιρό σε άλλα online, ειδικά σε BF κιόλας, σπάνια μόνο. Στο 2042, τον τελευταίο καιρό που αυξήθηκαν, στο ingame chat πάντα τα έβλεπαν κι άλλοι. Να το ξανακαρφώσω το καλώδιο, εκεί το έχω, αλλά δεν νομίζω πώς αυτό θα φταίει. Πάντως, ειδικά όταν έχει ντέρμπι/μεγάλους αγώνες, είναι για γέλια η κατάσταση. Όπως και να 'χει είσαι σίγουρα χειρότερα με WiFi, αυτά τα λίγα ms έξτρα που σου προσθέτει είναι κρίσιμα για το 1v1 π.χ 2
Grisos Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες Πάντως @Πέτρος επειδή το άθλημα του Wi-Fi το είχα υπεραναλύσει εποχές BF3, που είχα κουμπώσει 8αρες κεραίες και στα 2 άκρα, δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχεις πρόβλημα. Και το θέμα δεν είναι ότι εχεις σταθερά παραπάνω ms, αλλά το γεγονός ότι στο άκυρο στιγμιαία μπορεί να φτάσεις 100ms ξέρω γω που in game μπορεί να μεταφραστεί ποικιλοτρόπως. Επίσης αν δεν βάλεις καλώδιο για ένα εύλογο διάστημα, δεν μπορείς να ξέρεις πραγματικά αν φταίει η γραμμή σου ή το netcode. 1
xartemporas Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες This is why Battlefield players are the best 😂 | GameHero |
Πέτρος Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 38 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Όπως και να 'χει είσαι σίγουρα χειρότερα με WiFi, αυτά τα λίγα ms έξτρα που σου προσθέτει είναι κρίσιμα για το 1v1 π.χ 6 λεπτά πριν, Grisos είπε Πάντως @Πέτρος επειδή το άθλημα του Wi-Fi το είχα υπεραναλύσει εποχές BF3, που είχα κουμπώσει 8αρες κεραίες και στα 2 άκρα, δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχεις πρόβλημα. Και το θέμα δεν είναι ότι εχεις σταθερά παραπάνω ms, αλλά το γεγονός ότι στο άκυρο στιγμιαία μπορεί να φτάσεις 100ms ξέρω γω που in game μπορεί να μεταφραστεί ποικιλοτρόπως. Επίσης αν δεν βάλεις καλώδιο για ένα εύλογο διάστημα, δεν μπορείς να ξέρεις πραγματικά αν φταίει η γραμμή σου ή το netcode. @both Στο 45-50 που είμαι συνήθως vs <25, μαζί και με aim assist από controller, δεν με σώζει τίποτα. Αν ο άλλος είναι στα "όριά" μου, θα εξαρτηθεί κι από το "βιολογικό" lag. Χτες, για την 1η ώρα, που ήμουν σα ζόμπι, δεν είχε σημασία τί γινόταν γύρω μου. Θα μπει καλώδιο, να δώ τί ομορφιές θα έχω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα