xrist0s92 Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 1 ώρα πριν, noFEARgr είπε Ξεκιναει σιγα σιγα το πανηγυρι Λογικά έτσι πάνε στον πόλεμο.
gildo Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες Έχουν περάσει τόσα χρόνια και αυτό το πράγμα δεν διορθώνεται, εκτός αν είναι πρόβλημα της σύνδεσης. Το βλέπουμε και σε βίντεο ή σε stream, όπου εμφανίζεται ξαφνικά ο άλλος και δεν προλαβαίνεις να κάνεις τίποτα, λες και είσαι δύο δευτερόλεπτα πιο πίσω. Κύριε Ghost, ο κύκλος που έχει το δεύτερο όπλο του jet είναι το σημάδι για να ρίχνεις τις βόμβες, όπως στα πιο παλιά; Γιατί νομίζω πως πάνε στο γάμο του Καραγκιόζη!
Charismo Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες Αυτός με το controller θα έχει μεγάλο πρόβλημα αν κάποια στιγμή του επιτεθεί ερωτηματικό ή γάντζος. 1
chrisgewrgi Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες Πολυ καλο αύτο το dmr πάντως. 2 hit και πεφτουν,λιγο το aim μου να φτιάξω να ειναι πιο ακαριαίο και θα θεριζει.
Psycho_Warhead Δημοσ. πριν από 4 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 4 ώρες Όλοι οι stramers πάντως παίζουν λες και παίζουν CoD, μόνο για τα kills. 1
xtrmsnpr Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 59 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Όλοι οι stramers πάντως παίζουν λες και παίζουν CoD, μόνο για τα kills. Εδώ η ίδια η ΕΑ τα τρέιλερς που βγάζει τα δείχνει λες και πρόκειται για tdm και όχι κάποιο mode στρατηγικής, αυτοί θα κάνουν πίσω; 1
chrisgewrgi Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε Όλοι οι stramers πάντως παίζουν λες και παίζουν CoD, μόνο για τα kills. Εγω ειμαι στο βιντεο ρε😂 Μα δεν υπάρχει team αντι να κάνουμε defence τρέχουν σαν τα κατσίκια το γύρο της πίστας. Όταν βλεπω τετια δεν τους ακόλουθαω.τις πιο πολλές φορές το team πάντως ετσι κανει. Τρεχει απο εδω απο εκει. Να κανεις attack το καταλαβαίνω, πας να πιέσεις. Αλλα σε defence να κόβουν γυρες ειναι ανούσιο.
Psycho_Warhead Δημοσ. πριν από 2 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δεν έγραψα για σένα, έβλεπα τώρα κάποιους streamers στο YT πως παίζουν και το έγραψα. 1
chrisgewrgi Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε Δεν έγραψα για σένα, έβλεπα τώρα κάποιους streamers στο YT πως παίζουν και το έγραψα. Ε ναι νταξει πατίνια στα πόδια και δωστου ,όπως τρέχουν οι γιδες😂
Πέτρος Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Εδώ αν σου πάρουν όλες τις σημαίες χάνεις, αλλά για objective και συνεργασία στα παπάκια τους και πάλι. Αυτό φωνάζουμε τόσα χρόνια , υπάρχει το COD ρε, καθίστε εκεί...
Psycho_Warhead Δημοσ. πριν από 2 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 2 ώρες (επεξεργασμένο) Αυτοί κάθονται σε ένα objective και προσπαθούν να κρατήσουν αυτό κάνοντας kill όποιον έρχεται. Το θέμα είναι ότι για να νικήσεις πρέπει να πηγαίνεις από objective σε objective. Και αφού θέλουν να παίξουν έτσι ας παίξουν Breakthrough που κάνεις attack ή defense και είναι "μια ευθεία". Νομίζω ότι θα βοηθούσε πολύ αν αφαιρούσαν εντελώς το K/D ratio γιατί όλα γι' αυτό γίνονται. Επεξ/σία πριν από 2 ώρες από Psycho_Warhead
wargasm Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα Θυμάμαι στο παρελθόν η νικητήρια ομάδα κέρδιζε αρκετά xp στο τέλος, σαν επιβράβευση. Στο 4 ήταν; Δεν θυμάμαι. Θα ήταν ένα έξτρα κίνητρο ίσως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα