Xristaras12 Δημοσ. Σάββατο στις 09:56 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 09:56 μμ έχει παρατηρήσει κανείς περίεργα σκηνικά πχ να αναβοσβήνουν τα κτίρια και οι φωτισμοί; σαν artifacts φάση. Κυρίως όταν γίνεται ο χαμός.
John_on_PC Δημοσ. Σάββατο στις 10:09 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:09 μμ 12 minutes ago, Xristaras12 said: έχει παρατηρήσει κανείς περίεργα σκηνικά πχ να αναβοσβήνουν τα κτίρια και οι φωτισμοί; σαν artifacts φάση. Κυρίως όταν γίνεται ο χαμός. Ναι, 2-3 φορές 1
aetos1988 Δημοσ. Σάββατο στις 10:16 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:16 μμ 1 ώρα πριν, cos_dr2 είπε Και εμένα έστρωσε μετά από επανεκκίνηση. Δεν κάνει καθόλου. Έκανε λίγο. Μήπως ήταν για να τρέξει και η cache των shaders. Επίσης, τη χειροβομβίδα δεν την πετάει λίγο περίεργα ή μου φαίνεται? Ναι το παρατήρησα και εγώ!
7nisiotis Δημοσ. Σάββατο στις 10:49 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:49 μμ 1 hour ago, just getting started said: Εν τέλει έχω καταλάβει καλά ότι ο κόσμος θέλει πίσω το suppression? Εγώ θυμάμαι την εποχή του BF1 όλοι γκρίνιαζαν ότι είναι unfair και ότι δίνει πλεονέκτημα σε αυτόν που αστοχεί κλπ κλπ. Σαν του 3 θέλω γω. Επίσης να πάει το μαπ πάνω αριστερά γιατί παραγεμισμένο είναι το κάτω μέρος λόγω των squad ενδείξεων 1
xtrmsnpr Δημοσ. Σάββατο στις 10:58 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:58 μμ Κάνω μεγάλη προσπάθεια για να μου αρέσει το παιχνίδι, αλλά αυτό βρίσκει κάθε τρόπο να μην! 1
cos_dr2 Δημοσ. Σάββατο στις 11:03 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 11:03 μμ Είναι στη σωστή κατεύθυνση και τώρα το παράτησα και θα παίξω ΒF1, γιατί βαρέθηκα😃 1 ώρα πριν, xtrmsnpr είπε Έγραψες κάτι εκτός λογικής τόπου και χρόνου, οπότε απόρησα με αυτό που διάβαζα. Για εσένα μπορεί να είναι, δεν είναι ευγενικό όμως γιατί εγώ δεν είμαι τόσο ξερόλας. Κατάλαβες? 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. χθες στις 01:38 πμ Moderators Δημοσ. χθες στις 01:38 πμ Πόσες φορές το λέμε: Μην βγαίνετε από τα οχήματα. 3
7nisiotis Δημοσ. χθες στις 02:21 πμ Δημοσ. χθες στις 02:21 πμ 4 hours ago, Spartan117 said: Η μόνη λύση για το COD για μένα είναι να σοβαρευτεί και να κανει ότι εκανε με το Modern Warfare το 2019. Από κει και πέρα... ααασσττταα. Βέβαια δύσκολο όταν οι περισσότεροι που έφεραν στη ζωή αυτό το παιχνίδι έχουν φύγει. 1
Fulgore Δημοσ. χθες στις 02:48 πμ Δημοσ. χθες στις 02:48 πμ Οσο μεγαλύτερα νούμερα κάνει το BF6, τόσο μεγαλύτερη θα ειναι η πτώση από κόσμο που θα έχει και αυτό. Το είδαμε αυτό πιο πρόσφατα και με το Marvel Rivals, πως μέσα σε μισό χρόνο έχασε το μεγαλύτερο κομμάτι του κόσμου, και ειναι και F2P. Επέσε τώρα η open beta σε νεκρή περίοδο, το έσπρωξαν αρκετά μέσω twitch/streamers, είναι και ''δωρεαν'' και ο κόσμος είπε να το δοκιμάσει. Δυστηχώς όμως θα αρχίσουν και σε αυτό πολύ σύντομα τα παράπονα(cheaters, τοξικοί συμπαίκτες, γιατί οι medics προσπερνάνε κόσμο, snipers κλπ),και δεν θα κρατήσει για πολύ η χαρά. Και η ίδια η εταιρεία το περιμένει αυτό, εξού και γιατί αναφέρθηκε απο τώρα η χρήση bots για να γεμίζουν τους άδειους servers.
7nisiotis Δημοσ. χθες στις 04:11 πμ Δημοσ. χθες στις 04:11 πμ Σωστές σκέψεις. 1 hour ago, Fulgore said: Οσο μεγαλύτερα νούμερα κάνει το BF6, τόσο μεγαλύτερη θα ειναι η πτώση από κόσμο που θα έχει και αυτό. Το είδαμε αυτό πιο πρόσφατα και με το Marvel Rivals, πως μέσα σε μισό χρόνο έχασε το μεγαλύτερο κομμάτι του κόσμου, και ειναι και F2P. Επέσε τώρα η open beta σε νεκρή περίοδο, το έσπρωξαν αρκετά μέσω twitch/streamers, είναι και ''δωρεαν'' και ο κόσμος είπε να το δοκιμάσει. Δυστηχώς όμως θα αρχίσουν και σε αυτό πολύ σύντομα τα παράπονα(cheaters, τοξικοί συμπαίκτες, γιατί οι medics προσπερνάνε κόσμο, snipers κλπ),και δεν θα κρατήσει για πολύ η χαρά. Και η ίδια η εταιρεία το περιμένει αυτό, εξού και γιατί αναφέρθηκε απο τώρα η χρήση bots για να γεμίζουν τους άδειους servers. Παραμένει και το στοίχημα του δικού τους BR / Warzone. Tης δικής τους f2p πρότασης (μετά την αποτυχημένη προσπάθεια του Firestorm που "κλειδώθηκε" πίσω από το bfV - το οποίο ειχε προβληματικό λανσάρισμα) που έχει δυνατότητες - αν σχεδιαστεί σωστά - να κλέψει τους απογοητευμένους Warzone-παίκτες.
Spartan117 Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες 7 hours ago, 7nisiotis said: Η μόνη λύση για το COD για μένα είναι να σοβαρευτεί και να κανει ότι εκανε με το Modern Warfare το 2019. Από κει και πέρα... ααασσττταα. Βέβαια δύσκολο όταν οι περισσότεροι που έφεραν στη ζωή αυτό το παιχνίδι έχουν φύγει. Το θέμα είναι να υπάρχει ανταγωνισμός, να είναι και το BF καλύτερο και το COD και γενικά τα FPS. Και να ακούνε το playerbase. Αρκετοί που είμαστε στο BF6 τώρα μεγαλώσαμε με BF και COD στα καλά τους.
Silverage Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες Ξέρουμε μέχρι πότε θα είναι ανοιχτό σήμερα;
xtrmsnpr Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες (επεξεργασμένο) Είστε έτοιμοι για mute? Άφιλτρα και ωραία. Μετά από 4 ώρες bf6 μπορώ άνετα να πω ότι δε πλησιάζει τα bf 3/4 ούτε καν το thrill του BF1 (ίσως το τελευταίο bf που έκανε σωστά τη δουλειά του και ξεχώριζε). Είναι απλώς καλύτερο από την σαπίλα το 2042 και μάλλον γι'αυτό και ο όλος ο ενθουσιασμός, και γιατί όχι άλλωστε. Μου τρέχει smooth ας ξεκινήσουμε από κει, με τερματισμένα γραφικά σε 2K με ή χωρίς fg/fsr. Οπτικά δεν είναι κάνα θαύμα, είναι οκ, κάπως θαμπό στα πολύ μακριά, με ότι ρύθμιση και αν έκανα. Ο ήχος από τα όπλα είναι απλά άθλιος, σα νεροπίστολα κάνουν. Τα animations του παίκτη τέρμα πλαστικά, πατήστε Ζ και κάντε πέρα δόθε το ποντίκι, θα με θυμηθείτε. Καλά την χειροβομδίδα, μη πω πώς την πετάει. Τα οχήματα είναι κάπως μαούνες, το τανκ μάλλον παραπάνω παιδεύει από τι πρέπει, ιπτάμενα δε πέταξα δεν έχω γνώμη. Το πως ξοδεύονται οι σφαίρες για να σκοτώσεις κάποιον ήμαρτον, αν ήθελα έπαιζα warzone... Το όπλο έχει recoil πάλι καλά, αλλά άπειρο σπρέι! Οι εκρήξεις έχουν μουντό ήχο, ούτε καν μπουκωμένο, χλιαρός και αυτός. Το ωραίο είναι ότι ακούγεται η στολή και οι κάλυκες. Τέτοιες πίστες θα έχει; Καθόλου ωραίες, ειδικά αυτές μέσα σε πόλη τέρμα μικρές και "κλειστές". Ευτυχώς, δε θα έχει 128 παίκτες! Επιτέλους έχουμε καταστροφές περιβάλλοντος ξανά ωραίες! Το breakthrough είναι το μόνο ωραίο mode που έχει η beta, έτσι όπως κατάφεραν το conquest να είναι και με τους παίχτες που έχει. Οι αμυνόμενοι έχουν πάντα το πάνω χέρι δυστυχώς στο BT και αν αυτοί που παίζουν επίθεση, απλώς ΔΕΝ παίζουν το objective και κάθονται τριγύρω και αναλώνονται, ε πάει ο γύρος χάθηκε. Καλά χωρίς server browser δε πάει πουθενά η φάση. Η κλάση του assault όπως είναι έτσι με τον αρχικό εξοπλισμό, είναι για τέρμα γέλια. Πες το ΕΑ, θέλουμε να είμαστε cod, αλλά δε θέλουμε να είμαστε cod . Ότι δεν προλαβαίνεις να επιλέξεις κλάση στην αρχή του γύρου είναι ότι να ναι, προφανώς αυτό πρέπει να είναι από τα άμεσα που θα αλλάξουν και όχι να βλέπω "skip breefing". Όλα αυτά τα notifications από kills που κάνεις, με τους πόντους και που τί ξεκλείδωσες, που τα έχουν αριστερά κάτω είναι ότι πιο άκυρο έχω δει και σε κάνει να κοιτάς εκεί για να δεις αν σκότωσες ή τι έγινε. Καμία λογική. Δεν υπάρχει καλή αίσθηση του βάρους της μάχης, ο στρατιώτης μοιάζει ανάλαφρος, οι βολές που δέχεσαι το ίδιο, μάλιστα δε καταλαβαίνεις από που έρχονται οι ιδιαίτερα. Δυσκολευόμουν να δω τους οχθρούς πολύ. Νομίζω έχει το ίδιο πρόβλημα που υπήρχε στην αρχή με το bf4 με το ποιός σε βλέπει πρώτος και σε σκοτώνει, πέθανα σχεδόν όλες τις φορές ενώ τον έβλεπα μπροστά μου και δεν έβλεπα το animation αμέσως ότι μου ρίχνει. Τα squads των 4 ατόμων είναι τραγικά, πάλι τα ίδια με αυτό. Επίσης άλλο ένα bf χωρίς revives, χωρίς spots. Τί διαφέρει ας πούμε από το hardpoint ή το domination ή άλλο πχ gamemode του cod? Ότι είναι μεγαλύτερες οι πίστες και έχει οχήματα, πραγματικά κλάιν! Και μην ακούσω "έτσι είναι το public", μαντέψτε, public παίζει ο μέσος gamer με κάνα 2-3-4 φιλαράκια μαζί και όχι σε οργανομένες ομάδες, αν ήθελα competitive θα έπαιζα competitive ήδη σε ομάδα και είναι άλλου παπά ευαγγέλιο αυτό. Το να τύχεις σε lobby που να νιώθουν τόσοι παίκτες από bf, είναι απίθανο να συμβεί συχνά. Όλοι τρέχουν σαν ακέφαλες κότες εδώ και κει για να κάνουν kill και όχι να παίξουν το objective. Το public του cod, είναι απείρως πιο διασκεδαστικό και κρατάει τον κόσμο γιατί είναι mindless pew pew. Η ΕΑ καλό θα ήταν μετά από αυτό το BF, αφού δε το έκανε ήδη, να βάλει για ύπνο το IP αυτό και να επαναφέρει στη ζωή το MOH. O κόσμος τέτοιου είδους pew pew γουστάρει ή ARMA, αυτό το ψευτοενδιάμεσο που έχει το BF πλέον, μάλλον έχει πεθάνει. Και το δείχνει πως παίζει ο κόσμος. Στο survey μετά την beta αυτά θα πω και πάλι. Και για να δείξω τί εστί peak BF, ορίστε 2 ss που έπαιζα ως medic ή όπως θέλει η ΕΑ να τα ονομάζει. Δείτε τί KD έχω, τους πόντους μου και που βρίσκομαι στο scoreboard, απλώς παίζοντας το objective και προσφέροντας στην ομάδα με πακέτα ζωής και revives, πάντα δίπλα στη squad μου, και τι KD και σκορ από αυτό έχουν οι από πάνω μου κάνοντας απλά Kills και οι άλλοι της squad. Οπότε τι διαφέρει από ένα cod πλέον; Πω πω το μηδένισα τελείως. Εννοείται δε κάνω gatekeeping σε κανέναν και ας παίξει ο καθένας ότι θέλει και τον κάνει να περνάει καλά στην τελική. Δείτε τώρα πόσο ωραία θα κλείσω το κείμενο μου: ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ Ε; Τώρα έχω προστασία από αυτή τη κάρτα που έπαιξα, και κανείς δε μπορεί να μου πει τίποτα, γιατί είναι η γνώμη μου! Επεξ/σία πριν από 12 ώρες από xtrmsnpr 3 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα