Προς το περιεχόμενο

Battlefield 6 [PC][10 Οκτ 2025]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
53 minutes ago, GhostRiderLSOV said:

15 λεπτά leaked video από Battlefield Labs (Reddit).
 Δείχνει classes, όπλα, gadgets, οχήματα, skins, dogtags, player cards και (meh) profficiency badges.

προσθέσανε και άλλα όπλα ή είναι η ιδέα μου. Τουλάχιστον στα SMG μέτρησα 8 αν δεν κάνω λάθος :) 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, sstav είπε

να ρωτήσω τι θεματα θα ειχα αν επέλεγα να αγοράσω steam account με το bf6? 

Κανένα. Αλλά γιατί να αγοράσεις ολόκληρο λογαριασμό;

• Moderators
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, vassilis018 είπε

προσθέσανε και άλλα όπλα ή είναι η ιδέα μου. Τουλάχιστον στα SMG μέτρησα 8 αν δεν κάνω λάθος :) 

Δεν ξέρω για Labs, αλλά η beta δεν είχε όλα τα όπλα και gadgets. Όπως και είχαμε μόνο το 1 path σε κάθε class και δεν είχαμε το δεύτερο.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

Από πότε? Αφού δεν είχαμε τώρα πρόσφατα. 

από το community update:

As part of the upcoming Battlefield Labs testing, we’ll be testing two new multiplayer maps: one set in Mirak Valley, the other a remake of the fan-favorite from Battlefield 3, Operation Firestorm. These two maps include the full complement of vehicles, like Liberation Peak, along with a more vast combat space.

• Like 1
Δημοσ.

Θα ήθελα να δω επιτέλους σωστό fall damage. Να μην πηδάς από παράθυρο 2ου ορόφου και να προσγειώνεσαι σαν ακρίδα αλλά να τρως σοβαρό damage και από ψηλότερα και death. Επίσης να μην ανοίγει αλεξίπτωτο σε τέτοια ύψη.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Alejandro είπε

Θα ήθελα να δω επιτέλους σωστό fall damage. Να μην πηδάς από παράθυρο 2ου ορόφου και να προσγειώνεσαι σαν ακρίδα αλλά να τρως σοβαρό damage και από ψηλότερα και death. Επίσης να μην ανοίγει αλεξίπτωτο σε τέτοια ύψη.

Χρόνια τώρα το θέμε αυτό, σε συνδυασμό με σωστό prone/sit back κλπ, να μη βλέπεις έρποντα σε κάθε ηλιθια σχισμή βράχου να μπορούν να σημαδεύουν άνετα λες και είναι όρθιοι. 

2 ώρες πριν, Grisos είπε

από το community update:

As part of the upcoming Battlefield Labs testing, we’ll be testing two new multiplayer maps: one set in Mirak Valley, the other a remake of the fan-favorite from Battlefield 3, Operation Firestorm. These two maps include the full complement of vehicles, like Liberation Peak, along with a more vast combat space.

Μωρ'ναι, το βίντεο πού βρέθηκε, αφού δεν έχει βγει ακόμα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, _Theo_ είπε

Κανένα. Αλλά γιατί να αγοράσεις ολόκληρο λογαριασμό;

γιατί τα πουλάνε στα 25 ευρώ;

και θα βγούνε και αλλα αφου θα το δίνουν δώρο με intel cpu/nvidia κάρτες...

Επεξ/σία από sstav
Δημοσ.
1 ώρα πριν, sstav είπε

γιατί τα πουλάνε στα 25 ευρώ;

και θα βγούνε και αλλα αφου θα το δίνουν δώρο με intel cpu/nvidia κάρτες...

Εντάξει άμα δεν σε ενοχλεί να έχεις ένα ολόκληρο λογαριασμό για το BF 6 πάσο. Εγώ προτιμώ να έχω όλα τα παιχνίδια σε ένα λογαριασμό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...