Προς το περιεχόμενο

Battlefield 6 [PC][10 Οκτ 2025]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 899
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Πολύ ευχαριστημένος με το trailer, δείχνει κάτι από τα παλιά επιτέλους!

Μακάρι να βγει όντως καλό, έχουμε ανάγκη από ένα καλό battlefield παιχνίδι

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λίγο πάντως που είδα από Stodeh:

1) Το snipping φαίνεται impossible (edit: τουλάχιστον στα πιο μικρά maps) αν και έχει επιστρεψει το sweet spot mechanic του 1.

2) Το Shotgun ειναι broken

3) Ο Assault είναι broken

4) Το destruction ωραίο μεν αλλά ανά περίπτωση μπορεί να αποσπά αν έχει πολλά events ταυτόχρονα στην οθόνη.

Γενικά αν και φαίνεται να είναι σε καλό δρόμο, το feel του Bad Company και του BF3 δεν επιστρέφουν. 

Επεξ/σία από Grisos
  • Like 1
Δημοσ.

Το feeling του BF4 εγώ που έπαιξα το playtest, μια χαρά επιστρέφει..Ίδιο movement, ίδιο gunplay, sprint to fire κλπ.

Για τα οχήματα δεν ξέρω ακόμα. Θα μας πει ο Ghost για Jet κλπ.

• Έγινε αλλαγή τίτλου σε Battlefield 6 [PC][10 Οκτ 2025]
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θέλει (λίγη) παραπάνω ανάκρουση (recoil) στα όπλα! Αχνοφανηκε και από την closed alpha αυτό.

Ή, για να το πω αλλιώς, το gunplay μοιάζει να μην έχει σχεδόν καθόλου skill gap. Εκτός αν έχω καιρό να ασχοληθώ σοβαρά και έχω χάσει την αίσθηση του τι συνέβη στα BF1 έως BFV — αλλά μου δίνει την εντύπωση ενός βελτιωμένου 2042 εδώ, ή και κάτι που “CODίζει” υπερβολικά, επικίνδυνα στον λάθος τομέα. Κι αυτό, τουλάχιστον για τα δικά μου «θέλω», είναι καμπανάκι πριν το λανσάρισμα που πρέπει να εξελιχθεί/αλλάξει! 

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι κάνετε ρε παιδιά; Μετά από χρόνια, επιστροφή στα παλιά! Έχω να ασχοληθώ γύρω στα δύο χρόνια, και όταν είδα ότι θα βγει τον Οκτώβριο, μου φάνηκε παράξενο, γιατί περίμενα ότι αν έβγαινε, θα ήταν το ’26. Για να πω την αλήθεια, μου έλειψε και η πολύ καλή ατμόσφαιρα στο chat. Με τα καντήλια που μας είχανε κατεβάσει σε όσους παίζαμε με οχήματα, θα φτιάχναμε σίγουρα καμιά δεκαριά εκκλησίες! Απ’ όσο είδα, μοιάζει σαν να έχει πάρει πράγματα από τα προηγούμενα, αλλά φαίνεται ωραίο. Τα όπλα μου φάνηκαν σαν να μην έχουν καθόλου recoil, ή κάνω λάθος; Θα τα δούμε και στην beta καλύτερα. Έχω μια δωροκάρτα στο Steam 20 ευρώ, που μου είχε κάνει ένας φίλος, και έλεγα, αν μου άρεσε, να το έπαιρνα από εκεί. Από ό,τι είπαν, δεν θα χρειάζεται να ανοίγει το app της EA στο Steam  αν και δεν έχω αγοράσει ποτέ BF από το Steam.

Επεξ/σία από gildo
Δημοσ.
10 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Θα ανοιξω μαλλον τοπικ, αλλα καμια ιδεα που σκαλωνει το δικο μου secure boot? csm disabled, boot σκληρος gpt, secure boot το εχω enabled αλλα δεν το βγαζει not active στο bios. Επισης bios mode = uefi, amd ftpm enabled. Μου διαφευγει κατι? Φταιει το hyper-v που εχω?

Βασικα μου βγαζει το μηνυμα "secure boot can be enabled when system in user mode" και κατι για kp keys? δεν θυμαμαι το υπολοιπο. Βρηκα κατι σχετικο, εκανα updated τα keys και κατεληξα σε black screen που ενιωσε μονο μετα απο reflash bios

5 ώρες πριν, Πέτρος είπε

Το ίδιο θέμα, τα ίδια μηνύματα έχω κι εγώ σε Asrock μητρική.

Κυκλοφορεί αυτό, να δούμε αν θα λειτουργήσει (δεν το έχω δει ακόμα, @ultraex2003 ευχαριστώ).

Μου λειτούργησε μια χαρά, ενεργοποιήθηκε, οπότε φαντάζομαι κι εσύ έχεις το ίδιο θέμα. Από "custom" γύρνα σε "auto" εκεί που είναι τα "κλειδιά" και μετά θα το ενεργοποιήσεις κανονικά.

Δες και εδώ:

https://help.ea.com/en/articles/technical-issues/secure-boot/#enable-secure-boot

• Moderators
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Για τα οχήματα δεν ξέρω ακόμα. Θα μας πει ο Ghost για Jet κλπ.

Θα δείξει. Το 2042 με είχε κάνει να αλλαξοπιστήσω στα ελικόπτερα για μεγάλο χρονικό διάστημα. :P 

Μου άρεσαν αυτά που είδα εδώ με τις βόμβες πάντως.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε

Θα δείξει. Το 2042 με είχε κάνει να αλλαξοπιστήσω στα ελικόπτερα για μεγάλο χρονικό διάστημα. :P 

Μου άρεσαν αυτά που είδα εδώ με τις βόμβες πάντως.

Στο thumbnail το F-16 έχει το σήμα της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας (HAF).:o

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Πέτρος είπε

Μου λειτούργησε μια χαρά, ενεργοποιήθηκε, οπότε φαντάζομαι κι εσύ έχεις το ίδιο θέμα. Από "custom" γύρνα σε "auto" εκεί που είναι τα "κλειδιά" και μετά θα το ενεργοποιήσεις κανονικά.

Δες και εδώ:

https://help.ea.com/en/articles/technical-issues/secure-boot/#enable-secure-boot

Εγώ αυτό βρήκα (λύση comments). Όντως, πάνω και σε εμένα λέει setup και πρεπει να το αλλάξω πρώτα σε user. Θα το δοκιμάσω αργότερα. Να είμαστε έτοιμοι για την Beta 

• Like 1
Δημοσ.

Αντε πες το Secure Boot το θέλουν ανοιχτό, τη σαχλαμάρα το Core Isolation γιατί; Για να χάνουμε σαν βλάκες ΚΑΙ επιδόσεις; Αφού ξέρουμε πως τα τσιτερόπαιδα θα βρουν την λύση.

• Like 1
Δημοσ.
25 minutes ago, 7nisiotis said:

Αντε πες το Secure Boot το θέλουν ανοιχτό, τη σαχλαμάρα το Core Isolation γιατί; Για να χάνουμε σαν βλάκες ΚΑΙ επιδόσεις; Αφού ξέρουμε πως τα τσιτερόπαιδα θα βρουν την λύση.

Από ότι διάβασα, το core isolation μπλοκάρει μία τρύπα που χρησιμοποιούσαν στα προηγούμενα Battlefield games τα cheats. Βέβαια στα specs λέει θέλει να είναι HVCI και VBS capable, όχι enabled.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...