Προς το περιεχόμενο

Battlefield 6 [PC][10 Οκτ 2025]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 minute ago, Spartan117 said:

Temporary workaround για HDR calibration

image.png.ea3965def37b078d3c0fc9b7a34ae31b.png

To default είναι 1000. Δεν ξέρω για ποιό λόγο δεν υπάρχει calibration στην beta.

Φαντάζομαι παει και παραπάνω,  π.χ 1500 ;

Επεξ/σία από noFEARgr
  • Απαντ. 909
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
9 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Μετα.....εισαι μεσα. Κανεις scroll down για τα modes

Σε ευχαριστώ αλλά εχθές έκανα scroll down για τα modes γιατί με βάζει μέσα όπως το περιγράφεις προφανως, αλλά έχει λουκετάκια στα modes. Μήπως δεν καταλαβαίνω εγώ κάτι γιατί ήμουν και κουρασμένος εχθές, τα έχω και τα χρονάκια μου....😃 Πατούσα και τίποτα. Λουκέτο

Δημοσ.

Το μάτιασα μάλλον χθες και σήμερα όποτε πάω να μπω στο conquest, μετά τo loading, με πετάει στη welcome screen και κολλάει, μόνο task manager κτλ...
Αυτό το κάνει μόνο στο
conquest όμως, τα υπόλοιπα modes παίζουν κανονικά.
Τι να  πω...
Γνωριζει καποιος κατι σχετικα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, wargasm είπε

Το μάτιασα μάλλον χθες και σήμερα όποτε πάω να μπω στο conquest, μετά τo loading, με πετάει στη welcome screen και κολλάει, μόνο task manager κτλ...
Αυτό το κάνει μόνο στο
conquest όμως, τα υπόλοιπα modes παίζουν κανονικά.
Τι να  πω...
Γνωριζει καποιος κατι σχετικα?

Το εκανε και σε μενα σημερα.Στο χαρτη  cairo conquest.Το εχουν και αλλοι απο οτι μου ειπαν.

Επεξ/σία από gildo
  • Like 1
Δημοσ.

Εμένα το παιχνίδι μου άφησε ανάμικτα συναισθήματα. Πιο πολύ μου φάνηκε για "COD on steroids" παρά για γνήσιο BF. Δηλαδή COD με οχήματα και μεγαλύτερους χάρτες.

Τα βασικά προβλήματα της BETA είναι οι μικροί χάρτες, όλοι σε αστικό περιβάλλον εκτός από έναν, πράγμα που μου σπάει τα νεύρα, η μηδενική ανάκρουση (recoil) των όπλων, η κίνηση του παίκτη που δεν είναι ότι καλύτερο ( η κίνηση στο BF V μου φαίνεται καλύτερη) και το μενού που είναι ότι να ΄ναι. 

Αν είναι έτσι οι περισσότεροι χάρτες δεν πρόκειται να το αγοράσω. Ευτυχώς όλα αυτά αυτά διορθώνονται εύκολα και ελπίζω ότι το τελικό προϊόν θα είναι διαφορετικό. Απορώ γιατί δεν επέλεξαν μεγαλύτερους και πιο ανοικτούς χάρτες για την BETA.

Αυτό που λένε πολλοί ότι "το BF επέστρεψε" και ότι "αυτό είναι πραγματικό BF" τα θεωρώ υπερβολές. Το παιχνίδι απέχει παρασάγγας από το να είναι ένα καλό BF game. Το έπος που λέγεται BF 1 και το οποίο το θεωρώ το καλύτερο της σειράς δεν το φτάνει προς το παρόν.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όποιος θέλει cdkey για την Open beta, να μου στείλει pm.
Ο πρώτος που θα μου στείλει, το έχει.
Νέο, παλιό account δε με ενδιαφέρει, δεν είναι ότι θα αποκτήσει πρόσβαση σε καμία υπερπαραγωγή για να τον κοντρολάρω. 

Επεξ/σία από xtrmsnpr
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, _Theo_ είπε

Απορώ γιατί δεν επέλεξαν μεγαλύτερους και πιο ανοικτούς χάρτες για την BETA.

Είναι ξεκάθαρο ότι οι EA/DICE ενδιαφέρονται να προσεγγίσουν νέο κοινό και όχι να ευχαριστήσουν τόσο τους "παλιούς" ή αυτούς που παίζουν συχνά BF. Ο άλλος του CoD δε μπορεί να τρέξει πάνω απο λίγα μέτρα, χωρίς δόση ντοπαμίνης, εξού και οι μικροί χάρτες. Αρκετοί πάλι που παίζουν το "καλύτερο" BF (BF4), μάλλον παίζουν metro/locker, που είναι γραμμικές κι μικρές.

33 λεπτά πριν, _Theo_ είπε

Αυτό που λένε πολλοί ότι "το BF επέστρεψε" και ότι "αυτό είναι πραγματικό BF" τα θεωρώ υπερβολές.

Tο περιτύλιγμα που έβαλαν για να μοιάζει με κάτι που έχουμε ξαναδεί (BF3/4) φαίνεται να έπιασε τόπο (προπαραγγελίες, hype κλπ).

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απο την εμπειρία μου μέχρι στιγμής όσο χειρότερα παίζω τόσο πιο εύκολα κερδίζουμε το παιχνίδι.

Επεξ/σία από psof
  • Haha 4
Δημοσ.
36 minutes ago, psof said:

Απο την εμπειρία μου μέχρι στιγμής είναι όσο χειρότερα παίζω τόσο πιο εύκολα κερδίζουμε το παιχνίδι.

Κομβικός παίκτης.

• Thanks 1
  • Haha 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, cpttony είπε

Είναι ξεκάθαρο ότι οι EA/DICE ενδιαφέρονται να προσεγγίσουν νέο κοινό και όχι να ευχαριστήσουν τόσο τους "παλιούς" ή αυτούς που παίζουν συχνά BF. Ο άλλος του CoD δε μπορεί να τρέξει πάνω απο λίγα μέτρα, χωρίς δόση ντοπαμίνης, εξού και οι μικροί χάρτες. Αρκετοί πάλι που παίζουν το "καλύτερο" BF (BF4), μάλλον παίζουν metro/locker, που είναι γραμμικές κι μικρές.

Tο περιτύλιγμα που έβαλαν για να μοιάζει με κάτι που έχουμε ξαναδεί (BF3/4) φαίνεται να έπιασε τόπο (προπαραγγελίες, hype κλπ).

Πάντως πρόκειται να κάνουν community poll για τα maps που θα κάνουν remake, so there's that.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...