Προς το περιεχόμενο

Battlefield 6 [PC][10 Οκτ 2025]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κι εγώ λίγες ώρες έπαιξα και το παράτησα. Το μυαλό ήταν στο Indiana Jones το οποίο άφησα στη μέση για να δοκιμάσω το BF6. Μια χαρά περνούσε η ώρα με το BF6 αλλά μόλις γύρισα πίσω στο Indiana Jones κατάλαβα πως είναι πραγματικά να σου αρέσει αυτό που παίζεις. Δεν ξέρω ίσως μεγάλωσα και το multiplayer έχει χάσει την αίγλη του για μένα.

• Like 2
  • Απαντ. 897
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 hours ago, xtrmsnpr said:

Στα του παιχνιδιού τώρα!

Είστε έτοιμοι για mute? Άφιλτρα και ωραία.

Μετά από 4 ώρες bf6 μπορώ άνετα να πω ότι δε πλησιάζει τα bf 3/4 ούτε καν το thrill του BF1 (ίσως το τελευταίο bf που έκανε σωστά τη δουλειά του και ξεχώριζε). Είναι απλώς καλύτερο από την σαπίλα το 2042 και μάλλον γι'αυτό και ο όλος ο ενθουσιασμός, και γιατί όχι άλλωστε.
Μου τρέχει smooth ας ξεκινήσουμε από κει, με τερματισμένα γραφικά σε 2K με ή χωρίς fg/fsr. Οπτικά δεν είναι κάνα θαύμα, είναι οκ, κάπως θαμπό στα πολύ μακριά, με ότι ρύθμιση και αν έκανα.

Ο ήχος από τα όπλα είναι απλά άθλιος, σα νεροπίστολα κάνουν. Τα animations του παίκτη τέρμα πλαστικά, πατήστε Ζ και κάντε πέρα δόθε το ποντίκι, θα με θυμηθείτε. Καλά την χειροβομδίδα, μη πω πώς την πετάει.
Τα οχήματα είναι κάπως μαούνες, το τανκ μάλλον παραπάνω παιδεύει από τι πρέπει, ιπτάμενα δε πέταξα δεν έχω γνώμη.
Το πως ξοδεύονται οι σφαίρες για να σκοτώσεις κάποιον ήμαρτον, αν ήθελα έπαιζα warzone...
Το όπλο έχει recoil πάλι καλά, αλλά άπειρο σπρέι!
Οι εκρήξεις έχουν μουντό ήχο, ούτε καν μπουκωμένο, χλιαρός και αυτός.
Το ωραίο είναι ότι ακούγεται η στολή και οι κάλυκες.
Τέτοιες πίστες θα έχει; Καθόλου ωραίες, ειδικά αυτές μέσα σε πόλη τέρμα μικρές και "κλειστές". 
Ευτυχώς, δε θα έχει 128 παίκτες!
Επιτέλους έχουμε καταστροφές περιβάλλοντος ξανά ωραίες!
Το breakthrough είναι το μόνο ωραίο mode που έχει η beta, έτσι όπως κατάφεραν το conquest να είναι και με τους παίχτες που έχει. Οι αμυνόμενοι έχουν πάντα το πάνω χέρι δυστυχώς στο BT και αν αυτοί που παίζουν επίθεση, απλώς ΔΕΝ παίζουν το objective και κάθονται τριγύρω και αναλώνονται, ε πάει ο γύρος χάθηκε.

Καλά χωρίς server browser δε πάει πουθενά η φάση.
Η κλάση του assault όπως είναι έτσι με τον αρχικό εξοπλισμό, είναι για τέρμα γέλια. Πες το ΕΑ, θέλουμε να είμαστε cod, αλλά δε θέλουμε να είμαστε cod :P.
Ότι δεν προλαβαίνεις να επιλέξεις κλάση στην αρχή του γύρου είναι ότι να ναι, προφανώς αυτό πρέπει να είναι από τα άμεσα που θα αλλάξουν και όχι να βλέπω "skip breefing".

Όλα αυτά τα notifications από kills που κάνεις, με τους πόντους και που τί ξεκλείδωσες, που τα έχουν αριστερά κάτω είναι ότι πιο άκυρο έχω δει και σε κάνει να κοιτάς εκεί για να δεις αν σκότωσες ή τι έγινε. Καμία λογική.

Δεν υπάρχει καλή αίσθηση του βάρους της μάχης, ο στρατιώτης μοιάζει ανάλαφρος, οι βολές που δέχεσαι το ίδιο, μάλιστα δε καταλαβαίνεις από που έρχονται οι ιδιαίτερα. Δυσκολευόμουν να δω τους οχθρούς πολύ.
Νομίζω έχει το ίδιο πρόβλημα που υπήρχε στην αρχή με το bf4 με το ποιός σε βλέπει πρώτος και σε σκοτώνει, πέθανα σχεδόν όλες τις φορές ενώ τον έβλεπα μπροστά μου και δεν έβλεπα το animation αμέσως ότι μου ρίχνει.

Τα squads των 4 ατόμων είναι τραγικά, πάλι τα ίδια με αυτό.

Επίσης άλλο ένα bf χωρίς revives, χωρίς spots.
Τί διαφέρει ας πούμε από το hardpoint ή το domination ή άλλο πχ gamemode του cod? Ότι είναι μεγαλύτερες οι πίστες και έχει οχήματα, πραγματικά κλάιν! Και μην ακούσω "έτσι είναι το public", μαντέψτε, public παίζει ο μέσος gamer με κάνα 2-3-4 φιλαράκια μαζί και όχι σε οργανομένες ομάδες, αν ήθελα competitive θα έπαιζα competitive ήδη σε ομάδα και είναι άλλου παπά ευαγγέλιο αυτό.
Το να τύχεις σε lobby που να νιώθουν τόσοι παίκτες από bf, είναι απίθανο να συμβεί συχνά.
Όλοι τρέχουν σαν ακέφαλες κότες εδώ και κει για να κάνουν kill και όχι να παίξουν το objective.
Το public του cod, είναι απείρως πιο διασκεδαστικό και κρατάει τον κόσμο γιατί είναι mindless pew pew. 

Η ΕΑ καλό θα ήταν μετά από αυτό το BF, αφού δε το έκανε ήδη, να βάλει για ύπνο το IP αυτό και να επαναφέρει στη ζωή το MOH. O κόσμος τέτοιου είδους pew pew γουστάρει ή ARMA, αυτό το ψευτοενδιάμεσο που έχει το BF πλέον, μάλλον έχει πεθάνει. Και το δείχνει πως παίζει ο κόσμος.

Στο survey μετά την beta αυτά θα πω και πάλι.

Και για να δείξω τί εστί peak BF, ορίστε 2 ss που έπαιζα ως medic ή όπως θέλει η ΕΑ να τα ονομάζει.
Δείτε τί KD έχω, τους πόντους μου και που βρίσκομαι στο scoreboard, απλώς παίζοντας το objective και προσφέροντας στην ομάδα με πακέτα ζωής και revives, πάντα δίπλα στη squad μου, και τι KD έχουν οι από πάνω μου κάνοντας απλά Kills και οι άλλοι της squad.

458462812_.jpg.79eb9ed69b6e357d45139f01d7963223.jpg

2.jpg.b23b521218ec468838ce5f5af8e4c7a9.jpg

Οπότε τι διαφέρει από ένα cod πλέον;  
Πω πω το μηδένισα τελείως. 
Εννοείται δε κάνω gatekeeping σε κανέναν και ας παίξει ο καθένας ότι θέλει και τον κάνει να περνάει καλά στην τελική.
Δείτε τώρα πόσο ωραία θα κλείσω το κείμενο μου:
ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ Ε;
Τώρα έχω προστασία από αυτή τη κάρτα που έπαιξα, και κανείς δε μπορεί να μου πει τίποτα, γιατί είναι η γνώμη μου!

Ότι έμπαινα να γράψω πάνω-κάτω τα ιδια.

Σε ελάχιστα διαφωνώ από αυτά που αναφέρεις, οπότε θα περάσω στη σούμα και σε κάποιες "σκέψεις".

Θεωρώ πως δεν είναι αυτή η τελική μορφή, ούτε σαν αστείο. Μόνο και μόνο το ανέκδοτο με το menu ρυθμίσεων που είναι η αθλιότητα η ίδια και με το βλέμμα του στρατιώτη στην αναμονή, αρκεί. Δεν μπορεί να βγει έτσι, είναι πρωτόγονη η κατάσταση αυτή τη στιγμή.

Τα γραφικά είναι πάρα πολύ μέτρια για να βγει τόσο καιρό μετά ή μέσα στο 2025-2026 αν θέτε. Οριακά περνάει το DeltaForce, το V έχει σαφώς καλύτερα.

Ο ήχος θυμίζει τα αντίστοιχα χάλια του BFV (όχι μόνο beta αλλά και αρκετό καιρό αφού βγήκε κανονικά), νεροπίστολα όπως ακριβώς αναφέρθηκε. Οι φωνές/ομιλίες των στρατιωτών, ούτε σε πακιστανοϊνδική softcore. Σε πολύ κοντινή απόσταση κάποιες φορές ακούς ωραία πράγματα από εκρήξεις-βολές αρμάτων ή πτήση αεροπλάνων, αλλά ότι είναι σε παραπάνω απόσταση από 15-20 μέτρα είναι πνιγμένο, σα να ακούς μέσα από μαξιλάρια. Στο 2042 το positional λειτουργούσε άψογα (από ένα σημείο και μετά, αλλά νωρίς σχετικά), περιμένω κάτι τέτοιο και εδώ.

Το κομμάτι μάχες-όπλα/κλάσεις-συνεργασία, όπως πάντα εξαρτάται πού θα πέσεις. Σε κάποια στιγμή κάποιοι medics γκρίνιαζαν ότι δεν καθόταν κανείς να τον συνεφέρουν...όλοι πατούσαν ψόφο άμεσα. Εννοείται ότι υπάρχουν κι αυτοί που περιμένουν/ζητάνε βοήθεια μπροστά στην κάνη του άρματος που μόλις τους σκότωσε.

Από ισορροπία είναι απλά για γέλια η κατάσταση, έφτυνα αίμα σαν medic, έπαιξα τώρα λίγο assault και ήταν τραγικό...σα να κατέβασα δύο βαθμούς τη δυσκολία.

Οκ, η Σάρα και η Μάρα και το κακό συναπάντημα (κυρίως αυτό) μέσα αυτές τις μέρες, Αύγουστο μήνα σε beta και έπεφτε βρισίδι, μάνες κι όλη η σαπίλα που κουβαλάνε μαζί τους από όπου έρχονται. Γκρίνια επειδή έχει bugs το παιχνίδι αυτή τη στιγμή (έχει ατελείωτα), ανάθεμα κι αν έχουν καταλάβει ότι πέρα από promo είναι για feedback αυτή η ιστορία, όχι για review.

Όλα τα παραπάνω αλλάζουν και βελτιώνονται εύκολα, υπάρχει ελπίδα.

Εκεί που δεν βλέπω προκοπή, είναι στα παρακάτω:

-Server browser. Καλύτερη η κατάσταση από το 2042, αλλά και πάλι για τ'ανάθεμα

-Spawn on everyone/everything. Καλή η μλκία σας, αλλά κόφτε το πια. Μόνο στον SL και μόνο σε beacons (κι αυτό χαριστικά), κι αν ψοφήσει το έρπον που τον έβαλε να σκάει την ίδια στιγμή. Είναι αστείο σε ένα παιγνίδι που στις πόλεις είναι παντού σχεδόν ανοιχτό σε σκάλες/δωμάτια/ταράτσες να βάζεις beacon που δεν ακούγεται/φαίνεται σε όποια ξεχασμένη/ιδρωμένη κλτρπδα βρεθείς και να απαυτώνεις μέχρι θανάτου τη ροή του παιγνιδιού.

-Τα γνωστά αστεία με τη θέση που μπορεί να πάει να χωθεί ο οποιοσδήποτε. Βράχια με έρποντα να είναι κάθετα σαν gecko σε οίστρο και να ρίχνουν, μια γελοιότητα χρόνια ατελείωτα πια.

-Stamina. Απλά. Τελεία.

-Suppression (δεν χρειάζεται επεξήγηση), penalty όταν χορεύεις...πάλι από ταράτσα πηδάει κόσμος και ρίχνει.

-FF/HC mode. Θέλω να ελπίζω ότι θα υπάρχουν τελικά. Με την ελπίδα θα μείνω, λογικά.

Τώρα για max 64 παίκτες και κάποια άλλα, έχουμε δρόμο.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, xtrmsnpr είπε

Ότι δεν προλαβαίνεις να επιλέξεις κλάση στην αρχή του γύρου είναι ότι να ναι, προφανώς αυτό πρέπει να είναι από τα άμεσα που θα αλλάξουν και όχι να βλέπω "skip breefing".

Μονο σε αυτο εχω να πω οτι στην αρχη του γυρου, μπορεις να πατησεις το "Y" και να αλλαξεις κλαση, ακομα και μετα απο redeploy.

Στα αλλα, θα συμφωνησω. Επισης, το visibility ειναι απαραδεκτο. Ατομα κανουν crouch και δεν τους βλεπεις αν δεν πυροβολησουν. Μονο αν ειναι Pinged κατι γινεται (κυριως στο cairo το αντιμετωπισα αυτο). Και ως sniper στην 2η πιστα του bt, παλι, αν δεν ειχαν και οι αλλοι sniper να τους βλεπω απο το flare, δεν θα εβλεπα ευκολα στοχους.

1 ώρα πριν, xtrmsnpr είπε

Ευτυχώς, δε θα έχει 128 παίκτες!

Διαφωνω. το 2042 για αυτο το αγορασαμε. Το scale των χαρτων ηταν οτι πρεπει για 128 σε bt. Μετα αλλαξε ο χαρτης (τους μικραιναν), ε και μετα αναγκαστικα εκαναν force περισσοτερους server με 64 ατομα. Γενικα, με το balance τελευταια δεν το εχουν και πολυ. 

Το τανκς και στους 2 χαρτες του bt το ευχαριστηθηκα. Ειχα και ατομα να με κανουν repair (λογω challenge? λογω οτι ηθελαν? μου αρκει)

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπικά το τελευταίο BF με καλό visibility των αντιπάλων ήταν το 1.

Από το 5 και μετά, αρκετές φορές σε ένα conquest match θα σιχτιρίσω γιατί κάποιος ξαπλωμένος δεν φαίνεται με τίποτα. Στο 1 δεν γινόταν ποτέ.

Επίσης κατά τη γνώμη δεν έχει καλό performance. Τουλάχιστον για το πώς δείχνει, τρέχει αισθητά χειρότερα του 2042.

Δημοσ.

εγω βλέπω bugs πάντως είτε κάτι δεν εχω καταλάβει καλά.

πχ.

με σκοτώνουν και πάω να διαμορφώσω το όπλο μου. Δεν αλλάζει η διοπτρα με τίποτα, με ξαναγυρνάει στην αρχική που είχε το όπλο. Για το επόμενο δεν ξέρω αν ειναι πρόβλημα σύνδεσης αλλά έχω το κλασσικό οτι τις τρώω πίσω απο τοίχο η με σκοτώνει ο αντιπαλος πιο γρήγορα απ οτι εγώ σα να μην κάνει σωστό hit reg η μηχανή του παιχνδιού. Ναι οκ παίζω ασύρματα και ειναι και αυτό πρόβλημα αλλά δεν μπορεί να τις τρώω 2 δευτερόλεπτα μετά!

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε

με σκοτώνουν και πάω να διαμορφώσω το όπλο μου. Δεν αλλάζει η διοπτρα με τίποτα, με ξαναγυρνάει στην αρχική που είχε το όπλο.

Double click πρεπει να κανεις για να αποθηκευτει η αλλαγη στο εξαρτημα

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Double click πρεπει να κανεις για να αποθηκευτει η αλλαγη στο εξαρτημα

αληθεια λες τώρα;

αφου το κλικάρω και πατάω το equip, και το ξαναγυρνάει στο προηγούμενο.

Μόνο αμα εχει τελειώσει το ματς μου δέχεται τις αλλαγές αυτές.

Δημοσ.
1 hour ago, Psycho_Warhead said:

Η BETA των BF ανέκαθεν ήταν κατά 95% το final product, δεν ξέρω τι αλλαγές περιμένετε αλλά κάπου εκεί θα είναι.

This.

Its a Demo of the final... product!

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε

Στα του παιχνιδιού:
Cairo roof exploit έχει γίνει μάστιγα.

γιεπ. Χθες το ειδα τικτοκ και φοβαμαι οτι αν μπω σημερα, λογικα θα το κανουν abuse. Ελπιζω στο επομενο ΣΚ να το εχουν φτιαξει. 

32 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε

αληθεια λες τώρα;

αφου το κλικάρω και πατάω το equip, και το ξαναγυρνάει στο προηγούμενο.

Πας πχ στις διοπτρες, και αυτην που θελεις να βαλεις, την πατας μια φορα να δεις αλλαγες, και μετα παιζει να θελει αλλη μια, αν οχι double click. Τωρα δεν θυμαμαι κιολας. 

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

γιεπ. Χθες το ειδα τικτοκ και φοβαμαι οτι αν μπω σημερα, λογικα θα το κανουν abuse. Ελπιζω στο επομενο ΣΚ να το εχουν φτιαξει. 

Tο κάνουν αρκετοί. Για fix ...δεν το πολυπεριμένω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γενικά τα maps της beta είναι τα χειρότερα που έχω παίξει σε BF (εξαίρεση το 2042 μιας και έπαιξα ελάχιστα ) 

Τα γραφικά χειρότερα από bf V και με κακό art direction (Το BF1 δείχνει πολύ πιο ωραίο στο μάτι παρά τα τόσα χρόνια διαφορά ) 

Καλό destruction , υπερβολικο θα έλεγα ορισμένες στιγμές 

Combat οκ , ούτε κρύο ούτε ζέστη , σίγουρα καλύτερο από το 2042

Πολύ καλό performance ( αυτό έλειπε με αυτόν τον τεχνικό τομέα ) 

Το ui είναι άθλιο 

Σε γενικές γραμμές κακό παιχνίδι  δεν είναι , απλά αδιάφορα θα το έλεγα . 

Αν ερχόταν μετά το V δεν θα γινόταν τέτοιος ντόρος. Απλά προηγήθηκε το 2042 γι'αυτό τα τόσο χαμηλά στάνταρ .

Δυστυχώς με βλέπω να την βγάζω και τα υπόλοιπα χρόνια με BF1 και V 

Πάντως αν είχαν σκοπό να κάνουν μια κλωνοποίηση του cod  σε λίγο πιο μεγάλη κλίμακα είναι σε καλό δρόμο . Σαν battlefield game όμως είναι αδιάφορα για μένα δυστυχώς και αμφιβάλω ότι μπορεί να αλλάξει κάτι δραματικά με το launch 

Επεξ/σία από noFEARgr
  • Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...