Προς το περιεχόμενο

Battlefield 6 [PC][10 Οκτ 2025]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου φαίνεται λίγο περίεργο πού βλέπω ότι δεν σάς αρέσει ο ήχος και η κατευθυντικότητα τού, διότι με τα Logitech μου καί ρυθμίσεις DTS X άκουγα επακριβώς τα footsteps καί χαρακτηριστικά με βοήθησαν σε κάποια φάση να κάνω δύο διαδοχικά kill γιατί τους άκουγα από πού ερχόταν σε ένα,..,closed encounter στα ερείπια.Εμενα ο ήχος μου άρεσε.Τι να πω.... Καί για beta κατάσταση...

• Like 1
  • Απαντ. 971
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
10 ώρες πριν, sistah είπε

Είναι λιγουλάκι υποκειμενικό το τι θέλει να ακούει ο καθένας και τι "μπορεί να ακούσει", αλλά σε γενικές γραμμές
όποιος έχει καλά ακουστικά (studio monitor) καλό θα ήταν να προτιμήσει τo High Dynamics, σε κάθε άλλη περίπτωση το Default Mix είναι decent. (Καμιά φορά το Night Mode σε μερικά παιχνίδια είναι καλύτερο απο το Default.)

Και ενώ καταλαβαίνω γιατί τo War Tapes έχει απήχηση, στα δικά μου αυτιά είναι hard nope σε ποιότητα όπλων και directional step sounds.

Αυτό ψάχνω να καταλάβω.

Στο 2042 το μόνο πράγμα που λειτουργεί σωστά (από ένα σημείο και μετά), είναι ο ήχος. Ακούω τί έρχεται από πού, δεν έχει υστέρηση (όπως στο V, ας πούμε, που ακούω τα βήματά μου σε νερά κλαδιά κλπ περίπου μισό δευτερόλεπτο πιο μετά), τα όπλα ακούγονται σωστά κλπ. 

Εδώ, υπάρχει τεράστια διαφορά από τα ηχεία στα ακουστικά (σε εμένα, πάντα), με ίδια presets στα υπόλοιπα. 

Στα ηχεία σχεδόν τα πάντα ακούγονται σα να έχουν σιγαστήρα, εντελώς πνιγμένα. 

Τα άρματα/οχήματα στα 2 μέτρα είναι πολύ καλά (όταν βαράει το κανόνι, το νιώθεις). Στα 5 μέτρα είναι σαν να είναι σε άλλο οικοδομικό τετράγωνο, πίσω από πολύ κατοικίες. 

Στα ακουστικά, άλλαξε εντελώς η κατάσταση, είναι εντυπωσιακά καλύτερα όλα. 

Εξαίρεση το θέμα της θέσης εχθρών που είναι κάπως, κάποιες φορές 

Θα πέσει πείραμα. 

1 ώρα πριν, cos_dr2 είπε

Μου φαίνεται λίγο περίεργο πού βλέπω ότι δεν σάς αρέσει ο ήχος και η κατευθυντικότητα τού, διότι με τα Logitech μου καί ρυθμίσεις DTS X άκουγα επακριβώς τα footsteps καί χαρακτηριστικά με βοήθησαν σε κάποια φάση να κάνω δύο διαδοχικά kill γιατί τους άκουγα από πού ερχόταν σε ένα,..,closed encounter στα ερείπια.Εμενα ο ήχος μου άρεσε.Τι να πω.... Καί για beta κατάσταση...

Αυτό συζητάμε, γιατί κάποιοι έχουμε τόσο διαφορετική εντύπωση, σε βαθμό που να μην υπάρχει κοινό στοιχείο. 

Δεν ξέρω αν είναι ζήτημα των 11 (με κάποιο συνδυασμό με τις ρυθμίσεις του παιγνιδιού), γιατί και σε άλλα παιχνίδια από τότε που έβαλα τα καταραμένα νιώθω ότι κάτι έχει αλλάξει. 

Στο 2042, πχ, με την ένταση στο 32 ήταν δυνατά όσο είχα τα 10άρια. Στα 11 πρέπει να πάω στο 35-36 και πάλι δεν είναι τόσο. 

Όσοι έχετε πολυκάναλο ηχοσύστημα στον υπολογιστή, στο BF6 τί επιλογές σας βγάζει? Σε εμένα είναι auto και μετά έχει stereo κλπ, δεν βγάζει κάτι συγκεκριμένο για πολυκάναλο. 

Δημοσ.

Εντάξει, πρόκειται για μπουρδα. Τα ίδια προβλήματα παραμένουν στο θέμα των hits. Στην close beta λειτουργούσε κανονικά, ενώ τώρα δεν γίνεται να του κανεις 3-4 χτυπήματα με το LVA και να μην πεθαίνει.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, gildo είπε

Εντάξει, πρόκειται για μπουρδα. Τα ίδια προβλήματα παραμένουν στο θέμα των hits. Στην close beta λειτουργούσε κανονικά, ενώ τώρα δεν γίνεται να του κανεις 3-4 χτυπήματα με το LVA και να μην πεθαίνει.

Έχει όντως τρελό θέμα σε αυτό. 

• Like 2
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Πέτρος είπε

Όσοι έχετε πολυκάναλο ηχοσύστημα στον υπολογιστή, στο BF6 τί επιλογές σας βγάζει? Σε εμένα είναι auto και μετά έχει stereo κλπ, δεν βγάζει κάτι συγκεκριμένο για πολυκάναλο. 

Το auto καλύπτει το πολυκάναλο στη ρύθμιση Sound system. Το λέει και στην επεξήγηση στα δεξιά όταν το κάνεις κατάδειξη. "Automatically selects, based to your platform's audio settings".

Δημοσ.
1 ώρα πριν, cos_dr2 είπε

Το auto καλύπτει το πολυκάναλο στη ρύθμιση Sound system. Το λέει και στην επεξήγηση στα δεξιά όταν το κάνεις κατάδειξη. "Automatically selects, based to your platform's audio settings".

To auto αυτό κάνει θεωρητικά, αλλά...

Σε όλα τα προηγούμενα, υπάρχει auto/surround/stereo/... σαν ξεχωριστές επιλογές.

Εδώ, δεν μου εμφανίζει κάτι τέτοιο (να υπάρχει και surround) και ίσως αυτό να είναι το πρόβλημα.

Τώρα θα δω τί παίζει με οδηγούς για την κάρτα ήχου.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

To auto αυτό κάνει θεωρητικά, αλλά...

Σε όλα τα προηγούμενα, υπάρχει auto/surround/stereo/... σαν ξεχωριστές επιλογές.

Εδώ, δεν μου εμφανίζει κάτι τέτοιο (να υπάρχει και surround) και ίσως αυτό να είναι το πρόβλημα.

Τώρα θα δω τί παίζει με οδηγούς για την κάρτα ήχου.

Mήπως τελικά δεν είναι ενεργοποιημένο  στο beta το surround και να μου δουλεύει εμένα από τους PRO-G οδηγούς ψευδο-surround στα ακουστικά τα logitech. Έχω πακεταρισμένα τα πολυκάναλα ηχεία και βαριέμαι να δοκιμάσω, έχω απλά stereo spekers αυτή τη στιγμή πάνω. 

Δημοσ.

Ελιωσα άσχημα σήμερα σε σημείο που το βαρέθηκα.

Οι χάρτες πραγματικά δεν είναι για οχήματα πάντως. 2-3 φορές εχω πεθάνει άνευ λόγου επίσης. Με τα όπλα και την ανάκρουση επίσης δεν ξέρω πως σημαδεύετε γενικότερα, φεύγουν για πλάκα αλλά οκ το βρήκα κάπως. Αυτά που βλέπω στο ιντερνετ που ειναι ο σταυρός καρφωμένος πάνω στον άλλο και με 2 σφαίρες τον έχει κατεβάσει συνεχίζω να το θεωρώ μούφα και εν μέρει cheating, αποκλείεται να αντισταθμίζει την ανάκρουση τόσο καλά εκτός κ αν φοράνε προφίλ στο ποντίκι για τον σκοπό αυτό. Εγώ σίγουρα χρειάζομαι 1 γεμιστήρα για να φάω 2 άτομα πάντως.

Κλασσικό battlefield πάντως, revive δεν κάνει σχεδόν κανείς και δίπλα τους να είσαι λες κ ειναι τρομερή η δυσκολία.

Είτε απλά γεράσαμε και δεν έχουμε τις ίδιες αντοχές όπως παλιότερα με το 3 και το 4. Τα επόμενα δεν τα έχω καν.

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε

γεράσαμε και δεν έχουμε τις ίδιες αντοχές όπως παλιότερα με το 3 και το 4.

Παίζει και αυτό. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, cos_dr2 είπε

Παίζει και αυτό. 

καλα έχω κάνει κάτι τρελά τύπου 22-4 στο κάιρο αλλά πλέον είμαι στο 2:1 περίπου.

Μόνο το Μ4Α1 δείχνει να με βολεύει πλήρως και το Μ433 κάτι λίγα. Με τα υπόλοιπα δεν μπορώ να παίξω εύκολα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...