Προς το περιεχόμενο

Battlefield 6 [PC][10 Οκτ 2025]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

5 hours ago, Psycho_Warhead said:

Εντελώς αντιγραφή του Warzone το BR.

Κι ομως ... ειναι διαδοχος του firestorm! Κάποιοι μηχανισμοί που βλέπεις εδώ είτε εντοπίζονται γενικότερα στην BR mode φόρμουλα-συνταγή, είτε εισήχθησαν πρώτη φορά στο Firestorm το 18 (που το ξέχασαν όλοι σε κάτι μήνες μετά για πολλούς λόγους), έπειτα πέρασαν στο Apex το 2019 (με την ανάλογη θεματική τροποποίηση), είτε τα είδαμε ακόμα και στο Warzone (2020) να μοιάζουν ή εξελίχθηκαν πάνω σε υπάρχοντα στοιχεία - κι ενοποιήθηκαν με την δική του μοναδική cod formula.

Γενικά με έχει ενθουσιάσει ότι leak είδα και θέλω να το δω. Το περίμενα ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ. Πραγματικά! Κι ο κύκλος που δεν χαρίζει κάστανα - αλλά τα ψήνει.

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Like 3
  • Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
11 ώρες πριν, 7nisiotis είπε

Κι ομως ... ειναι διαδοχος του firestorm! Κάποιοι μηχανισμοί που βλέπεις εδώ είτε εντοπίζονται γενικότερα στην BR mode φόρμουλα-συνταγή, είτε εισήχθησαν πρώτη φορά στο Firestorm το 18 (που το ξέχασαν όλοι σε κάτι μήνες μετά για πολλούς λόγους), έπειτα πέρασαν στο Apex το 2019 (με την ανάλογη θεματική τροποποίηση), είτε τα είδαμε ακόμα και στο Warzone (2020) να μοιάζουν ή εξελίχθηκαν πάνω σε υπάρχοντα στοιχεία - κι ενοποιήθηκαν με την δική του μοναδική cod formula.

Γενικά με έχει ενθουσιάσει ότι leak είδα και θέλω να το δω. Το περίμενα ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ. Πραγματικά! Κι ο κύκλος που δεν χαρίζει κάστανα - αλλά τα ψήνει.

Βλεπω μηδενικο  recoil στο οπλο η ειναι η ιδεα μου ? :( 

Δημοσ.

Με χαλάει που το σφυρί κάνει τέτοια ζημιά στο κτίριο λες και χτυπάει RPG, θα έπρεπε απλά να ανοίγει τρύπα όπως στο Rainbow Six Siege ξέρω 'γω.

• Like 1
Δημοσ.

Λόγω έλλειψης χρόνου, είχα παρακολουθήσει λίγα βίντεο του παιχνιδιού. Σε ένα πρόσφατο, είδα μερικά καινούρια στοιχεία όπως το σφυρί και την πτυσσόμενη σκάλα και τα βρήκα τραγικά. Που κολλάνε αυτά στο παιχνίδι; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 19/09/2025 at 15:39, Πέτρος said:

Έχω κάτι σεντόνια, αν ενδιαφέρεσαι...πες μου μόνο τον "τομέα" (εκτός από τα γραφικά, δηλαδή).

Το καλύτερο είναι αυτό που έκανες ήδη δλδ, μέσω του feedback form, είναι αυτό που βλέπουν όλοι όσοι μπορουν να πάρουν αποφάσεις. Απλά όλοι μας βλέπουμε reactions και μιλάμε κάθε μέρα για το τι είναι σημαντικό για τον κόσμο που παίζει BF6 (πχ hammer :D).

Επεξ/σία από Spartan117
  • Like 3
  • Moderators
Δημοσ.

Αυτό που αν μια ομάδα πάρει όλες τις σημαίες, αρχίζει αντίστροφη μέτρηση 30 δευτερολέπτων για νίκη είναι κάτι που δεν περίμενα.

Edit: Το main theme. Δεν με τρελαίνει...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

10 δευτερόλεπτα ακούγοντας το " Main Theme " - Τι αηδιαστική φασαρία είναι αυτή. Καλύτερα το Leaked Main Menu.

Image

Ισως αν έχω χρόνο να φτιάξω εγώ ένα mixup από το "official" και το leaked του menu...

Εως τότε όμως ας ξανακούσω το παλιό ροκ remix.

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Like 2
Δημοσ.
Στις 22/9/2025 στις 9:52 ΠΜ, darkman είπε

Βλεπω μηδενικο  recoil στο οπλο η ειναι η ιδεα μου ? :( 

Πω τι μου θύμησες τώρα, εποχές Grau από MW BR (ποιο season ήταν, το 2ο ή 3ο νομίζω, πολύ αρχές) 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...