Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
14 ώρες πριν, ramarg είπε

Ήταν και παραμένει αδιάφορη η συνδρομητική τους... Πέρα από μεγαλόστομες ανακοινώσεις η πλατφόρμα είναι οριακά κενή, παρά τις συνεργασίες που διαφημίζουν δεν συμπεριλαμβάνουν ούτε 5% των τίτλων, και το υλικό δεν ανανεώνεται για να δικαιολογεί το κόστος/λόγο ύπαρξης της υπηρεσίας.  Και με σκέτη την HBO δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο, η Max θα τους σώσει.? #not

Βάζει συνέχεια τίτλους. Νομίζω πλέον σε σειρές και ταινίες δεν έχει ανταγωνιστή. Κάτι πρέπει να κάνουν με τους υπότιτλους που χαλάνε την εικόνα 

18 ώρες πριν, aypnia είπε

Είδα λίγο Friends.

Οι άνθρωποι είναι για τα πανηγύρια.

Από εκεί που ήταν μια χαρά στο Netflix, μια χαρά ποιότητα κλπ, τώρα που το έβαλαν σε αυτό το πράγμα είναι λες και βλέπεις replay επεισοδίου στο star.  🤣

Η εικόνα αισθητά χειρότερη από αυτή που ήταν στο Netflix μέχρι τον Δεκέμβριο και...... οι υπότιτλοι καμένοι στο video!! Το logo του star τους λείπει τρομάρα τους.

Στους γιδοβοσκούς που έχουν αναλάβει το vodafone tv.

Να ζητάτε το stream απευθείας από τη μαμά Warner. Θα σας στέλνει το stream που χρησιμοποιούν στο max.

Μη το πειράζετε, ανεβάστε το όπως είναι και απλά κάντε το remux με τους ελληνικούς υπότιτλους softcoded.

Μη παίζετε με encodings τρομάρα σας, μη το επανασυμπιέζετε και μη τους καίτε στο video.

Αν θέλετε να παίξετε με κάτι, παίξτε με κάτι άλλο.

Φοβούνται μη τους κλέψουν τους υπότιτλους; Δεν καταλαβαίνω γιατί τους κολλάνε πάνω στις σειρές δλδ αν κάποιος δεν θέλει υπότιτλους τι κάνει;

• Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Vesouvious είπε

Βάζει συνέχεια τίτλους. Νομίζω πλέον σε σειρές και ταινίες δεν έχει ανταγωνιστή. Κάτι πρέπει να κάνουν με τους υπότιτλους που χαλάνε την εικόνα 

Φοβούνται μη τους κλέψουν τους υπότιτλους; Δεν καταλαβαίνω γιατί τους κολλάνε πάνω στις σειρές δλδ αν κάποιος δεν θέλει υπότιτλους τι κάνει;

Δε ξέρω, εγώ που το δοκίμασα πριν από 1 χρόνο απογοητεύτηκα γενικώς.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Vesouvious είπε

Σε περιεχόμενο είναι μια χαρά. Γιατί το κάνουν;

Γιατί μιλάμε για άχρηστους. Ο νέος σιο που ήρθε στη vodafone πρέπει να τους διώξει όλους.

Μιλάμε για κανονικότατη υποβάθμιση προϊόντος. Δεν κάνουν τα παιδιά.

Και να το δώσει σε σοβαρούς ανθρώπους να το τρέξουν.

• Like 1
Δημοσ.

Αν δεν θέλει κάποιος το disney plus πάει στα 6,90 το vodafone tv start όπως βλέπω στο site;  η έχει και άλλη διαφορά εσείς που το έχετε;

Δημοσ.

Εγώ το πέρασα σε Samsung TV.

Δελεαστική η προσφορά των 9,99€/μήνα (αποκλειστικά και μόνο λόγω του πακέτου μαζί με Disney+), αλλά.... τέτοιο ΜΠΑΧΑΛΟ που έχει το app Vodafone TV, ειλικρινά, το κάνει τόσο κουραστικό που δεν μπορείς να ευχαριστηθείς καθόλου την υπηρεσία που αγοράζεις.

Όλα ριγμένα ΧΥΜΑ μέσα στο "ON DEMAND" (μόνο στο ipad έχει αρχικό μενού με "ταινίες", "σειρές")

Δεν υπάρχει καν ξεχωριστή ενότητα το ΜΑΧ (όλος ο κόσμος θα ήθελε το ξεχωριστό app, όπως έχει το Disney+).

Το πιο τραγικό.... δεν έχει καν επιλογή για pause (αναγκαστικά κουνάς δεξιά το remote για τις επιλογές σκηνών και απλά δεν προxωράς στην επόμενη σκηνή, μόνο έτσι σταματάει η ροή), η μόνη επιλογή που υπάρχει είναι "επανεκίνηση" για να δεις κάτι απ την αρχή. 

Επίσης λαγκάρει εμφανώς το app ακόμη και στη μετακίνηση στο επόμενο κανάλι (με 100αρα γραμμή).  

Το ξεκίνησα για το Big Bang Theory και το Game of Thrones αλλά..... δεν παλεύεται!!!! Απλά θα αφήσω μέχρι να τελειώσει το trial.

Απίστευτα ΤΡΑΓΙΚΟ, ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΦΤΙΑΓΜΕΝΟ. Ο ορισμός της ΑΡΠΑΧΤΗΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οτι και να κανουν ΔΕΝ το ανανεώνω ( το ειχα παρει για 2 χρονια συμβόλαιο με 5€ ) .
δεν την παλεύω με την εφαρμογη ειτε σε android ειτε με το box τους .
Απαράδεκτο- δυσχρηστο ui, μονο το disney μπορω και χρησιμοποιώ .... 

image.png.9b2664f6e9286821a1f207940e116380.png

Επεξ/σία από villasg
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, villasg είπε

Οτι και να κανουν ΔΕΝ το ανανεώνω ( το ειχα παρει για 2 χρονια συμβόλαιο με 5€ ) .
δεν την παλεύω με την εφαρμογη ειτε σε android ειτε με το box τους .
Απαράδεκτο- δυσχρηστο ui, μονο το disney μπορω και χρησιμοποιώ .... 

image.png.9b2664f6e9286821a1f207940e116380.png

Μία ερώτηση. Το Disney+ που δίνουν μαζί με το Vodafone TV, είναι το premium πακέτο (Βίντεο έως 4K UHD και HDR. 4 ταυτόχρονες προβολές) ή το standard (Βίντεο έως 1080p Full HD. 2 ταυτόχρονες προβολές) ???

Το ρωτάω κυρίως για την ποιότητα της εικόνας.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια απάντηση!

Επεξ/σία από nickvog
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, villasg είπε

image.png.00b5a619744f681a8595a2104cc705cc.png

image.png.db171475f5dd948dc1f7da8b6f81a1e1.png

Ευχαριστώ για τον κόπο  και τα screens, ίσως δεν έγινα κατανοητός ή εγώ δεν κατάλαβα καλά.

Αυτό που ρωτάω είναι αν μέσα στην τιμή των 9,99€ ευρώ του Vodafone TV (μαζί με Max και Disney+) περιλαμβάνεται το Disney+ premium 4Κ ή όχι ??

Μήπως στα 9,99€ του Vodafone TV δεν περιλαμβάνεται και συνδρομή για Disney+ και κακώς χάρηκα (γιατί από τα screens κάτι τέτοιο υποθέτω) ???

Επεξ/σία από nickvog
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, nickvog είπε

Αυτό που ρωτάω είναι αν μέσα στην τιμή των 9,99€ ευρώ του Vodafone TV (μαζί με Max και Disney+) περιλαμβάνεται το Disney+ premium 4Κ ή όχι ??

Μα αυτο σου εβγαλα φωτο το τι περιλαμβανεται ( το τι μου δειχνει εμενα δλδ η συνδρομη μεσω vodafone ) 
Τι δεν μπορεις καταλαβεις  ?

25 λεπτά πριν, nickvog είπε

Μήπως στα 9,99€ του Vodafone TV δεν περιλαμβάνεται και συνδρομή για Disney+ και κακώς χάρηκα (γιατί από τα screens κάτι τέτοιο υποθέτω) ???

image.png.494ca3f8b223220420760ad23562be1d.png

Δημοσ.

Είναι πραγματικά τραγικό να δίνεις τόσα λεφτά να φέρεις το περιεχόμενο του max και να μη δίνεις μερικά χιλιάρικα να φτιάξεις μια εφαρμογή της προκοπής. Είναι πραγματικά ό,τι χειρότερο έχει υπάρξει. Νομίζω απλά από κάπου έχουν αγοράσει κάποιο έτοιμο module στο οποίο δεν έχουν πρόσβαση στο codebase δεν εξηγείται αλλιώς. Να μπαίνεις τώρα σε σειρά και να σε πηγαίνει by default στο τελευταίο επεισόδιο της τελευταίας σεζόν, η επιτομή της βλακείας αυτής της εφαρμογής και κάτι που παίρνει σε κάποιον developer δέκα λεπτά να φτιάξει, αλλά μάλλον δε μπορούν γιατί είναι ετοιματζηδικο

• Like 2
Δημοσ.
6 ώρες πριν, nickvog είπε

Ευχαριστώ για τον κόπο  και τα screens, ίσως δεν έγινα κατανοητός ή εγώ δεν κατάλαβα καλά.

ναι το premium εχει

44 λεπτά πριν, Konstantinos.b είπε

Είναι πραγματικά τραγικό να δίνεις τόσα λεφτά να φέρεις το περιεχόμενο του max και να μη δίνεις μερικά χιλιάρικα να φτιάξεις μια εφαρμογή της προκοπής. Είναι πραγματικά ό,τι χειρότερο έχει υπάρξει. Νομίζω απλά από κάπου έχουν αγοράσει κάποιο έτοιμο module στο οποίο δεν έχουν πρόσβαση στο codebase δεν εξηγείται αλλιώς. Να μπαίνεις τώρα σε σειρά και να σε πηγαίνει by default στο τελευταίο επεισόδιο της τελευταίας σεζόν, η επιτομή της βλακείας αυτής της εφαρμογής και κάτι που παίρνει σε κάποιον developer δέκα λεπτά να φτιάξει, αλλά μάλλον δε μπορούν γιατί είναι ετοιματζηδικο

το οτι δεν υπαρχει καν δυνατοτητα να ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ θεαση απο εκει που σταματησες που το βαζεις?

νομιζω το app ειναι της "μαμας" vodafone αγγλιας, τουλαχιστον πριν 5-6 χρονια (προ κοβιντ) το θυμαμαι σε αγγλικη τηλεοραση

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 23/2/2025 στις 8:34 ΜΜ, alefther είπε

ναι το premium εχει

το οτι δεν υπαρχει καν δυνατοτητα να ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ θεαση απο εκει που σταματησες που το βαζεις?

νομιζω το app ειναι της "μαμας" vodafone αγγλιας, τουλαχιστον πριν 5-6 χρονια (προ κοβιντ) το θυμαμαι σε αγγλικη τηλεοραση

Νομίζω αυτό το έχει. Είδα το Euphoria πρόσφατα και έγραφε "Συνέχεια" όταν έβαζα το επεισόδιο που είχα σταματήσει.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 23/2/2025 στις 8:34 ΜΜ, alefther είπε

ναι το premium εχει

Εμένα συνεχίζει από εκεί που σταμάτησα. Επίσης μου έδωσαν νέο δέκτη και έχει άλλο μενού πολύ καλύτερο τώρα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 λεπτά πριν, Vesouvious είπε

Εμένα συνεχίζει από εκεί που σταμάτησα. Επίσης μου έδωσαν νέο δέκτη και έχει άλλο μενού πολύ καλύτερο τώρα 

Δεν θυμάται το ιστορικό σου σε διαφορετικές συσκευές.

Η ποιότητα ήχου και εικόνας εξακολουθεί να είναι για τα πανηγύρια.

Η διαφορά ποιότητας σε σύγκριση με Disney+ και Netflix είναι χαοτική.

Εξακολουθούν να καίνε τους υπότιτλους στο βίντεο λες και ζούμε στις εποχές της βιντεοκασέτας 🤮

Διαμαρτύρεται ένας στο reddit γιατί δεν βρίσκει στο standalone max την επιλογή να μειώσει τη σκίαση των υποτίτλων.

https://www.reddit.com/r/HBOMAX/comments/1j7jgjw/how_do_i_remove_the_background_of_the_subtitles/

Στη κυριολεξία μου έρχεται να του απαντήσω και να τον βρίσω αισχρά.

Εμείς εδώ έχουμε υπότιτλους βιντεοκασέτας κι αυτός διαμαρτύρεται για τη σκίαση των υποτίτλων του standalone max 🤣

Κατάρα στη Warner που μας έχει γραμμένους και αντί να μας φέρει το max, πρέπει να φάμε στη μάπα τους άχρηστους μπουρτζόβλαχους της εγχώριας vodafone.

Απλά δεν μπορούν να προσφέρουν κάτι της προκοπής, είναι άχρηστοι.

Να εξαγοραστεί η Warner, είμαι σαββατογεννημένος και οι κατάρες μου πιάνουν 🤣

Επεξ/σία από aypnia
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...