Προς το περιεχόμενο

athlon 64, P43200 η P4m 2Ghz


justmike

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπον, θα παρω φορητο το πολυ σε 10 μερες. Επειδη θα δωσω γυρω στα 2000 ευρωπουλα (με φπα 2400) και δε μου τρεχουν απο την τσεπη με εχει φαει το θεμα του επεξεργαστη. δε μπορω να κοιμηθω το βραδυ το καταλαβαινετε;;!!! Η fujitsu εχει 3 φορητους με 15,4 wide TFT (που θελω να εχει σιγουρα) και τα βγαζει με αυτους τους επεξεργαστες: athlon64 3400, P4 3200HT, mobile P4 3,06HT, P4M 2Ghz. Ποιο να διαλεξω; Δε με νοιαζουν και πολυ τα παιχνιδια. θελω να δουλευει σφαιρα τα προγραμματα και να μη κολλαει σαν ηλιθιο. Πειτε μου υπερ-κατα και προτασεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Oi 2 P4 ενω θα ειναι πολυ γρηγοροι, θα ανεβαζουνε θερμοκρασια, οποτε υπαρχει περιπτωση να εχεις προβλημα θερμοκρασιας. Ο Αthlon 64, ειναι και αυτος παρα πολυ γρηγορος. Απο αποψη θερμοκρασιας θα πρεπει να ειναι σχετικα πιο κρυος απο τους αλλους 2 P4. O M ενω ειναι ο πιο αργος, σε συγκριση με τους αλλους 3, εχει πιο χαμηλες θερμοκρασιες οπως επισης εχει και χαμηλοτερη καταναλωση ρευματος και συνηθως ειναι πιο ελαφροι απο τα αλλα laptop.

 

Προσωπικα θα επερνα τον Αthlon 64. Ειναι πιο γρηγορος και θεωρητικα σε αφηνει να αναβαθμησεις το λειτουργικο στο μελλον, οταν θα κυκλοφορησουνε τα windows 64 bit οπως και διαφορα προγραμματα σε 64bit οπου το μηχανημα τοτε θα μπορει να τα εκμεταλευτει.

 

Βεβαια, η ταχυτητα δεν επηρεαζεται μονο απο το CPU. Σημαντικος τομεας ειναι και η μνημη (ποσα ΜΒ εχει) οπως και ο σκληρος (ταχυτητα σκληρου, cache)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν αυτό που λες σαν Ρ4Μ 2 Ghz είναι ο Ρentium M 755 (Centrino) 2 Ghz τότε πάρτο με κλειστά τα μάτια...Έχω δουλέψει σε Centrino 1.5 Ghz και ήταν πολύ γρήγορο!!!

 

Επίσης μιας και θα τα δώσεις τα λεφτά, κοίτα για σκληρό 7200 στροφές....Μεγάλη διαφορά!!

 

Δώσε μας και τα λινκ από τα μοντέλα τα οποία σκέφτεσαι να αγοράσεις!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...