Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα , είχα κλεισμένη πτήση για ηράκλειο 28 του μηνός και μου ήρθε email γυρω της 11 ωρα το βραδυ 21 φεβρουαριου , το οποιο ελεγε οτι ακυρώνονται οι πτήσεις λόγο της απεργίας . Εδινε την επιλογή αλλαγής πτήσης με κάποια άλλη και ακυρωση πτησης στέλνοτας στην συνέχεια ενα email για να πάρω το ποσό της ακυρωμένης πτησης σε voucher .

Μπήκα να αλλάξω την πτήση και για καποιο λόγο(ελα μου ντε) δεν ειχε καμία διαθέσιμη ουτε την προηγούμενη μέρα ουτε τις 2 επόμενες. Υπήρχαν ωστόσο πτήσεις καθως εκανε ενα τσεκ στο site της sky. Μην τα πολυλογώ , αναγκάστηκα εδωσα λεφτα για να κλείσω καινούργια πτηση η οποία ανα 10 λεπτά ανέβαινε τιμή. ΤΡΑΓΙΚΗ SKY EXPRESS.

Στην συνέχεια προσπάθησα να στειλω email στη διευθυνση που λέγανε σχετικά με το voucher και το email δεν μπορούσε να παραδοθει .

Θα καλέσω να δω τι άκρη θα βρω με αυτους. Είχε κανεις την ιδια εμπειρία?

Δημοσ.

Παρόμοια κατάσταση και η Aegean, έχει δώσει κάποια τηλέφωνα που δεν λειτουργούν. Ευτυχώς η φόρμα του voucher δουλεύει, αλλά θέλει έως 30 εργάσιμες για την έκδοση του και ένας θεός ξέρει πως μετά θα γίνει επιστροφή χρημάτων.

• Sad 1
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, ggaryfallos είπε

voucher

Με το voucher δε θα παρεις χρηματα πισω. Κουπονι ειναι για νεα πτηση.. 

29 λεπτά πριν, ggaryfallos είπε

έχει δώσει κάποια τηλέφωνα που δεν λειτουργούν

Εσυ και ολοι οσοι εχουν πτηση καλουν.. Υπομονη.  

8 ώρες πριν, dieccast είπε

δεν ειχε καμία διαθέσιμη ουτε την προηγούμενη μέρα ουτε τις 2 επόμενες

καπου το ξανα διαβασα αυτο, ισως να δινουν ενα μικρο αριθμο θεσεων για αυτη την περιπτωση. 

8 ώρες πριν, dieccast είπε

ανα 10 λεπτά ανέβαινε τιμή

Οταν φτανεις ενα σταδιο πριν την πληρωμη "κρατας" την θεση και ετσι η τιμη ανεβαινει. πρεπει να περιμενεις λιγο να πεσει ξανα. Βεβαια στην περιπτωση αυτη μπορει οσι περιμενεις να μη βρεις πτηση. Και εγω το ιδιο θα εκανα με εσενα... 

Εμενα περυσι μου ετυχε αυτο και καλεσα τοτε την aegean την στιγμη που εγινε η ανακοίνωση και το αλλαξα για την επομενη. 

Βλεποντας ξανα φετος το ιδιο, ειπα ποτε ξανα 28/2...

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.

Σε κάτι ομάδες στο facebook γράφανε ότι θα γίνει και επιστροφή χρημάτων υπάρχει τέτοια περίπτωση;

Δημοσ.

Βρε παιδια τι να τα κανεις τα χρηματα πισω? Στην περιπτωση μου που ειναι να παω εξωτερικο.. με raynair, δεν εχει ερθει καμια ενημερωση. Το μονο που θα εσωνε λιγο την κατασταση ειναι να μου δωσουν πτηση 27 και αν βρουμε μετα δωματιο εκει.. εστω 29 πρωι οκ θα χασουμε μια μερα.. αλλα να ακυρωθει εντελως και να μην εχει ουτε 27 ουτε 29 πτηση σημαινει οτι θα χασω και τα χρηματα απο το δωματιο και τα χρηματα απο την πτηση επιστροφη που ειναι με aegean .. πολυ μπαχαλο η κατασταση....

Δημοσ.
4 hours ago, xariskk24 said:

Βρε παιδια τι να τα κανεις τα χρηματα πισω? Στην περιπτωση μου που ειναι να παω εξωτερικο.. με raynair, δεν εχει ερθει καμια ενημερωση. Το μονο που θα εσωνε λιγο την κατασταση ειναι να μου δωσουν πτηση 27 και αν βρουμε μετα δωματιο εκει.. εστω 29 πρωι οκ θα χασουμε μια μερα.. αλλα να ακυρωθει εντελως και να μην εχει ουτε 27 ουτε 29 πτηση σημαινει οτι θα χασω και τα χρηματα απο το δωματιο και τα χρηματα απο την πτηση επιστροφη που ειναι με aegean .. πολυ μπαχαλο η κατασταση....

to hotel αμα εξηγησεις την κατασταση ισως σε αφησουν να κανεις reschedule

Δημοσ.

Εγώ ιδανικά με την αυτήν την κατάσταση επειδή έκλεισα καινούργια πτήση για 1 του μηνός που ήταν φυσικά αρκετά πιο ακριβή θέλω τα χρήματα πίσω (μάλλον δύσκολο ) και όχι voucher . Αλλα Ακόμα δεν έχω καταφέρει να μιλήσω με τα τζιμανια της sky express . Τηλέφωνο δεν σήκωσε κανείς και έστειλα και φόρμα επικοινωνίας να δω τι και πως . Απλά περιμένω να δω . 

Δημοσ.

αν και δε με επηρεάζει η κατάσταση, το θεωρώ τελείως παράλογο να μη σου επιστρέφονται τα χρήματα πίσω και να σου δίνεται voucher. 

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Neptu είπε

αν και δε με επηρεάζει η κατάσταση, το θεωρώ τελείως παράλογο να μη σου επιστρέφονται τα χρήματα πίσω και να σου δίνεται voucher. 

Είναι καθαρά θέμα πολιτικής . Τους συμφέρει να σου δώσουν voucher παρά τα χρήματα σου πίσω . Συμφωνώ ωστόσο ότι είναι παράλογο 

Δημοσ.

Εγώ είχα πτήση ανταπόκρισης Ρώμη (ξεκινάω δλδ από αλλού) για Θεσσαλονίκη κ μου την ακύρωσαν. Θα ζητήσω από την Aegean επιστροφή χρημάτων αλλά το θέμα μου είναι άλλο:

Επειδή ακυρώθηκε η ανωτέρω πτήση και δεν μπορώ να περιμένω, έκλεισα με Ryanair άλλη πτήση Ρώμη -> Θεσσαλονίκη. Προς το παρόν δεν το έχουν ακυρώσει ούτε έχουν βγάλει κάποια ανακοίνωση. 
Λέτε να το μάθω στο αεροδρόμιο;;

Δημοσ.
On 22/02/2025 at 09:22, dieccast said:

Σε κάτι ομάδες στο facebook γράφανε ότι θα γίνει και επιστροφή χρημάτων υπάρχει τέτοια περίπτωση;

φυσικά και υπάρχει. Δεν θα γίνει όμως αυτόματα. Εγώ κατάφερα να πάρω τα χρήματα μετά από καταγγελία στο συνήγορο του καταναλωτή.
Καθυστερούσαν πάρα πολύ φυσικά στην aegean θέλοντας να με κάνουν να βαρεθώ αλλά εγώ τους έπαιρνα καθημερινά τηλέφωνα στο support και τους έπρηζα κάθε μέρα 100 τηλέφωνα μέχρι που δεν μπορούσαν να κάνουν διαφορετικά. Το επόμενο βήμα θα ήταν δικηγόρος αλλά ευτυχώς δεν χρειάστηκε να φτάσω μέχρι εκεί. Είχα κάνει και αμφισβήτηση συναλλαγής για μη παροχή πληρωμένης υπηρεσίας και η Εθνική έκανε πλάτες στην Aegean επειδή είναι πελάτης της. Απίστευτα πράγματα δηλαδή. Από τότε πλέον πληρωμές μόνο με Revolut όπου η αμφισβήτηση συναλλαγής δουλέυει.

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, kontow είπε

Εγώ είχα πτήση ανταπόκρισης Ρώμη (ξεκινάω δλδ από αλλού) για Θεσσαλονίκη κ μου την ακύρωσαν. Θα ζητήσω από την Aegean επιστροφή χρημάτων αλλά το θέμα μου είναι άλλο:

Επειδή ακυρώθηκε η ανωτέρω πτήση και δεν μπορώ να περιμένω, έκλεισα με Ryanair άλλη πτήση Ρώμη -> Θεσσαλονίκη. Προς το παρόν δεν το έχουν ακυρώσει ούτε έχουν βγάλει κάποια ανακοίνωση. 
Λέτε να το μάθω στο αεροδρόμιο;;

αφου ο λόγος ειναι η απεργία των ελεγκτών εναέρια κυκλοφορίας καμία πτήση στην Ελλάδα δεν θα πραγματοποιηθεί.Φοβάμαι ότι θα ταλαιπωρηθείς.

https://www.ertnews.gr/roi-idiseon/akyronontai-ptiseis-stis-28-2-logo-tis-symmetoxis-ton-elegkton-enaerias-kykloforias-stin-apergia-tis-adedy-poies-eksairountai/

• Like 1
Δημοσ.
On 22/02/2025 at 08:30, gorge18 said:

Βλεποντας ξανα φετος το ιδιο, ειπα ποτε ξανα 28/2...

και άλλοι το λένε αυτο, απλα εχουν χασει τα παιδια τους, ουτε αυτα εφτασαν 28/2
Αντι να λεμε μπραβο που μετα απο χρονια απεργει όλη η Ελλαδα κακομοιριαζουμε για ένα εισητηριο.
Εδω βρέθηκε ακρη με την πρωτη καραντινα και τις ακυρωσεις στο 1ο Lockdown δεν θα βρεθει άκρη για μια ημέρα;

• Confused 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...