mastoras007 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Καλησπέρα Όταν ακούγετε αυτό το φυσιμα - σφύριγμα του τούρμπο είναι ένδειξη ότι ξεφυσαει από κάπου? Έχει τρυπήσει το κολάρο? Και σαν να αργεί να ανταποκριθεί λίγο στο Γκάζι, θα πάει σίγουρα συνεργείο από εβδομάδα
atheatos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 50 λεπτά πριν, mastoras007 είπε Καλησπέρα Όταν ακούγετε αυτό το φυσιμα - σφύριγμα του τούρμπο είναι ένδειξη ότι ξεφυσαει από κάπου? Έχει τρυπήσει το κολάρο? Και σαν να αργεί να ανταποκριθεί λίγο στο Γκάζι, θα πάει σίγουρα συνεργείο από εβδομάδα Μπορεί .Αλλά μπορεί να έχει αρπάξει κανένα κουζινέτο του Τούρμπο , από κακή λίπανση. Σύνηθες φαινόμενο το χειμώνα , που τα λαδια στην εκκίνηση είναι κρυα.
mastoras007 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 45 λεπτά πριν, atheatos είπε Μπορεί .Αλλά μπορεί να έχει αρπάξει κανένα κουζινέτο του Τούρμπο , από κακή λίπανση. Σύνηθες φαινόμενο το χειμώνα , που τα λαδια στην εκκίνηση είναι κρυα. Πάντος κάτι με το ρουμπο παίζει, σε ολόιδιο αμάξι "αρπάζει" καλύτερα στο Γκάζι, αυτό έχει μια μικρή καθυστέρηση, επίσης το σφύριγμα είναι πολύ πιο έντονο σε αυτό αποτι στο άλλο..(έχω δύο ίδια) ελπίζω να μην είναι τούρμπο βλάβη αλλά κάνα κολάρο..
kage Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) μαλλον σκαστρα Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου από kage
meletis_m Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, mastoras007 είπε Πάντος κάτι με το ρουμπο παίζει, σε ολόιδιο αμάξι "αρπάζει" καλύτερα στο Γκάζι, αυτό έχει μια μικρή καθυστέρηση, επίσης το σφύριγμα είναι πολύ πιο έντονο σε αυτό αποτι στο άλλο..(έχω δύο ίδια) ελπίζω να μην είναι τούρμπο βλάβη αλλά κάνα κολάρο.. Ανάβει ένδειξη βλάβης ; Μήπως πρώτα να πέρναγες από συνεργείο turbo και μετά στο συνεργείο σου ; Πόσα χιλιόμετρα έχει;
mastoras007 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 8 ώρες πριν, meletis_m είπε Ανάβει ένδειξη βλάβης ; Μήπως πρώτα να πέρναγες από συνεργείο turbo και μετά στο συνεργείο σου ; Πόσα χιλιόμετρα έχει; Λαμπάκι όχι χιλιόμετρα 280.000 Θα πάει έτσι και αλλιώς για σέρβις οπότε θα μπει συνεργείο
mastoras007 Δημοσ. 21 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου Τελικά ο μάστορας μου είπε μάλλον είναι τούρμπο, ετσι γενικά πήγε κτέο σήμερα και μου είπαν οτι τα καυσαέρια είναι αρκετά ανεβασμένα, επίσης παρατηρώ οτι έχει αυξημένη κατανάλωση, επειδή εχω 2 ολόιδια τετοια αμάξια (opel combo 2017) το συγκεκριμένο εχει κατανάλωση περίπου 1,5 λίτρο παραπάνω ανα 100, Καλός ο μάστορας που το πάω αλλά απότι κατάλαβα αν είναι θέμα τουρμπο η μπέκ πρέπει να πάω συγκεκριμένα θα κάνω μια επισκεψη να το δεί και ενας τρομπατζής - τουρμπο καμια ιδέα?
meletis_m Δημοσ. 21 Μαρτίου Δημοσ. 21 Μαρτίου 11 λεπτά πριν, mastoras007 είπε Τελικά ο μάστορας μου είπε μάλλον είναι τούρμπο, ετσι γενικά πήγε κτέο σήμερα και μου είπαν οτι τα καυσαέρια είναι αρκετά ανεβασμένα, επίσης παρατηρώ οτι έχει αυξημένη κατανάλωση, επειδή εχω 2 ολόιδια τετοια αμάξια (opel combo 2017) το συγκεκριμένο εχει κατανάλωση περίπου 1,5 λίτρο παραπάνω ανα 100, Καλός ο μάστορας που το πάω αλλά απότι κατάλαβα αν είναι θέμα τουρμπο η μπέκ πρέπει να πάω συγκεκριμένα θα κάνω μια επισκεψη να το δεί και ενας τρομπατζής - τουρμπο καμια ιδέα? Πας se Πομπατζή / Τρομπά για έλεγχο όπως έγραψες . Το dpf σε τι κατάσταση είναι , μπήκε σε διαγνωστικό ;
mastoras007 Δημοσ. 21 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 1 λεπτό πριν, meletis_m είπε Πας se Πομπατζή / Τρομπά για έλεγχο όπως έγραψες . Το dpf σε τι κατάσταση είναι , μπήκε σε διαγνωστικό ; εννοείται μπήκε, δέν εχει κανένα σφάλμα, το συνεργείο που πήγα είναι και καλός και τον εμπιστεύομαι, μου το είπε οτι μάλλον το τουρμπο πρέπει να δουμε αλλά αν θέλω να το αφήσω για τώρα γιατί δεν εχει κάτι σοβαρό, βεβαια δεν το έκανε βόλτα γιατί περιμένουμε ακόμα πινακίδες, εγώ το πήρα το πήγα κτέο σημερα και τώρα περιμένω πινακίδες στην διαδρομή δηλαδή το είδα να πάει καλά, για την κατανάλωση το γνωρίζω απο το ταξίδι που εκανε να ερθει ελλάδα εκαψε μέσο ορο 7,5 λίτρα στον ανοιχτό δρόμο με 80-110 προφανός και αμα το πάω σε μπομπατζή θα δεί τι πιέσεις ανεβάζει και θα καταλάβει 5 πράγματα φαντάζομαι για το dpf δέν εχω ιδέα, θα το δεί και αυτό ο μπομποατζής? Επίσης κάποιο μπέκ θα μπορούσε να ψεκάζει λάθος
mastoras007 Δημοσ. 8 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου Τελικά βουλωμένο dpf 108% Ακόμα δεν το έφτιαξα αλλά κατά πάσα πιθανότητα αυτό προκαλεί το σφύριγμα 1
meletis_m Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου 1 ώρα πριν, mastoras007 είπε Τελικά βουλωμένο dpf 108% Ακόμα δεν το έφτιαξα αλλά κατά πάσα πιθανότητα αυτό προκαλεί το σφύριγμα Να μη το μετακινεις με βουλωμένο dpf ! Ανεβάζει τη στάθμη λαδιών ! Τι σου πρότεινε καθαρισμό του δικού με καθαριστικά ή αντικατασταση; Καθάρισε και τη EGR . Μάλλον το αμάξι ήταν ταλαιπωρημένο όπως φαίνεται ή έκανε κοντινές αποστάσεις στο εξωτερικό. Πόσα χιλιόμετρα έχει επάνω;
mastoras007 Δημοσ. 8 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 4 ώρες πριν, meletis_m είπε Να μη το μετακινεις με βουλωμένο dpf ! Ανεβάζει τη στάθμη λαδιών ! Τι σου πρότεινε καθαρισμό του δικού με καθαριστικά ή αντικατασταση; Καθάρισε και τη EGR . Μάλλον το αμάξι ήταν ταλαιπωρημένο όπως φαίνεται ή έκανε κοντινές αποστάσεις στο εξωτερικό. Πόσα χιλιόμετρα έχει επάνω; 280 χιλιάδες χιλιόμετρα Τι εννοείς ανεβάζει στάθμη λαδιών? Πάμε για αντικατάσταση
meletis_m Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου 4 ώρες πριν, mastoras007 είπε 280 χιλιάδες χιλιόμετρα Τι εννοείς ανεβάζει στάθμη λαδιών? Πάμε για αντικατάσταση Σε περίπτωση βουλωμενου ή αποτυχίας των αναγγενησεων του φίλτρου , ψεκάζει πετρέλαιο και παρατηρείται να ανεβαίνει η στάθμη των λαδιών του κινητήρα .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα