pioupiou46 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Καλησπέρα σε όλους.Εργάζομαι ως software developer και έχω πτυχίο Πληροφορικής. Σκέφτομαι να κάνω το MSc in Artificial Intelligence and Deep Learning στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής και θα ήθελα να μάθω λίγες περισσότερες πληροφορίες από όσους το έχουν παρακολουθήσει ή ξέρουν σχετικά. Όποιος έχει εμπειρία ή πληροφορίες, θα βοηθούσε πολύ. Ευχαριστώ!"
DrLo Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Στις 23/2/2025 στις 7:32 ΜΜ, pioupiou46 είπε Καλησπέρα σε όλους.Εργάζομαι ως software developer και έχω πτυχίο Πληροφορικής. Σκέφτομαι να κάνω το MSc in Artificial Intelligence and Deep Learning στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής και θα ήθελα να μάθω λίγες περισσότερες πληροφορίες από όσους το έχουν παρακολουθήσει ή ξέρουν σχετικά. Όποιος έχει εμπειρία ή πληροφορίες, θα βοηθούσε πολύ. Ευχαριστώ!" είναι distance/on-line? δεν έχω σχέση με το συγκεκριμένο πρόγραμμα, έριξα μια ματιά στο site τους , το curriculum κλπ ενδιαφέρον ακούγεται και σχετικά "affordable" αλλά αν εργάζεσαι ήδη δε νομίζω το να πρέπει να παρακολουθείς μαθήματα εκεί είναι ότι καλύτερο κάνω ένα αντίστοιχο σε πανεπιστήμιο της Σουηδίας (έχω τελειώσει τα μαθήματα, κάποια στιγμή πρέπει να κάνω και ένα Thesis) αλλά ειναι 100% distance που βολευει πολύ edit: βλέπω τώρα πιο προσεκτικά αν πεις στη σελίδα του κάθε μαθήματος λέει πχ Courses: In class lectures + online όπως και Assessment: Project based αν οι παρουσίες σε "in class lecture"" δεν είναι υποχρεωτικές ( πχ μαγνητοσκοποούνται) και μπορείς να έχει σχετική ευελιγία (πχ να πηγαίνεις όποτε μπορείς κλπ) θα είναι πολύ καλύτερα. Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου από DrLo 1
giwfys Δημοσ. 5 Μαρτίου Δημοσ. 5 Μαρτίου On 26/02/2025 at 10:20, DrLo said: κάνω ένα αντίστοιχο σε πανεπιστήμιο της Σουηδίας (έχω τελειώσει τα μαθήματα, κάποια στιγμή πρέπει να κάνω και ένα Thesis) αλλά ειναι 100% distance που βολευει πολύ Ποιο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα