Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος πλησιάζει η μέρα που θα γεμίσουμε τους ουρανούς με χαρταετούς. Προσωπικά, έχω να ασχοληθώ χρόνια, αλλά τώρα που έχω και παιδί, λέω να το ξαναρχίσω. Το θέμα είναι ότι... η προϊστορία μου στο πέταγμα χαρταετού είναι γεμάτη επικές αποτυχίες! Θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι σπάνια κατάφερνα να τον σηκώσω πάνω από δυο μέτρα, ό,τι κι αν δοκίμαζα.

Φέτος, λοιπόν, θέλω να κάνω μια σωστή αρχή. Πέρα από την τεχνική (κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη!), θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο κατάστημα (φυσικό ή online) στην Αττική ή και με πανελλαδική αποστολή, που να πουλάει χαρταετούς καλής ποιότητας. Θέλω να είμαι σίγουρος ότι τουλάχιστον ο χαρταετός δεν θα φταίει αν δεν τα καταφέρω! Οτιδήποτε που να εξασφαλίζει ότι δε θα έχω θέμα με την κατασκευή.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια!

• Haha 1
Δημοσ.

Οι περισσότεροι χαρταετοί του εμπορίου πάσχουν από ουρά. Εγώ πάντα την μεγάλωνα, μη σου πω και διπλάσια σε μήκος από την αρχική.

Από αγορά, αυτοί του lidl είναι μια χαρά.

Επίσης...

https://hartaetos.gr/

• Like 1
Δημοσ.

Απ' ό,τι έχω ακούσει, δύσκολο να πάρεις χαρταετό που να μη θέλει την παραμικρή παρέμβαση.

Επίσης ότι όποιον και να πάρεις, με σωστό ζύγισμα και ουρά θα είσαι κομπλέ.

Οπότε θα έλεγα να πάρεις όποιον θες ή να δοκιμάσεις αυτούς που έχεις (αν δεν τους έχεις πετάξει) και είτε να διαβάσεις πώς γίνεται το σωστό στήσιμο ή να βρεις κάποιον φίλο/γνωστό που ξέρει.

• Like 1
Δημοσ.

Παίρνεις όποιον χαρταετό θες, τον δένεις κάτω από ένα Drone και σηκώνεται αμέσως και σε ότι ύψος θες... 

• Like 2
  • Haha 3
Δημοσ.

Πιο εύκολα για μένα πέταξε ένας τέτοιος απλός, υφασμάτινος. Σηκώνεται πολύ εύκολα με ελάχιστο αέρα και είναι πάμφηνος.

image.png.697e9d8c755fb5264fa595dba9572737.png

• Like 1
Δημοσ.
39 minutes ago, Sablj said:

Παίρνεις όποιον χαρταετό θες, τον δένεις κάτω από ένα Drone και σηκώνεται αμέσως και σε ότι ύψος θες...

Έχει πέσει και αυτή η λύση στο τραπέζι.

• Like 1
Δημοσ.

Παρατηρω οτι σε αξια χρηματων οι πλαστικοι ειναι πιο φθηνοι, μετα ακολουθουν οι χαρτινοι και στο τελος οι υφασματινοι. Αυτο σημαινει οτι οι τελευταιοι ειναι και οι καλυτεροι τοσο σε αντοχη οσο και σε ευκολια πεταγματος;

Το σχημα παιζει καποιο ρολο;

Δημοσ.

Υφασμάτινος τύπου σαϊτα από Jumbo στα 10 ευρώ όπως αυτός που παρέθεσε ο @zio10

Πρέπει να προσπαθήσεις για να μην πετάξει.

Η μόνη περίπτωση να μην πετάξει είναι να έχει απόλυτη άπνοια.

Στις 24/2/2025 στις 12:26 ΜΜ, zio10 είπε

Πιο εύκολα για μένα πέταξε ένας τέτοιος απλός, υφασμάτινος. Σηκώνεται πολύ εύκολα με ελάχιστο αέρα και είναι πάμφηνος.

• Like 3
Δημοσ.
Στις 24/2/2025 στις 12:26 ΜΜ, zio10 είπε

19 λεπτά πριν, bill999r είπε

Έτσι. Πήρα έναν τέτοιο πριν χρόνια από τα λιντλ. Δεν παθαίνει τίποτα και πετάει ακόμη και με πολύ λίγο αέρα.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, bill999r είπε

3€ τον έχουν τον συγκεκριμλενο, το απόλυτο vfm! :lol:

• Like 1
Δημοσ.
Στις 27/2/2025 στις 7:23 ΜΜ, yannis27gr είπε

Έτσι. Πήρα έναν τέτοιο πριν χρόνια από τα λιντλ. Δεν παθαίνει τίποτα και πετάει ακόμη και με πολύ λίγο αέρα.

Σε αυτού του τύπου χαρταετούς πρέπει να τους πετάξεις με τις πετονιές που έχει για καλούμπα ή μπορείς να βάλεις δική σου; 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, original911 είπε

Σε αυτού του τύπου χαρταετούς πρέπει να τους πετάξεις με τις πετονιές που έχει για καλούμπα ή μπορείς να βάλεις δική σου; 

Προσθέτεις και δικό σου όσο θες. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...