Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, dsi44 είπε

δεν ειναι τιποτα 250 το μηνα για airbnb

το δικο μου που το δινω 55 ευρω τη μερα, ειναι παρα πολλα τα 250.

55 ευρω μικτα , καθαρα στην τσεπη μου μπαινουν περιπου 40 (βγαλε φορολογια κρατους και προμήθεια)

Επεξ/σία από varade
  • Confused 1
Δημοσ.

σε ακίνητα που διατίθενται μέσω βραχυχρόνιας μίσθωσης, 8 ευρώ. Αν τα ακίνητα που διατίθενται μέσω βραχυχρόνιας μίσθωσης είναι μονοκατοικίες άνω των 80 τ.μ., επιβάλλεται τέλος ανθεκτικότητας 15 ευρώ,

• σε αυτοεξυπηρετούμενα καταλύματα - τουριστικές επιπλωμένες επαύλεις (βίλες), 15 ευρώ,

• σε αυτοεξυπηρετούμενα καταλύματα - τουριστικές επιπλωμένες κατοικίες, 8 ευρώ, εάν η επιφάνειά τους είναι μικρότερη των 80 τ.μ. και 15 ευρώ αν είναι άνω των 80 τ.μ.

τι σημαινει αυτοεξυπηρετουμενα?

Δημοσ.
2 hours ago, varade said:

το δικο μου που το δινω 55 ευρω τη μερα, ειναι παρα πολλα τα 250.

55 ευρω μικτα , καθαρα στην τσεπη μου μπαινουν περιπου 40 (βγαλε φορολογια κρατους και προμήθεια)

Kαι πόσα από αυτά μένουν καθαρά στην τσέπη αν βγάλεις λογαριασμούς ρεύματος; Επίσης, το καθαρίζεις μόνος;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, christakos07 είπε

Kαι πόσα από αυτά μένουν καθαρά στην τσέπη αν βγάλεις λογαριασμούς ρεύματος; Επίσης, το καθαρίζεις μόνος;

υπαρχει προσωπικος κοπος για το καθαρισμα. το νοικιαζα μονο καλοκαιρι για να μην καιει αεριο. Να εχουν μονο το aircondition για δροσια.

Και το σπιτι μου δεν ειναι σε περιοχη φιλετο. 

Οποτε μαλλον θα παω σε μακροχρονια. Να βαλουν τα 8 ευρω εκει που ξερουν.

Και ειχα κανει ανακαινιση 16 χιλιαρικα πριν μερικα χρονια.

και οταν η φουσκα ακινητων φτασει στο τοπ, θα το πουλησω κιολας να ξεμπλακω μια και καλη. αφου εγω δεν προκειτε να παω να μεινω στον ημιοροφο

Επεξ/σία από varade
  • Like 1
  • Haha 1
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα

αν εχει καποιος εμπειρια σχετικα, ενδιαφερομαι να μαθω τι προμηθειες-κρατησεις εχει ενα σπιτι που σκεφτομαι να το βαλω σε πλατφορμα βραχυχρονιας μισθωσης. 

1)

εστω οτι το δινω 100€ την βραδια. 
ποσο κραταει η πλατφορμα ;; (Ειτε Booking ειτε airbnb)

2)

Ο φορος ειναι 15% για εσοδα ως 12.000. Αυτο το 15% γινεται επιτοπου παρακράτηση ή σου έρχεται στην εκκαθαριση του επομενου ετους;

3)

τι ποσά παιζει για καθαρισμο; Τι δινει δλδ καποιος απο εσας σε καποια κυρια/κοπελα για να καθαρισει το σπιτι, πλυνει - στρωσει τα κρεββατια κτλ ; Δεν μιλαω για εταιρειες καθαρισμου, μιλαω για καποιον που δινει καποιο πόσο σε καποια κυρια που καθαριζει. 

4)

τι γινεται με την εγγυηση οτι δεν θα το βρεις μετα το σπιτι σπασμενο; Κραταει εγγυηση η πλατφορμα; Ή εγω κ με καποιο τροπο την αποδεσμευω μετα την αναχωρηση του;

ευχαριστω!

Επεξ/σία από KOSTASGP
Δημοσ.
Στις 24/2/2025 στις 5:41 ΜΜ, christakos07 είπε

Μιλάμε για 1200/μηνα (αν νοικιάσει όλο τον μήνα). Και 200 ευρώ να είναι το ρεύμα, πάλι είναι μια χαρά. Άσε που υπάρχουν λύσεις με κάρτα για να δουλεύουν ορισμένες ασφάλειες ρεύματος μόνο όλο το 24ωρο (όπως κάνουν τα ξενοδοχεία). Για την καθαριότητα, υπάρχει ξεχωριστό τέλος που πληρώνει ο πελάτης, οπότε το αφήνεις απέξω. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...