Επισκέπτης Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 4 ώρες πριν, mindtrapper είπε Η γενική εφημερία δεν είναι το κατάλληλο μέρος για διερεύνηση CA, βιοψίες και γενικά αυτά που ζητάς. Ούτε φυσικά για πρόβλημα που έχεις μήνες. Στην εφημερία θα αντιμετωπιστεί κάποια οξεία επιπλοκή CA, για παράδειγμα ειλεός από όγκο εντέρου. Θεωρητικά αν δεν έχεις κάτι που απειλεί την ζωή σου άμεσα μπορεί να σε διώξουν με σύσταση για τακτικό ραντεβού για έλεγχο. Πρώτων δεν με έδιωξε με σύσταση για έλεγχο, με έδιωξε βεβαιώνοντας ότι ουδέν οξύ παθολογικό, που σημαίνει με απλά λόγια ότι βεβαίωσε ότι δεν έχω κάτι σοβαρό, ενώ είχε διαβάσει τις αξονικές. Ο λεμφαδένας 1,6 θα μπορούσε να υποδειλωνει και οξεία λευχαιμία, για παράδειγμα το λέω, η λεμφαδενοπάθεια έχει πολλές αιτίες. Οπότε εάν για παράδειγμα είχα οξεία λευχαιμία, η οποία είναι επιθετικός καρκίνος και δεν αφήνει περιθώριο να κλείσω ραντεβού. Θα μου πείτε τώρα αφού οι αιματολογικές ήταν εντάξει, τι οξεία λευχαιμία και αηδιες μας λες. Πρώτων υπάρχουν περιπτώσεις που δεν φαίνεται ούτε η λευχαιμία στις αιματολογικές αλλά μόνο με βιοψία, δεύτερων όταν είδε πρόσφατο ιστορικό ηπατομεγαλιας και λεμφαδενοπάθειας θα μπορούσε να υποδυκνιει οποιοδήποτε αιματολογικό καρκίνο. Άρα αυτή είχε την υποχρέωση αφού είδε Εμμενουσα λεμφαδενοπάθεια να εξασφαλίσει και να βεβαιώσει ότι δεν έχω κάτι που χρήζει άμεσης αντιμετώπισης. Αν εγώ μετά από έναν μήνα για παράδειγμα με καλέσουν για τα αποτελέσματα της βιοψίας και μου πουν έχεις πολλαπλό μυέλωμα, για παράδειγμα , τότε από την στιγμή που αυτή είχε υπογράψει ότι δεν είχα τίποτα σοβαρό , θα έχει και την ευθύνη διότι στην πραγματικότητα είχα κάτι σοβαρό και δεν το διερευνησε η αντιμετωπισε εκείνη την στιγμή. Φυσικά όλα είναι υποθέσεις και εικασίες, μέχρι να βγει η βιοψία και δεν μπορώ να κατηγορισω κανέναν ακόμη. Μόλις τώρα, userkk είπε Πρώτων δεν με έδιωξε με σύσταση για έλεγχο, με έδιωξε βεβαιώνοντας ότι ουδέν οξύ παθολογικό, που σημαίνει με απλά λόγια ότι βεβαίωσε ότι δεν έχω κάτι σοβαρό, ενώ είχε διαβάσει τις αξονικές. Ο λεμφαδένας 1,6 θα μπορούσε να υποδειλωνει και οξεία λευχαιμία, για παράδειγμα το λέω, η λεμφαδενοπάθεια έχει πολλές αιτίες. Οπότε εάν για παράδειγμα είχα οξεία λευχαιμία, η οποία είναι επιθετικός καρκίνος και δεν αφήνει περιθώριο να κλείσω ραντεβού. Θα μου πείτε τώρα αφού οι αιματολογικές ήταν εντάξει, τι οξεία λευχαιμία και αηδιες μας λες. Πρώτων υπάρχουν περιπτώσεις που δεν φαίνεται ούτε η λευχαιμία στις αιματολογικές αλλά μόνο με βιοψία, δεύτερων όταν είδε πρόσφατο ιστορικό ηπατομεγαλιας και λεμφαδενοπάθειας θα μπορούσε να υποδυκνιει οποιοδήποτε αιματολογικό καρκίνο. Άρα αυτή είχε την υποχρέωση αφού είδε Εμμενουσα λεμφαδενοπάθεια να εξασφαλίσει και να βεβαιώσει ότι δεν έχω κάτι που χρήζει άμεσης αντιμετώπισης. Αν εγώ μετά από έναν μήνα για παράδειγμα με καλέσουν για τα αποτελέσματα της βιοψίας και μου πουν έχεις πολλαπλό μυέλωμα, για παράδειγμα , τότε από την στιγμή που αυτή είχε υπογράψει ότι δεν είχα τίποτα σοβαρό , θα έχει και την ευθύνη διότι στην πραγματικότητα είχα κάτι σοβαρό και δεν το διερευνησε η αντιμετωπισε εκείνη την στιγμή. Φυσικά όλα είναι υποθέσεις και εικασίες, μέχρι να βγει η βιοψία και δεν μπορώ να κατηγορισω κανέναν ακόμη. Που σημαίνει ότι όταν υποψιάζονται καρκίνο, πρέπει να γίνεται εισαγωγή και βιοψία , διότι δεν μπορεί ο ιατρός να γνωρίζει αν και πόσο επιθετικός καρκίνος είναι. Σύμφωνα με δημοσιεύματα έχουμε περίπου 70.000 νέες διαγνώσεις καρκίνου ανά έτος στην Ελλάδα και ένας στους δύο άνδρες νοσεί σε κάποια φάση της ζωής του. Δεν είναι κάτι ασυνήθιστο. 6 λεπτά πριν, userkk είπε Πρώτων δεν με έδιωξε με σύσταση για έλεγχο, με έδιωξε βεβαιώνοντας ότι ουδέν οξύ παθολογικό, που σημαίνει με απλά λόγια ότι βεβαίωσε ότι δεν έχω κάτι σοβαρό, ενώ είχε διαβάσει τις αξονικές. Ο λεμφαδένας 1,6 θα μπορούσε να υποδειλωνει και οξεία λευχαιμία, για παράδειγμα το λέω, η λεμφαδενοπάθεια έχει πολλές αιτίες. Οπότε εάν για παράδειγμα είχα οξεία λευχαιμία, η οποία είναι επιθετικός καρκίνος και δεν αφήνει περιθώριο να κλείσω ραντεβού. Θα μου πείτε τώρα αφού οι αιματολογικές ήταν εντάξει, τι οξεία λευχαιμία και αηδιες μας λες. Πρώτων υπάρχουν περιπτώσεις που δεν φαίνεται ούτε η λευχαιμία στις αιματολογικές αλλά μόνο με βιοψία, δεύτερων όταν είδε πρόσφατο ιστορικό ηπατομεγαλιας και λεμφαδενοπάθειας θα μπορούσε να υποδυκνιει οποιοδήποτε αιματολογικό καρκίνο. Άρα αυτή είχε την υποχρέωση αφού είδε Εμμενουσα λεμφαδενοπάθεια να εξασφαλίσει και να βεβαιώσει ότι δεν έχω κάτι που χρήζει άμεσης αντιμετώπισης. Αν εγώ μετά από έναν μήνα για παράδειγμα με καλέσουν για τα αποτελέσματα της βιοψίας και μου πουν έχεις πολλαπλό μυέλωμα, για παράδειγμα , τότε από την στιγμή που αυτή είχε υπογράψει ότι δεν είχα τίποτα σοβαρό , θα έχει και την ευθύνη διότι στην πραγματικότητα είχα κάτι σοβαρό και δεν το διερευνησε η αντιμετωπισε εκείνη την στιγμή. Φυσικά όλα είναι υποθέσεις και εικασίες, μέχρι να βγει η βιοψία και δεν μπορώ να κατηγορισω κανέναν ακόμη. Που σημαίνει ότι όταν υποψιάζονται καρκίνο, πρέπει να γίνεται εισαγωγή και βιοψία , διότι δεν μπορεί ο ιατρός να γνωρίζει αν και πόσο επιθετικός καρκίνος είναι. Σύμφωνα με δημοσιεύματα έχουμε περίπου 70.000 νέες διαγνώσεις καρκίνου ανά έτος στην Ελλάδα και ένας στους δύο άνδρες νοσεί σε κάποια φάση της ζωής του. Δεν είναι κάτι ασυνήθιστο. Τεσπά να ρωτήσω κάτι ακόμη αν γνωρίζει κάποιος. Αν γενικά επιδικαστεί αποζημίωση μετά από κάποια χρόνια, είναι σίγουρο ότι την ιατρό την καλύπτει η ασφάλεια? Δηλαδή καλύπτουν όλες τις περιπτώσεις ιατρικών αμελειων οι ασφάλειες? Επίσης δεν έχω καταλάβει σε ποιες περιπτώσεις , οι αγωγές πληρώνονται από τα νοσοκομεία και σε ποιες περιπτώσεις απευθείας από τους ιατρούς. Αν θέλει κάποιος και γνωρίζει ας μου το διευκρινίσει το συγκεκριμένο ερώτημα.
tzotzo Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Ρε φίλε σόρρυ πηγές στα επείγοντα, και τους είπες ότι έχεις καρκίνο, με δική σου αυτό διάγνωση και θέλεις να ζητήσεις και αποζημίωση. Και επιμένεις πως θα διαγνωστείς με λευχαιμία; Αν ήμουν ο γιατρός θα ζητούσα εγώ αποζημιωση 6
Kondicus Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Ουδέν οξύ παθολογικό σημαίνει ότι δεν έχεις κάτι οξύ και άμεσα απειλητικό για τη ζωή σου, π.χ. έμφραγμα, αισθηματική κρίση, αναφυλαξία, σήψη, εγκεφαλικό, σύνδρομο λύσης όγκου, κοκ. Ο ρόλος των επειγόντων, στην Ελλάδα, και παντού στον κόσμο, είναι η αντιμετώπιση των οξέων και απειλητικών για τη ζωή καταστάσεων. Ειδικά στα ΤΕΠ των μεγάλων νοσοκομείων του κέντρου, όπου η προσέλευση ασθενών υπερβαίνει τη δυνατότητα των δομών/προσωπικού να διαχειριστούν τον όγκο των ασθενών στον πεπερασμένο χρόνο που έχει στη διάθεσή του το προσωπικό, προτεραιότητα, και ορθώς, έχουν οι ασθενείς με τα πιο επείγοντα και απειλητικά για τη ζωή τους προβλήματα. Λυπάμαι που στο λέω, αλλά ασθενείς με προβλήματα σαν το δικό σου, ειδικά αν έχουν και εριστική συμπεριφορά, είναι ένας από τους λόγους που τα ελληνικά ΤΕΠ έχουν τα προβλήματα που συχνά αναφέρονται (καθυστερήσεις, συνωστισμός, οχλαγωγία, κοκ). Στο εξωτερικό το πρόβλημά σου θα λυνόταν με μία αρχική επίσκεψη στο γενικό ιατρό, ο οποίος θα σε παρέπεμπε σε αιματολόγο και ίσως για βιοψία (που θα καθυστερούσαν κι αυτά). Στην Ελλάδα, αν θες να εξυπηρετηθείς σε δημόσια δομή, θα απευθυνθείς είτε σε πρωινό τακτικό ιατρείο (αιματολόγου ή χειρουργού, εφ' όσον υποψιάζεσαι ή υποψιάζεται ο γιατρός που σε παρέπεμψε για εξετάσεις λέμφωμα ή καρκίνο) ή σε απογευματινό, πληρώνοντας το αντίστοιχο αντίτιμο. Μπορείς να απευθυνθείς σε ιδιώτη ιατρό, αιματολόγο ή χειρουργό, για εκτίμηση +/- βιοψία. Η οργή που βγάζεις και ο τρόπος που προσπαθείς να τη βγεις από πάνω, και να διεκδικήσεις και αποζημίωση, από έναν ιατρό που έκανε, όσο κι αν δεν σου αρέσει, τη δουλειά που πρέπει στα ΤΕΠ, είναι ενδεικτική της νοοτροπίας πολλών συμπολιτών μας, οι οποίοι αδυνατούν να καταλάβουν τον τρόπο λειτουργίας και το λόγο ύπαρξης των ΤΕΠ. Εννοείται ότι όχι μόνο αποζημίωση δεν θα εισπράξεις σε κανένα δικαστήριο, αλλά αν ο γιατρός εναντίον του οποίου στραφείς το θελήσει, μπορεί να διεκδικήσει κι αυτός, με πολλές πιθανότητες να κερδίσει, αποζημίωση από εσένα. Για το δικό σου καλό, φρόντισε να κατεβάσεις τους τόνους. Ίσως να είναι κι αυτό ένας λόγος που παρουσίασες αυτά τα συμπτώματα, που πιθανόν να υποκρύπτουν λέμφωμα, σε αυτή τη νεαρή ηλικία. Δεν φταίνε για αυτό οι γιατροί. Όχι ότι δεν έχει, και πάμπολλα μάλιστα, προβλήματα το σύστημα υγείας μας. Αλλά, έλεος κάπου. Τέτοιες νοοτροπίες, σαν αυτή που δείχνεις με τα λεγόμενά σου, που έχει πολύς κόσμος, κι όχι μόνο εσύ, έχουν οδηγήσει στο γενικό χάλι που βρίσκεται η χώρα μας. Επειδή φαίνεται ότι το ψάχνεις το θέμα με την υγεία σου, χαλάρωσε και, ψύχραιμα και λογικά θα βγάλεις άκρη. Γιατί η οργή, ο θυμός, η επιθετικότητα και η έλλειψη ενσυναίσθησης που βγάζεις, δεν θα σε βοηθήσουν καθόλου στο να αντιμετωπίσεις το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζεις. 10
Moderators Inuyasha Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Moderators Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Εγώ διαβάζοντας το νήμα θα δώσω μια συμβουλή, σταματήστε να googlarete συμπτώματα αν ήταν έτσι όλοι πεθαίνουμε και από κάτι 5
vasilllis Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 11 ώρες πριν, userkk είπε Εγώ στα 22 μου με λεμφαδένα 1,6 εκατοστά που επιμένει 6 μήνες, ηπατομεγαλια , ακούσια απώλεια βάρους και υποθερμία , νυκτερινους ιδρώτες, κόπωση, φούσκωμα κοιλιάς με το ελάχιστο φαγητό η νερό, και εμμενουσα δοισκοιλιοτητα , και ολα αυτά τα έχω μήνες,πήγα στο νοσοκομείο με πρόβλημα στην αναπνοή της έδειξα της αξονικές για να γνωρίζει το ιστορικό και άρχισε να ειρωνεύεται όταν της είπα ότι υποψιάζομαι λέμφωμα σε κάποιο όργανο, της λέω πάρε μου αιματολογικές και ακτινογραφία θώρακος, περίμενα όλο το βράδυ στο νοσοκομείο ,ενώ είχα κάνει την ακτινογραφία, και μου λένε το πρωί από το ακτινολογικο δεν την βρίσκουμε, τους λέω αφού πριν λίγες ώρες την έκανα , τι θα πει δεν την βρίσκουμε, και μου απαντάει δεν την έκανες, ενώ την είχα κάνει πριν λίγες ώρες απλά είχε αλλάξει βάρδια ο ακτινολόγος, τσακώθηκα με την ιατρό, είχε και έντονο υφακι , της λέω, μου υπογράφεις την ευθύνη, την υπέγραψε με νεύρα και έφυγα, φυσικά αφού είχε δει τις αξονικές που τις είχα φερει από το ιστορικό,θα κατάλαβε πολύ καλά ότι πρόκειται πιθανότατα για καρκίνο και υπέγραψε ουδέν οξύ παθολογικό. Φυσικά με όλα αυτά τα συμπτώματα αν τα googlarete θα σας βγάλει αμέσως λευχαιμία, λέμφωμα. Εγώ θα κάνω βιοψία, είμαι σίγουρος θα διαγνωστω με καρκίνο και μετά αφού έχει υπογράψει ότι δεν είχα κάτι, ενώ είχε δει τις αξονικές που είχα κάνει πριν μήνες και ανέφερε τα ύποπτα συμπτώματα, θα φάει μια αγωγή και θα τρέχει , αυτό αποδεικνύεται, καταρχάς με ποια λογική δεν μου έδωσαν την ακτινογραφία, τζάμπα έκατσα όλο το βράδυ στα επείγοντα, έναν απλό αιματολογο να ρωτήσετε θα σας πει ότι λεμφαδένας μεγαλύτερος από 1 εκατοστό χρήζει διερεύνησης, πόσο μάλλον όταν επιμένει τόσους μήνες μαζι με αλλά σύμπτωματα ύποπτα για καρκίνο. Εκεί δεν θα υπάρχει δικαιολογία δεν ήξερα και τα λοιπά, έχει υπογράψει κιόλας, περιμένω να διαγνωστω και θα αρχίσουν οι αγωγές. ξεκινα τις απο τωρα γιατι μεχρι να επιδικαστουν δεν ξερεις αν θα ζεις. 11 ώρες πριν, Morosana είπε Περαστικά και μακάρι οι εξετάσεις να είναι καθαρές. Έχεις σκεφτεί ότι αν είχες μια διαφορετική προσέγγιση χωρίς να τσακώνεται και να υποδεικνύεις τη δουλειά του γιατρού θα είχες καλύτερη αντιμετώπιση; Αυτό το ουδέν οξύ παθολογικό πάντως είναι καλό disclaimer αν πηγές σε κάποια γενική εφημερία. Σε περίπτωση που οι εξετάσεις είναι καθαρές θα ζητήσεις κάποια συγγνώμη; Οξυ παθολογικο σημαινει κατι που δεν ειναι αμεσα επικινδυνο για την υγεια 11 ώρες πριν, userkk είπε Δεν έχω κάνει κάποια καταγγελία η μυνηση για να υποχρεουμαι να ζητήσω συγγνώμη. Και χωρίς καν βιοψία καταλαβαίνω ότι όλα αυτά τα συμπτώματα ξαφνικά δεν είναι συμπτώσεις. Βιοψία θα κάνω για την διάγνωση και μετά βλέπουμε. Λευχαιμία δεν έχω γιατί θα φαινόταν στις αιματολογικές, λέμφωμα πιστεύω στο λεπτό έντερο η στο στομάχι, γιατί έχω κάνει και αξονική κολονοσκοπιση και έχω αποκλείσει καρκίνο παχέος εντέρου και ελκωδη κολίτιδα, με μια γαστροσκόπηση με βιοψίες θα φανεί αν έχω λέμφωμα που είμαι σίγουρος ότι έχω. Και τώρα που γράφω έχω κρυαδες χωρίς να έχω πυρετό. 34,5 δείχνει το θερμόμετρο, άλλαξα και δεύτερο και το ίδιο, το βράδυ έφτασε 34 , κανονική υποθερμία, αλλά εγώ δεν μπορώ να πηγαίνω στα επείγοντα να τρώω όλο το βράδυ εκεί και μετά να ξανά τρέχω και να μην ξέρω πως θα εξελιχθεί εκ νέου η κατάσταση. Θα πάω σε ένα ιδιωτικό. Θα κάνω βιοψία μυελού επειδή εκεί φαίνονται οι αιματολογικές κακοήθειες και γαστροσκόπηση επειδή αν το λέμφωμα είναι σε όργανο δεν φαίνεται στις αιματολογικές. Όλες αυτές τις πληροφορίες μόνος μου της βρήκα, της αξονικές μόνος Μου τις έκανα τις περισσότερες, γενικά δεν εμπιστεύομαι ιατρό στην Ελλάδα Απορω γιατι δεν κανεις και βιοψια μονος σου. 11 ώρες πριν, userkk είπε Έχω κλείσει ραντεβού με αιματολογο. Αν και για 5 η 10 μέρες διαφορά δεν αλλάζει η πορεία της πρόγνωσης. Υπάρχουν low grade λεμφώματα αλλά συνήθως δεν δίνουν σημάδια στα αρχικά στάδια, όταν μετά από κάποια χρόνια προχωρήσουν και δώσουν συμπτώματα τότε δεν μπορείς να τα αφήσεις χωρίς θεραπεία. Αλλά και πάλι δεν έχει γίνει ακόμη διάγνωση, δύο φορές έχω πάει στα επείγοντα και δεν πολυασχοληθηκαν, λογικό με την κατάσταση που επικρατεί στα ελληνικά νοσοκομεία, δεκάδες άτομα στην αναμονή, ποιον να προλάβει να εξυπηρετήσει ο ιατρός. Το σωστό στην περίπτωση μου είναι κατευθείαν βιοψία χωρίς λόγια Όσο σίγουρος και να είμαι, εικασίες είναι όλα όσα είπα, αν δεν βγει διάγνωση δεν μπορώ να λέω για καρκίνο ούτε να πολύ κατηγορώ κανέναν ιατρό. Όλα στην ώρα τους Δεν εχεις κανει ουτε απλες εξετασεις για καρκινικους δεικτες.... 2
dbrillis Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Το ίδιο πρόβλημα σε όλες τις δουλειές που συναναστρέφεσαι απευθείας με τον πελάτη. Σου γίνονται τα νεύρα κουρέλια. Τις αποφεύγω όπως ο διάολος το λιβάνι. 1
vasilllis Δημοσ. 1 Μαρτίου Δημοσ. 1 Μαρτίου 16 λεπτά πριν, dbrillis είπε Το ίδιο πρόβλημα σε όλες τις δουλειές που συναναστρέφεσαι απευθείας με τον πελάτη. Σου γίνονται τα νεύρα κουρέλια. Τις αποφεύγω όπως ο διάολος το λιβάνι. νεκροθαφτης μονο! ή νεκροτομος 1
Nabuko Δημοσ. 1 Μαρτίου Δημοσ. 1 Μαρτίου 13 ώρες πριν, userkk είπε της είπα ότι υποψιάζομαι λέμφωμα σε κάποιο όργανο Φυσικά με όλα αυτά τα συμπτώματα αν τα googlarete θα σας βγάλει αμέσως λευχαιμία, λέμφωμα. Εγώ θα κάνω βιοψία, είμαι σίγουρος θα διαγνωστω με καρκίνο Θα ήθελα να είμαι μπροστά τη στιγμή που ένας κανονικός γιατρός άκουγε ιατρικές διαγνώσεις από έναν γιατρό του google 2
kostasbm Δημοσ. 1 Μαρτίου Δημοσ. 1 Μαρτίου θυμάμαι ένα συνάδελφο μου στο ίδιο δωμάτιο μα το πατέρα μου ο οποίος είχε ένα λαπτοπ και κοίταζε συνέχεια να αυτοδιαγνωστει......σε 5 μέρες πέθανε από ανακοπή......είχε θέματα με τη καρδιά του αλλά το άγχος του ήταν να κάνει τη σωστή διάγνωση και να πει του γιατρού τι θα ήταν καλύτερο να κάνει.. 1
vamvakoolas Δημοσ. 3 Μαρτίου Δημοσ. 3 Μαρτίου το χειροτερο στους γιατρους του γκουγκλι ειναι οτι αρκετοι προσπαθουν να πεισουν επαγγελματια υγειας οτι εχουν συμπτωμα πετωντας ιατρικους ορους ή σπανιες ασθενιες. Νεο μαλιστα τρεντ ειναι τα αυτοανοσα... 1
Moderators Inuyasha Δημοσ. 4 Μαρτίου Moderators Δημοσ. 4 Μαρτίου Στις 3/3/2025 στις 10:18 ΠΜ, vamvakoolas είπε το χειροτερο στους γιατρους του γκουγκλι ειναι οτι αρκετοι προσπαθουν να πεισουν επαγγελματια υγειας οτι εχουν συμπτωμα πετωντας ιατρικους ορους ή σπανιες ασθενιες. Νεο μαλιστα τρεντ ειναι τα αυτοανοσα... Το χειρότερο για τους γιατρούς είναι όταν διαβάζουν και άλλα πιθανά συμπτώματα και λένε ψέματα ότι ξες εκτός από ζαλάδα έχω και το χ και τι ψ σύμπτωμα πράγμα που κάνει τη διάγνωση ακόμα πιο δύσκολη
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Μαρτίου Δημοσ. 5 Μαρτίου Έχει τύχει ιατρός να χάσει ποτέ περιουσία από σοβαρή ζημιά σε ασθενή? Ξέρουμε ότι τους καλύπτουν οι ασφαλειες αλλά δεν καλύπτουν όλες το ίδιο ποσό. Αλλά γενικά έχει τύχει ποτέ στην Ελλάδα να χάσει περιουσία?
nikos_e34 Δημοσ. 5 Μαρτίου Δημοσ. 5 Μαρτίου Διάβασα προσεκτικά το νήμα. Δεν έχω καταλάβει αν είναι όντως καρκίνος. Υποθέσεις διαβάζω και λοιπά. Στο ΤΑΕΠ εξετάζουμε ΑΜΕΣΑ απειλητικά για τη ζωή περιστατικά από ESI 3 και άνω. Τα υπόλοιπα πάνε εξωτερικό ιατρείο όσο και να μη σας αρέσει. Δουλεύω εδώ και πάρα πολλά χρόνια σε ΤΕΠ νοσοκομείου στο εξωτερικό. Καταρχήν και εδώ θα σε "έδιωχνα" στον προσωπικό σου γιατρό να σε κανονίσει να κάνεις ότι χρειάζεται πχ αιματολογικές, βιοψίες κλπ. Επίσης ένας από τους λόγους που παραιτήθηκα και έφυγα εξωτερικό γλύτωσα από τη λέρα που λέγεται Έλληνας ασθενής. Εδώ οι νόμοι δουλεύουν. Αν υπάρξει περιστατικό αμέλειας εκδικάζεται γρήγορα. Αν υπάρξει περιστατικό δυσφήμισης ακόμα πιο γρήγορα. Να χαίρεστε που το μπουρδέλο της Ελλάδας σας επιτρέπει να κάνετε και να λέτε βλακείες στα φόρουμ. Γιατί έξω άρση απορρήτου, εισαγγελέας και μυνηση. 2
vamvakoolas Δημοσ. 5 Μαρτίου Δημοσ. 5 Μαρτίου 5 hours ago, userkk said: Έχει τύχει ιατρός να χάσει ποτέ περιουσία από σοβαρή ζημιά σε ασθενή? Ξέρουμε ότι τους καλύπτουν οι ασφαλειες αλλά δεν καλύπτουν όλες το ίδιο ποσό. Αλλά γενικά έχει τύχει ποτέ στην Ελλάδα να χάσει περιουσία? ναι εχω τυχει Ιατρος να εχει καταστραφει και να εχει χασει την αδεια. Μαλιστα τον ετυχα λιωμα στο αλκοολ και μου τα ελεγε. Επισης εχει παει φυλακη αναισθησιολογος.
gpapadakis Δημοσ. 5 Μαρτίου Δημοσ. 5 Μαρτίου Λεφτα να εχετε να πληρωνετε, δικαστικες παραστασεις, πραγματογνωμονες κλπ. Αν δεν ειναι κατι εντελως καραμπινατο π.χ. εχασε το ματι του ή εμεινε παραλυτος που λεει παραπανω, θα σας ξεφραγκιασουν κανονικα... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις