Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 hours ago, geomrk said:

image.png.4a050acc953c9efde86050fb143d7b9f.png

Αν μου λέγε κανείς το 2ο και το 4ο tick box και ήθελε να μπει στην ομάδα μου, απλά θα συμπέραινα ότι είναι ένας ανειλικρινής άνθρωπους που αποφασίζει να πει αυτά που βρήκε στο ίντερνετ. Θα τον έκοβα. 

Γενικά θεωρώ ότι σε μια επιχείρηση που ψάχνει έναν άνθρωπο να εναποθέσει πάνω του χρόνο, χρήμα και το "μέλλον" της, θέλει να δει τον άνθρωπο αυτόν και όχι πόσο καλά διάβασε τις @@ριες του κάθε "career coach" με 0 προϋπηρεσία στο LinkedIn. Τώρα αν είναι ο κυρ-Τάκης με το λογιστικό που δουλεύει ο γιος του και η ανιψιά του και θέλει να ακούσει πως κάνει rule τα λογιστικά στην Νάουσα, ίσως πιάνει. 

Ωραίο κείμενο για έκθεση στις πανελλήνιες πάντως. 

• Like 3
Δημοσ.
Στις 28/2/2025 στις 5:59 ΠΜ, geomrk είπε

image.png.4a050acc953c9efde86050fb143d7b9f.png

Σε ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σου! 

17 ώρες πριν, Μακιαβέλλι είπε

Αν μου λέγε κανείς το 2ο και το 4ο tick box και ήθελε να μπει στην ομάδα μου, απλά θα συμπέραινα ότι είναι ένας ανειλικρινής άνθρωπους που αποφασίζει να πει αυτά που βρήκε στο ίντερνετ. Θα τον έκοβα. 

Γενικά θεωρώ ότι σε μια επιχείρηση που ψάχνει έναν άνθρωπο να εναποθέσει πάνω του χρόνο, χρήμα και το "μέλλον" της, θέλει να δει τον άνθρωπο αυτόν και όχι πόσο καλά διάβασε τις @@ριες του κάθε "career coach" με 0 προϋπηρεσία στο LinkedIn. Τώρα αν είναι ο κυρ-Τάκης με το λογιστικό που δουλεύει ο γιος του και η ανιψιά του και θέλει να ακούσει πως κάνει rule τα λογιστικά στην Νάουσα, ίσως πιάνει. 

Ωραίο κείμενο για έκθεση στις πανελλήνιες πάντως. 

Μπορώ να καταλάβω ακριβώς τι εννοείς αλλά ποια θα ήθελες εσύ να είναι προσέγγιση για να μπει κάποιος στην ομάδα σου υπό αυτές τις συνθήκες; 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Kekk είπε

Μπορώ να καταλάβω ακριβώς τι εννοείς αλλά ποια θα ήθελες εσύ να είναι προσέγγιση για να μπει κάποιος στην ομάδα σου υπό αυτές τις συνθήκες; 

Ναι είναι ανθρώπινη ειλικρινής και όχι copy paste. Περισσότερο θα εκτιμηθεί ότι είσαι σε μια δουλειά που δεν σου αρέσει γιατί δες θες να κάθεσαι και θες να εργάζεσαι άρα σημαίνει ότι είσαι ευέλικτος και αν χρειαστεί θα ρίξεις τη μύτη σου να κάνεις και τη λάντζα  παρά ότι ψάχνεις για προκλήσεις εμπειρίες κτλ. 

• Like 1
Δημοσ.
3 hours ago, Kekk said:

Ένα "ο ρόλος δεν ανταποκρινόταν σε αυτό που αναζητούσα" είναι αρκετό.

Οι ρομαντικοποιημενες φανφάρες "η ιδανική ευκαιρία είναι τώρα" και "μπορεί να συμβεί στον καθένα αλλά εγώ ήρθα εδώ που έχετε τις τέλειες βάσεις για να ανθίσω" μόνο αποστροφή μου προκαλούν. Και θεωρώ σε όλες τις εταιρίες που δεν είναι recruiters. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...