fitsoulas2024 Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου 9 ώρες πριν, poulinos είπε ο λογαριασμος πρεπει να βγηκε πιστωτικος και μιλας με τον παροχο πως θα τα παρεις.αν κατι δεν εγινε επρεπε να το αναφερεις. Ναι, αλλα το τι θα κανω και αν το αναφερω ειναι αλλο θεμα. Τη νοοτροπια και τη τακτικη των εταιριων σχολιασα.
poulinos Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου 23 hours ago, fitsoulas2024 said: Ναι, αλλα το τι θα κανω και αν το αναφερω ειναι αλλο θεμα. Τη νοοτροπια και τη τακτικη των εταιριων σχολιασα. τα λεφτα δεν γινεται να γυρισουν μονα τους.λογικα θα πρεπει ναμιλησεις με τον παροχο για το πως θα τα παρεις πισω. απο την στιγμη που δηλαδη ο τελευταιος λογαριασμος βγει πιστωτικος πρεπει να μιλησεις μαζι τους πως θα γινει η επιστροφη. αλλο δεν μιλησα για τα χ λεφτα και αλλο δεν μου βγηκε πιστωτικο. αν δεν βγηκε πιστωτικο εννοειται τους κραζεις.
NickolasL Δημοσ. 23 Ιουνίου Δημοσ. 23 Ιουνίου Ερώτηση... Δεν θέλω να ανοίξω νέο topic για αυτό το δημοσιεύω εδώ... Πληρώνω 200 MBPS ταχύτητα... 4 μήνες έχω δηλώσει πρόβλημα με αποσυνδέει μόνο του και κάνει restart, σε 40 λεπτά 3 φορές... Το συμβόλαιο ( COSMOTE ) λήγει σε έναν χρόνο, επειδή 4 μήνες δεν έχω δει πρόδοο, έχω το δικαίωμα να φύγω από COSMOTE και να πάω σε άλλη εταιρία πριν ολοκληρωθεί το συμβόλαιο; Δουλεύω από το σπίτι και αυτό είναι μεγάλη ζημιά για εμένα όταν χρειάζονται 5 λεπτά να ανοίξει το ρούτερ ( να πιάσει γραμμή εννοώ )...
poulinos Δημοσ. 25 Ιουνίου Δημοσ. 25 Ιουνίου On 23/06/2025 at 22:04, NickolasL said: Ερώτηση... Δεν θέλω να ανοίξω νέο topic για αυτό το δημοσιεύω εδώ... Πληρώνω 200 MBPS ταχύτητα... 4 μήνες έχω δηλώσει πρόβλημα με αποσυνδέει μόνο του και κάνει restart, σε 40 λεπτά 3 φορές... Το συμβόλαιο ( COSMOTE ) λήγει σε έναν χρόνο, επειδή 4 μήνες δεν έχω δει πρόδοο, έχω το δικαίωμα να φύγω από COSMOTE και να πάω σε άλλη εταιρία πριν ολοκληρωθεί το συμβόλαιο; Δουλεύω από το σπίτι και αυτό είναι μεγάλη ζημιά για εμένα όταν χρειάζονται 5 λεπτά να ανοίξει το ρούτερ ( να πιάσει γραμμή εννοώ )... δυο τροποι. α.θα πρεπει να αναφερεις το προβλημα και εφοσον δεν το φτιαχνουν να ζητησεις διακοπη αλλα να σου απαντησουν γραπτως οτι δεν θα πληρωσεις ρητρα(δηλαδη να αποδεχτουν το προβλημα και να μην σου λενε οτι θα το φτιαξουμε). β.εφοσον δεν πετυχει το α.πρεπει να κανεις καταγγελια εεττ 1
pigos23 Δημοσ. 28 Ιουνίου Δημοσ. 28 Ιουνίου Αν θελω να αλλαξω παροχο μετα απο ληξη συμβολαιου πρεπει να ενημερωσω τον νυν παροχο ή τα αναλαμβανει ολα ο καινουριος??
jkoukos Δημοσ. 28 Ιουνίου Δημοσ. 28 Ιουνίου Κάνεις αίτηση φορητότητας στον νέο και τα αναλαμβάνει όλα αυτός. 1 1
poulinos Δημοσ. 29 Ιουνίου Δημοσ. 29 Ιουνίου 20 hours ago, pigos23 said: Αν θελω να αλλαξω παροχο μετα απο ληξη συμβολαιου πρεπει να ενημερωσω τον νυν παροχο ή τα αναλαμβανει ολα ο καινουριος?? απλα προσεχε μην εχει γινει καμια ανανεωση στον παλιο παροχο και μετα σου πουν : μα ανανεωσες για αλλα 2 χρονια και τωρα πρεπει να πληρωσεις ρητρα. 1
pigos23 Δημοσ. 30 Ιουνίου Δημοσ. 30 Ιουνίου Η ληξη ειναι 31/8 Πρεπει να περιμενω μεχρι τοτε?? Δεν νομιζω να μου κανουν ανανεωση μεχρι τοτε
poulinos Δημοσ. 1 Ιουλίου Δημοσ. 1 Ιουλίου 22 hours ago, pigos23 said: Η ληξη ειναι 31/8 Πρεπει να περιμενω μεχρι τοτε?? Δεν νομιζω να μου κανουν ανανεωση μεχρι τοτε καλο θα ηταν να ενημερωσεις για να μην βρεθεις προ εκπληξεως.κανονικα μετα την ληξη του συμβολαιου πρεπει να παει επ αοριστου χωρις δεσμευση και ισως με πιο ακριβη τιμη.και λογικα μπορει να σε καλεσουν για χ προσφορα που σιγουρα θα εχει και ανανεωση για αλλα 2 χρονια. το να αλλαξεις παροχο πιο πριν μπορει ο νεος παροχος να σε τραβηξει πχ στις 29/08 και μετα ο παλιος παροχος να πει οτι εσπασες το συμβολαιο ( για 2 μερες :p) και οτι πρεπει να πληρωσεις ρητρα.
poulinos Δημοσ. 1 Ιουλίου Δημοσ. 1 Ιουλίου Just now, pigos23 said: Οποτε περιμενω να γινει αοριστου?? και μπορεις να το ρωτησεις κιολας οτι τι θα γινει μετα την ληξη. πιο παλια πολλες φορες για να σου κανουν ανανεωση λιγο στα μουλωχτα πολλοι παροχοι σου ελεγαν σας δινουμε δωρο νεο εξοπλισμο ( και εννοουσαν με νεα ανανεωση 2 χρονια). σε φιλη πχ που ειχε cosmote οταν τελειωνε το πακετο γυρνουσε με πιο ακριβη τιμη σε αοριστου.και μετα απλα εκανε ανανεωση για αλλα 2 χρονια σε καλυτερη τιμη. οποτε καλο ειναι να κανεις την αιτηση μια δυο μερες πριν ληξει η συμβαση. αν θες τυπικα να ρωτησεις και τον παροχο οτι δεν θα γινει καμια ανανεωση αυτοματα με κανα πακετο αλλα 2 χρονια ρωτησε το.εχει φοβηθει και λιγο το ματι μας. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα