spinemm Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 18 hours ago, manolis940 said: Μάλλον υπάρχουν πάνω του τα βραβεία απλώς δεν αναγράφονται στο κόκκινο πλαίσιο Θα συμφωνησω, πιθανον αυτα που δειχνεις να "υπονοουν" αυτα που δεν "αναφερει" η κοκκινη ετικετα στο μπουκαλι του TS...για αυτο λεω οτι για να πουμε κατι με ασφαλεια θα επρεπε να εχουμε ολοκληρη το μπουκαλι και τις ετικετες, καθως η κοκκινη ετικετα απο την φωτογραφια στο ebay "γραφει" περι "τιμητικου διπλωματος στην γεωργικη εκθεση Μυτιληνης και 2 χρυσα στις αντιστοιχες εκθεσεις Θεσσαλονικης ενω απεικονιζει τα ιδια(?) βραβεια, αντιθετα η κοκκινη ετικετα του μπουκαλιου του TS αναφερει ΟΥΖΟ, την ονομασια και την προελευση ενω και αυτη απεικονιζει (τα ιδια?) βραβεια... https://www.cafr.ebay.ca/itm/296836515830?_skw=greek+ouzo&itmmeta=01JN1SJ915583K65ETGMT7S377&hash=item451cd5c7f6:g:SYcAAOSwoiJnQzPz&itmprp=enc%3AAQAKAAAAwFkggFvd1GGDu0w3yXCmi1eWKXe1GV1RmxDvKJR5JC6N4EcDXExh%2Bn%2BYsmIQ7L7soUM0yiEP%2B9T8gtDYsXBM7y7WM8ePkPneyOoZNaCjUFN8IPGGqEXP3vzZ0lmQh8rJ0d3F3EqW7--oyQy13IiVkyfGTrYQd9yaRQJaYtFskPnwXyOynCsktLobI12iBYH%2ByRbvI%2B%2B2cWzmsrn0pRsYZIY3z0tcEex5BlCSRD2O9YQaTrR4Gzf%2BhvThok6YWJk5rA%3D%3D|tkp%3ABk9SR4SRybmoZQ Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου από spinemm 1
manolis940 Δημοσ. 4 Μαρτίου Δημοσ. 4 Μαρτίου Στις 27/2/2025 στις 8:08 ΜΜ, Morosana είπε Οι άνθρωποι που δίνουν αυτά και πολύ περισσότερα χρήματα τα δίνουν για ποτά που το περιεχόμενο είναι άθικτο σε ιδανικές συνθήκες αποθήκευσης και όχι ένα χτυπημένο αλουμινένιο μπουκάλι. 1000 για το συγκεκριμένο δεν δίνει ούτε ο ίδιος α Αρβανίτης που να τον έχεις ποτίσει 2 λίτρα 😂 Μόνος σου το έχεις κάνεις bold και πάλι δεν το διάβασες Αναφορά σε κείμενο εξαρτάτε και απ' το τι ζημιά έχει ο φελλός
killerx3 Δημοσ. 4 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου Καλημέρα. Με πήρε τελικά ένα παλικάρι από την εταιρία και μου είπε ότι το θέλει για το μουσείο. Ένα 100ρικο δίνει η εταιρία. Όχι ότι με νοιάζει κάτι είναι και αυτό οκ αλλά καλύτερα γιατί θα είναι κάπου που έχει νόημα. Τώρα εγώ δεν το θέλω, δεν έχω τι να το κάνω οπότε θα το δώσω. 7
Hawk_K Δημοσ. 4 Μαρτίου Δημοσ. 4 Μαρτίου Γενικά δεν έχει κάποια αξία, αν δεν το θέλεις δώστο. Δεν είναι ποτό το οποίο αλλάζει με τον καιρό, είναι απόσταγμα, σοτ μπουκάλι δεν ωριμάζει. Ποιοτικά λογικά το πιο πιθανό είναι να έχασε. 1
MikhailBakurin Δημοσ. 4 Μαρτίου Δημοσ. 4 Μαρτίου On 27/02/2025 at 18:45, phanispal said: Σ' ευχαριστώ για την ενημέρωση. Πότε έγινε αυτό; Πάντως στη γεύση έχει κάποια διαφορά το καλοκαίρι που ήπια σε σχέση με το κλασικό Πλωμάρι. Δεν ξέρω αν ήταν παλιό το μπουκάλι ή όχι. Aυτό δεν ξέρω πότε έγινε (τώρα είδα το ποστ). ΣΙΓΟΥΡΑ όχι πολύ παλιά, γιατί στο Πλωμάρι το ίδιο κυκλοφορούν ακόμα μπουκάλια Ματαρέλλη με πρόχειρα επικολλημένο πάνω ένα αυτοκόλλητο πολύ παχύ, ώστε να αποκρύπτει την διεύθυνση του (κλειστού, πλέον) αποστακτηρίου. Όταν ρώτησα έναν μαγαζάτορα πότε άρχισαν να του έρχονται τέτοια, δεν θυμόταν (ή έκανε πως δεν θυμόταν). Επίσης, έκανα μία βόλτα τον Οκτώβριο να κουτσομπολέψω το αποστακτήριο και είναι κλειστό, αλλά όχι διαλυμένο ή ολοσκόνιστο. Πιθανώς περιμένει μία νέα ποτοποιΐα ή πρόκειται να χρησιμοποιηθεί ως κάτι άλλο (ήταν ο μόνος, μαζί με τον Πιτσιλαδή, που ήταν σε κεντρικό σημείο της κωμόπολης, οπότε το ακίνητο κάνει και για άλλες χρήσεις). Οι άλλοι 2 αποστακτές - ποτοποιοί (γιαννατσής - βαρβαγιάννης) είναι εκτός αστικού ιστού, ενώ ο βιομήχανος ''Ισίδωρος Αρβανίτης '' έχει εργοστάσιο στα διοικητικά όρια του Πλωμαρίου και κεντρικά γραφεία στην Κηφισιά Ν. Αττικής. Φαντάζομαι εκεί που σκαρφίζονται και οι μαρκετάδες τις ευφάνταστες διαφημίσεις τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα