Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρεται υπάρχει ένα site cocoluna που πουλάει κάτι αρκουδάκια, τέλος πάντων μπήκα να δω και πέρασε την παραγγελία έτσι χωρίς κάρτα τίποτα (λάθος μου γιατί εγώ δεν είδα ότι είχε αντικαταβολή). Τους έστειλα μήνυμα να την ακυρώσω από προχθές και δεν έχω λάβει απάντηση εάν φτάσει και δεν το παραλάβω γίνεται να έχω κάποια ποινή; 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Αφού δεν έχεις πληρώσει τίποτα δεν έχεις να φοβάσαι κάτι

Πάλι καλά γιατί σκεφτόμουν να το πάρω ως δώρο και να σταλθεί ως έκπληξη 

Δημοσ.

Πλασάρεται για ελληνική εταιρεία
image.png.7dd54f70560d32d7824b5083fc5d4cb8.png

κανένας δεν ειναι ελληνας στις φωτογραφίες :P 
image.png.9f6c479da4b68f56835cef40f102b084.png

γενικά να ξέρεις ότι έχεις 14 μέρες να αλλάξεις γνώμη χωρίς να χρειαστεί να δικαιολογηθείς και να το επιστρέψεις ακόμη και αν δεν ήταν καταλάθος η παραγγελία και αν το παρέλαβες* το προϊόν και προπληρώθηκε με πιστωτική αρκεί να μην ανοίξεις την συσκευασία και η αγορά να έγινε τηλεφωνικά ή online όχι δηλαδή σε φυσικό κατάστημα  

* σε κάποιες περιπτώσεις αν το παρέλαβες ίσως ζητήσουν έξοδα αποστολής αν δεν υπάρχει λόγος που άλλαξες γνώμη (πχ ελαττωματικό προϊόν κτλ)  αλλά δεν το εφαρμόζουν όλοι αυτό το skroutz πχ σου δίνει έναν αριθμό αγορών που μπορείς να παραλάβεις και να επιστρέψεις δωρεάν χωρίς λόγο μέσα σε 14 μέρες κάθε μήνα,  αν δεν το παραλάβεις όμως δεν χρεώνεσαι τίποτα γενικά 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Hancom είπε

Χαίρεται υπάρχει ένα site cocoluna που πουλάει κάτι αρκουδάκια, τέλος πάντων μπήκα να δω και πέρασε την παραγγελία έτσι χωρίς κάρτα τίποτα (λάθος μου γιατί εγώ δεν είδα ότι είχε αντικαταβολή). Τους έστειλα μήνυμα να την ακυρώσω από προχθές και δεν έχω λάβει απάντηση εάν φτάσει και δεν το παραλάβω γίνεται να έχω κάποια ποινή; 

Δηλαδή καταλάθος έβαλες όνομα και διευθυνση;

• Haha 3
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Δηλαδή καταλάθος έβαλες όνομα και διευθυνση;

Έπεσε στο πληκτρολόγιο και πατηθηκαν μόνα τους.

• Haha 12
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Hancom είπε

Μπήκες να δεις την ιστοσελίδα, και πέρασε την παραγγελία έτσι χωρίς να δώσεις κάρτα και τίποτα. 

Οκ.

Δεν ειναι τίποτα. Και εγώ το έκανα αυτό με μια ιστοσελίδα, μάλιστα όχι αρκουδάκι, αλλά ένα γκατζετακι χιλιάδων ευρώ. Ούτε κάρτα έβαλα ούτε πληρωσα, ούτε οδό έβαλα, αλλά ως δια μαγείας, το γκατζετακι ήρθε στην πορτα μου τσαμπε, έμαθαν που μένω με έναν μυστήριο τηλεπαθητικο τρόπο και το εστειλαν, ούτε κλικ στην σελίδα λέμε..... 

• Haha 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...