tomtomtom Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους. Υπάρχει ένα κανάλι και ένα προφίλ στο Telegram με το όνομα και την εικόνα του Davinci Jeremie (γνωστού στον κόσμο των crypto) που είναι απάτη και κλέβει τα λεφτά σας. Ενημερώστε τους γνωστούς και την οικογένειά σας και μην εμπιστεύεστε κανέναν. Σου λέει υποτίθεται ότι σου δίνει δωρεάν καθοδήγηση χωρίς προκαταβολικό κόστος και όταν πετύχεις τους στόχους σου του στέλνεις 10% από τα κέρδη. Το όνομα του καναλιού είναι κάτι σαν davinci mentorship με την εικόνα του Davinci Jeremie και είναι πολύ ενεργό γενικά. Στελνει πολλά μηνύματα καθημερινα και μάλιστα βάζει και ψεύτικα στιγμιότυπα οθόνης από άτομα που κερδίζουν χρήματα από αυτόν. Πέφτεις στην παγίδα και όταν του στέλνεις μνμ να ξεκινησεις σε καθοδηγεί μέσα από το πορτοφόλι σου στο site που βάζω σε φώτο και σου κλέβει το crypto. Προσοχή!!!! Αυτή είναι η διεύθυνση που πάνε τα χρήματα https://etherscan.io/address/0x9f2cb281a7a4b831c29ce140cf04fbc8dd606b29 και όπως βλέπετε έχει 478 συναλλαγές!!!! Πολλοί έχασαν τα λεφτά τους... Δεν ξέρω τι άλλο μπορώ να κάνω για να ενημερώσω τον κόσμο γι' αυτό!!!! Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου από tomtomtom 3
varade Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου δεν υπαρχει κατι που ΔΕΝ ειναι απατη στο τελεγκραμ...
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 30 λεπτά πριν, tomtomtom είπε Καλησπέρα σε όλους. Υπάρχει ένα κανάλι και ένα προφίλ στο Telegram με το όνομα και την εικόνα του Davinci Jeremie (γνωστού στον κόσμο των crypto) που είναι απάτη και κλέβει τα λεφτά σας. Ενημερώστε τους γνωστούς και την οικογένειά σας και μην εμπιστεύεστε κανέναν. Σου λέει υποτίθεται ότι σου δίνει δωρεάν καθοδήγηση χωρίς προκαταβολικό κόστος και όταν πετύχεις τους στόχους σου του στέλνεις 10% από τα κέρδη. Το όνομα του καναλιού είναι κάτι σαν davinci mentorship με την εικόνα του Davinci Jeremie και είναι πολύ ενεργό γενικά. Στελνει πολλά μηνύματα καθημερινα και μάλιστα βάζει και ψεύτικα στιγμιότυπα οθόνης από άτομα που κερδίζουν χρήματα από αυτόν. Πέφτεις στην παγίδα και όταν του στέλνεις μνμ να ξεκινησεις σε καθοδηγεί μέσα από το πορτοφόλι σου στο site που βάζω σε φώτο και σου κλέβει το crypto. Προσοχή!!!! Αυτή είναι η διεύθυνση που πάνε τα χρήματα https://etherscan.io/address/0x9f2cb281a7a4b831c29ce140cf04fbc8dd606b29 και όπως βλέπετε έχει 478 συναλλαγές!!!! Πολλοί έχασαν τα λεφτά τους... Δεν ξέρω τι άλλο μπορώ να κάνω για να ενημερώσω τον κόσμο γι' αυτό!!!! Σε δάγκωσε; 1
phanispal Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Τελικά υπάρχουν λεφτά για όλους που βγαίνουν εύκολα και νόμιμα;
Therempant Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 43 λεπτά πριν, phanispal είπε Τελικά υπάρχουν λεφτά για όλους που βγαίνουν εύκολα και νόμιμα; Εύκολα και νόμιμα είναι νομίζω ανόμοιες έννοιες, τουλάχιστον για την πλειοψηφία των περιπτώσεων. 1
tomtomtom Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 17 ώρες πριν, phanispal είπε Τελικά υπάρχουν λεφτά για όλους που βγαίνουν εύκολα και νόμιμα; Όχι εμένα προσωπικά αλλά πολύ κοντινό μου πρόσωπο, το οποίο μου το είπε μήπως και μπορέσουμε να κάνουμε κάτι. Το λιγότερο που μπορώ να κάνω είναι να το δημοσιοποιήσω μήπως και σωθεί κανένας άλλος... Γενικά ότι κυκλοφορεί σε Telegram, Whats App, Viber κτλ ειναι scam και θελει προσοχη...
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2 ώρες πριν, tomtomtom είπε Όχι εμένα προσωπικά αλλά πολύ κοντινό μου πρόσωπο, το οποίο μου το είπε μήπως και μπορέσουμε να κάνουμε κάτι. Το λιγότερο που μπορώ να κάνω είναι να το δημοσιοποιήσω μήπως και σωθεί κανένας άλλος... Γενικά ότι κυκλοφορεί σε Telegram, Whats App, Viber κτλ ειναι scam και θελει προσοχη... Παθήματα μαθήματα είναι αυτά.Ελπίζω να μην ήταν πολύ ακριβό το μάθημα.
militarist Δημοσ. 1 Μαρτίου Δημοσ. 1 Μαρτίου Σου λέει ο άλλος δώσε μου access στο πορτοφόλι μου και του δίνεις ….. δλδ scam βρωμάει από χιλιόμετρα … 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα