lp_fan_1 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα τον τελευταίο καιρό ψάχνομαι για αυτοκίνητο. Σκεφτόμουν για καινούργιο στα 25 με 27.000 ευρώ. Ζω σε επαρχία, συνεπώς δεν θα κάνω μεγάλες αποστάσεις. Τα αυτοκίνητα που έχω ξεχωρίσει σε αυτά τα χρήματα είναι τα παρακάτω: 1)i30 fastback 2η έκδοση(140 άλογα) (hyundai είχα και παλιά και ήταν πολύ αξιόπιστο και γενικά ήμουν πολύ ευχαριστημένος) 2) MG zs max hybrid +( 2η έκδοση) (με επιφύλαξη το συγκεκριμένο γιατί δεν γνωρίζω αν είναι αρκετά αξιόπιστα στο χρόνο) Έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο αμάξι που θα άξιζε να δω από κοντά γύρω στο budget μου? (P.S. Δεν ενδιαφέρομαι για ηλεκτρικά, Toyota και Citroen τα οποία δεν μου αρέσουν καθόλου εμφανισιακά) Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου από lp_fan_1
lp_fan_1 Δημοσ. 1 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, NikosKallithea είπε CH-R Καπου τοσο εχει νομιζω Δεν μαρεσουν καθόλου τα toyota εμφανισιακά ειδικά το συγκεκριμένο μοντέλο Επίσης ποια η γνώμη σας για renault arkana? Επεξ/σία 1 Μαρτίου από lp_fan_1
NeCrOmAnCeR19 Δημοσ. 1 Μαρτίου Δημοσ. 1 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Αν αντεχεις να πας στα σχεδόν 30κ παιρνεις zs max luxury και ξενοιαζεις ... Γιατι δεν κοιτάζεις κάποιο της byd ηλεκτρικό atto 2 , dolpin ( όταν ανοίξει ξανα το πρόγραμμα) Επεξ/σία 1 Μαρτίου από NeCrOmAnCeR19
paylidis Δημοσ. 1 Μαρτίου Δημοσ. 1 Μαρτίου Στις 28/2/2025 στις 9:17 ΜΜ, lp_fan_1 είπε (P.S. Δεν ενδιαφέρομαι για ηλεκτρικά, Toyota και Citroen τα οποία δεν μου αρέσουν καθόλου εμφανισιακά) Ότι είπες ότι σε δε ενδιαφέρει, αυτά σου προτείνουν. Κλασσικο insomnia 😂 Audi A1 allstreet? H skoda Octavia αν θες χώρους 4 1 12
Seldon68 Δημοσ. 2 Μαρτίου Δημοσ. 2 Μαρτίου Το qasqai ειναι στα 27.000 και ειναι το καλυτερο αυτοκινητο overall που μπορεις να αγορασεις με αυτα τα λεφτα. 7
tutuyo Δημοσ. 2 Μαρτίου Δημοσ. 2 Μαρτίου Μεταξύ των 2 που παραθέτεις, σαφώς το υβριδικό για μια σειρά από λόγους με κυριότερους το αυτόματο και την οικονομία 1
lp_fan_1 Δημοσ. 2 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2 ώρες πριν, tutuyo είπε Μεταξύ των 2 που παραθέτεις, σαφώς το υβριδικό για μια σειρά από λόγους με κυριότερους το αυτόματο και την οικονομία Το μόνο που με προβληματίζει είναι κατά πόσο αξιόπιστα θα φανούν στον χρόνο τα MG καθώς και πόσο εύκολο είναι να βρεθούν ανταλλακτικά για αυτά τα μοντέλα μιας και μιλάμε για νέα σειρά αυτοκινήτων που τώρα αρχίζει και εδραιώνεται στην Ελλάδα. 2 ώρες πριν, Seldon68 είπε Το qasqai ειναι στα 27.000 και ειναι το καλυτερο αυτοκινητο overall που μπορεις να αγορασεις με αυτα τα λεφτα. Το qasqai είναι η αλήθεια το σκεφτόμουν, πολύ ωραίο αυτόκινητο, σίγουρα θα το δω και αυτό από κοντά.
andreas-d Δημοσ. 2 Μαρτίου Δημοσ. 2 Μαρτίου Αν μπορείς να κάνεις την υπέρβαση και να έχεις αμάξι οχι μπρίκι. Bmw 120 από 29.700€ Alfa Romeo junior απο 28.500€ Mini cooper c από 26.950€ 3
lp_fan_1 Δημοσ. 2 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου Οχι στα 30 ξεφεύγουμε 46 λεπτά πριν, dsi44 είπε Αν ειναι να δωσεις 30Κ δωστα για bmw
andreas-d Δημοσ. 2 Μαρτίου Δημοσ. 2 Μαρτίου 55 λεπτά πριν, lp_fan_1 είπε Οχι στα 30 ξεφεύγουμε Κατανοητό, όμως σκέψου και τη μεταπωληση κάποια στιγμή, το bmw θα στα δώσει πίσω τα 3000€ το nissan όμως όχι..
TechnoState Δημοσ. 2 Μαρτίου Δημοσ. 2 Μαρτίου ....στο εύρος τιμής που κοιτάς κ μετά απο επίσκεψη στην λιστα-ranking πωλήσεων αυτή την στιγμή, υπάρχουν τα 2008 (δεν ξέρω αν ευρύτερα απέκλειες τα PSA-Stellantis μαζί με τα Cintroen) νέο Astra (σε ένα μεταλλικό γκρι-ματ χρωματισμό στο οποίο το αγόρασε συνάδελφος, μου φάνηκε πολύ εντυπωσιακό) και το πολύ τίμιο αξιόπιστο και vfm νέο Vitara. Κατά περίπτωση, οι τιμές ξεκινάνε λίγο κάτω απο το μπάτζετ σου και ανεβαίνουν όσο αλλάζουν οι εκδόσεις και ο εξοπλισμός. 1
Nabuko Δημοσ. 2 Μαρτίου Δημοσ. 2 Μαρτίου 2 ώρες πριν, lp_fan_1 είπε Το qasqai είναι η αλήθεια το σκεφτόμουν, πολύ ωραίο αυτόκινητο, σίγουρα θα το δω και αυτό από κοντά. Αν σε ενδιαφέρει αυτόματο κιβώτιο θα περάσεις τα 30. Στα 27 παίρνεις μηχανικό. Στις 28/2/2025 στις 9:17 ΜΜ, lp_fan_1 είπε 1)i30 fastback 2η έκδοση(140 άλογα) 2) MG zs max hybrid +( 2η έκδοση) Και τα 2 είναι διαφορετικής κατηγορίας. Ξέρεις τι ψάχνεις ή θέλεις ότι να ναι αρκεί να είναι καινούριο μέχρι τα 27 χιλιάρικα? Στις 28/2/2025 στις 9:17 ΜΜ, lp_fan_1 είπε Έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο αμάξι που θα άξιζε να δω από κοντά γύρω στο budget μου? Kia Xceed 7
lp_fan_1 Δημοσ. 2 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 1 ώρα πριν, Nabuko είπε Και τα 2 είναι διαφορετικής κατηγορίας. Ξέρεις τι ψάχνεις ή θέλεις ότι να ναι αρκεί να είναι καινούριο μέχρι τα 27 χιλιάρικα? Ξέρω τι θέλω και τα έχω ψάξει λίγο πολύ τα μοντέλα. Διαφορετικά ξέρω ότι είναι μιας και το zs είναι πλήρες υβριδικό ενώ το i30 έχει μόνο υποβοήθηση της hybrid λειτουργίας μόνο στον κινητήρα. Hyundai θα πήγαινα για θέμα αξιοπιστίας γιατί είχα στο παρελθόν και είναι απλά οκ σε εμφάνιση,δεν με χαλάει δηλαδή ενω το zs μου άρεσε πιο πολύ εξωτερικά και εσωτερικά και φυσικά μιλάμε για πλήρες υβριδικό μοντέλο αλλά με επιφύλαξη για αυτό το συγκεκριμένο μοντέλο διότι δεν γνωρίζουμε "μελοντικά" αν δεν βγάλει σοβαρά προβλήματα και πόσο αξιόπιστο είναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα