Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, lp_fan_1 είπε

Διαφορετικά ξέρω ότι είναι μιας και το zs είναι πλήρες υβριδικό ενώ το i30 έχει μόνο υποβοήθηση της hybrid λειτουργίας μόνο στον κινητήρα.

Δεν αναφέρομαι στον κινητήρα. Το MG είναι SUV ενώ το Hyundai όχι.

25 λεπτά πριν, lp_fan_1 είπε

Ξέρω τι θέλω

Άρα τι θέλεις? B-SUV, C-SUV, sedan, hatchback, s/w? 

• Like 1
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Δεν αναφέρομαι στον κινητήρα. Το MG είναι SUV ενώ το Hyundai όχι.

Δεν με ενδιαφέρει αν είναι SUV η hatchback πάω με κριτήριο καθαρά τι μου αρέσει πρώτα εμφανισιακά και μετά ως προς θέμα αξιοπιστίας. Άρα είτε hatcback ειτε B-SUV η C-SUV δεν έχω θέμα(sedan όχι μακριά)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, lp_fan_1 said:

Ξέρω τι θέλω και τα έχω ψάξει λίγο πολύ τα μοντέλα. Διαφορετικά ξέρω ότι είναι μιας και το zs είναι πλήρες υβριδικό ενώ το i30 έχει μόνο υποβοήθηση της hybrid λειτουργίας μόνο στον κινητήρα.

Hyundai θα πήγαινα για θέμα αξιοπιστίας γιατί είχα στο παρελθόν και είναι απλά οκ σε εμφάνιση,δεν με χαλάει δηλαδή ενω το zs μου άρεσε πιο πολύ εξωτερικά και εσωτερικά και φυσικά μιλάμε για πλήρες υβριδικό μοντέλο αλλά με επιφύλαξη για αυτό το συγκεκριμένο μοντέλο διότι δεν γνωρίζουμε "μελοντικά" αν δεν βγάλει σοβαρά προβλήματα και πόσο αξιόπιστο είναι.

α και το ποιο σημαντικό .....  μην πατε βάση λογικής ειχα παλιά τάδε εταιρεία ηταν σκυλί....... ενα παραδειγμα...... hyundai i20 πρωτης γεννιας και σημερινό ..... το πρώτο ηταν σκυλί και τωρινό ειναι λαχείο....... το ιδιο και σε παρα πολλα αλλα αυτοκινιτα καινουργια παιζει 

Επεξ/σία από Black Demis
  • Like 4
Δημοσ.

παρε το zs το συμβατικο με 20,000 και θα εχεις οτι καλυτερο μπορεις να παρεις με 20Κ,μετα παμε σε dacia.

σε καμια περιπτωση 27Κ στο δρομο χωρις να πας σε premium παρκα.

Δημοσ.
54 minutes ago, dsi44 said:

παρε το zs το συμβατικο με 20,000 και θα εχεις οτι καλυτερο μπορεις να παρεις με 20Κ,μετα παμε σε dacia.

σε καμια περιπτωση 27Κ στο δρομο χωρις να πας σε premium παρκα.

επειδη ηταν να το παρουμε...... οχι...... θα ελεγα οχι με τπτ..... και μονο για εναν λογο... αυτος ο κινητήρας δεν ειναι για τέτοιο τέρας..... οσο είσαι στην πόλη... παλεύεται εξω θα μετανιωσεις την ζωη σου σε ενα μικρο αμαξι (σαν το yaris πχ) θα ηταν μια καλη λυση για ενα απλό συμβατικό αυτοκίνητο χωρίς απαιτήσεις αλλά οχι σε αυτο το σκαφος και αυτο το βαρος 1.5 τονους και βαλε
στην θεση του θα επαιρνα παντος ηλεκτρικο πχ byd dolphin απο την σητγμη που μενει στην επαρχια κατα 95% εχει σπιτι με parking κατι το οποιο στην πολη βλεπουμε μονο στα ονειρα..... οπως και την φορτηση ηλεκτρικου σπιτι

• Like 1
Δημοσ.
23 hours ago, lp_fan_1 said:

τι μου αρέσει πρώτα εμφανισιακά

Έχεις δώσει την απάντησή σου στο πρώτο σου post. Hyundai i30 fastback μόνο. Υπέροχο αν το πάρεις στο σωστό χρώμα (λευκό) και αξιόπιστο, γρήγορο, άνετο σε χώρους κλπ κλπ.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, tasoe είπε

Έχεις δώσει την απάντησή σου στο πρώτο σου post. Hyundai i30 fastback μόνο. Υπέροχο αν το πάρεις στο σωστό χρώμα (λευκό) και αξιόπιστο, γρήγορο, άνετο σε χώρους κλπ κλπ.

Ανάμεσα σε fastback i30 ήμουν και pegeuot 2008 είναι η αλήθεια. Όσον αφορά για το χρώμα που λες. Το άσπρο που λες φαντάζομαι το περλέ έτσι? Η το απλό? Είδα μερικά στον δρόμο και ήταν πολύ όμορφα.

Δημοσ.
1 hour ago, lp_fan_1 said:

Ανάμεσα σε fastback i30 ήμουν και pegeuot 2008 είναι η αλήθεια. Όσον αφορά για το χρώμα που λες. Το άσπρο που λες φαντάζομαι το περλέ έτσι? Η το απλό? Είδα μερικά στον δρόμο και ήταν πολύ όμορφα.

fastback i30 με 1,5 κινητήρα και αυτόματο πιστεύω θα ειναι η καλύτερη λυση

• Like 2
Δημοσ.
1 hour ago, lp_fan_1 said:

Και τα δύο άσπρα μια χαρά είναι. Το πιο φτηνό να επιλέξεις.

38 minutes ago, Black Demis said:

fastback i30 με 1,5 κινητήρα και αυτόματο πιστεύω θα ειναι η καλύτερη λυση

Όχι αυτόματο, προς Θεού. Δεν το θέλει για να πηγαίνει στη λαϊκή. Επαρχία μένει, ούτε θα μπλέκει στην κίνηση στο κέντρο της Αθήνας ούτε τίποτα.

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, tasoe said:

Όχι αυτόματο, προς Θεού. Δεν το θέλει για να πηγαίνει στη λαϊκή. Επαρχία μένει, ούτε θα μπλέκει στην κίνηση στο κέντρο της Αθήνας ούτε τίποτα.

μεταπολιτικη αξια εχει τεραστια το αυτομματο

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, tasoe είπε

Και τα δύο άσπρα μια χαρά είναι. Το πιο φτηνό να επιλέξεις.

Γιατί προτείνεις το απλό και όχι το περλέ? Επίσης όταν λέω επαρχία μην φανταστείς κανένα κουτσοχώρι με 500-1000 κατοίκους. Σκεφτόμουν για αυτόματο είναι η αλήθεια όπως και να'χει.

Μια ερώτηση να κάνω ακόμη που θέλω όποιος μπορεί να βοηθήσει. Υπάρχει περίπτωση να διαπραγματευτώ τιμή(κανα 500-700 ευρώ) η εξοπλισμό στην αντιπροσωπεία αν δώσω ντουκου όλα τα λεφτά? Η είναι στάνταρ η τιμή και ο εξτρα εξοπλισμός στο αμάξι που ήδη έχει και δεν διαπραγματεύονται τίποτα?

Επεξ/σία από lp_fan_1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, lp_fan_1 είπε

Γιατί προτείνεις το απλό και όχι το περλέ? Επίσης όταν λέω επαρχία μην φανταστείς κανένα κουτσοχώρι με 500-1000 κατοίκους. Σκεφτόμουν για αυτόματο είναι η αλήθεια όπως και να'χει.

Μια ερώτηση να κάνω ακόμη που θέλω όποιος μπορεί να βοηθήσει. Υπάρχει περίπτωση να διαπραγματευτώ τιμή(κανα 500-700 ευρώ) η εξοπλισμό στην αντιπροσωπεία αν δώσω ντουκου όλα τα λεφτά? Η είναι στάνταρ η τιμή και ο εξτρα εξοπλισμός στο αμάξι που ήδη έχει και δεν διαπραγματεύονται τίποτα?

Ανάλογα την αντιπροσωπεία. Εμένα μου έκοψαν το 10% από την τιμή καταλόγου το 2021. Άλλες δεν κόβουν ούτε ευρώ. Εξαρτάται από το μοντέλο, από τον στόχο πωλήσεων, από την ελαστικότητα του εισαγωγέα κλπ. Σίγουρα πάντως δεν χάνεις τίποτα να το ζητήσεις.

• Like 2
Δημοσ.
2 hours ago, lp_fan_1 said:

Γιατί προτείνεις το απλό και όχι το περλέ?

Το απλό λευκό το προτείνω με την έννοια της τιμής. Προσωπικά δεν κοστολογώ το περλέ πάνω από 100€. Νομίζω ότι είναι κανά 500άρικο παραπάνω και γω δε θα τα έδινα. Ένα πεντάκαθαρο αμάξι φαίνεται ωραίο όπως και να χει, δεν έχω δει ποτέ αμάξι στην πένα και να πω "ρε γαμώτο, έπρεπε να είναι περλέ".

Δημοσ.
Στις 28/2/2025 στις 9:17 ΜΜ, lp_fan_1 είπε

Καλησπέρα τον τελευταίο καιρό ψάχνομαι για αυτοκίνητο. Σκεφτόμουν για καινούργιο στα 25 με 27.000 ευρώ. Ζω σε επαρχία, συνεπώς δεν θα κάνω μεγάλες αποστάσεις. Τα αυτοκίνητα που έχω ξεχωρίσει σε αυτά τα χρήματα είναι τα παρακάτω:

1)i30 fastback 2η έκδοση(140 άλογα) (hyundai είχα και παλιά και ήταν πολύ αξιόπιστο και γενικά ήμουν πολύ ευχαριστημένος)

2) MG zs max hybrid +( 2η έκδοση) (με επιφύλαξη το συγκεκριμένο γιατί δεν γνωρίζω αν είναι αρκετά αξιόπιστα στο χρόνο)

Έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο αμάξι που θα άξιζε να δω από κοντά γύρω στο budget μου?

(P.S. Δεν ενδιαφέρομαι για ηλεκτρικά, Toyota και Citroen τα οποία δεν μου αρέσουν καθόλου εμφανισιακά)

Δε θα προτείνω κάποιο μοντέλο σεβόμενος το ότι δεν ενδιαφέρεσαι για ηλεκτρικά, αλλά για επαρχία, ειδικά αν έχεις και μονοκατοικία, είναι τεράστιο συν για ηλεκτρικό. Ίσως πρέπει να το ξανασκεφτείς.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...