ProponitisTouKanape Δημοσ. 19 Απριλίου Δημοσ. 19 Απριλίου (επεξεργασμένο) Στις 10/3/2025 στις 4:06 ΜΜ, vagos789 είπε Ποια site θεωρειτε οτι ειναι καλα για ανευρεση εργασιας; (εκτος Linkedin που ηδη αναφερθηκε) Πολύ γενική ερώτηση. Αν κοιτάς εργασία σε μεγάλες εταιρίες και πολυεθνικές, ειδικά για εξειδικευμένες θέσεις, τότε το LinkedIn είναι ψιλομονόδρομος. Για πιο blue-collar δουλειές ή entry-level γραφείου (π.χ. γραμματειακή υποστήριξη) τότε έχει πολλές αγγελίες και το Indeed. Σίγουρα δε χάνεις κάτι να φτιαξεις κι εκεί ένα προφιλ Στις 13/4/2025 στις 12:32 ΠΜ, Neptu είπε επιστρέφω στο θέμα για να πω ότι τελικά βρήκα δουλεια και το αστείο ξέρετε ποιο είναι; Ότι την βρήκα μέσω fb. Κανονική δουλειά όχι δουλειά από το σπιτι και 3000€ την εβδομάδα και άλλα τέτοια κουλά. Αρκετές επιχειρήσεις ανεβάζουν αγγελίες στο λογαριασμό τους στο fb. Εντάξει μπορεί να μη το κάνουν μεγάλες επιχειρήσεις. Βέβαια πολύ πιθανό να ρίξω άκυρο διότι βλέπω αρκετά καβούρια να βγαίνουν από τις τσέπες τους. Εξαρτάται από εμένα τι θα κάνω μιας και περιμένουν την απάντηση μου. Αν είναι θετική ξεκινάμε. Αλλά μάλλον θα ψάξω για κάτι καλύτερο. Δε θέλω να αναφέρω λεπτομέρειες για περιοχή και κλάδο. Θέλω να δω πόσο θα μου πάρει μέχρι να βρω σοβαρή δουλειά και όχι κάτι γελοίους τύπους που έχει κολλήσει το μυαλό τους στο βασικό μισθό ή στην καλύτερη κάτι κέρματα παραπάνω. Το κακό είναι ότι δε καίγομαι και τόσο επειδή δουλεύω οπότε δε ψάχνω με μανία. Οι δουλειές είναι σα τις σχέσεις. Όταν ψάχνεις σοβαρά πρέπει να κυνηγάς, όταν εχεις, σου παρουσιάζονται καλες ευκαιρίες 😁 Επεξ/σία 19 Απριλίου από ProponitisTouKanape
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα