dchatz Δημοσ. 6 Μαρτίου Δημοσ. 6 Μαρτίου Παρόλο που ακόμα σημερα αναφέρει αν μπεις στη σελίδα ότι "Δωρο η αξία ΦΠΑ μόνο για σήμερα" δε τη δίνει την προσφορά στο καλάθι. 1
spiros696 Δημοσ. 6 Μαρτίου Δημοσ. 6 Μαρτίου 20 ώρες πριν, Thanosar13 είπε Μόλις αγόρασα το drone που ήθελα χάρη στην προσφορά, έστω και μια μέρα αργότερα. Many thanks! Τι εννοεις; Για μια μερα δεν ισχυαν μονο οι προσφορες; Εγω το ειδα μετα τα μεσανυχτα και δεν υπηρχε πια νομιζω
Thanosar13 Δημοσ. 6 Μαρτίου Δημοσ. 6 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, spiros696 είπε Τι εννοεις; Για μια μερα δεν ισχυαν μονο οι προσφορες; Εγω το ειδα μετα τα μεσανυχτα και δεν υπηρχε πια νομιζω Ναι στο site δεν υπήρχε η προσφορά, αλλά πήγα από το κατάστημα την επόμενη μέρα (Τρίτη) και μου το έδωσαν στην τιμή της προσφοράς, αφού προφανώς το ζήτησα πρώτα εγώ. Επεξ/σία 6 Μαρτίου από Thanosar13 2 1
Eddy_Gordo Δημοσ. 10 Μαρτίου Δημοσ. 10 Μαρτίου Παιδες πήρα και εγώ το dji neo fly more combo. Μια μικρή βοήθεια: Ποια είναι η εφαρμογή που πρέπει να κατεβάσω στο κινητό μου; στο playstore μου βγάζει αρκετές όταν γράφω dji ενώ αυτή που σκαναρα απο το κουτι 700+mb δεν θέλει να την κανει εγκατάσταση ...
StormGr Δημοσ. 10 Μαρτίου Δημοσ. 10 Μαρτίου 37 λεπτά πριν, Eddy_Gordo είπε Παιδες πήρα και εγώ το dji neo fly more combo. Μια μικρή βοήθεια: Ποια είναι η εφαρμογή που πρέπει να κατεβάσω στο κινητό μου; στο playstore μου βγάζει αρκετές όταν γράφω dji ενώ αυτή που σκαναρα απο το κουτι 700+mb δεν θέλει να την κανει εγκατάσταση ... DJI Fly αν θυμάμαι καλά όμως δεν υπάρχει στο play store την κατεβαζεις από το site τους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα