Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρόλο που ακόμα σημερα αναφέρει αν μπεις στη σελίδα ότι "Δωρο η αξία ΦΠΑ μόνο για σήμερα" δε τη δίνει την προσφορά στο καλάθι.

• Like 1
  • Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
20 ώρες πριν, Thanosar13 είπε

Μόλις αγόρασα το drone που ήθελα χάρη στην προσφορά, έστω και μια μέρα αργότερα.

Many thanks! 

Τι εννοεις; Για μια μερα δεν ισχυαν μονο οι προσφορες; Εγω το ειδα μετα τα μεσανυχτα και δεν υπηρχε πια νομιζω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, spiros696 είπε

Τι εννοεις; Για μια μερα δεν ισχυαν μονο οι προσφορες; Εγω το ειδα μετα τα μεσανυχτα και δεν υπηρχε πια νομιζω

Ναι στο site δεν υπήρχε η προσφορά, αλλά πήγα από το κατάστημα την επόμενη μέρα (Τρίτη) και μου το έδωσαν στην τιμή της προσφοράς, αφού προφανώς το ζήτησα πρώτα εγώ. 

Επεξ/σία από Thanosar13
  • Like 2
  • Sad 1
Δημοσ.

Παιδες πήρα και εγώ το dji neo fly more combo. Μια μικρή βοήθεια: Ποια είναι η εφαρμογή που πρέπει να κατεβάσω στο κινητό μου;  στο playstore μου βγάζει αρκετές όταν γράφω dji ενώ αυτή που σκαναρα απο το κουτι 700+mb δεν θέλει να την κανει εγκατάσταση ...

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, Eddy_Gordo είπε

Παιδες πήρα και εγώ το dji neo fly more combo. Μια μικρή βοήθεια: Ποια είναι η εφαρμογή που πρέπει να κατεβάσω στο κινητό μου;  στο playstore μου βγάζει αρκετές όταν γράφω dji ενώ αυτή που σκαναρα απο το κουτι 700+mb δεν θέλει να την κανει εγκατάσταση ...

DJI Fly αν θυμάμαι καλά όμως δεν υπάρχει στο play store την κατεβαζεις από το site τους

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...