Επισκέπτης Δημοσ. 3 Μαρτίου Δημοσ. 3 Μαρτίου Νομίζω έχω μπαν ΙΜΕΙ της συσκευής μου, γιατί κατά έναν περίεργο τρόπο, όποιος λογαριασμός φτιάχνω στο reddit, τρώω instant ban. Είμαι νοσοκομείο και στο reddit πέρναγα χρόνο, δεν έχω και τίποτα άλλο να κάνω. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το παρακάμψω; Θενκς
hawkpilot Δημοσ. 3 Μαρτίου Δημοσ. 3 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 12 minutes ago, lydd said: Νομίζω έχω μπαν ΙΜΕΙ της συσκευής μου, γιατί κατά έναν περίεργο τρόπο, όποιος λογαριασμός φτιάχνω στο reddit, τρώω instant ban. Είμαι νοσοκομείο και στο reddit πέρναγα χρόνο, δεν έχω και τίποτα άλλο να κάνω. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το παρακάμψω; Θενκς Το IMEI του κινητού δε γνωστοποιείται σε κανένα website. Ενεργοποίησε τη λειτουργία πτήσης, απενεργοποίησε τη μετά από 5-10 δευτερόλεπτα και μετά προσπάθησε να συνδεθείς χωρίς wifi. Edit: Μη χρησιμοποιείς τη native εφαρμογή του reddit γιατί η συγκεκριμένη μπορεί να διαβάζει το IMEI. Επίσης, χρησιμοποίησε άλλον browser ή καθάρισε cookies. Επεξ/σία 3 Μαρτίου από hawkpilot
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Μαρτίου Δημοσ. 12 Μαρτίου Στις 3/3/2025 στις 9:59 ΜΜ, hawkpilot είπε Το IMEI του κινητού δε γνωστοποιείται σε κανένα website. Ενεργοποίησε τη λειτουργία πτήσης, απενεργοποίησε τη μετά από 5-10 δευτερόλεπτα και μετά προσπάθησε να συνδεθείς χωρίς wifi. Edit: Μη χρησιμοποιείς τη native εφαρμογή του reddit γιατί η συγκεκριμένη μπορεί να διαβάζει το IMEI. Επίσης, χρησιμοποίησε άλλον browser ή καθάρισε cookies. Καμία σωτηρία. Δοκίμασα άλλο browser, και wifi (και reboot) και data, και ενώ δεν γίνεται insta ban, γίνεται πολύ γρήγορα ban. Δεν μπορώ να καταλάβω ΤΙ βρίσκουν και με εντοπίζουν. Δεν δουλεύει ούτε το VPN. Και μόλις έφαγα ban από το Opera, δεν μπορώ πλέον ούτε να κάνω λογαριασμό καν από εκεί, δεν μπορώ να κάνω sign up τίποτα. Την ίδια πορεία πήρε και το Firefox. Έχω ακόμη μια συσκευή να δοκιμάσω, αλλά φοβάμαι γιατί αν όντως δεν βρίσκουν το ΙΜΕΙ oι browsers, γιατί πάντα τρώω ban από κάθε browser, ακόμη και καινούριους, και διεγραμμενα cookies? Στο όπερα τώρα και με διεγραμμενα cookies, δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω sign up. Τι είναι αυτό που εντοπίζουν;
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Μαρτίου Δημοσ. 12 Μαρτίου 14 λεπτά πριν, georgiouu είπε IP ; Η ip είναι στο ίντερνετ; Στη συσκευή; Πού; Γιατί έκανα reboot το wifi και πάλι έφαγα ban.
BlackRose56 Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου κουλό μου φαίνεται αυτό που λες, δεν ρίχνουν έτσι άπλα ban! δοκίμασε και με τα data αν είσαι με το wifi του νοσοκομείου. Στην τελική, τι ασχολείσαι και με το reddit, πέρα από το οτι χάλασε, ειναι γεμάτο bots και misinformation. μπες 9gag η lemmy.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου 2 ώρες πριν, BlackRose56 είπε κουλό μου φαίνεται αυτό που λες, δεν ρίχνουν έτσι άπλα ban! δοκίμασε και με τα data αν είσαι με το wifi του νοσοκομείου. Στην τελική, τι ασχολείσαι και με το reddit, πέρα από το οτι χάλασε, ειναι γεμάτο bots και misinformation. μπες 9gag η lemmy. Με όλα έχω δοκιμάσει. Μου αρέσουν τα πολλά subs και η οικειότητα που έχω με αυτό.
hawkpilot Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου 9 hours ago, lydd said: Καμία σωτηρία. Δοκίμασα άλλο browser, και wifi (και reboot) και data, και ενώ δεν γίνεται insta ban, γίνεται πολύ γρήγορα ban. Δεν μπορώ να καταλάβω ΤΙ βρίσκουν και με εντοπίζουν. Δεν δουλεύει ούτε το VPN. Και μόλις έφαγα ban από το Opera, δεν μπορώ πλέον ούτε να κάνω λογαριασμό καν από εκεί, δεν μπορώ να κάνω sign up τίποτα. Την ίδια πορεία πήρε και το Firefox. Έχω ακόμη μια συσκευή να δοκιμάσω, αλλά φοβάμαι γιατί αν όντως δεν βρίσκουν το ΙΜΕΙ oι browsers, γιατί πάντα τρώω ban από κάθε browser, ακόμη και καινούριους, και διεγραμμενα cookies? Στο όπερα τώρα και με διεγραμμενα cookies, δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω sign up. Τι είναι αυτό που εντοπίζουν; Δοκίμασε από άλλη συσκευή (εκτός wifi) χρησιμοποιώντας browser - μην κάνεις login, απλά σέρφαρε. Αν έχεις ενεργοποιημένη τη λειτουργία εντοπισμού μέσω GPS, απενεργοποιήσε τη. Αν πράγματι σε μπλοκάρει το reddit, υπάρχει ενδεχόμενο να το κάνει με fingerprinting αν και μου φαίνεται αρκετά δύσκολο αφού έχεις δοκιμάσει και με άλλον browser. Υπάρχει και το ενδεχόμενο να τρέχει κάτι κακόβουλο στη συσκευή σου.
Drogan Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Περαστικά TS! Μιλώντας εκ πείρας έχει να κάνει με το fingerprint της συσκευής σου. Μπορείς να δοκιμάσεις τη χρήση διαφορετικού προγράμματος περιήγησης που επιτρέπει αλλαγή user agent, όπως το Firefox, το οποίο υποστηρίζει τέτοιες δυνατότητες μέσω add-ons όπως το User-Agent Switcher for Firefox Android. Στο spoiler tag είναι οι βασικές πληροφορίες του αποτυπώματος ώστε να γίνει κατανοητό πως με αλλαγή ip ή με χρήση vpn χωρίς την απόκρυψη του αποτυπώματος της συσκευής που χρησιμοποιείς είσαι φακελωμένος. Spoiler Το fingerprint μιας συσκευής, όπως ένα κινητό, είναι ένας μοναδικός κωδικός που δημιουργείται από συνδυασμό πληροφοριών, όπως το μοντέλο της συσκευής, η έκδοση του λειτουργικού συστήματος, η ανάλυση οθόνης και ο τύπος του περιηγητή. Αυτές οι πληροφορίες συλλέγονται όταν επισκέπτεστε ένα site, και η συνδυαστική τους φύση καθιστά κάθε συσκευή σχεδόν μοναδική, παρόμοια με ανθρώπινο δακτυλικό αποτύπωμα. Πώς ένα Site Μπορεί να Κάνει Instant Ban Ένα site ή forum μπορεί να συλλέξει το fingerprint κατά την πρώτη επίσκεψη/εγγραφή και να το αποθηκεύσει. Αν ένας χρήστης παραβιάσει τους κανόνες, το fingerprint του προστίθεται σε μια λίστα απαγορευμένων. Στην επόμενη προσπάθεια πρόσβασης, το site ελέγχει το fingerprint και, αν ταιριάζει με την απαγορευμένη λίστα, απαγορεύει αμέσως την πρόσβαση, χωρίς περαιτέρω αλληλεπίδραση. Αναπάντεχη Λεπτομέρεια Μια ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια είναι ότι κάποιες πλατφόρμες, όπως το Reddit, φαίνεται να χρησιμοποιούν αυτήν την τεχνική για να εντοπίζουν χρήστες που προσπαθούν να παρακάμψουν αποκλεισμούς, ακόμα και αν αλλάξουν λογαριασμό ή IP Επεξ/σία 13 Μαρτίου από Drogan 2 1
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου Δηλαδή με άλλη συσκευή δεν θα έχω πρόβλημα, σωστά; Όντως, δοκίμασα και τελείως καινούριο wifi από νέο browser αλλά ίδια συσκευή, και τα ίδια. Ευχαριστώ πολύ για την εξήγηση.
poulinos Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου (επεξεργασμένο) On 03/03/2025 at 21:52, lydd said: Νομίζω έχω μπαν ΙΜΕΙ της συσκευής μου, γιατί κατά έναν περίεργο τρόπο, όποιος λογαριασμός φτιάχνω στο reddit, τρώω instant ban. Είμαι νοσοκομείο και στο reddit πέρναγα χρόνο, δεν έχω και τίποτα άλλο να κάνω. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το παρακάμψω; Θενκς δοκιμασε tor browser αμα υπαρχει για κινητο ή να μπεις απο incognito mode Επεξ/σία 14 Μαρτίου από poulinos 1
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου 16 ώρες πριν, Drogan είπε Περαστικά TS! Μιλώντας εκ πείρας έχει να κάνει με το fingerprint της συσκευής σου. Μπορείς να δοκιμάσεις τη χρήση διαφορετικού προγράμματος περιήγησης που επιτρέπει αλλαγή user agent, όπως το Firefox, το οποίο υποστηρίζει τέτοιες δυνατότητες μέσω add-ons όπως το User-Agent Switcher for Firefox Android. Στο spoiler tag είναι οι βασικές πληροφορίες του αποτυπώματος ώστε να γίνει κατανοητό πως με αλλαγή ip ή με χρήση vpn χωρίς την απόκρυψη του αποτυπώματος της συσκευής που χρησιμοποιείς είσαι φακελωμένος. Απόκρυψη περιεχομένων Το fingerprint μιας συσκευής, όπως ένα κινητό, είναι ένας μοναδικός κωδικός που δημιουργείται από συνδυασμό πληροφοριών, όπως το μοντέλο της συσκευής, η έκδοση του λειτουργικού συστήματος, η ανάλυση οθόνης και ο τύπος του περιηγητή. Αυτές οι πληροφορίες συλλέγονται όταν επισκέπτεστε ένα site, και η συνδυαστική τους φύση καθιστά κάθε συσκευή σχεδόν μοναδική, παρόμοια με ανθρώπινο δακτυλικό αποτύπωμα. Πώς ένα Site Μπορεί να Κάνει Instant Ban Ένα site ή forum μπορεί να συλλέξει το fingerprint κατά την πρώτη επίσκεψη/εγγραφή και να το αποθηκεύσει. Αν ένας χρήστης παραβιάσει τους κανόνες, το fingerprint του προστίθεται σε μια λίστα απαγορευμένων. Στην επόμενη προσπάθεια πρόσβασης, το site ελέγχει το fingerprint και, αν ταιριάζει με την απαγορευμένη λίστα, απαγορεύει αμέσως την πρόσβαση, χωρίς περαιτέρω αλληλεπίδραση. Αναπάντεχη Λεπτομέρεια Μια ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια είναι ότι κάποιες πλατφόρμες, όπως το Reddit, φαίνεται να χρησιμοποιούν αυτήν την τεχνική για να εντοπίζουν χρήστες που προσπαθούν να παρακάμψουν αποκλεισμούς, ακόμα και αν αλλάξουν λογαριασμό ή IP Πιστεύεις ούτε ο tor θα το ξεπερνούσε αυτό;
cpc464 Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου Απο ότι έχω δεί το imei ban είναι συνδεδεμένο με την συσκευή, το id της δηλαδή,άρα ουτε vpn ούτε το tor θα κάνει τίποτα, η εύκολη λύση είναι άλλη συσκευή, η δύσκολη είναι το rooting της συσκευής αλλά αυτός που θα το κάνει μπορεί και να την βγάλει εκτός,ίσως να σου δανείσει κάποιος καποιο λάπτοπ η τάμπλετ;.
poulinos Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου 3 hours ago, lydd said: Πιστεύεις ούτε ο tor θα το ξεπερνούσε αυτό; δεν χανεις κατι να το δοκιμασεις.εναλλακτικα δες αυτο που σου γραψα στο pm σαν λυση
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου Δοκιμασα να μπω απο battlenet που σημαινει καινουρια συσκευη, και δικτυο, και μαντεψτε τι επαθα. INSTANT BAN
Προτεινόμενες αναρτήσεις