thodoriseko Δημοσ. 4 Μαρτίου Δημοσ. 4 Μαρτίου Καλησπέρα θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση τεχνικού θέματος, έχω το Ps4 pro 1t τα δύο τελευταία update δεν μου τα περνούσε και χρειάστηκε να τα κάνω με στικάκι. Εδώ και δύο μέρες όταν παίζω παιχνίδια μου βγάζει ειδοποίηση πρόβλημα λογισμικού και μου βγάζει το CD εκτός κονσόλας και όταν το ανοίγω κολλάει και κάνει ώρα θα έρθει στα κανονικά τού..
Mr_Terror Δημοσ. 4 Μαρτίου Δημοσ. 4 Μαρτίου Μαλλον εχει προβλημα ο σκληρος δισκος.Πρεπει να τον συνδεσεις σε εναν υπολογιστη και να δεις την υγεια του με καποιο προγραμμα οπως το hd sentinel. Για το cd που στο βγαζει, ισως σχετίζεται με την υγεια του δισκου.Δεν γνωριζω να σου πω 100%.Παντως για αρχη πρεπει να δεις την υγεια του σκληρου δισκου της κονσολας.
StamTheMan Δημοσ. 7 Μαρτίου Δημοσ. 7 Μαρτίου Στις 4/3/2025 στις 8:43 ΜΜ, thodoriseko είπε Καλησπέρα θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση τεχνικού θέματος, έχω το Ps4 pro 1t τα δύο τελευταία update δεν μου τα περνούσε και χρειάστηκε να τα κάνω με στικάκι. Εδώ και δύο μέρες όταν παίζω παιχνίδια μου βγάζει ειδοποίηση πρόβλημα λογισμικού και μου βγάζει το CD εκτός κονσόλας και όταν το ανοίγω κολλάει και κάνει ώρα θα έρθει στα κανονικά τού.. 99% προβλημα στο δισκο. Πρεπει να βγαλεις το δισκο και να τον συνδεσεις σε PC. Κατεβασε το hd sentinel. Αν δε βγαλεις ακρη,στειλε ενα μηνυμα,συνεργαζομαι με μαγαζι καιι εχουμε εξειδικευση στα 4.
thodoriseko Δημοσ. 16 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου Τόν δίσκο που κοίταξα τον βγάζει καλά στην υγεία του
Mr_Terror Δημοσ. 16 Μαρτίου Δημοσ. 16 Μαρτίου 5 λεπτά πριν, thodoriseko είπε Τόν δίσκο που κοίταξα τον βγάζει καλά στην υγεία του Κατεβαζεις το https://www.hdsentinel.com/ το κανεις εγκατασταση στον υπολογιστη σου και συνδεεις τον δισκο του πσ4.Ετσι θα δεις την υγεια του δισκου.
thodoriseko Δημοσ. 16 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 4 ώρες πριν, Mr_Terror είπε Κατεβαζεις το https://www.hdsentinel.com/ το κανεις εγκατασταση στον υπολογιστη σου και συνδεεις τον δισκο του πσ4.Ετσι θα δεις την υγεια του δισκου.
thodoriseko Δημοσ. 16 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου Παρόλο πού λέει υγεία ικανή στο 41% θέλει αλλαγή?
thodoriseko Δημοσ. 16 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Mr_Terror είπε Κατεβαζεις το https://www.hdsentinel.com/ το κανεις εγκατασταση στον υπολογιστη σου και συνδεεις τον δισκο του πσ4.Ετσι θα δεις την υγεια του δισκου. Οκ σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου Επεξ/σία 16 Μαρτίου από thodoriseko
Mr_Terror Δημοσ. 16 Μαρτίου Δημοσ. 16 Μαρτίου Ειναι ευκολο να το κανεις μονος σου να βαλεις καινουργιο δισκο.Οτι χρειαστεις ρωτα εδω. 1
thodoriseko Δημοσ. 16 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου Για αντικατάσταση σε κάτι φθηνό γιατί θα το πουλήσω πήρα το 5
StamTheMan Δημοσ. 16 Μαρτίου Δημοσ. 16 Μαρτίου 6 ώρες πριν, thodoriseko είπε Παρόλο πού λέει υγεία ικανή στο 41% θέλει αλλαγή? Εσενα πως σου ακουγεται; Και 99% να λεει,παλι θελει αλλαγη.
AntiCambeR Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, StamTheMan είπε Εσενα πως σου ακουγεται; Και 99% να λεει,παλι θελει αλλαγη. 1)Οταν ο δίσκος του PS4 έχει ήδη χάσει υγεία, μπορεί να λειτουργεί κανονικά, αλλά να αργεί παραπάνω στα loading times; 2)Επίσης μπορεί κάποιο παιχνίδι να "παγώνει", να μην δέχεται εντολές από το χειριστήριο και να χρειάζεται restart;Αν και αυτό μάλλον είναι κόλλημα του συγκεκριμένου παιχνιδιού, δεν έχω τσεκάρει άλλα παιχνίδια για να δω αν κάνει το ίδιο. 3)Οι διακοπές ρεύματος, κάνουν ζημιά στον HDD; Επεξ/σία 17 Μαρτίου από AntiCambeR
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα