Προς το περιεχόμενο

British Airways Executive Card Google Wallet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας ανοίγω αυτό το topic για να ρωτήσω αν έχει τύχει σε κάποιον παρόμοιο περιστατικό. Σήμερα ξαφνικά μου ήρθε μια ειδοποίηση στο google wallet ότι προστέθηκε μια κάρτα από την British Airways Executive Card; Σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο; Είναι scam; 

Έσβησα το email (κρατώντας ένα screenshot) και έστειλα ένα αίτημα καλού κακού στο support τους (που από ότι διάβασα είναι ότι να' ναι).

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, godfather0991 είπε

Καλησπέρα σας ανοίγω αυτό το topic για να ρωτήσω αν έχει τύχει σε κάποιον παρόμοιο περιστατικό. Σήμερα ξαφνικά μου ήρθε μια ειδοποίηση στο google wallet ότι προστέθηκε μια κάρτα από την British Airways Executive Card; Σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο; Είναι scam; 

Έσβησα το email (κρατώντας ένα screenshot) και έστειλα ένα αίτημα καλού κακού στο support τους (που από ότι διάβασα είναι ότι να' ναι).

Εσύ έχεις σχέση με ΒΑ?Εισαι μέλος/έχεις κάνει εγγραφή/κάτι με ΒΑ ?Το email τι έλεγε ακριβώς;

https://www.britishairways.com/content/en/es/executive-club/about-the-club

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 minutes ago, Ukforthemoment said:

Εσύ έχεις σχέση με ΒΑ?Εισαι μέλος/έχεις κάνει εγγραφή/κάτι με ΒΑ ?Το email τι έλεγε ακριβώς;

https://www.britishairways.com/content/en/es/executive-club/about-the-club

Όχι ποτέ μου δεν έχω ταξιδέψει ή έχω κλείσει εισητήριο ή κάτι τέτοιο.

Το email έγραφε να κάνω activate το account μου ως executive member. Το θέμα είναι ότι και το όνομα που είχε πάνω δεν ήταν κανονικό έγραφε Mr. Wbcjv. 

Άλλα όλοι οι σύνδεσμοι πάνω στο email πήγαιναν στην κανονική τους σελίδα.

Επεξ/σία από godfather0991
Δημοσ.
2 minutes ago, Snoob said:

Phishing κατά 101%.

Και εγώ αυτό σκέφτηκα ή κάποιος πρόσθεσε λάθος email και ήρθε σε εμένα. Εγώ έστειλα στο support που έχουνε και τους ενημέρωσα πάντως.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, godfather0991 είπε

Όχι ποτέ μου δεν έχω ταξιδέψει ή έχω κλείσει εισητήριο ή κάτι τέτοιο.

Το email έγραφε να κάνω activate το account μου ως executive member. Το θέμα είναι ότι και το όνομα που είχε πάνω δεν ήταν κανονικό έγραφε Mr. Wbcjv. 

https://www.headforpoints.com/forums/topic/email-with-someone-elses-exec-club-details/

• Like 1
Δημοσ.
Just now, Ukforthemoment said:

Ναι αυτό βρήκα και έστειλα στο email που γράφει και θα δω αν θα απαντήσουν κάτι.

Μπααα. μάλλον phishing είναι γιατί έσκασε και άλλο email καπάκι με άλλο όνομα... 😅

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, godfather0991 είπε

...Σήμερα ξαφνικά μου ήρθε μια ειδοποίηση στο google wallet ότι προστέθηκε μια κάρτα από την British Airways Executive Card; Σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο; Είναι scam; 

τελικα σου ηρθε εμαιλ η ειδοποιηση στο google wallet που λες στην αρχη;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, pp6210 είπε

Μπορεί το email να είχε την ¨κάρτα" για το google wallet.Ετσι μου έχει έρθει και εμένα απο επιχείρηση που εχει αριθμο συνδρομητή.

• Like 1
Δημοσ.
2 hours ago, pp6210 said:

Και τα δυο, ήρθε ένα email και αυτόματα μπήκε και στο wallet.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, godfather0991 είπε

Και τα δυο, ήρθε ένα email και αυτόματα μπήκε και στο wallet.

αυτο το "αυτοματα" μπηκε στο wallet με ανυσηχει ιδιαιτερως κ ευχαριστουμε που ενημερωσες

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...