petran1790 Δημοσ. 7 Μαρτίου Δημοσ. 7 Μαρτίου 15 ώρες πριν, Dimitris_1981 είπε Ποιο App έχεις για τα metrics; Γενικα εχω διαφορα για διαφορες χρησεις. Το συγκεκριμενο ειναι το TG Pro (one-time payment και αυτη τη στιγμη βλεπω παιζει 50% εκπτωση και βγαινει στα 9 ευρω - up to 3 devices) και ειναι κορυφη. Περα απο τα metrics εχει και Fan control οποτε το ρυθμιζεις ποτε θελεις να ξεκιναει και τετοια. Το MacOS τα ξεκιναει θεωρω λιγο αργα. Χρησιμοποιωντας αυτο μπορεις να τα ξεκινησεις νωριτερα και ετσι να μην καιγεται). Ολα αυτα σε mac με fans.. στο Macbook Air που δεν εχω fans δεν ειναι ενεργο αλλα στο iMac ειναι ενεργο και το εχω παραμετροποιησει. ΚΟΡΥΦΑΙΟ App!!! Επειτα εχω και το iStat Menus επiσης αγορασμενο one-time payment για multiple devices με ακομα περισσοτερα metrics για τα παντα.. και με history. (ποσοστα CPU/GPU, μπαταριες θερμοκρασιες, network traffic, κτλ). Αυτο παραμετροποιειται επισης και μπορεις να διαλεξεις τι θα εμφανιζεται στο bar πανω. Τελος εχω και AlDente Pro για battery management. Επισης αγορασμενο one-time payment. Δικλειδες ασφαλειας για να σταματαει η φορτιση πανω απο καποια θερμοκρασια μπαταριας, φορτιση μεχρι καποιο ποσοστο, αυτοματη αποφορτιση ανα διαστηματα για να διατηρειται ζωντανη η μπαταρια, calibration μπαταριας, στοιχεια μπαταριας και και και.. Επειτα απο χρηση τουλαχιστον 1 ετους και τα 3 αυτα προσωπικα τα θεωρω κορυφαια και must για ολα τα Macs. Τα εχω σε ολα τα mac μου. 1
JcD Δημοσ. 7 Μαρτίου Δημοσ. 7 Μαρτίου 4 hours ago, doctor_pin said: ε ναι λογικα οταν ανεβαζει θερμοκρασια πρεπει να "ριχνει" την CPU για να μην ζεσταθει. Γενικα σαν fps πως εισαι? Δεν έχω μετρήσει ποτέ αλλα΄ παίζει κανονικότατα αυτά στα οποία αναφέρθηκα, το civ5 το παίζει και ο παλιός μου του 2015! 1
EvriGS Δημοσ. 26 Μαϊου Δημοσ. 26 Μαϊου (επεξεργασμένο) Είμαι γραφίστας και σκέφτομαι να παρω ενα Αir 15"M4 24GB για να τον έχω μαζί μου όταν ταξιδεύω και προκύπτει δουλειά. Έχει τεστάρει κάποιος τις επιδόσεις τους με photoshop, illustrator? Τι λέτε, θα με καλύψει η θα μου βγάλει την πίστη? Θελω την γνώμη κάποιου που δουλεύει αυτά τα προγράμματα παρακαλώ, έστω και σε παλιότερα μοντέλα. Επεξ/σία 26 Μαϊου από EvriGS
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα