Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 11/3/2025 στις 8:05 ΜΜ, nickol-us είπε

Περίπου...

Επανέρχομαι για να "κλείσω" το θέμα.

Τελικά, αν και εσφαλμένη κατά τη γνώμη μου, η "τεχνική" ανύψωσης με γρύλο από κάτω, πραγματοποιείται κι από άλλους.

Στα καλά νέα, οτι δεν δημιούργησε κάποιο πρόβλημα, τουλάχιστον όχι στην περίπτωσή μου.

Όσο αφορά τα χτυπήματα μπροστά, έπεσα σε ελαττωματικά τακάκια. Το ελατήριο - σφήνα που είχαν τα τακάκια, δεν άνοιγε σωστά, με αποτέλεσμα να χτυπούν (κροταλίζουν κατά κάποιο τρόπο) τα τακάκια.

Όταν πατούσα ελαφριά το φρένο, το πρόβλημα πλέον δεν υπήρχε.

Το συνεργείο αναγνώρισε το λάθος ως ελαττωματικό προϊόν και προέβει σε δωρεάν αντικατάσταση.

Αρχικά ένα μπράβο που σκέφτηκες να ενημερώσεις για την κατάληξη του θέματος. Όχι πολύ συνηθισμένο, αφού πολλοί ρωτάνε για το πρόβλημά τους και αφού το λύσουν "ξεχνάνε" να ενημερώσουν τη στιγμή που κάτι τέτοιο θα βοηθούσε και μελλοντικά άτομα με παρόμοιο θέμα/πρόβλημα.

Ως προς τον "μάστορα" καταλαβαίνω την ανάγκη να τελειώσουμε τη δουλειά το συντομότερο ή με τις λιγότερες δυνατές κινήσεις. Πραγματικά όμως μου φαίνεται "κάπως" το να ρισκάρει με προσέγγιση για την οποία (σύμφωνα με την περιγραφή) δεν ήταν σίγουρος, προκειμένου να γλυτώσει 1-2 λεπτά και αντί να χρησιμοποιήσει 2ο γρύλο και να μπει ο καθένας στο σωστό σημείο (αν υποθέσουμε ότι ήθελε να κάνει ταυτόχρονα την αλλαγή) ή να βάλει τρίποδα από κάτω.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...